View Full Version : !!!25.2.2006 CALYX@KLUB_MARLEY!!!
ješt? daleko ale bude marš :twisted:
to je kachni?ka nebo ta ledni?ka? :wink:
dareen
15. 10. 2005, 12:22
:bigup: ale skoda ze v marleyi ..
mrtvy.kenny
15. 10. 2005, 12:54
:bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup:
Meikos
15. 10. 2005, 14:51
ARE YOU READY :?: :?: :?: :?: :bigup:
proc skoda? je to 2hy nejvetsi klub v ove,prostor imho lxs,zvuk bude jiny...kze si myslim ze to bude v pohode:))
DRSNE, Calyx v CR a jeste k tomu v ove :bigup:
tweety
15. 10. 2005, 17:25
to je ovsem vyborna informace!!! konecne - drumz will take control :twisted: :twisted: :twisted:
proc skoda? je to 2hy nejvetsi klub v ove,prostor imho lxs,zvuk bude jiny...kze si myslim ze to bude v pohode:))
no uvidiime ... kazdopadne podporim .. !
Mmmmmmmmmmm..... Lovely! :twisted:
I AM READY to go to Ova!
:bigup: lovely - smashin´- great ..... nechcete k n?mu pozvat ješt? Noisii,at se mi tedy vyplní ta AKCE ROKU ... :wink: 8)
Calyx + Noisia :bigup: ,to by byla asi poslední diskoška v marleyi,by z n?ho z?stala jedna ?erná hlubnoká díra z které by se s nejv?tší pravd?podobností ješt? kou?ilo :twisted:
BIG UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :twisted: :twisted: :bigup: :club:
dareen
17. 10. 2005, 15:49
:bigup: lovely - smashin´- great ..... nechcete k n?mu pozvat ješt? Noisii,at se mi tedy vyplní ta AKCE ROKU ... :wink: 8)
ale je to az v unoru ni .. ? (:
já myslel roku 2006 :wink: 8)
dareen
17. 10. 2005, 22:01
já myslel roku 2006 :wink: 8)
toe fajn ... ale ja si nemysliim ... by muselo byt na karoliine :lol: :lol: :lol:
ptaczek
17. 10. 2005, 22:29
:shock: f unoru na karolin? .... tak to fošny sebou a skakat tam ze st?echy...marly lepši
mrtvy.kenny
17. 10. 2005, 23:24
:shock: f unoru na karolin?
by lidi primrzli k zabradli. mala obecna skla :lol:
dareen
18. 10. 2005, 17:12
no .. jakoze by se to dalo vytopit na dobre obyvatelnou teplotu .. :lol: 8)
ptaczek
18. 10. 2005, 21:24
jo? a ?im?
dareen
18. 10. 2005, 22:39
jo? a ?im?
no trebas tak jak to bylo na industrialu (bo ve filmech (: ), ale ve vetsim mnozstvi a s lepsim materialem /s lepsi vyhrevnosti a delkou vyhrevu/ a moooc rumu :twisted: :lol:
vytopit? :DDDD
cryystal
6. 11. 2005, 14:55
Mmmmmmmmmmm..... Lovely! :twisted:
I AM READY to go to Ova!
:arrow: waow waowaw :D
maybee ...am not ready, but i will be there :mrgreen:
CAL YX CALBA....parada paradise :deska: + :smoker: = :ohen: mo fire coming soon...
do marley hlavne trezory s sebou a na hiphopy i brneni :twisted:
do marley hlavne trezory s sebou a na hiphopy i brneni :twisted:
:lol:
jsem slysel ze je Calyx v Marley pry zruseny....
ky duvod?....jsem se t?šil.... :cry:
jsem slysel ze je Calyx v Marley pry zruseny....
kua, visi to tu od listopadu, clovek se tesi, ze jednou v roce zajde na kalbu a nic... :?
jestli je to pravda s tím zrušením tak by to tu m?l napsat organizátor akce a? víme jestli je to opravdu v pytli
therapist
11. 1. 2006, 12:27
jestli je to pravda s tím zrušením tak by to tu m?l napsat organizátor akce a? víme jestli je to opravdu v pytli
tak
bohuzel calyx nebude, a to diky nejmenovanym promoterum, kteri se rozhodli udelat den predem velkou kalbu ve fabricu s freestylers a aquasky..nechceme nikomu konkurovat a zaroven nechci dopadnout tak, ze budu splacet unorovou kalbu jeste dva mesice. calyx nepatri mezi nejlevnejsi..pokusim se domluvit nejake jine datum..je mi to lito, protoze jsem se na nej tesil a akci planuju uz od zari, ale do te doby, nez se ostravsti promoteri nauci mezi sebou mluvit a spolupracovat se takove veci budou stavat i nadale.
timto se omlouvam a doufam, ze najdeme nejake jine datum a calyxe do ovy pritahnem.
mrtvy.kenny
11. 1. 2006, 12:46
kályks :roll:
jak rikam, doufam ze se mi ho podari stahnout jindy..
na rovinu ale rikam ze bych se do tehle akce nepoustel, kdybych vedel co se chysta ve fabru..bohuzel, nikde jsem se o tom nedocetl a ani nedoslechl.. diky utajeni freestylers to doslo az sem..
DIKY KLUCI :!:
tak
TAK a je to v pytli
tak
TAK a je to v pytlinení p?ece bude v jiném termínu jen po?káme trošku déle snad vydržíme ne?
therapist
11. 1. 2006, 13:12
jak rikam, doufam ze se mi ho podari stahnout jindy..
na rovinu ale rikam ze bych se do tehle akce nepoustel, kdybych vedel co se chysta ve fabru..bohuzel, nikde jsem se o tom nedocetl a ani nedoslechl.. diky utajeni freestylers to doslo az sem..
DIKY KLUCI :!:
:? škoda
cerny petr nemym promoterum! po dlouhe dobe na obzoru nekdo, koho opravdu CHCI videt a ted toto - - :prdel: a palec dolu
Jamauba
14. 1. 2006, 14:17
to ne e, ja se taky tesil.. do fabricu nejdu..
abych pravdu rekl me se to moc nezda ze je to kvuli tem Freestylers....ale pokud to tak je tak to nechapu, pac si nemyslim ze tohle by mohlo ohrozit Calyxe :shock:
na breakbeat v ove prislo vzdy tak 5-6 lidi, no a pokud na tech 6 lidech stal calyx tak je to zajimave.....
skoda ze nebude no... :oops:
Netruchlete :)
sice už to ur?it? víte, ale kdo ne, tak teda opakování je matka moudrosti
24.2.06 Take Control , Abaton, Calyx, Ghonzales, IM Cyber b2b Akira, Beast 67 + Breakbeat Stage...... ill meet ya there :twisted:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.