View Full Version : 10.2.2006 WKC presents RAKETA no. 1, Ostrava, Marley
WKC presents
RAKETA
With very special guest
DJ Brooklyn aka Juanita Juarez
And also:
Legi /Drumncode/
Therapist /Wkc/
JJ Jumbo /Wkc/
Blackbird /Wkc/
Noisefellaz /Cbs feat. Wkc/
D-Plum /Wkc/
Beet /Wkc/
Intel ect /Wkc/
Bugaboh /Wkc/
MC Tweety Twizta
13 kw massive sound
Entry: 30 CZK
Pro prvních 100 p?íchozích CD Raketa vol. 1 zdarma :bigup:
dnb.sk rozhovor: Brooklyn aka Juanita Juarez (http://www.dnb.sk/index.php?section=news&action=show&news_id=3420)
http://sweb.cz/PTmej/RAKETA_PLAKAT.JPG
kyanid
29. 12. 2005, 12:22
:bigup:
tweety
29. 12. 2005, 14:12
:shock:
toz to my dondem, toz to my dondem! esi se dozijem
Za 3petky dost fer sou nemyslite?
neasi :)
:tojo: :tojo: :tojo:
neasi :)Voe kdydoliv je s Legim party tak aspon za 50. Nechapu jak to Petr dokazal.
neasi :)Voe kdydoliv je s Legim party tak aspon za 50. Nechapu jak to Petr dokazal.
lobby :D
therapist
9. 1. 2006, 9:29
LOL :lol:
O co ze Therapist napise to vypada spis na doktora..
8) halt... sou ty rozmary hv?zd no... 8) :lol: :lol: :!:
therapist
9. 1. 2006, 14:09
to vypadá spíš na doktora...
Jako bych to netipl dobre. Uff. Kua mohl bych delat vestce s takovou :wink: 8) :lol:
tak mi vyvesti, jestli dam zitra zapich z matiky :wink: :cry:
tak mi vyvesti, jestli dam zitra zapich z matiky :wink: :cry:
Koule mi ukazuji ze nedas. tak pak napis result
dik budas...ale ja si to myslim taky :lol:
Budovy koule se pry nikdy nepletou. Posledne mi vyvestily ruuuzovou budoucnost :lol:
:mrgreen: :hihi: Kosa Opravá?
therapist
10. 1. 2006, 10:18
:mrgreen: :hihi: Kosa Opravá?
Jn, citovat není od v?ci 8)
^^^ UPDATE V INFU NA ZA?ÁTKU ^^^
Sorry za NOISEFELLA!S!, bude to opraveno :lol:
sketchi sketchi :lol:
Pro prvních 100 p?íchozích CD Raketa vol. 1 zdarma :bigup:
Vy snad musíte mít n?jakého sponzora, jinak to ani není možné :lol:
Ne, jenom chceme s Therapistem mít narváno a snažíme se toho dosáhnout všemi možnými prost?edky, marketing se tomu ?íká,myslím :lol:
No ono se to píše správn? NOISEFELLAZZ,ale to jsou mouchy :wink:
v klidu,stejn? jsme bukeláci, které nikdo nezná :mrgreen:
Prvni ?eský dnb bulvár , LOL jitrnicove wkc.cz
imho, djs jsou trošku ztraceni v typografickém chaosu ;) jinak tradi?ní minimal..
sketchmade?
flyer mi moc nesedí,ale otázka vkusu že jo,jenom nechápu,když na tomhle flyeru vlastn? nic není zobrazeno, a ty jména jsou na sob? tak umíst?na a nama?kaná, že to je z praktického i typografického hlediska na houby :?
sketchi sketchi :lol:[/quote]
no, chlope chlope v podkladech cos posilal bylo psano tak jak to je na plkt,takze... :wink:
flyer mi moc nesedí,ale otázka vkusu že jo,jenom nechápu,když na tomhle flyeru vlastn? nic není zobrazeno, a ty jména jsou na sob? tak umíst?na a nama?kaná, že to je z praktického i typografického hlediska na houby :?
je tam logotyp rakety,ktery se pak na ty kalby bude pouzivat furt...
neboj, raketu jsem nep?ehlídl :wink: ,moji kritiku neber vážn?,to já jenom tak n?kdy kecám do v?tru 8)
Brooklyn aka Junita Juarez Subtitles rec UK ?
Universita Karlova? :?: :lol:
neboj, raketu jsem nep?ehlídl :wink: ,moji kritiku neber vážn?,to já jenom tak n?kdy kecám do v?tru 8)
SAK JASNE,KRITIKA MUSI BYT
therapist
11. 1. 2006, 12:27
dnb.sk rozhovor: Brooklyn aka Juanita Juarez (http://www.dnb.sk/index.php?section=news&action=show&news_id=3420)
sketchi sketchi :lol:
no, chlope chlope v podkladech cos posilal bylo psano tak jak to je na plkt,takze... :wink:[/quote]
OMG,tak to promi?...
Ten d?vod pro? UK je prostý. Brooklyn jakožto první producent bude vydávat na Subtitles rec. a to je anglický label. P?edpokládám, že v?tšina lidí ví,že je ?ech...
voe tak toe ta nejvetsi ptakovina, co jsem kdy slysel - - tak to potom teebee je uk, future prophecies jsou uk a vubec vsichni jsou uk, protoze vsechny labely jsou uk - a vubec - to je jak ve ctyrech vrazdach staci, drahousku - vsichni jsme gogo
tady se nejedna o label, ale o cloveka - - az si treba brooklyn zmeni obcanstvi, tak mu to tam dejte, jinak je podle me CZ a byl bych pro zachovani tohoto uzu, jinak to bude vsem pro smich!
nechapu o co de,nejde o brooklyna ani o teebeeho,pokud je subtitles anglicka ltd. tak je to proste UK label a pokud ne tak proste neni...
voe tak toe ta nejvetsi ptakovina, co jsem kdy slysel - - tak to potom teebee je uk, future prophecies jsou uk a vubec vsichni jsou uk, protoze vsechny labely jsou uk - a vubec - to je jak ve ctyrech vrazdach staci, drahousku - vsichni jsme gogo
tady se nejedna o label, ale o cloveka - - az si treba brooklyn zmeni obcanstvi, tak mu to tam dejte, jinak je podle me CZ a byl bych pro zachovani tohoto uzu, jinak to bude vsem pro smich!
Kamo, všimls si, že by to UK, o které ti tak jde, bylo p?ed jeho jménem?! Mn? to v?bec nep?íjde jako ptákovina, co m? p?ekvapuje je, že to píšeš zrovna ty :(
mrtvy.kenny
12. 1. 2006, 20:09
Kamo, všimls si, že by to UK, o které ti tak jde, bylo p?ed jeho jménem?! Mn? to v?bec nep?íjde jako ptákovina, co m? p?ekvapuje je, že to píšeš zrovna ty :(
a k cemu se to teda vztahuje?
Checkni si plakát na raketa, je to na prvním listu...
mrtvy.kenny
12. 1. 2006, 21:31
Checkni si plakát na raketa, je to na prvním listu...
ok, ja mel subtitles vzdycky za norsky label. sice mi takove oznacovani prijde jako dost mimo, ale co uz, vase politika. 8)
zeme v zavorce udava narodnost dje... melo by za brooklynem byt cz, resp. nic.....
Oka, takže na rovinu. Pro tenhle krok jsem se rozhodl pod nátlakem vašich argument?, že u DJ-e se na plakátu vždy objevuje národnost. Není to norma, záleží na promotérovi, a pokud je n?kdo z ?eských producent? natolik úsp?šný, že vydává na zahrani?ním labelu, nevidím d?vod, pro? to nepropagovat. Nep?edpokládal jsem, že by to vyvolalo takové pohoršení, obzvláš? ve vlastních ?adách, což m? ze všeho nejvíce mrzí. Nicmén? nehodlám vyvolávat zbyte?n? se stup?ující konflikty p?es forum, t?hle sra?ek tady bylo, myslím, nad hlavu.
^^^NEW UPDATE^^^
Oka, takže na rovinu. Pro tenhle krok jsem se rozhodl pod nátlakem vašich argument?, že u DJ-e se na plakátu vždy objevuje národnost. Není to norma, záleží na promotérovi, a pokud je n?kdo z ?eských producent? natolik úsp?šný, že vydává na zahrani?ním labelu, nevidím d?vod, pro? to nepropagovat. Nep?edpokládal jsem, že by to vyvolalo takové pohoršení, obzvláš? ve vlastních ?adách, což m? ze všeho nejvíce mrzí. Nicmén? nehodlám vyvolávat zbyte?n? se stup?ující konflikty p?es forum, t?hle sra?ek tady bylo, myslím, nad hlavu.
^^^NEW UPDATE^^^
Uff...tohle jsem vyvolat necht?l.....ale p?ímo pohoršení bych to nenazýval....spíše podiv...ale co už ....:idea:
Fpohod?, love´n´peace :wink:
Universita Karlova? :?:
:lol:
nicmene big up + respect a taky ty miliardy lidi winsuju, se rozumi... :twisted: doufam, ze mate pripravene neake rozzehavaci latky aby raketa prolitla skrz atmosferu a dostala se v prvnim dile na obeznou drahu... v dalsich pokracovanich odlitame do kosmu... ale bacha na cerne diry- jejich urcujicim rysem totiz je- cerna barva. a urcujici barvou vesmiru je... cerna barva :idea: :lol:
LOL :lol:
taky lol :lol:
nový Brooklyn release... '11201' na 12'', Phuzion Records (Nookieho label). n?kdy v b?eznu... :bigup:
UKÁZKA TADY (http://mp3.shadowbox.cz/ukazky_recenze/01/012006/brooklyn-11201.mp3)
jj kluk to rozjíždí..... :bigup:
A co tepr Legi..Release.. '15386' na 12'', Disput Records..uz unor.. :bigup:
A co tepr Legi..Release.. '15386' na 12'', Disput Records..uz unor.. :bigup:
vcera sme o tom mluvili... :lol:
P?íjdeme se ur?it? mrknout!!! :wink:
SOUT?Ž!!!
A jak už bývá tradicí, p?ipravili jsme i pro tentokrát sout?ž o 2 x 2 volné vstupy.
Otázka zní:
Na v po?adí 50. ?ádovém vinylu Subtitles labelu vychází Brooklyn?v singl s názvem:
a) With My Widow
b) With All My Heart
c) With My Dog
Správné odpov?di a celé jméno zasílejte nejpozd?ji do 8.2 na email soutez@wkc.cz. Jména vít?z? se dozvíte na drumandbass.cz a také na wkc.cz v partylistu 9.2.
T?šíme se na Vás!
Sout?ž je ukon?ena, dva vstupy vyhráli:
Julie Huserová
Ond?ej M??inský
správná odpov?? je b) With All My Heart
SOUT?Ž!!!
A jak už bývá tradicí, p?ipravili jsme i pro tentokrát sout?ž o 2 x 2 volné vstupy.
Otázka zní:
Na v po?adí 50. ?ádovém vinylu Subtitles labelu vychází Brooklyn?v singl s názvem:
a) With My Widow
b) With All My Heart
c) With My Dog
Správné odpov?di a celé jméno zasílejte nejpozd?ji do 8.2 na email soutez@wkc.cz. Jména vít?z? se dozvíte na drumandbass.cz a také na wkc.cz v partylistu 9.2.
T?šíme se na Vás!
d je spavne :wink: tak a prave jsem vyhral dozivotni vstup na vasi kalbu za nejoriginalnejsi odpoved :lol: :lol:
toz to je ORIGINÁL
krumvirsky original :lol: :lol:
therapist
8. 2. 2006, 11:53
Sout?ž je ukon?ena, dva vstupy vyhráli:
Julie Huserová
Ond?ej M??inský
Line up:
2000 – 2045 : Bugaboh
2045 – 2130 : Intel ect
2130 – 2215 : D-Plum
2215 – 2300 : Beet
2300 – 2400 : Therapist
0000 – 0100 : Legi
0100 – 0200 : Brooklyn
0200 – 0300 : Jj Jumbo
0300 – 0400 : Blackbird
0400 – 0500 : Noisefellazz
+ MC Tweety Twizta
Line up:
2000 – 2045 : Bugaboh
2045 – 2130 : Intel ect
2130 – 2215 : D-Plum
2215 – 2300 : Beet
2300 – 2400 : Therapist
0000 – 0100 : Legi
0100 – 0200 : Brooklyn
0200 – 0300 : Jj Jumbo
0300 – 0400 : Blackbird
0400 – 0500 : Noisefellazz
+ MC Tweety Twizta
taaak a bbird uz zase ve svojem obvyklem case 8)
bude to pro neho dlouha noc :lol:
To doufám pro všechny :lol:
mrtvy.kenny
8. 2. 2006, 16:48
jsem zvedavy, posledni dobou stejne lidi rozhybou zadky az po pulnoci..
To víš, bez alkoholu to mnohým lidem už dávno nejde, nemluv? o dalších svinstvech... :roll: Nejsem vyjímkou, ale to už je degenerace z povolání...
mrtvy.kenny
8. 2. 2006, 18:05
To víš, bez alkoholu to mnohým lidem už dávno nejde, nemluv? o dalších svinstvech... :roll: Nejsem vyjímkou, ale to už je degenerace z povolání...
mne to uz nejde ani s alkoholem :lol:
mne to uz nejde ani s alkoholem :lol:no m? se ob?as ješt? pošt?stí :lol:
TY jo, jak vás tady tak poslouchám tak mi to jde aj bez ... možná, to je tím, že na akciech moc nepiju ...spíše jen tak Semtexy nebo tak ... protože je na prd když tam vždycky n?kde necht?n? usnu :roll:
Jinak na Raketu už se moc t?ším :wink:
mne to uz nejde ani s alkoholem :lol:no m? se ob?as ješt? pošt?stí :lol:
:bigup: ale to je pak akcia teprve :!: :!:
no to pak je akcijaa..kdyz pak jeste splachnes telefooon :lol:
mrtvy.kenny
8. 2. 2006, 20:27
TY jo, jak vás tady tak poslouchám tak mi to jde aj bez ... možná, to je tím, že na akciech moc nepiju ...spíše jen tak Semtexy nebo tak ... protože je na prd když tam vždycky n?kde necht?n? usnu :roll:
tak to ja vypiju na co prijdu, ale zas nespim.. :twisted:
tak to ja vypiju na co prijdu, ale zas nespim.. :twisted:si myslíš že já jo? :hihi: :janic:
therapist
8. 2. 2006, 22:57
Jinak na Raketu už se moc t?ším :wink:
Tak raketa startuje už zitra http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/image/0007/zvezdalaunch_nasa.jpg :!: :!: :!:
ty jo,tak ve 4 hodiny hraní,doufám že na nás ješt? zbydou n?jací ne moc znavení kosmonauti,kdybyste m? nemohli do 4 najít, tak jsem skalen a ležím na zkušebn? (šatn?) pod gramofonama :twisted: :twisted: :twisted:
Tak kazdy oprasit svoje skafandry...udelat generalku... http://sweb.cz/Hrabal.Lukas/lk701s.jpg at muzem setrvat dlouho v tom nehostinnem prostredi :smoker: :smoker: :mrgreen:
therapist
10. 2. 2006, 9:23
Už dnes od 20:00 v Marleyi.
Prvních 100 se m?že t?šit na toto luxusní cd?ko se studio mixy dj? Pepeho z ?BS a Legiho z Drumncode z Valašského Mezi?í?í. Tracklisty jsou nabité, nechybí nejv?tší hity sou?asnosti od top producent?.
http://www.wkc.cz/punky/zaja/raketa_cd.jpg
uz dneska!!! se tesim jak male decko...ale ja cedlo asi nestihnu, protoze chodim pozde :twisted: :evil: :twisted: :club: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer:
SATNA BUDE :!:
A PRO VSECHNY :wink:
no hezké cedlo chalani,doufám že za ten m?j paskvil nedostanu od n?koho kopanec do prdele,ale p?eju p?íjemný poslech :twisted:
já sem zas na dnešek nat?šený jak malé d?cko na nanuka :mrgreen:
:party:
Ty jo se divim na online kameru do klubu a je to pekne rozjete na pul devatou :tojo:
Femfing
10. 2. 2006, 20:44
Ty jo se divim na online kameru do klubu a je to pekne rozjete na pul devatou :tojo:
Neplánovali jsme navšt?vu této akce, ale po zhlednutí on-line kamery, se již p?ipravujeme ke startu, bratr na balkón? zažehává hlavní motory v naší Raket?, proto co nevid?t p?istaneme na míst? ?inu.
Tož good rychta se zdalooo!!!
Mates... nejlepši co jsem slyšel:)
Beet, Therapist... kvalitka...
Legi... jako obvykle... hop hop hop :)
Brooklina jsem zvladl kousek a jakože v pohoooo...
Takžeee... komu se libilo... nech? se zitara objevi na Breakartu... one more time... PUNK:)
... jinak sry za ožralecke kecy, ae nemoch jsem si pomoct :twisted: :twisted: :twisted:
fotky (http://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=raketa)
fotky (http://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=raketa)
luxus :bigup:
tak povídejte..
mrtvy.kenny
11. 2. 2006, 12:12
legi je sikula
mrtvy.kenny
11. 2. 2006, 12:17
http://ondar.net/img/fotky/raketa/str/55.jpg
:shock: :shock: :shock:
http://ondar.net/img/fotky/raketa/str/55.jpg
:shock: :shock: :shock:
WTF ...který z DJ's si zasloužil takovéto svád?ní :lol: ....
therapist
11. 2. 2006, 12:40
D?kujeme všem, kte?í p?išli na Raketu a vytvo?ili skv?lou atmosféru, tolik lidí jsme v?bec ne?ekali. Respekt
Jj, p?esn? tak, další kalba na úrovni :bigup: Cht?l bych pod?kovat spoust? kamarád?, kte?í p?išli a zaplatili, i když nemuseli. Je to fér a cením si toho
Takze celkove povedena akcicka, plno lidi a od pozdejších hodin i skvela atmosfera...skoda toho vypadku bedny kdyz hral peta...ale kazdopadne wicked :twisted: jo a femfa :bigup: za fotky
a bundy tež nezbyly, gže paráda :bigup:
tak s raketou jsem odlet?l hodn? daleko :lol: povedená akce moc se mi líbilo :bigup:
dizetai
11. 2. 2006, 16:13
tak s raketou jsem odlet?l hodn? daleko :lol: povedená akce moc se mi líbilo :bigup:
naprosty souhlas..pekny mejdan.touto cestou bych se chtel omluvit vsem co semnou prisli do kontaktu..to sem nebyl ja nybrz me dvojce co je vecne na sracky...prisaham ze priste ho radeji svazu retezy a zamknu do klece :wink:
vysperkovana party vsemi mastmi mazana. :!: lxs
ptaczek
11. 2. 2006, 16:46
toš dobra sranda to byla :bigup: po?adatelum
Salebra
11. 2. 2006, 16:49
No jooo....sranda to bylaa...akorat mi nemuselo byt tak bleee :x
Díky za super axi, w?bec jsem ne?ekal že si tak dob?e zakalím a že tam bude tolik lidí :D :bigup: :bigup: .... ne more ai cigani se p?išli podiwat ne :shock:
:club:
shtAfla
11. 2. 2006, 17:19
šilene brutalni akci?ka,puvodne jsem šel na jedno a skon?il metr od bedny chehe..
tweety scratch box :bigup: :slayer: :smoker:
mrtvy.kenny
11. 2. 2006, 17:29
naprosty souhlas..pekny mejdan.touto cestou bych se chtel omluvit vsem co semnou prisli do kontaktu..to sem nebyl ja nybrz me dvojce co je vecne na sracky...prisaham ze priste ho radeji svazu retezy a zamknu do klece :wink:
pokud nedopadnes jak ten typek s holou riti, tak je to v cajku, ne? dvojce bylo uplne normalni, tak nevim, co resis..
:WKCLIVE
AGAIN ... konecne
fcblaya
11. 2. 2006, 18:59
f poho. :shock: až na ty negry,že Burda..
jn,si nas pak checkovali jak sme sli z marley,este ze s nama byl pernik))
dobra tancovacka!
nejusmevnejsi vyrok vecera(pro me):
jsou tak 4 rano a ja se bavim s jednou alenou - -
"hele, a uz teda jako hral ten juanita juarez?"
"jj, to byl ten typek v cernem kulichu, co hral takove mekci veci..."
"aha, jo, uz vim - to byl ten typek, ktery hral ty veci, co se hrajou na zacatku - - "
dobra tancovacka!
nejusmevnejsi vyrok vecera(pro me):
jsou tak 4 rano a ja se bavim s jednou alenou - -
"hele, a uz teda jako hral ten juanita juarez?"
"jj, to byl ten typek v cernem kulichu, co hral takove mekci veci..."
"aha, jo, uz vim - to byl ten typek, ktery hral ty veci, co se hrajou na zacatku - - "
:mrgreen:
cryystal
12. 2. 2006, 12:34
hehe.. chuj anita chuj a rez :slayer: no to je ten typek z brooklynu, ne :mrgreen: megalol :lol: :lol:
ps: jinak sama chvala na WKC :bigup:
ale taky hardcorecritica : JAKTOŽE JSTE SI NEVYŠEFILI PROJEKCI :?: :?:
útrpn? bíle plátno je nuda koukání...mi to tam chyb?lo jak cyp...a nejelo ani video :fucku:
ja vim že hraní je na akcíh to nejpodstatn?jší ale i také nepatrné detaily ud?lají s kalbou móóc :wink:
Zbytecnost. Jedeme v minimalu jako Svan a Richie. Pokud neco tak jen pedal.
Presne tak neni osefovana projekce ale za to vsichni sedi v rakete a cely klub leti pryc , takze misto projekce vyhled z okynka na obeznou drahu..
Presne tak neni osefovana projekce ale za to vsichni sedi v rakete a cely klub leti pryc , takze misto projekce vyhled z okynka na obeznou drahu..
Dobre receno buda...ja si tak pak uz mistama i pripadal :lol: jenze nejhorsi bylo kdyz me zajali zeleni muzici a nutili me se porad hybat na parketu :twisted:
fer cena,fer kalba,fer system,drsne,big up vsem
therapist
12. 2. 2006, 17:49
fer cena,fer kalba,fer system,drsne,big up vsem
jeste si zamponel 100 cdcek zdarma
A to byl teprve jenom povedený start, cíl mise ješt? nep?išel :wink:
cryystal
12. 2. 2006, 19:44
Dobre receno buda...ja si tak pak uz mistama i pripadal :lol: jenze nejhorsi bylo kdyz me zajali zeleni muzici a nutili me se porad hybat na parketu :twisted:
tak to m? ten vaš hvezdny prach asi minul... asi p?išt? pošlu na kalbu jenom uši :evil: minimalisti
tak to m? ten vaš hvezdny prach asi minul... asi p?išt? pošlu na kalbu jenom uši :evil: minimalisti
No rano v tramvaji si nevypadala ze by te to zas az tak moc minulo :lol:
je pravda, že co se tý?e vizuálního v?mu byla tahle kalba slabá(sv?tla :( ,projekce,ke dekorace...),sázím ale na to že kluci nev?d?li jak to dopadne s návšt?vností,p?íšt? doufám trochu více zainvestují do z?tuln?ní klubu :D
je pravda, že co se tý?e vizuálního v?mu byla tahle kalba slabá(sv?tla :( ,projekce,ke dekorace...),sázím ale na to že kluci nev?d?li jak to dopadne s návšt?vností,p?íšt? doufám trochu více zainvestují do z?tuln?ní klubu :D
nastoupi oberkorektor nb to mam udelat ja? :wink:
tak jo, ale zpytuj svedomi! :D
tak dneska sem prisel na to ze me tam ti cigosi ocorovali...jaj-obcanka sleva na vlak love...to je este vpoho ale vzali mi i rozvrh hodin zmrdi
jinak me tam dekorace a videoprojekce vubec nechybeli.dokonce sem byl rad ze tam nejsou
tak dneska sem prisel na to ze me tam ti cigosi ocorovali...jaj-obcanka sleva na vlak love...to je este vpoho ale vzali mi i rozvrh hodin zmrdi :shock: Takže ti vzali v?ci, které jim budou stejn? na nic...
jinak me tam dekorace a videoprojekce vubec nechybeli.dokonce sem byl rad ze tam nejsou
kuwy jedny vyjebane...jak je kazdy videl tak urcite vedel...o to vic nasere ze neco podelaji :x
ob?anku co nejrychleji nahlásit jako ukradenou
Jamauba
13. 2. 2006, 11:30
nejake fotky z Rakety: http://www.rebellions.info/
therapist
13. 2. 2006, 12:02
nejake fotky z Rakety: http://www.rebellions.info/
:bigup: p?kné stránky, máme tady 2x DJ CROW aka Vránu 8).
cryystal
13. 2. 2006, 13:33
No rano v tramvaji si nevypadala ze by te to zas az tak moc minulo :lol:
:fucku: je, dik:) no ja toho celkom vydrzim a nad ranem byvam spolecenska, vis :wink: ale :janic: mno .... :smoker: :mrgreen:
a mlecnou drahou jsem se dobrodila dom 8)
cryystal
13. 2. 2006, 13:43
nastoupi oberkorektor nb to mam udelat ja? :wink:
2pepe :roll: no ja myslim ze to neni az tak moc financni problem ... :wink:
ale asi blijem na spatnym hrobe :cry: sami kluci usati tady :deska: :lol:
co uz..... :cigo:
therapist
13. 2. 2006, 15:05
Co se tý?e vizuálních vjem? a útulnosti prostoru tak, dle mého honest názoru, je toto záležitost provozovatele klubu.
mrtvy.kenny
13. 2. 2006, 17:15
Co se tý?e vizuálních vjem? a útulnosti prostoru tak, dle mého honest názoru, je toto záležitost provozovatele klubu.
spis promotera, ne? resp. utulnost prostoru samo, ale projekce, plachty a jine kravinky jsou na promoterovi, ne?
To je diskutabilní, když d?láš kalbu za 30 k?...
mrtvy.kenny
13. 2. 2006, 19:26
vsak promoter diktuje vysku vstupneho (nebo ne?)
ja nevim, klub je tam od toho, aby byl proud, na hajzlu voda, za barem barmani a z pipy teklo pivo, pokud si dohodnes cokoliv navic, tak jasne, ale osobne bych od provozovatele nic jineho necekal. ale mi se to keca..
ja nevim, klub je tam od toho, aby byl proud, na hajzlu voda, za barem barmani a z pipy teklo pivo, pokud si dohodnes cokoliv navic, tak jasne, ale osobne bych od provozovatele nic jineho necekal. ale mi se to keca..
provokuje a nakonec ?ekne, že on nic :wink: :lol:
ako ze na videoprojekci to tam je nachystane stacilo rict nejakemu bukelovi(bukelacce) at si vezme comp, tamhle mas kabel od projektoru a farej no ni?
Tak to je dobré v?d?t pro p?íšt? :wink:
cryystal
14. 2. 2006, 14:49
yes. a therapist si nad tim myje nohu :lol: :lol: :lol:
cryystal
16. 2. 2006, 10:13
?? co to bylo v jene takvé hódn? staré knížce..bible se tomu nejspíš ?ikáhttp://www.spabreakers.cz/smile/37.gif sry se to snad nikoho až tak moc nedotklo :wink:
tak dneska sem prisel na to ze me tam ti cigosi ocorovali...jaj-obcanka sleva na vlak love...to je este vpoho ale vzali mi i rozvrh hodin zmrdi
v marleyi posledni dobou dost vidana vec...melo by se s tim neco delat... :evil: :nene: :nene: :nene: :cigo: :prdel:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.