PDA

View Full Version : PUKKELPOP, BELGIE

Jj J
19. 7. 2009, 13:23
http://www.poslouchej.net/images/parties/2009-05-01-PUKKELPOP-BE-Pukkelpop.jpg

Snow Patrol, Arctic Monkeys, The Offspring, Zero 7, Deftones, 50 Cent, Wilco, The Ting Tings, Faith No More, N*E*R*D, Kraftwerk, Phoenix, Opeth, Beirut, Peaches, Anti-Flag, Simian Mobile Disco, Mew, Eric Prydz, Grizzly Bear, Vitalic, The Whitest Boy Alive, Bon Iver, dEUS, Enter Shikari, Mad Caddies, Deerhunter, Martin Solveig, Alter Ego, Vetiver, Ellen Allien, Zombie Nation, Bring Me the Horizon, Fennesz, Busy P, Paul Kalkbrenner, Skream, The Jesus Lizard, Howling Bells, Black Lips, Life of Agony, Dave Clarke, Florence and The Machine, Sub Focus, Noisia, The Bloody Beetroots, Birdy Nam Nam, Benga, Tocadisco, The Bug, Cavalera Conspiracy, Hank Williams III, Magnus, Andy C, Steve Aoki, Don Rimini, Dananananaykroyd, Grooverider, Yo Majesty, Rusko, James Yuill, Fake Blood, Fight Like Apes, The Subs, Aeroplane, Brookes Brothers, Crystal Antlers, Ed Rush, And So I Watch You From Afar, Magnetic Man, The Ghost of a Thousand, Optical, Rolo Tomassi, Shadow Dancer, Moderat, Brodinski, The Count & Sinden, Golden Silvers, Hudson Mohawke, The Parlor Mob, Congorock, LA Riots, The Black Box Revelation, Baddies, Ebony Bones, The hickey underworld, The Soft Pack, This City, The Chapman Family, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Hank III & Assjack, vegas!, His Majesty André ...

garnie:c
19. 7. 2009, 15:01
trochu zcestne sem pridavat takove veci ne?

Jj J
19. 7. 2009, 15:04
ani bych neřekl...

pAPa.SmURfff
19. 7. 2009, 15:06

co se ti jako nezda??

19. 7. 2009, 15:18
a myslis, ze na festival do belgie nekdo odsud pojede? dle mne je to zbytecne zasirani mista..............a takovych festivalu je miliarda.....kze by to v budoucnu vypadalo asi takhle

http://www.mutek.org/system/ad/file/2/MUTEK_10_Artistnames.gif?1237475585 http://www.uk-cl.com/dance_festivals/flyer/wild_in_the_country_flyer07.jpg
apod......

pAPa.SmURfff
19. 7. 2009, 18:40
a myslis, ze na festival do belgie nekdo odsud pojede? dle mne je to zbytecne zasirani mista..............a takovych festivalu je miliarda.....

a proc ty si myslis ze by tam nikdo nejel? kdyz tady nekteri jezdi na UAF,Pohodu nebo Sonne tak proc by nemohl nekdo zrovna jet i do belgie??

a pokud ti jde o zasirani mista, tak tu mas pokud jsem si dobre vsimnul filtr v partylistu takze si klidne muzes nastavit aby se ti ukazovali jen CR akce kdyz ti to tak vadi ;)

vis, jsou tu i lidi ktere zajima co se deje za nasima hranicema a lidi kteri o takovych akcich uvazuji a treba i lidi kteri by radi na nejaky zahranicni festak jeli ale casove jim to nevychazi tak treba hledaji alternativu...

takze vazne nechapu co ti vadi..ze ty se na takove akce nepodivas prosim, ale nekdo jiny treba ano

19. 7. 2009, 20:41
jo ja to nikomu neberu, ani jsem to nemyslel nejak zle.....kze sorry, jestli jsem se nekoho nejak dotkl...............

ale jinak se s tebou vsadim, ze ani jeden clovek ktery figuruje tady na foru na ten festival nepojede.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

a proc se radsi neporozhlednout a umistit sem vice akci (flyeru na hlavni strane).....konajicich se v cr, kterych je taky milion a nikdy se tady proste neukazou? myslim, ze je to lepsi varianta, protoze vetsina z nas to bude mit jednoduse blize nez do belgie....:?:

a hlavne mi nevadi festivaly jako uaf a pod, protoze jsou vicemene za humny, ale belgie? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Katty
21. 7. 2009, 11:51
no já myslím že tu není nikde v pravidlech že se to nesmí....jako proč ne,proč si nezvětšovat rozhled??? A například já se chystám do Amsterdamu,jednou...až na to vydělám( =D ) ...ale chystám a stoprocentně tam jednou pojedu....:) Protože já si své sny plním.... vážně nevidím důvod proč by to tu nemohlo být....:) a jestli to někomu vadí tak ať to prostě nečte,je to jednoduché....:)
mě tadyk kolikkrát vadí spíše pitomé kecy některých jedinců ( teďka nemyslím konkrétně Garnie =) ),ale myslím to obecně....

C.UX
29. 7. 2009, 11:04

Já bych jel hned, kdybych nebyl na let it roll. Nějaký ten tisíc sem nebo tam, to už je jedno. Když si vzpomenu kolik jsem prokalil na LIR. A daleko to není.

Boban
2. 8. 2009, 22:40
ale jo par jmen se da napr. rusko,benga,the offspring urcite bych si tam uzil.. ale ten 50cent je tam celkem vtipny : )