PDA

View Full Version : Vision label Take Control - NOISIA - 13.1.2006 abaton,praha

HackenAlien
16. 1. 2006, 21:16
ahoj snad to nikoho nezaboli, tahle akce byla moc prima a rozhodne se nekdy priste rozhodnete pro noisii az budete vymejslet koho na next party. napsal sem (trosku divnej, pravda) report ovlivnenej (pozitivne nbo negativne to je na vas) prozitkem z te akce: ctete zde: http://www.shadowbox.cz/clanek.php?clanek=3963, uvodnik napsal nekdo jinej. muj je jen text. ja jen kdyby to nekdo chtel si precist no. nebrante se naplno vyrknout nespokojenost.

Pepe
17. 1. 2006, 2:59
:bigup: :bigup: :bigup:

Ze za?átku se to blb?ji ?te,ale jak si ?lov?k zvykne ,tak potom to je radost ?íst co z tebe ješt? vypadne :mrgreen: ,u mn? na jedni?ku(až na ty hrubší výrazy,ale mají tam svoje místo :D ),další jedni?ka za originalitu :bigup:

gappak
17. 1. 2006, 7:51
No slyszel jsem ze dwou na sobe nezavislych zdroju ze to byla massage jak byk.Snad priste. :cry: :cry:

Tetsuo
17. 1. 2006, 8:48
Byla to kurevská masáž!!! Hlavn? Thijsova selekce!!! Boooooh!!!
super mejdlo!!!

see ya na Calyxovi!!!!! :twisted:

kyanid
17. 1. 2006, 8:57
me jen nestimuje to ze nekdo rika ze hral nic moc, ze mu to moc neslo a v nejakych reportech zase ctu ze hral primo skvele...tak si rikam zda-li byli vsichni na stejny party :)

Tetsuo
17. 1. 2006, 10:27
kyanid: co sem tam byl (slysel sem tak 75% jeho setu) tak hral hodn? v pohode..michal normalne a je dost dobre možný že mel nektrey mashupy pripravený na cd. a k tomu kdyz pridam tu super selekci atd. tak sem se královsky bavil! 8)

kyanid
17. 1. 2006, 10:33
s tema pripravenyma mashupama to je dost mozny, pac je to ted dost v mode....

slysel jsem to ve Flede od Future Prophecies...taky meli asi 6 veci v sove na CD a i John B tak zacinal.....Zni to dobre, ale....... ! je to trochu sme...

therapist
17. 1. 2006, 10:54
s tema pripravenyma mashupama to je dost mozny, pac je to ted dost v mode....

slysel jsem to ve Flede od Future Prophecies...taky meli asi 6 veci v sove na CD a i John B tak zacinal.....Zni to dobre, ale....... ! je to trochu sme...

to teda je...umeni je hrat live, ne poustet nahrane mixy...

hrk
17. 1. 2006, 11:06
Fcuk off mešaps....to mužu pustit cd a jen zvedat ruce....a v tom ješt? skre?e...ala Human Traffic :lol:

hrk
17. 1. 2006, 11:07
btw. Pavle,Jessica je hustá.... :lol:

therapist
17. 1. 2006, 11:29
btw. Pavle,Jessica je hustá.... :lol:

:shock: jn, nemohl jsem si ji nedat do podpisu...

hrk
17. 1. 2006, 11:44
jo tak to chápu :lol:

HackenAlien
17. 1. 2006, 12:43
vyvolat zdani originality bohuzel neni nic tezkyho kdyz vsichni pisou reporty podle sablony. uprimne nerozumim tomu proc report na dnb.cz konci po theTide a masokist konstatovanim stylu "hm a pak hrali stastne az do smrti a im cyber taky" proste ten report se najednou utne, pritom se rozjizdel prima. nicmene obvinovat noisii ze je "shmeee" na zaklade nepodlozenejch tvrzeni o mozne existenci jednoho mash-upu bez pozastaveni se nad moznosti jeho kvalitu a tudiz opravneni jeho smyslu me opravdu privadi k myslenkam ohledne jednoduchosti sveta pisatele. viz vyroky ruznych lidi po celem svete typu: z cdcek mixujou jen loseri apod....hlavne ze v cechach aby jeden usnul nudou na parkete z toho jakej je standart rychlosti a kvality mixu u nasich djs.diky bohu za vyjimky.
takze pevne verim ze autor myslel svuj vyrok trosku jinak nez looseroidni haters jake sem zde popsal.dekuji

HackenAlien
17. 1. 2006, 12:44
sorry ono se to postlo dvakrat vinou nestability techto stranek posledni dobou, takze sem to odsud smazal a napsal sem sem tohle souveti.

kyanid
17. 1. 2006, 12:50
Hacken : jestli to bylo reakce na me, tak podotykam ze jsem reagoval na FP a Johna B, na Noisii jsem nebyl kze nevim... 8)

lkD
17. 1. 2006, 13:13
HA: hater - nehater, p?ipadá Ti to ok namíchat n?kolik v?cí p?edem a zahrát to pak z CD?

HackenAlien
17. 1. 2006, 14:31
fp to mrdali skrz ableton a final scratch ve dvou najednou takze zadny mash upy, a john b ma mash upy dva nebo tri a za nima se skryva aspon kus prace ve studiu, ne jen jednou zamixovat napalit a pustit, kdyby to bylo tak easy tak se s tim nemusi mrdat na cedo aby to pak jen pustil, ale v klidu by to zamixoval.
cimz castecne odpovidam na otazku cislo dva; tak si predstavuju ceskej mash up: doma nahraje vypali a vecer v klubu jen pusti, proper mash up skryva kus prace a naky promysleni, rozhodne ne to aby to pak jen mohl pustit z cd-decku a odpocinout si, to je zmrdovstvi a ochcavka, neco jinyho je vyrobit si kvalitni mash up s nejakym promyslenym umyslem.

lkD
17. 1. 2006, 15:26
aha, tak díky za vysv?tlení...

hrk
17. 1. 2006, 16:10
? toto vysv?tlení jsem teda opravdu nepochopil.... :idea: jaký promyšlený umysl...????

kyanid
18. 1. 2006, 7:16
jsem takovy clovek, ze mi to nedalo a cely vcerejsek jsem o tom premyslel....

a mozna jsem dosel k reseni...ale je to pouze hypoteticke....

Pred nejakou dobou udelali Pendulum + Noisia vec s nazvem Massochist Mashup, takze je mozny ze to je prave to co hral Thijs...

mozna.....

HackenAlien
20. 1. 2006, 14:39
? toto vysv?tlení jsem teda opravdu nepochopil.... :idea: jaký promyšlený umysl...????

pod promyslenym umyslem si predstav treba prave mashup johna b kde dohromady sletoval the nine,alien girl, silver screen a morning light.

lkD
21. 1. 2006, 13:26

pod promyslenym umyslem si predstav treba prave mashup johna b kde dohromady sletoval the nine,alien girl, silver screen a morning light.

je to dost fuk, ale jen pro po?ádek...a pod nepromyslenym umyslem je treba si predstavit co? at vim, jak rozlisit dobre od spatneho, rozumis :wink: