View Full Version : ¨¨-_-¨¨29.10.05-The harvest carnival¨¨-_-¨¨
ptaczek
18. 10. 2005, 21:56
http://bassmekk.freetekno.cz/info/thcarnival.jpg
Kryje se to s Get Heiki ve Chlív?, takže docela dojeb :?
Ne docela ale kurva dojeb,takove poseky se nedelaji...
Ne docela ale kurva dojeb,takove poseky se nedelaji...Jsem necht?l být sprostý ;-)
hlavne si to vyridte v koncepci...
dizetai
18. 10. 2005, 23:44
tuhle kalbu jsme domluvili zhruba pred mesicem.tkze posek spise ve vasi ''informovanosti''.....vazte tedy slova.
tuhle kalbu jsme domluvili zhruba pred mesicem.tkze posek spise ve vasi ''informovanosti''.....vazte tedy slova.
Kalba byla domluvena ale na 28.10 je to presne videt i na tom flyeru jak je to prepsane... Takze nevim o jakych posekach se tady bavime...
dizetai
19. 10. 2005, 0:25
tohle nemyslis vazne;]]
tohle nemyslis vazne;]]
myslim... :wink:
Však to není poprvé, co se kryjou n?jaké kalby a nejde tady o akce, na kterých by promoté?i projeli gat?, takže není skoro co ?ešit... I když to nase*e ;-)
:? ty stejná data jsou posek no.. :cry:
o co jde? n?kdo bude ve chlív? a n?kdo v lennonu a? si každý vybere stejn? klauni p?jdou do chlíva tak pro? to ?ešíte
mrtvy.kenny
19. 10. 2005, 8:18
o co jde? n?kdo bude ve chlív? a n?kdo v lennonu a? si každý vybere stejn? klauni p?jdou do chlíva tak pro? to ?ešíte
jaci klauni ? dopici....kdo vymyslel clownstep ??? ten nazev mi leze krkem....
a ti s klackama v kyblu pujdou do lenonu ???
nevim proc lidi neuznavaji respekt k ruznym odnozim drumandbassu !
tak jo ja se opravím a napíšu wobble?i :wink: jsem cht?l jen ?íct že se tady hadájí že je posek mít dv? akce v jeden den ale všichni víme kdo kam p?jde
a už žádné hádky jinak zakro?í pepek vysko? :twisted: :lol:
jaaj....rozrusen=pravopisna demence
Já tam chci i n?jaké s klackama v kýblu...jinak hrajem pro prázdný parket.... :lol: :lol: :lol: ...myslim jako v Chlívu...
si fakticky delate srandu :?: si neumite domluvit jako lidi, jestee si to udelate sami mezi sebou na co kua myslite a na co mate ten board kam nikdo nez zasvecenci wkc nesmi.
tadle kalba (ve chlivu) je domluvena narozdil od tohodle uz skoro dva mesice bez neakych osmi dnu tak netahejte terminy a reste. :!:
mrtvy.kenny
19. 10. 2005, 11:00
kdo vymyslel clownstep ???
The name originated from producers Dylan and Keaton. Keaton created the term as a description of Shimon & Andy C's single Bodyrock, due to its swingbeat sound that inspired an image of clowns dancing. The phrase was popularised by Dylan on the drum & bass webforum Dogs On Acid.
kdo vymyslel clownstep ???
The name originated from producers Dylan and Keaton. Keaton created the term as a description of Shimon & Andy C's single Bodyrock, due to its swingbeat sound that inspired an image of clowns dancing. The phrase was popularised by Dylan on the drum & bass webforum Dogs On Acid.
takze ten co triska klackama v kyblu :lol:
kyanid
19. 10. 2005, 11:10
kazdopadne mi ten nazev prijde mirne urazejici, protoze rozhodne mi to jako klauni pochod nepripada..... :x
Meikos
19. 10. 2005, 11:23
wow vy z toho nadelate vzdyt jsou to 2 male akcicky nerikam kdyby se kryl zinc s hypem v ov
kyanid
19. 10. 2005, 11:26
co ????? zinc se kryje s hypem ? :lol:
Meikos
19. 10. 2005, 13:26
myslel jsem to fiktivne....jde prece o 2 male akce ..lol :lol:
dizetai
19. 10. 2005, 13:49
....jde prece o 2 male akce ..lol :lol:[/quote]
M3;no o ty akce jako takove vubec nejde.Nerozumis...nekomentuj!
kazdopadne mi ten nazev prijde mirne urazejici, protoze rozhodne mi to jako klauni pochod nepripada..... :x
mno.. když si vybavím bodyrock, docela se p?i p?edstav? klauna, k?ep?ícího v šapitó pousmívám :wink: 8)
jebat-- klauni, klacky, plame?áci.. já bych to celé vložil do jednoho takového šuplíku.. :D prost? mj?zik, co furt máte..
kyanid
19. 10. 2005, 14:09
jde mi o to ze taky nikdo neurazi techstep a podobne.....
ale urazi.. treba ja, kdyz hraje nekde moc dlouho :)
...tadle kalba (ve chlivu) je domluvena narozdil od tohodle uz skoro dva mesice bez neakych osmi dnu tak netahejte terminy a reste. :!:Dizetai, Repator :fucku: . Tady mate dukaz. Sam Bazy vam to potvrdil. Proste...vas disputacky pristup je uplne nap*cu. Jak poseky s technikou tak s datem.
ale urazi.. treba ja, kdyz hraje nekde moc dlouho :) :bigup: Jen fooor.
kalba možná technika ne a? se vyjád?í pavel s kým se d?ív domlouval m? je to jedno na jednu stranu do m? hustí jarek že si to zamluvil d?ív a pak tady zase ?vete vy jak d?cka že jste byli první vy vážn? m? to nebaví takové hádky
dizetai
19. 10. 2005, 15:06
kosa;smesne!....
ptaczek
19. 10. 2005, 15:09
tyjo že sem vubec toto zakladala???????
Smesne je spis ze napises jen smesne. Myslel jsem ze se trosku vyjadris. Bazy ti sam potvrdil ze je ta akce domluvena uz dlouho dopredu. Rozhodne dyl nez to co se pripravuje v Lenonu. Jak jsem ale uz napsal v koncepci. Bez hadek. Jsou dvoje gramce takze neni problem. Je mi uplne jedno kdo je teda bude mit. Jde mi jen trosku o system a celkovy pristup. Jarek neni s nikym z nas pres net v kontaktu. Hecne se ze budou tam a tam a nikdo o tom nic nevi. Teda vi. Jedine vy ale nikdy nic nereknete.
dizetai
19. 10. 2005, 15:12
tyjo že sem vubec toto zakladala???????
hodil bych to sem ja...ale byla si rychlejsi
ptaczek
19. 10. 2005, 15:15
jako mi to totiž p?ijde trochu drsne že mate domluvene akce a ?ešite to až tedka??
dizetai
19. 10. 2005, 15:16
nebudu se vubec vyjadrovat tady...koukni na soukrome zpravy
je to cele smesne,mame 4 gramce,kazdemu je jasne ze neni zadny problem sehnat mix tak co resite porad,esli mate spolu nake problemy si to vyreste v koncepci nbo mukade neni tak?
Vpohode. Vsechno vyreseno. Abych rekl pravdu vubec jsem tady s tim nechtel zacinat ale kdosi/cosi me hecl/o.
tweety
20. 10. 2005, 12:37
a mate vubec kery co sklizene, at je na tom karniválu co oslavovat???
bandicka chovejte se jako bandicka
tydle stresy jsou zbytecne
zacnete pouzivat slova a nemyslete jenom na sebe
spochybnovani terminu je zcela zbytecne jednoduse se podivejte do rijnoveho ostravskeho programu ktery mel uzaverku 7.9 predesly a snad pochopite ze ikdyz se to posilalo 7.9 tak se to resilo uz driv cca kolem 15.8 a byly kolem toho taky trosku stresy s jirinou kvuli FB.
Vsechno vpohode. Nerozjizdej tu znova zlo. Jsme domluveni. 8)
inliner
20. 10. 2005, 19:46
Nechci aby timhle vznikl zase nejaky konflikt...i kdyz ja se tady na tom bavim fakt dobre. Zarazi me to ze serete na to ze Jarek chtel dat vsechny penize z te akce na kufry na gramo. Sice ne ze by se mi to nejak moc libilo...ptz ze spolecne techniky mam ja uplne hovno...ale k tomuhle pristupu fakt velky rezpekt. Proto jsem do toho sel! Ale nechapu uz delsi dobu pristup nekterych z vas... Nechapu co je tohle za crew?! Vim ze tohle patri spis do koncepce...ale musel jsem to napsat
it's time to gather a new kru! a better kru! a kru with loG! hhh :wink: 8)
ty kufry kupte, tez bych koupil, kdybych mel chechtaky :? bo jesi ty gramce vypadaji jako ty, co zustaly na stagi na karoline, tak potes :D
Myslim si ze tohle uz bylo zbytecne Inli. Vsichni mame zajem na tom at se crew posouva co mozna nejdal. Nechceme vzajemne poseky apod ale je videt ze se stavaji. Nema na tom vsak vinu ani jedna ze zucastnenych stran. Cele se to nejak zpunkovalo a vubec celkove se to melo resit jinak. Kazdopadne se uskutecni obe akce. Doufam ze Jarkovo prislibeni ze se z vydelanych buku koupi kufry uskutecni :wink: Kazdopadne od zacatku neslo o kufry apod ale o princip v bookovani techniky. Snad se to uz priste nebude opakovat.
takze zdravim broz&sistaz... only one love.... zakalte, ja jedu do ViZoViC :twisted:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.