PDA

View Full Version : Movement @ Bar Rumba dneska

therapist
8. 12. 2005, 15:39
BOH

zdravime vsechny pankace z londyna

thr, monika, kosa, fitrik a buda

mtz
8. 12. 2005, 15:45
to ma byt provokace? :lol: ne...uzijte si to hlavne zitra...

wladimir
8. 12. 2005, 15:55
Jo provokace jak cyp,vsichni zavidime :lol: uzijte si to za nas a piste prubezne zpravy
PS bacha na grcky v barrumbe,maji tam s ostravakama neblahe zkusenosti :lol:

Jj J
8. 12. 2005, 16:00
Hej,kua,to už by sta?ilo,ne? :lol:

mtz
8. 12. 2005, 16:02
jj,nema do ceho pichnout tak bude porad rozmazavat grcky a pak se divi ze dam do just bullshit jeho uvahy o tom esli by nebylo lepsi byt muchomurkou nez pravnikem :lol:

Jj J
8. 12. 2005, 16:10
Tož to abych si to velmi rychle p?e?etl, Wladimírovy filozofické úvahy vždycky p?ekvapí, obzvláš? to, co má te? v podpisu, je doslova úchvatné :lol:

SKE
9. 12. 2005, 0:44
hm tak ted si davaji asi nekde brko na place :evil: :lol:

SKE
9. 12. 2005, 0:45
po kalbe do burger king na piccadilly

gomez
12. 12. 2005, 12:14
BOH

zdravime vsechny pankace z londyna

thr, monika, kosa, fitrik a buda

supaci.... :twisted: taky bych si dal par kaleb v londonu. koupil bych si k tomu nejaky stuff za 3 libry, octove chipsy, stellu a unci hasise...blip, blap, blop :lol:

jake to vlastne bylo? fotky, picoviny a nejaky bigbýt??? upgrade please

gomez
14. 12. 2005, 11:52
:roll: :roll: jaj vsichni do jednoho duleziti jak podvlikacky v destnem pralese :roll:

a navis jste mi neprivezli chipsy :arrow: svazat, zbicovat a zakopat do pisku + hlavu pomazat marmeladou :wink: :lol:

Kosa
14. 12. 2005, 12:59
Gomez kua ty jsi normalne na bondage. Nevedel jsem ze mezi sebou mame takoveho zvrhlika. Jiste checkujes nove trendy v zavesovani, poutani, svazovani apod. Od tebe radeji kluku dal.. :lol: S tim Londynem se mi to nechce popisovat. Byla to proste sou ktera je svou atmosferou jedinecna a o to jde. Proto Uk.

Filu
14. 12. 2005, 13:04
:cry:

Kosa
14. 12. 2005, 13:09
:cry:Tenhle clovek to nejvic prokoucoval. No co se da delat. Skola a povinnosti. Chapu. Aspon muzes plamenacit a na vsechno jsi ready.

Filu
14. 12. 2005, 13:23
:cry:Tenhle clovek to nejvic prokoucoval. No co se da delat. Skola a povinnosti. Chapu. Aspon muzes plamenacit a na vsechno jsi ready.

neslo to ....zkousel sem udelat co bylo v mych silach :cry:

gomez
20. 12. 2005, 14:10
Gomez kua ty jsi normalne na bondage. Nevedel jsem ze mezi sebou mame takoveho zvrhlika. Jiste checkujes nove trendy v zavesovani, poutani, svazovani apod. Od tebe radeji kluku dal.. :lol: S tim Londynem se mi to nechce popisovat. Byla to proste sou ktera je svou atmosferou jedinecna a o to jde. Proto Uk.

Sovy nejsou cim se zdaji byt :wink: (to jsem si vypujcil od davida lynche- to je podobny zvrhlik jako ja :lol: ) sak pockejte az se zas nekde sejdem bude zabijacka bez prasete, right? 8) Anyway nejvic me na uk fascinuje ten zvuk, to je proste nejvetsi sada- stojis u bedny a citis se jak kdyby ti nekdo smatral rukou uprostred zaludku...boh selectaaa