View Full Version : DRUMSTAGE VII.===Bogota===21.1.2006
DJs:
JJ JUMBO (WKC)
NEXU (marley booking)
NOISEFELLAZZ (flame + pepe/WKC + ?BS)
INLINER (WKC)
INTEL-ECT (WKC)
FERDA (EXT DUST)
PETIT (?BS)
MCs:
SQUARE
WAS
JOUSEPH
2kW sound,ke dekorace,sv?tla se snad taky skutí.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.geekimages.com/pics/20060104/drumstage%207.%20b.GIF
for admin:please do d?ležitých,dikes :wink:
for admin:please do d?ležitých,dikes :wink:
mas to mít :wink:
prosim uz ne zulu.cz ale marley booking:) dikyyyy
therapist
13. 1. 2006, 17:22
prozatimní flyer :oops:
hezký :)
dyt ten samy motiv delal nedavno item na crossfire v praze tusim,i layout je stejny :roll:
vím že d?lal n?co s letadlem,to samé to není,akorát motiv letadla,omlouvám se za možnou podobnost,ale není ?as a cht?l jsem ud?lat n?co s letním motivem,když je taková zima,to letadlo tam ve finále nemusí v?bec být,se ješt? uvidí :oops:
každopádn? ješt? není hotový,tohle jsem musel narychlo splácnout kv?li jistým d?vod?m
podobnost vidím akorát v tom letadle a tím kou?em za ním,ale to už bylo použito nes?etn?krát,ovšem je jasné že item to má profárané úpln? na jiném levelu,aspo? máte jasné kdo je mým vzorem :twisted:
http://www.drumandbass.cz/inc/_picturewindow.php?bigPic=img_news/f_1135284607_big.jpg&bigPicW=325&bigPicH=640&cisfot=0&adr=0#
mrtvy.kenny
13. 1. 2006, 18:34
zadny flame, prvni asociace ale byly podobne...
letadlo + http://www.dvoikatroika.cz/img_420.php?obr=files/neuroph-flyer.jpg
mels proste vnuknuti :)
tak na tenhle flyer sem si nevzpom?l,ale jako jo,když ?lov?k d?lá ve photoshopu,tak jsou prost? jisté v?ci stejné,už jsem ticho a jdu se kát :oops:
Line Up:
20:30 PETIT (?BS)
21:30 INTELECT (WKC)
22:30 JJ JUMBO (WKC)
23:30 NEXU (Marley)
00:30 FERDA (EXT-DUST)
01:30 NOISEFELLAZZ (?BS/WKC)
03:30 INLINER (WKC)
+ MC SQUARE
line-up a ntry vypadaji hodne zajimave, navic Bogota je vpoho, takze.....objevim se :deska:
mrtvy.kenny
19. 1. 2006, 12:36
lol, nexu dokonce vyhral v radiu na sebe listek :lol:
nj uznavam..trosku haluz vcera..jsem dostal tel do ruky ze pry volas,paxe ozval levis a pry ze soutez,tak jsem soutezil a pak mi doslo ze hraju o listky na kalbu kde vlastne hraju..no co uz..najebranik proste :)
mrtvy.kenny
19. 1. 2006, 17:06
nj uznavam..trosku haluz vcera..jsem dostal tel do ruky ze pry volas,paxe ozval levis a pry ze soutez,tak jsem soutezil a pak mi doslo ze hraju o listky na kalbu kde vlastne hraju..no co uz..najebranik proste :)
co delas, strelis listek, budes ve vate :lol:
co delas, strelis listek, budes ve vate :lol:
:mrgreen:
na ?erným trhu ho možná st?elíš za 45 kachlí :lol:
co to bylo v?bec za otázku,sem to v?era zase kv?li práci propásl :(
Takže nám na sobotní taška?ici ješt? p?ibyl MC WAS a JOUSEPH z BTB :twisted: :twisted: :twisted:
tak dneska kalba
:party:
doufám že se sejde obvyklá sestava :D
tak dneska kalba
V den kalby = tradice tahle zpráva, že Pepe :D
tak dneska kalba
V den kalby = tradice tahle zpráva, že Pepe :D
JJ :twisted:
lidi co jste tady z Ovy,nevíte o n?jakém sv?tle na kalbu,scan apod....na p?j?ení na dnešek,moc nutné,hodn? by mi to pomohlo,když tak pošta,dík
vy?ešeno :D máte se na co t?šit :twisted:
No zatim sedim doma a premyslim jestli se jit tesit stejne jako sli ostatni. Asi vyrazim kuciii. Mate me tam za hodku a pul.
mrtvy.kenny
22. 1. 2006, 10:39
docela zajimavy vyvoj to melo. :)
ke konci to m?lo nejv?tší grády :twisted:
Jeste ze jsem odjel. Znam ty vase grady. Hehe.
inliner
23. 1. 2006, 12:56
v poho tecka za silenym vikendem. Urcite jsem se bavil nad ocekavani. A doufam ze jsem vsechny nevyhnal tema breakama...
inliner
23. 1. 2006, 13:09
no tak na to jsem si us vazne netroufal. Prvnich par desek lidi docela prekousli...ale pak us za mnou porad nekdo chodil ze je to trochu pomale. Tak bylo nakonec tekkno... :)
TWT...hadej jake desky...
:D
hmmm - freestylers, outta space rmx, ke aquasky(nejlip ty s ragga twins) - - - - - - atd.
no skoda toho dvojkroku, musime na to lidi v ove pripravit 8)
inliner
23. 1. 2006, 13:38
TWT... ja myslel jake bylo to tekkno... :) Ale jinak dobry tip...krome tech aquasky...toho jsem prezrany
tekno nevim, doufam ale, ze nas release zaznel aspon trikrat!
inliner
23. 1. 2006, 13:44
TWT... 2X 8)
:? nic moc :lol:
kdo to hral?
inliner
23. 1. 2006, 13:52
TWT... ja ... tu fosnu mam asi jen ja a Michal...myslim
TWT... ja ... tu fosnu mam asi jen ja a Michal...myslimjj michal ji má u m? v bagu :lol:
mel by se stydet(:oops:) - takove klenoty se nedavaji z ruky :lol:
mel by se stydet(:oops:) - takove klenoty se nedavaji z ruky :lol:to má jen v úschov? tak klid :)
inliner
23. 1. 2006, 14:06
mel by se stydet(:oops:) - takove klenoty se nedavaji z ruky :lol:
"TOTALNI DESTRUKCE JE ZARUCENA" ...
Jamauba
25. 1. 2006, 11:29
super akce, fakt se mi tam libilo. Mam i nejake fotky, gdybyste negdo chteli, na netu ale asi nebudou, takze pres DC na hlavnich ceskych hubech sem jako [REG]Jamauba, slozka pictures-video-Mylife. Nebo da se urco i jinou cestou.. Jen tak dál!!
inliner
25. 1. 2006, 20:15
ja snad radeji fotky ani nechci videt... :)
ke fotos :D
http://www.zulu.cz/reporty/reporty.php?akce=20060121drumstage
http://www.zulu.cz/reporty/_2006/20060121drumstage/photos/p1050903.jpg
WTF???
ke fotos :D
http://www.zulu.cz/reporty/reporty.php?akce=20060121drumstage
taky ty fotky se snad rad?ji fakt nemuseli zve?ej?ovat :shock: :D
.....btw pro? poslední bogota :?: :?: ...už je vám malá :?: :lol:
bogota jako prostor je na tenhle typ kalby dobrý, ale cose tý?e vybavení stojí to za houby,protože tam není žádná technika (zvuk,sv?tla atd.). Nechceme se už zabývat tím kde seženem zvuk a tak,no a chceme to taky posunout trochu dále, co se tý?e obsazení,takže další drumstage bude v marleyi 17.3.
Ovšem na bogotu bych nikdy nezanev?el,protože tam byly opravdu vype?ené akci?ky :mrgreen:
bogota jako prostor je na tenhle typ kalby dobrý, ale cose tý?e vybavení stojí to za houby,protože tam není žádná technika (zvuk,sv?tla atd.). Nechceme se už zabývat tím kde seženem zvuk a tak,no a chceme to taky posunout trochu dále, co se tý?e obsazení,takže další drumstage bude v marleyi 17.3.
Ovšem na bogotu bych nikdy nezanev?el,protože tam byly opravdu vype?ené akci?ky :mrgreen:
...chápu!!!ale doufám, že se na bogotu teda nezanev?e, protože bogota má atmosféru...teda aspon pro m? :!:... :ohen: :ohen: :ohen:
...chápu!!!ale doufám, že se na bogotu teda nezanev?e, protože bogota má atmosféru...teda aspon pro m? :!:... :ohen: :ohen: :ohen:
to bezesporu má :bigup:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.