PDA

View Full Version : Hladnovská la?ka==1.11.2005==Hladnovské koleje==DnB stage:)

Pepe
17. 10. 2005, 22:06
line up:
Pepe
Flame
Jj Jumbo
Inliner
Petit
Jeniczek

jde o závody ve skoku vysokém nebo tak n?co,ve?er potom bude kalba,na jednom stagei DnB a na druhém diskotéka :twisted: (na tu se moc t?ším).?ekejte obdobu Vrtule,prý tam jsou každý rok mraky lidí, tak si myslím, že je na co se t?šit :twisted:
Za?átek by m?l být ve 21 hodin

Stegi
17. 10. 2005, 22:17
A kde to vlastn? je? Já v?bec netuším. A bude to v n?jakém klubu nebo jak?

Pepe
17. 10. 2005, 22:21
jak je zastávku D?l Petr Bezru?(dv? zastávky trolejbusem p?ed zoo),nedaleko od ní jsou hladnovské koleje ostravské univerzity a všb,bude to ve vestibulu za hlavním vchodem

mrtvy.kenny
17. 10. 2005, 23:41
je to male peklo.
loni tam performoval kmin s housovym setem tusim a tancilo asi 10 lidi, je to v rozsvicenem vestibulu, takze nic extra, vedle je narvana telocvicna, kde se pod zaminkou sportovnich vykonu sleze cela skola, nasledne se ozere a uspesnejsi se rozparuji na pokoje, loseri se dorazi alkoholem. nejchytrejsi ten, co to radsi profotbalkuje v nedalekem baru.

tusim, ze je relativne brzo po vsem, resp. vzdycky kdyz nasadi plouzaky, vycitim, ze je cas jit domu.. z meho pohledu zcela zoufala akce, ale to jen znamena, ze je cas to napravit. 8)

ale.. abych nezapomnel, vim, ze tam jelo par lidi ciste za dnb, tak by to mohlo byt relativne v cajku. :smoker:

loni..

plna telocvicna, kde se hraji popove a rockove hity z cd
http://gallery.mrtvykenny.com/2004-11-03_hladnov-projekce-kofi/pb040084.jpg

prazdny vestibul, kde se krouti cca pet lidi...
http://gallery.mrtvykenny.com/2004-11-03_hladnov-projekce-kofi/pb040091.jpg

Pepe
18. 10. 2005, 18:19
díky moc kenny za podporu :roll: , ale nem?žeš srovnávat hausový set s ferovým line upem na dnb,myslím že to bude f klidu,bude propaga?ka i na všb tak dorazí myslím si zdravé jádro z vrtule :fucku:

loG53
18. 10. 2005, 18:30
díky moc kenny za podporu :roll: , ale nem?žeš srovnávat hausový set s ferovým line upem na dnb,myslím že to bude f klidu,bude propaga?ka i na všb tak dorazí myslím si zdravé jádro z vrtule :fucku:
myslim, ze podporu kenny prokazal vizi napraveni toho popmejdánku proper kalbou :twisted: GOD HAVE MERCYYYY

Pepe
18. 10. 2005, 18:50
myslim, ze podporu kenny prokazal vizi napraveni toho popmejdánku proper kalbou :twisted: GOD HAVE MERCYYYY

to doufám 8)

mrtvy.kenny
18. 10. 2005, 20:51

dyt uz musis vedet, ze jsem vzdy proti blbym kecum pred akci, ja jen popisoval jak to bylo loni. ale pokud se ti zalily oci rudou, tak jeste jednou vyskrabnu to, co jsem tim vlastne chtel rict

z meho pohledu zcela zoufala akce, ale to jen znamena, ze je cas to napravit. 8)

ale.. abych nezapomnel, vim, ze tam jelo par lidi ciste za dnb, tak by to mohlo byt relativne v cajku. :smoker:

8) kazdopadne podpora to mela byt ve smyslu, ze lepsi se vybavit na tyto bojove podminky, nez juchat a pak koukat jak :arrow: :roll:

Pepe
18. 10. 2005, 22:25
tak o?i se mi zalily rudou to máš pravdu,protože to br?ko bylo fakt dobré :smoker:
já nejuchám a neslibuju hory doly,jenom jsem nat?šený na další studentskou akci?ku,Vrtuli se to nevyrovná to mi je jasné,ale budeme se snažit s lidma co tam budem,aby tam byla dobrá atmosféra i kdyby tam svítila 100 kw žárovka,jak to dopadne nevím já ani ty ani nikdo jiný jako p?ed každou akcí,já vždycky doufám,a když to vyjde dob?e, mám z toho nehoráznou radost,jo promi? jsem nat?šený a asi to nemám v?bec ventilovat na netu...emoce se nepo?ítají,te? už jenom strohé informace :roll:

Pepe
18. 10. 2005, 22:26
jinak peace... :D

mrtvy.kenny
18. 10. 2005, 23:47
serte na me, jsem deformovany, pokud nedostavam uz u vchodu krystalicky cisty dnb do ucha, tak pomalu myslim na odchod :lol:

fgz
19. 10. 2005, 9:55
serte na me, jsem deformovany, pokud nedostavam uz u vchodu krystalicky cisty dnb do ucha, tak pomalu myslim na odchod :lol: :lol: BoH'yA!! !!! snad to letos nebude tak zoufala axe... ja sem tam loni ani nedorazil, zlomili sme se s bandou uz v pecne... &100$Ni mArAsMuS... :cigo:

matvjej
21. 10. 2005, 1:08
Kdysi davno napadlo kohosi, ze udela hladnovskou latku * ze kdyz ti studenti taky sportuji, co kdyby si taky zazavodili * a tak se stalo * a kdyz ti studenti jsou takovi odvazani, mohli by si z toho taky delat srandu * tak se skakalo taky v ruznych maskach atd... * a cas pokracuje a taky bychom se mohli bavit - takze mezi skakanim meli v ruznych letech ruzni lide ruzne efektni a srandovni vystupy * a taky bychom se mohli uz jenom bavit * a tak je kalba, je to skoro zadara, je tady tuna lidi, co bychom se netesili, i kdyz nam hraje tuc tuc tupa diskoteka a hity nasich maminek, kazdy se rad ztrapni po nekolika pivech * ja ne * premyslel jsem co s tim delat * kurva proc na takove akci v OSTRAVE nehraje nejaka poradna hudba nebo aspon DNB? * snazil se domluvit s organizatory (tedy sus.osu.cz, kterymi jsem byl kdysi taky clenem), ale oni nenene, to nikdy nepujde - co? tanecni party? ne nene urcite ne,mas hloupe napady mateji * tak jsem si naprosto ilegalne pronajal prostor (ping-pong-arnu) v suterenu a udelal tzv.kontra-party * sehnal aparat, dopravu, gramce, mix, djs, vse tam privezl, djs cekali na schodech, ale idea kontra party skoncil v okamziku, kdy se nekolik organizatoru dozvedelo, ze si nekdo chce delat soukromy vecirek v miste,kde se sice normalne vecirky delaji, ale nikdy ne v dobe latky * a kurva * ne ne ne mateji, nic se pronajimat nebude, nikde mit zadnou party nebudes. to bylo prosim 18hod odpoledne * cekali jsme, ze kolem 16h zacnem * lineup ze bude dle lidi co dorazi na misto * cca dalsi 2 hodiny jsem se snazil domluvit s organizatory pripadne nekym jinym, kdo by strpel party u sebe * neslo to * ne ne ne * nekolik djs odeslo * par zustalo * blahosklonne nam povolili stat u vypnutych gramcu od 20 hod do 23h. kolem gramcu tuny lidi, vsichni chteli hudbu my nemohli hrat * bylo to v predsini koleji, tedy hned u vstupu, tedy tam, kde uz se dalsi rok normalne hralo a tam, kde i vy budete konecne taky legalne hrat.... * konecne se rozjela stupidni disko-show. djs v predsini roztocili gramce a jelo se, prevazne dnb, pokud se nemylim hrala nika, atham, macumba, tek v podani nekoho a jeste pak nekdo * kolem 3 rano konec. cim vice ubyvalo lidi na disco, tim vice se jich vrtelo v predsini * tak tolik pribeh, ktery se vaze k latce * celkem do krve jsem se tenkrat pohadal se svym kdysi pritelem ze stavovske unie studentu s tim, ze on zastaval dle meho stupidni nazor ze se nic delat nebude a nesmi a ja ten, ze rozhodne chci, aby dnb ten vecer hralo. provokativne jsem tenkrat noc pojmenoval DO YOU KNOW WHAT DRUMANDBASS MEANS IN OSTRAVA? aby si kazdy uvedomil jak to je :) dnes uz pepe v pohode chysta regulerni line up :) jak jsem rad, ze je aspon neco jinak... a budete li uspesni promoteri, jednou v obrovske hale byvale jidelny nebude hrat stupidni disko, ale treba i jiny prijemny styl a drumandbass bude mit regulerni stage - totiz mozna to nevite, ale o patro vys, nez kde je vestibul je vyborny prostor... bohuzel, zatim nikdo nepremluvil vedouci hladnovskych koleji, aby ten prostor uvolnila pro akci - opravdu bohuzel, je totiz uplne prazdny...ale to treba az umre, nebo v dalsi petiletce... nekdy ale presto boj s vetrnymi mlyny ma smysl, takze vam moc drzim palce a rikam, kdyz bude parit pet lidi, je to uspech, totiz kdyz jsem se snazil udelat akci ja, nemohl parit nikdo... cas ukaze, jak to vsechno ma byt :) total peace to everybody everywhere :) :roll:

matvjej
21. 10. 2005, 1:12
a to vubec nemluvim o tom, ze tam promitali kratke filmy marta s polou alias puk-puk, co se melo jakoze predtim konat na illegal dnb stage, ale nevadi, koleje maji spoustu mistnosti, jen mit od nich "klic" :) kde je mu konec :) a kde je jim konec :) mates

sorry za tak dlouhy pokec.
uz doufam nikdy :((

Pepe
31. 10. 2005, 22:38
Ulet?lo to jak voda a zítra máme tu hladnovskou veselici,sem teda zv?davý jak to dopadne,doufám že si neušiju z ostudy kabát,tady je p?edb?žný line-up:
21:00 - Jeniczek
22:00 - Petit
23:00 - JJ Jumbo
00:00 - Noisefellazz (nebo já a deiva každý zvláš?-to se ješt? uvidí podle konstelace hv?zd:)
02:00 - Inliner
03:00 - kdo ješt? bude mít sílu se udržet na nohách a chu? n?co mixovat :mrgreen:

inliner
1. 11. 2005, 12:10
ve 2??? Tak to je MDK

mrtvy.kenny
1. 11. 2005, 13:07
Kdysi davno napadlo kohosi, ze udela hladnovskou latku * ze kdyz ti studenti taky sportuji, co kdyby si taky zazavodili * a tak se stalo * a kdyz ti studenti jsou takovi odvazani, mohli by si z toho taky delat srandu * tak se skakalo taky v ruznych maskach atd... * a cas pokracuje a taky bychom se mohli bavit - takze mezi skakanim meli v ruznych letech ruzni lide ruzne efektni a srandovni vystupy * a taky bychom se mohli uz jenom bavit * a tak je kalba, je to skoro zadara, je tady tuna lidi, co bychom se netesili, i kdyz nam hraje tuc tuc tupa diskoteka a hity nasich maminek, kazdy se rad ztrapni po nekolika pivech * ja ne * premyslel jsem co s tim delat * kurva proc na takove akci v OSTRAVE nehraje nejaka poradna hudba nebo aspon DNB? * snazil se domluvit s organizatory (tedy sus.osu.cz, kterymi jsem byl kdysi taky clenem), ale oni nenene, to nikdy nepujde - co? tanecni party? ne nene urcite ne,mas hloupe napady mateji * tak jsem si naprosto ilegalne pronajal prostor (ping-pong-arnu) v suterenu a udelal tzv.kontra-party * sehnal aparat, dopravu, gramce, mix, djs, vse tam privezl, djs cekali na schodech, ale idea kontra party skoncil v okamziku, kdy se nekolik organizatoru dozvedelo, ze si nekdo chce delat soukromy vecirek v miste,kde se sice normalne vecirky delaji, ale nikdy ne v dobe latky * a kurva * ne ne ne mateji, nic se pronajimat nebude, nikde mit zadnou party nebudes. to bylo prosim 18hod odpoledne * cekali jsme, ze kolem 16h zacnem * lineup ze bude dle lidi co dorazi na misto * cca dalsi 2 hodiny jsem se snazil domluvit s organizatory pripadne nekym jinym, kdo by strpel party u sebe * neslo to * ne ne ne * nekolik djs odeslo * par zustalo * blahosklonne nam povolili stat u vypnutych gramcu od 20 hod do 23h. kolem gramcu tuny lidi, vsichni chteli hudbu my nemohli hrat * bylo to v predsini koleji, tedy hned u vstupu, tedy tam, kde uz se dalsi rok normalne hralo a tam, kde i vy budete konecne taky legalne hrat.... * konecne se rozjela stupidni disko-show. djs v predsini roztocili gramce a jelo se, prevazne dnb, pokud se nemylim hrala nika, atham, macumba, tek v podani nekoho a jeste pak nekdo * kolem 3 rano konec. cim vice ubyvalo lidi na disco, tim vice se jich vrtelo v predsini * tak tolik pribeh, ktery se vaze k latce * celkem do krve jsem se tenkrat pohadal se svym kdysi pritelem ze stavovske unie studentu s tim, ze on zastaval dle meho stupidni nazor ze se nic delat nebude a nesmi a ja ten, ze rozhodne chci, aby dnb ten vecer hralo. provokativne jsem tenkrat noc pojmenoval DO YOU KNOW WHAT DRUMANDBASS MEANS IN OSTRAVA? aby si kazdy uvedomil jak to je :) dnes uz pepe v pohode chysta regulerni line up :) jak jsem rad, ze je aspon neco jinak... a budete li uspesni promoteri, jednou v obrovske hale byvale jidelny nebude hrat stupidni disko, ale treba i jiny prijemny styl a drumandbass bude mit regulerni stage - totiz mozna to nevite, ale o patro vys, nez kde je vestibul je vyborny prostor... bohuzel, zatim nikdo nepremluvil vedouci hladnovskych koleji, aby ten prostor uvolnila pro akci - opravdu bohuzel, je totiz uplne prazdny...ale to treba az umre, nebo v dalsi petiletce... nekdy ale presto boj s vetrnymi mlyny ma smysl, takze vam moc drzim palce a rikam, kdyz bude parit pet lidi, je to uspech, totiz kdyz jsem se snazil udelat akci ja, nemohl parit nikdo... cas ukaze, jak to vsechno ma byt :) total peace to everybody everywhere :) :roll:

respekt. kazdopadne jak ctu slova legalni a ilegalni, tak se citim jak v kocourkove :) a nedej boze, aby se na koleje dik tehle tanecni hudbe dostaly drogy! :lol:

loG53
1. 11. 2005, 23:47
:ohen: jj, prukopnici to maji tezke...

fgz
2. 11. 2005, 13:57
2kenny: nebo diky drogam se dostane na kolej i takova hudba?? ??? jenom takove male zamysleni...

:pivo: + :smoker: = studentsky zivot na 80%

mrtvy.kenny
2. 11. 2005, 14:49
pry dobre to bylo. bylo?

deiv
2. 11. 2005, 15:29
jj bylo.. dlouho sem si tak dobre nezahral.. .-)))

Pepe
3. 11. 2005, 17:35
No tahle kalba m? p?ekvapila moc,lidi kalily jak o život a DJs to tam sázeli ve zb?silém tempu,zlé p?edtuchy se našt?stí nevyplnily,o to více z toho mám lepší pocit,fotky by m?ly být co nevid?t :D

Pepe
3. 11. 2005, 17:59
tak už jsou tady,v sekci foto,d?kuju Jen!kovi :wink:

http://www.bm.czweb.org

fgz
4. 11. 2005, 10:18
:lol: