View Full Version : pod?kování
nevím co bych dodal ,snad jenom
d?kuju
dlouho tu nebyla tak luxusní párty BIG UP
všem co v tom m?ly prsty,sound perfektní a
páni Djs jedine?ní a nezapomenutelní, v život?
jsem nevid?l v chlívu tolik lidí,nejšílen?jší konec
poslední hodinka a p?l, Kosa nejv?tší panká?
respekta WKC
No zas tak dobre to tam byt nemohlo...ewelina "j.lo" legutova pry neupekla dort, takze to musel byt pekny dojeb :mrgreen:
No zas tak dobre to tam byt nemohlo...ewelina "j.lo" legutova pry neupekla dort, takze to musel byt pekny dojeb :mrgreen:
bylo to nejepsi co kdy bylo aji bez dortu,bohuzel homie,tohle si fakt posral :lol:
MERKUR
14. 11. 2005, 22:01
Dort sice nebyl, ale darek minimalne jeden ano :wink: ?ekujte galerii...coming soon v prislusne sekci :arrow:
bylo to nejepsi co kdy bylo aji bez dortu,bohuzel homie,tohle si fakt posral :lol:
ok, ja vim kamo...ale na druhou stranu sem tech kaleb uz par zazil a myslim ze takovy vikend s mezinarodni osadkou bitches v krakowe tez stal za to :wink: ale tak me napada, ze kdyz sem tam nebyl tak prislo cca 350 lidi- kdyz na nejake wkc kalbe sem, tak tam skoro nikdo neni. Vysledek: prestavam chodit na nase kalby- wkc bude nejuspesnesi soundsystem siroko daleko :lol:
Gomez si moc fára? :lol:
:lol: ja sem farac a ty si bukel :lol: :arrow: honis prispevky,co spekulante :wink: ?
:lol: za co me máš? :lol: když si to myslíš brát ti to nebudu
Jako ?len gomez team ne nejde mi o žadné p?ísp?vky,jen si prost? myslím že si moc fára? :lol:
:lol: za co me máš? :lol: když si to myslíš brát ti to nebudu
Jako ?len gomez team ne nejde mi o žadné p?ísp?vky,jen si prost? myslím že si moc fára? :lol:
lol...vy dva :lol: ...sneku co s tebou??se nekdy ozvi na ten fotbalek...
jj,neboj strapa? ozvu,jsem ted trochu mimo,tak nevim kdy
Dort sice nebyl, ale darek minimalne jeden ano :wink: ?ekujte galerii...coming soon v prislusne sekci :arrow:
Perfektní nápad Merkuráku.....škoda jen, že tu pecku nepustili. Myslím, že další release po tomhle na Merkurák recordings už nebude :lol:
MERKUR
21. 11. 2005, 13:49
Perfektní nápad Merkuráku.....škoda jen, že tu pecku nepustili. Myslím, že další release po tomhle na Merkurák recordings už nebude :lol:
Jojo skoda.. ale tak zas vymyslime jinej punk :P
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.