PDA

View Full Version : E-Z ROLLERS @ FABRIC

cph1
30. 12. 2009, 21:51
**FABRIC & MUCH LOUDER PRESENTS**

!! E-Z ROLLERS @ FABRIC !!

http://www.dvoikatroika.cz/files/EZROLLERS-flyer.jpg

E-Z ROLERS / Moving Shadow,Intercom / UK
Hybris aka Evancipation / Moving Shadow / USA
No Money / Bad Taste, DvoikaTroika
Machizz / PTW city
Rony / Audiobush

E-Z ROLLERS - BIO

Vypracujeme pořádně hutné funkové těsto, přidáme trochu jazzu, aby to správně kynulo. Do vzniklé směsi nasypeme polámané beaty, špetku soulu a pokud je přeslazená okyselíme pár kapkami acidu. Necháme odležet a pečeme při 170 bpm do zlatova. Servírujeme horké. Takhle nějak by mohl vypadat recept na drum´n´bass v podání E-Z Rollers. Nutno dodat, že úspěšný a léty prověřený.

Jay Hurren a Alex Banks se na východoanglické hudební scéně pohybovali již od poloviny osmdesátých let minulého století. Na své hiphopové kořeny brzy začali roubovat houseové výhonky a postupně oba zcela propadli kultuře rave parties, která v té době zažívala zlaté časy. Fascinaci raveovým šílenstvím pak kromě djingu a promotérské činnosti přetavili i do prvních pokusů na poli hudební produkce, nejprve každý zvlášť (JMJ & Richie či Hyper On Experience) a později i ve společných projektech. Brzy si jich všiml muzikantský kolega Rob Playford a dostalo se jim pozornosti i od samotného LTJ Bukema, který byl již v té době respektovanou autoritou pomalu se formující drum´n´bassové scény. První releasy jim tedy vyšly na dnes již legendárním Playfordově labelu Moving Shadow, jakož i na neméně slavné značce LTJ Bukema Good Looking Records. V těchto dobách se začaly rýsovat i první kontury E-Z Rollers, které nabraly definitivní podobu poté, co Jay s Alexem na jedné ze svých akcí potkali zpěvačku Kelly Richards. První singl („Rolled Into 1“) následovalo debutové album „Dimension Of Sound“, které na scéně zaznamenalo solidní ohlasy. Přelomovým počinem, který E-Z Rollers katapultoval do první ligy, bylo však až LP z roku 1998, které se jmenovalo „Weekend World“. Na něm Hurren s Banksem zúročili své dlouholeté zkušenosti a sestavili lahůdkovou kolekci, která nese veškeré atributy „E(a)Z(y)“ drum´n´bassu - minimalistické smyčky, hutnou funky basu, sexy vokály a občasné odskoky do temnějších techstepových vod. Následovala řádka singlů a kompilací pro Moving Shadow a společná produkce se stylově spřízněnými kolegy Peshayem a Foul Play. Jejich skladby se objevily ve videohrách „Grand Theft Auto“ 2 či „Rollcage“ a titulní track ze singlu „Walk This Land“, který zaskóroval i v UK Top 20, si vyžádal Guy Ritchie pro soundtrack svého kriminálnického eposu „Lock, Stock & Two Smoking Barrels“. Dalším logickým krokem byl vlastní label Intercom Recordings (a další spřízněné sublabely „New Skool Blazers“ a „Hard Pressed“), na kterém kromě jiného vyšlo i jejich doposud poslední album „Conductor“ z roku 2007. Posledních pár let pak celá trojka úspěšně pracuje na transformaci E-Z Rollers do regulérní živé kapely.

Ačkoliv se v Ostravě E-Z Rollers představí „jen“ v rámci djského setu, bude se na co těšit. Obrovský hudební přehled a zkušenosti, které oba pánové za těch téměř dvacet let na hudební scéně stihli získat, jsou zárukou výjimečného zážitku.

Soldik
30. 12. 2009, 21:52
Set..?

cph1
30. 12. 2009, 21:53
jj...Dj Set

pAPa.SmURfff
30. 12. 2009, 22:53
tak na to se hodne tesim :)

luker
30. 12. 2009, 23:59
To jo, oni ještě žijou? Nice.

garnie:c
31. 12. 2009, 9:43
tsi woe pekne pekne :bigup::bigup:

pes
31. 12. 2009, 10:01
oooooooooooooooooooooooOOOOOOOoOOOoOOO0O0OOo00oo0o 0o0000000oooooo :)

Castrol
31. 12. 2009, 15:32
nerikam ze dj set nebude fajny ale live to by byla bomba ... ale i tak big up nepamatuju kdy tu byli naposled esli vubec byli ...

Tetsuo
31. 12. 2009, 19:29
nerikam ze dj set nebude fajny ale live to by byla bomba ... ale i tak big up nepamatuju kdy tu byli naposled esli vubec byli ...

byli tady parkrat jako DJs...jako live act nikdy...a vlastne jako live act uz dlouho ani nefungujou.

Castrol
2. 1. 2010, 12:28
byli tady parkrat jako DJs...jako live act nikdy...a vlastne jako live act uz dlouho ani nefungujou.

ja mel pocit ze po vydani posledniho alba zas neco zive odehrali ...

Saty
3. 1. 2010, 8:39
Nášup ... :-) :bigup:
Nebudu chybět

Edit. budu chybět .. LIR, Sakra, sakra, skara, :( :(
to je velká škoda jak cyp, doufám že někdo bude dělat záznam

cph1
9. 1. 2010, 16:45
>> Lehký UPDATE <<

cubaqa
10. 1. 2010, 10:30
tak myslim ze snad po 3 letech nebo jak je to dlouho navštívím plynární ulici..

Dzojek
10. 1. 2010, 12:47
muže mi někdo přiblížit v jaké atmosféř to bude? co očekávat? Hybrise jsem slyšel už 2krát ...dík

Saty
10. 1. 2010, 13:20
Udělejte někdo kvalitní záznam prosííííííííííííííííííím. Nebo budu brečet .... :(

BBX
10. 1. 2010, 13:23
rekl bych, ze budes muset prijit.. :) ja se budu snazit dostavit se na (muj) prvni ML :)

10. 1. 2010, 13:25
to dzojek:

je to trosku starsiho data, ale takhle nejakpodobne to bude bych rekl....:)

http://video.google.cz/videoplay?docid=5256547661981526165&ei=7MZJS4vYCdak-Abnl6DjBg&q=ez+rollers&client=firefox-a#

10. 1. 2010, 13:27
a takhle by to bylo kdyby byli live..... byl jsem na nich v Londyne a faaakt luxusni show byla :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=2034986485

P33tiz_
11. 1. 2010, 0:10
a takhle by to bylo kdyby byli live..... byl jsem na nich v Londyne a faaakt luxusni show byla :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=2034986485

kurva narez jak pica :slayer::slayer::slayer:

dzeevo
12. 1. 2010, 12:19
Čekal bych tedy lepší flayer ale i tak. e-z rollers:bigup::bigup:

Saty
12. 1. 2010, 12:38
rekl bych, ze budes muset prijit.. :) ja se budu snazit dostavit se na (muj) prvni ML :)

Né é :mad: BOLEST... :neutral:

Dzojek
12. 1. 2010, 12:42
Čekal bych tedy lepší flayer ale i tak. e-z rollers:bigup::bigup:

škod ano od Piera byly určitě luxusnější škoda :neutral:

uvidím jestli přijdu nevím jestli to bude podle mého gusta

inliner
12. 1. 2010, 13:09
tak jsem dneska z nostalgie vyhrabal do prace Moving Shadows 99.1... snad to jeste bude hrat a asi se zase po delsi dobe zastavim :)

hanzxx
12. 1. 2010, 13:17
těším se:bigup::bigup:

oWec
12. 1. 2010, 13:25
nechci prudit ale nechybi vam na tom flyeru datum? :-D :-D

jinak bigup bigup to RONY!! pořadne ukaž co umi audiobush :-D

MACHIZZ
12. 1. 2010, 14:22
těším se jak cíííp:-)

c.o.o.l.d.y
12. 1. 2010, 14:32
jj big up všem učinkujícím :bigup:

cph1
12. 1. 2010, 18:42
nechci prudit ale nechybi vam na tom flyeru datum? :-D :-D

jinak bigup bigup to RONY!! pořadne ukaž co umi audiobush :-D

Tam chybi jeste veci :-D Zatim beta verze plakatu narychlo. At neco je.

Syndrom
13. 1. 2010, 15:40
pecka zas dobry oldskull jen tak dale panowe:bigup:

maro.
15. 1. 2010, 15:17
tak to jo rad se zastavim.
bobes jedem na vylet co? :D

cph1
18. 1. 2010, 10:50
E-Z BIO UPDATE

Cryogen
25. 1. 2010, 17:35
Tak to bude zase paráda lidičky,100% účast :slayer:.Asi se projedem Prot3ste což??? :grin:

cph1
10. 2. 2010, 12:31
Dnes opet soutez o listky ve Fatal Terroru na Helaxu.

cph1
16. 2. 2010, 10:52
Jen pro připomenutí : Předprodej na páteční E-Z Rollers @ Fabric již běží. Obvyklé předprodejní místo : Titty Twister Skateshop (Nádražní ulice).

waycowod
17. 2. 2010, 7:38
tesim se jak maly jak zahopsam po dlouhe dobe na fajne drumy:P

THomiCa
18. 2. 2010, 18:31
už se ví jaký bude line-up ??? jestli jo, byl bych rád za jeho zveřejnění. dikes

cph1
18. 2. 2010, 19:13
LNEUP:

21:00 Machizz
23:00 No Money (C-phone)
00:15 E-Z Rollers
02:00 Hybris aka Evancipation
03:30 Rony

Syndrom
19. 2. 2010, 8:00
Jen pro připomenutí : Předprodej na páteční E-Z Rollers @ Fabric již běží. Obvyklé předprodejní místo : Titty Twister Skateshop (Nádražní ulice).
a jako obwykle doufam ze i w klidu:)

TriXie
19. 2. 2010, 16:59
Tak přijedu se mrknout co je u vás v Ov nového ..uděláme s papa smurfem report :-D hlavně zhodnotíme stav baru..:-D

Output
20. 2. 2010, 11:09
luxus akcička, jenom škoda že bylo tak málo lidí...

waycowod
20. 2. 2010, 11:57
jojo nadhera:P

TriXie
20. 2. 2010, 14:23
Líbilo a moc !! ....sice málo lidí - ale byl aspoň čerstvý vzduch a místo na tanec ....:-D:-D

pupek
20. 2. 2010, 15:47
super akce;)

Syndrom
20. 2. 2010, 21:58
luxusni to bylo moc dobre jsem se pobawil je prawda ze mohlo byt o kapku wic lidi ale i tak to byla paradni akcicka...splnila moje ocekawani:arrow:very:bigup:

Syndrom
22. 2. 2010, 15:26
Tak přijedu se mrknout co je u vás v Ov nového ..uděláme s papa smurfem report :-D hlavně zhodnotíme stav baru..:-D
co ten report byl nejaky nebo se jen hodnotil ten staw baru???:mrgreen:
nejaky blesky jsem tam zahlidl tak nahodte pls nejaky fota ;)

TTT31
22. 2. 2010, 16:15
vklidu akcička -malo neura hodne drumu relax pro usi:slayer: akorat kdybych musel platit 250 za vstup tak bych byl asi znechuceny... vic jak za kilo to nestalo :( kazdopadne pro Ez rollers asi pekny sok takova ucast rekl bych ze na to nejsou z domu zvykli.. :p

pAPa.SmURfff
22. 2. 2010, 17:50
akorat kdybych musel platit 250 za vstup tak bych byl asi znechuceny... vic jak za kilo to nestalo :(

ze nestalo? snad nemyslis vazne...

TTT31
23. 2. 2010, 2:39
ze nestalo? snad nemyslis vazne...

tak ja pocházím z freetekno světa :))) tam kde lidi jeste investujou do toho aby mohli ostatni pobavit a ne ryzujou...i kdyz dnesni "freetekno" party uz jsou taky lol - akce typu vanocni tekno na Tatranu kde po me v pul seste rano chteli vlezne a podobne mi opravdu delaji nevolno ....
Takze to nemyslim ze ezrollers spatna ale proste to vstupne je pro me preflak.... (a tak s tou ucasti jim to vyslo tak akorat na letenky domu :-DDDD)

xxcomixx
23. 2. 2010, 8:48
tak ja pocházím z freetekno světa :))) tam kde lidi jeste investujou do toho aby mohli ostatni pobavit a ne ryzujou...i kdyz dnesni "freetekno" party uz jsou taky lol - akce typu vanocni tekno na Tatranu kde po me v pul seste rano chteli vlezne a podobne mi opravdu delaji nevolno ....
Takze to nemyslim ze ezrollers spatna ale proste to vstupne je pro me preflak.... (a tak s tou ucasti jim to vyslo tak akorat na letenky domu :-DDDD)

ty budes takovy ten jak se tomu rika, nemuzu si vzpomenout.....
jo uz to mam si normalni KAR !!! :D

TTT31
23. 2. 2010, 9:58

jj lidi co delali pro druhe neco zadarmo byli vzdycky kari .... nebo ti co neradi pri patku vysoli 300 jenom za to aby se nekde vyskytli :-) ale beru to je to tvuj nazor rozhodne ti ho vyvracet nebudu :bigup:

jo btw bych chtel vyzvednou vlezne na wkc sesion mile prekvapeni !!!

bio
23. 2. 2010, 10:41
kua tonik ty se v te skole nudis jak cyp :D

a 250 treba neni moc na akci na kterou dorazi takovy headlineri...
ale osobne bych raci kupil pytel a sel na poslechovku do chliva :)
a to sem presne udelal :D

ale je to jen vec nahledu na hudbu a financniho zalozeni :)

TTT31
23. 2. 2010, 11:32
kua tonik ty se v te skole nudis jak cyp :D

a 250 treba neni moc na akci na kterou dorazi takovy headlineri...
ale osobne bych raci kupil pytel a sel na poslechovku do chliva :)
a to sem presne udelal :D

ale je to jen vec nahledu na hudbu a financniho zalozeni :)

bracho do skoly sem zas nedorazil respektive nevstal to je v pejci precti si co se ma tento tyden odevzdat do PJ :-DDDDDDD

jj sak o tom presne mluvim 80 % lidi nedoslo kvuli vleznemu bo kde veme chudy studak 250 jenom na vlez(na pytel to je jina :)) kdyby bylo vlezne kilo ucast by urcite kasicku naplnila uplne stejne jako 250/osoba a rozhodne by to podporilo atmosferu ...

tezko predelavat lidi ...jak ja sem od mala zvykly platit za vlezne max kilo tak neni divu ze mi prijde 250 preflak porad ziju za tema ruzovyma brylema za kteryma elektronicka hudba neni bussines ale only pro radost tak me nechte snít :slayer::hihi: i kdyz michat komercni drumy s freeteknem je jak michat jabka s hruskama tak asi nema cenu dal v tehle debate pokracovat :confused:

humuhumu-nukunuku-a-pua‘a
23. 2. 2010, 13:21
to je porad dokola. pochazis z freetekno sveta, kde to funguje uplne stejne. bohuzel to mnoha lidem nedochazi. tenhle postoj je presne opak toho, o cem by to melo byt a i proto uz se nekonaji czechteky.
to nefunguje tak, ze nekdo (system/promoter) ma nekde vydelat prachy, pak ty prachy narvat do nejakeho projektu/akce/systemu, abyses k tomu ty mohl postavit tak, ze je to zdarma a nikdo po tobe se nic nechce, muzes si v tescu nakoupit rum s kolou a je to tak v poho. tohle je cisty konzum. ty davej a ja beru a nedej boze po mne neco chtit nazpet.

oWec
23. 2. 2010, 14:15
i kdyz michat komercni drumy s freeteknem je jak michat jabka s hruskama

definuj prosím freetekno ........ :confused:

pAPa.SmURfff
23. 2. 2010, 14:17
chlape ty si lolek...na pytel a flasku mas ale na vlezne nemas? to je kulo...tech 250 neni jen tak z pleziru nebo myslis ze tu EZ a Hybris prijeli hrat za burta a pivo???

jde jen o to ze lidi si nechcou zaplatit za kvalitu a radsi si kupi huleni ne-li horsi a proto tady nikdy nebude napriklad pendulum live protoze nikdo si to tu netroufne udelat protoze by ten provar splaceli jeste jejich decka...a tohle neplati jen o dnb ale i o jinych stylech.....jo lidi by tu radi meli ty nejvetsi hvezdy ale nejlepe aby to platili druzi

Equid
23. 2. 2010, 14:23

word !

bio
23. 2. 2010, 14:35
2papa: podivejme se na to z uhlu ekonomickeho... mas 250rovnych jo? pudes na EZ Rollers kde si nedas pivo nebo si das pivo a nepudes na ez rollers? dalsi vec.. muzes klidne zacit skladat a byt pendulum dva, jezdit za burta a pivo:) jo a delas papa jak kdybys snad nekdy za vstup do fabriku platil lol ::D:DD nejveci winner helaxu :D

2TTT: ja vim co, dnes rano sem ten navrh do PJ odevzdaval :DD

pAPa.SmURfff
23. 2. 2010, 15:04
2papa: podivejme se na to z uhlu ekonomickeho... mas 250rovnych jo? pudes na EZ Rollers kde si nedas pivo nebo si das pivo a nepudes na ez rollers? dalsi vec.. muzes klidne zacit skladat a byt pendulum dva, jezdit za burta a pivo:) jo a delas papa jak kdybys snad nekdy za vstup do fabriku platil lol ::D:DD nejveci winner helaxu :D

2TTT: ja vim co, dnes rano sem ten navrh do PJ odevzdaval :DD

ber to z hlediska jestli jdes za hudbou nebo za chlastem, ozrat se muzes kdykoliv pres tyden ale zajit na EZ asi tezko...

asi si nepochopil o co tu jde...

cekal jsem ze to tu padne...od 17ti chodim pravidelne a pravidelne jsem platil ale pak jsem objevil souteze...nevidim na tom nic spatneho...kdybych nevyhral tak si zaplatim bezproblemu!!!

Lukih
23. 2. 2010, 15:26
ber to z hlediska jestli jdes za hudbou nebo za chlastem, ozrat se muzes kdykoliv pres tyden ale zajit na EZ asi tezko...

cekal jsem ze to tu padne...od 17ti chodim pravidelne a pravidelne jsem platil ale pak jsem objevil souteze...nevidim na tom nic spatneho...kdybych nevyhral tak si zaplatim bezproblemu!!!

:bigup:je tak!!
hlavne soutez je pro kazdeho,takze kdo umi a chce...ten muze listek vyhrat taktez...

23. 2. 2010, 16:15
podle mne proste spatny vikend

Stegi
23. 2. 2010, 16:43
a proto tady nikdy nebude napriklad pendulum live protoze nikdo si to tu netroufne udelat protoze by ten provar splaceli jeste jejich deckaUž byli v praze ne?

bio
23. 2. 2010, 16:56

lol sem nevedel zes vyhral aj toto :D:D sem akorat strelil :)
a no off pripada mi ze si myslis ze ti neco vycitam :)

ale asi si nepochopil o co tu de ty :)
TTT psal ze tam byl zadax a sice vpoho ale ze 250ee bo neni jeho zanr a ja s tim nemuzu nez souhlasit... proc by nekdo daval takove love kdyz ho to nezajima :) a kdyby se tu nasli lidi co je to zajimat bude tak je za to daji :) ja bych dal 250 bez problemu za akci kde by byl nekdo koho bych chtel slyset live :)

a ze lidi na party nechodi? ale chodi, ale na to co "letiiiiiii" a to je tek ;)

pAPa.SmURfff
23. 2. 2010, 17:58
TTT psal ze tam byl zadax a sice vpoho ale ze 250ee bo neni jeho zanr a ja s tim nemuzu nez souhlasit... proc by nekdo daval takove love kdyz ho to nezajima :) a kdyby se tu nasli lidi co je to zajimat bude tak je za to daji :) ja bych dal 250 bez problemu za akci kde by byl nekdo koho bych chtel slyset live :)

a ze lidi na party nechodi? ale chodi, ale na to co "letiiiiiii" a to je tek ;)

podstata problemu ale je ze on rekl ze ta party nestala za 250 ale max za 100...coz je naprosta hloupost...chapes? jedna vec je ze nepujdu nekam kde hraje nekdo kdo me nezajima a druha vec je ta ze tam nejdu i kdyz me to zajima, jen proto ze si radsi pujdu prohnat streva a jatra borisem britvou a vypalit par milionu bunek v mozku hulenim...a dalsi vec je kritizovat vysi vlezneho a rict ze to za ty prachy nestoji kdyz tam prijedou dve zahranicni hvezdy...zvlast kdyz nejde o zadne velke penize

a lidi na party uz tolik nechodi...kdyz jsem zacinal chodit na SSD tak na kazdem dile bylo full a kolikrat full full ale v posledni dobe nebylo full ani nepamatuju a to se tahaji porad ti nej djs co jsou k mani...cena se nezvedla, tak cim mi vysvetlis ten pokles zajmu? krizi? ze nemaji love? love maji...jen to radsi daji do flasky a drog, to je prece prednejsi...

btw. teknari jsou zvlastni komunita, tu nelze pouzit jako priklad :D

PS: Stegi mel jsem na mysli tady jako v ove...tady by malokdo dal vlastovku za party (myslim ze tak nejak to stalo v praze ne? )...v praze prece jen drive pochopili ze ta kvalita neco stoji...a hlavne at mi nekdo nerika ze tam je kazdy zaloveny ze si to muze v pohode dovolit ;)

TTT31
23. 2. 2010, 19:42
wau supr pridu primrdkany do dom a hned takova debata. chtel bych podotknout ze tohle uz je pro konverzaci trosku leps( nez argumenty uzivatele xxcomixx typu " SI KAR")i, precejenom sme na diskusnim foru ze ....ja se tu rovnez jako bioo do nikoho nenavazim je to proste diskuse nazor proti nazoru toho bych se drzel ....

tak to vemem poporade :

to je porad dokola. pochazis z freetekno sveta, kde to funguje uplne stejne. bohuzel to mnoha lidem nedochazi. tenhle postoj je presne opak toho, o cem by to melo byt a i proto uz se nekonaji czechteky.
to nefunguje tak, ze nekdo (system/promoter) ma nekde vydelat prachy, pak ty prachy narvat do nejakeho projektu/akce/systemu, abyses k tomu ty mohl postavit tak, ze je to zdarma a nikdo po tobe se nic nechce, muzes si v tescu nakoupit rum s kolou a je to tak v poho. tohle je cisty konzum. ty davej a ja beru a nedej boze po mne neco chtit nazpet.

takze uvedu priklad na podzim se tu odehrala akce La diablo au corpse na tatranu kde bylo z kolem desiti headlineru z tak TOP 20ti promoteru daneho zanru(nebudem se tady dohadovat o rozdilech tekna frenchcoru atd..) vstupne na tuhle akci stálo 100 i kdyz se naskytly ruzne komlikace atd ale bylo to KILO nebo 150 !!! coz bych tak mohl prirovnat k akci s podobnym poctem headlaineru v zanru dnb Let it roll kde stal listek tusim 500.... z toho se da usoudit bud ze na LIT bylo 5X vic headlineru nebo ze je DNB petkrat vic komercnejsi a lidi co se motaji kolem organizace na tom vari 5krat vic penez ... ( je to priklad doufam ze nikoho nenapadne prit se tu o pocty ucastniku a takove banality) na diablo sem sel rad a priplatil bych klidne i 200-300 nejde o to ze by se mi to jako styl libilo vic ale o to ze rad pokryju naklady a i prispeju neco organizatorum na domacnost ale bavime se tady o nejakych tech hranicich etiky...a to ze si ezrollers reknou jako honorar 5x vic nez takovy zone33 ma byt jako argument?? tak to potom piste ze zone33 je KAR... jo a czechteky podle me nejsou proto ze jsou provarene ne proto ze by systemaci nechteli cely rok setrit na naftu do agregatu .... (500 BYCH ZA LiR vysolil taky ale s tezkym srdcem...)
----------------------------------------------------------------------

definuj prosím freetekno ........ :confused:

nemysleno ve stylu hudebniho zanru ale ve vyznamu kutlury, lidskeho spolecenstvi, kde nejde o to vyvarit z poradanych akci majlant ale o to pobavit lidi... kdyz pujdu na freetekno openair neponesu si v baglu 10 lahvacu z tesca ale dam si pivka na baru klidne i za 30kc at se alespon neco vrati chrabrym organizatorum

----------------------------------------------------------------------
chlape ty si lolek...na pytel a flasku mas ale na vlezne nemas? to je kulo...tech 250 neni jen tak z pleziru nebo myslis ze tu EZ a Hybris prijeli hrat za burta a pivo???

jde jen o to ze lidi si nechcou zaplatit za kvalitu a radsi si kupi huleni ne-li horsi a proto tady nikdy nebude napriklad pendulum live protoze nikdo si to tu netroufne udelat protoze by ten provar splaceli jeste jejich decka...a tohle neplati jen o dnb ale i o jinych stylech.....jo lidi by tu radi meli ty nejvetsi hvezdy ale nejlepe aby to platili druzi

Re: ja bych se na to dival z druhe stranky: pendulum tady nikdy nebudou protoze jsou komercni curaci co si reknou o takovy honorar ktery tady lidi nebudou ochotni zaplatit a ja se nedivim ... pendulum mam rad ale uz jenom z principu bych jim 700 na rodinu neprispel! a co ze jsou frajeri a co ze jsou legendy ? to je Floxytek taky a hral tu za hlupe kilo ktere se delilo mezi X dalsich ucinkujicich ....

------------------------------------------------

urcite tu nespamuju jako jeden z ufetovanych letcu co jde na party s tim ze se cely tyden tesi jak si zmasti hlavu
takze tohle je irelevantni ....

------------------------------------------------------------

Už byli v praze ne?

jj za 700 napodzim tusim :slayer:

------------------------------------------------------------

podstata problemu ale je ze on rekl ze ta party nestala za 250 ale max za 100...coz je naprosta hloupost...chapes? jedna vec je ze nepujdu nekam kde hraje nekdo kdo me nezajima a druha vec je ta ze tam nejdu i kdyz me to zajima, jen proto ze si radsi pujdu prohnat streva a jatra borisem britvou a vypalit par milionu bunek v mozku hulenim...a dalsi vec je kritizovat vysi vlezneho a rict ze to za ty prachy nestoji kdyz tam prijedou dve zahranicni hvezdy...zvlast kdyz nejde o zadne velke penize

a lidi na party uz tolik nechodi...kdyz jsem zacinal chodit na SSD tak na kazdem dile bylo full a kolikrat full full ale v posledni dobe nebylo full ani nepamatuju a to se tahaji porad ti nej djs co jsou k mani...cena se nezvedla, tak cim mi vysvetlis ten pokles zajmu? krizi? ze nemaji love? love maji...jen to radsi daji do flasky a drog, to je prece prednejsi...

btw. teknari jsou zvlastni komunita, tu nelze pouzit jako priklad :D

PS: Stegi mel jsem na mysli tady jako v ove...tady by malokdo dal vlastovku za party (myslim ze tak nejak to stalo v praze ne? )...v praze prece jen drive pochopili ze ta kvalita neco stoji...a hlavne at mi nekdo nerika ze tam je kazdy zaloveny ze si to muze v pohode dovolit ;)

RE na 1vni odstavec : viz up odpoved pro humuhumu
RE na 2vni odstavec : muj nazor je ze lidi chodi na party porad stejne...(nepocitaje tenhle vikend) problem bych hledal v tom ze je cim dal vic akci a tim padem se jich i hodne prekryva.... kdysi byla jedna party za mesic tak vseci meli prachy a nemuseli se rozhodovat jestli pujdou tam a nebo tam ...prumerny clovek si nemuze dovolit vysolit kazdy patek 500+ penez

RE na btw : njn nejsou to helaxaci... a jestli nejdou pouzit jako priklad tak to se pak nemusime vubec srovnavat komercni a nekomercni styly kdyz ty nekomercni vlastne vypustime .... ( nerikam ze tekno je jedina existujici nekomercni scena)
re na PS: viz odpoved pro papa up

---------------------------------------------

:-Didu veceret nebo chcipnu hladem :slayer::slayer::slayer:

kyanid
23. 2. 2010, 20:13
uff...kurva ani se mi to uz nechce cist...moc dlouhe

jednodusse v ove jsou 2 druhy lidi...socky a tekeni....takze vlastne jeden druh...proto budou tyto akce vzdy provar....bohuzel i proto ze ty dve, vlastne jedna skupina lidi zije vetsina z dotaci svych rodicu /mnohdy jeste vice socialnich/ a votom to je :neutral:

no a kdyz si da clovek dohromady nazory techto lidi tak se pak nedivi ze na teknu je to takova zoo, zverstvo, spina a hnus v las vegas :(

23. 2. 2010, 20:14
tsi voe :bigup:

TTT31
23. 2. 2010, 20:48
uff...kurva ani se mi to uz nechce cist...moc dlouhe

jednodusse v ove jsou 2 druhy lidi...socky a tekeni....takze vlastne jeden druh...proto budou tyto akce vzdy provar....bohuzel i proto ze ty dve, vlastne jedna skupina lidi zije vetsina z dotaci svych rodicu /mnohdy jeste vice socialnich/ a votom to je :neutral:

no a kdyz si da clovek dohromady nazory techto lidi tak se pak nedivi ze na teknu je to takova zoo, zverstvo, spina a hnus v las vegas :(

nechtel sem byt utocny ale nedavas navyber .... mg normalne bych takovy NEargument ignoroval ale ... argumentovat to ze promoteri si uctujou premiru tim ze ti lidi kterym to vadi sou socky a spiny no to chce teda kuráž ...

Založil sem ti vlastní téma ( budeš hvězda)
http://www.wkc.cz/showthread.php?p=300130#post300130

waycowod
23. 2. 2010, 21:30
jednoznačně musím souhlasit s TTT jakožto neutrál( rád si zajdu na tekna i na drumy), ve vem bych souhlasil akorat bych to asi nedokazal podat s takovouhle eleganci jako to zvladl on
zajdu rad na drumy i na tekna ale proc bych lozil na party i za dejme tomu 150kc kdyz mi ta jmena nic nerikaji?to asi bylo i tou rozdilnou navstevnosti mezi SSD a EZ Rollers(myslím že podobně jako mi toto jméno nic neřeklo, pokud ovšem někdo nechodí na DNB párty víc jak 7let, a nebo se nešťourá v historii DNB) tím hci říct že i kdyby na SSD hrál takřka kdokoliv jakéhokoliv jména ale umí to, ti lidi přijdou, většině lidí jde o to co se bude hrát a ne kdo bude hrát (tak samo rozdíl mezi návštevností much louderu a ssd, je to jen díky jménu ssd:) )

waycowod
23. 2. 2010, 21:38
a este dodatek
myslim ze vetsina tech co si rypli slo jen a pouze o to, ze proste si teknar tak si tupy klobas sprominutim jak uz tam nekdo psal
hodit vsecky teknare do jednoho pytle taky neni uplne to prave orechove:)toje jako bys rekl ze vsici Běloši sou stejni

bio
23. 2. 2010, 23:31
papa: tahle diskuze je myslim mimo misu.. je kazdeho vec jestli mu stoji za to jit na nejakou party nebo nestoji a vy to tu vsichni prozivate nejak moc osobne se mi zda

TTT31
24. 2. 2010, 2:06
papa: tahle diskuze je myslim mimo misu.. je kazdeho vec jestli mu stoji za to jit na nejakou party nebo nestoji a vy to tu vsichni prozivate nejak moc osobne se mi zda

cheche ale kdyz ti to nestoji tak si KAR jak tu kluci rikali :hihi:

bio
24. 2. 2010, 10:35
tak budu klidne kar co si dela co chce :)

24. 2. 2010, 11:00
takze uvedu priklad na podzim se tu odehrala akce La diablo au corpse na tatranu kde bylo z kolem desiti headlineru z tak TOP 20ti promoteru daneho zanru(nebudem se tady dohadovat o rozdilech tekna frenchcoru atd..) vstupne na tuhle akci stálo 100 i kdyz se naskytly ruzne komlikace atd ale bylo to KILO nebo 150 !!! coz bych tak mohl prirovnat k akci s podobnym poctem headlaineru v zanru dnb Let it roll kde stal listek tusim 500.... z toho se da usoudit bud ze na LIT bylo 5X vic headlineru nebo ze je DNB petkrat vic komercnejsi a lidi co se motaji kolem organizace na tom vari 5krat vic penez ... ( je to priklad doufam ze nikoho nenapadne prit se tu o pocty ucastniku a takove banality) na diablo sem sel rad a priplatil bych klidne i 200-300 nejde o to ze by se mi to jako styl libilo vic ale o to ze rad pokryju naklady a i prispeju neco organizatorum na domacnost ale bavime se tady o nejakych tech hranicich etiky...a to ze si ezrollers reknou jako honorar 5x vic nez takovy zone33 ma byt jako argument?? tak to potom piste ze zone33 je KAR... jo a czechteky podle me nejsou proto ze jsou provarene ne proto ze by systemaci nechteli cely rok setrit na naftu do agregatu .... (500 BYCH ZA LiR vysolil taky ale s tezkym srdcem...)

tak jeste posledni pokus, ale je to jedno. :)

jednak tek a dnb opravdu nejde srovnavat, pohybujes se v jinych cislech. takovy andy c ti beztak spolkne jen za booking stejnou castku jako pulka lineupu na corps.. (si pamatuju jak byl na SSD a elvis rikal, ze jeho booking dela v podstate pulku rozpoctu cele akce. to bylo pred 5 lety.)
takze ty naklady na LIRU byly nejmin 5x vetsi dik tem jmenum, rezie za techniku taktez, asi jsi nevidel videa, nevim, proc to srovnavas.. ze je tahle liga dnb nejmin 5x vic komercnejsi nez tek frantici, to je snad uplne jasne. (nebo tobe mozna az od ted..) s honorarema velkych jmen ale nic neudelas.

ze neco takoveho velkeho delas, neznamena, ze na tom neprovaris, to riziko tu je vzdycky. pamatujem therapy sessions, breakbeat kaos..

druhak nejde srovnavat halovku a klubovku. ty rozpocty jsou jine, ocekavani jine.

a treti - dulezita vec. ty to proste nevidis v kontextu much louder ve fabricu. pokud jsi tam nechodil, zkus se podivat na fotky ze vsech tehle akci za posledni rok a udelej si bilanci, kolik akci ocividne vydelalo a kolik prodelalo. az budes v tomhle na nule, je to o tom "free" nadseni. te ujistuju, ze at budes koukat sebevic, budes porad hluboce v minusu i kdyby na ez rollers byl plny dum za 500.

proto nechapu, kde porad vidis ten vyvar za hranici etiky? pokud budou v ove jasne prodelavat akce, kde jsou neokoukana progresivni jmena a nezalepi to jednou za cas ani akce, kde je historicky velke jmeno, na ktere si priplatis, pak tu casem nebude holt nic a abys videl sveho oblibence, vyplaznes litr navic, pac budes muset do prahy.

co uz :)

umba
24. 2. 2010, 11:16

jednak tek a dnb opravdu nejde srovnavat, pohybujes se v jinych cislech. takovy andy c ti beztak spolkne jen za booking stejnou castku jako pulka lineupu na corps.. (si pamatuju jak byl na SSD a elvis rikal, ze jeho booking dela v podstate pulku rozpoctu cele akce. to bylo pred 5 lety.)
takze ty naklady na LIRU byly nejmin 5x vetsi dik tem jmenum, rezie za techniku taktez, asi jsi nevidel videa, nevim, proc to srovnavas.. ze je tahle liga dnb nejmin 5x vic komercnejsi nez tek frantici, to je snad uplne jasne. (nebo tobe mozna az od ted..) s honorarema velkych jmen ale nic neudelas.

ze neco takoveho velkeho delas, neznamena, ze na tom neprovaris, to riziko tu je vzdycky. pamatujem therapy sessions, breakbeat kaos..

druhak nejde srovnavat halovku a klubovku. ty rozpocty jsou jine, ocekavani jine.

a treti - dulezita vec. ty to proste nevidis v kontextu much louder ve fabricu. pokud jsi tam nechodil, zkus se podivat na fotky ze vsech tehle akci za posledni rok a udelej si bilanci, kolik akci ocividne vydelalo a kolik prodelalo. az budes v tomhle na nule, je to o tom "free" nadseni. te ujistuju, ze at budes koukat sebevic, budes porad hluboce v minusu i kdyby na ez rollers byl plny dum za 500.

proto nechapu, kde porad vidis ten vyvar za hranici etiky? pokud budou v ove jasne prodelavat akce, kde jsou neokoukana progresivni jmena a nezalepi to jednou za cas ani akce, kde je historicky velke jmeno, na ktere si priplatis, pak tu casem nebude holt nic a abys videl sveho oblibence, vyplaznes litr navic, pac budes muset do prahy.

Orazit, podepsat a vyvěsit!!!
Naprostý souhlas!

TTT31
24. 2. 2010, 12:18

no konecne nekdo s kym se da normalne bavit :p
jasne ze to srovnavani je hloupost uplne jina liga jiny sport jenom se to tak nejak nabidlo s vyvojem tohohle tematu ... ja se neopiram ale do vlezneho jako by nastaveneho ze strany organizatoru jsem moc rad ze se snazi dostat sem zvucne jmena a rad uz pak prijdu k nasservirovanemu a uziju si to aniz bych musel jezdit kajsi do praglu... nicmene nemusim souhlasit s tim ze andy C si rekne o takovy honorar jasne proc by si nerek kdyz si to muze dovolit... tak to vidi jedni lidi . ja to vidim tak ze proc by si nerek min kdyz by mu to stacilo??,... to same jak podnikani delnici podnikatelovi vydelaji milion proc si neveme 200K a zbytek nerozdeli mezi delniky vzdyt by mu to bohate stacilo ale to uz zase zabiha do politiky a tak to proberem nekdy jindy nekde jinde jen me proste mrzi ze jsou lidi nenasitni :-(

ocekavani je jine no asi srovnavame nesrovnatelne jen sem chtel naznacit ze ti frantici byli v podstate ve svem zanru na stejne urovni jako andyC v drumbajsu a honorar proste maji radove mensi

asi sem chuj a chtel bych aby bavili i drumbasaci lidi za lidovku ale ted jak se na ty posty tady divam tak je to asi hloupost jak rikam jina liga jinych lidi pro jine lidi .... a my tady v ove s jejima vyjebanyma honorarema nezmuzem vubec nic takze asi zbytecne resit.

sranda k cemu se ta debata dostala od jedne vety ze mi prapada ze ezrollers by mi nestalo za 250 :-D

TTT31
24. 2. 2010, 12:23
tak budu klidne kar co si dela co chce :)

tohle zaramovat a vyvesit :-D:slayer::slayer:

SnuFF
24. 2. 2010, 12:40
ocekavani je jine no asi srovnavame nesrovnatelne jen sem chtel naznacit ze ti frantici byli v podstate ve svem zanru na stejne urovni jako andyC v drumbajsu a honorar proste maji radove mensi

:-D

protože andy si je vědom sveho jmena,takže na něm vydělává i když hraje hovna,ale ví že ho znaj i ještěři ale i ,,drumeři takže má ten honorář vyšší...a je to ON kdo se snaží rýžovat a ne promotér....

TTT31
24. 2. 2010, 12:53
protože andy si je vědom sveho jmena,takže na něm vydělává i když hraje hovna,ale ví že ho znaj i ještěři ale i ,,drumeři takže má ten honorář vyšší...a je to ON kdo se snaží rýžovat a ne promotér....

jasne souhlas ,ale urcite sou i promoteri co si nabalujou kapsy vedome...
i kdyz to je uplna utopie o cem tady mluvim v dnesnim nastaveni spolecnosti - aby si lidi brali jen to co jim staci a ne vic.... sak na tohle dojede cela tahle zasrata doba kdo chce moc nakonec nebude mit nic!!!!

24. 2. 2010, 13:41
nicmene nemusim souhlasit s tim ze andy C si rekne o takovy honorar jasne proc by si nerek kdyz si to muze dovolit... tak to vidi jedni lidi . ja to vidim tak ze proc by si nerek min kdyz by mu to stacilo??,... to same jak podnikani delnici podnikatelovi vydelaji milion proc si neveme 200K a zbytek nerozdeli mezi delniky vzdyt by mu to bohate stacilo ale to uz zase zabiha do politiky a tak to proberem nekdy jindy nekde jinde jen me proste mrzi ze jsou lidi nenasitni :-(
tomu rozumim, ale asi na levelu andyho a podobnych moc nemas sanci jit jinou cestou. jeho prace spociva vetsinou v tom se z letiste premistit na hotel, z hotelu na akci a nejak slusne opacnym smerem, abys v pondeli nebyl uplne mimo. tezko pak nejak extra resis misto, kde hrajes. max podle zkusenosti z predchoziho hrani a samo jak ti zaplati. neni duvod hrat v ostrave, kde na tobe nekdo vyskemrava slevu, kdyz je o tebe ve stejny termin zajem treba v barcelone kde jim casta prijde ok, chapes. a ty nemas jiny duvod hrat v ostrave at jsi free jak chces.

bio
24. 2. 2010, 13:51
at si promoteri nabalujou kapsu jak chcou, to same producenti a kdokoliv kdo na to ma a vi jak toho dosahnout...
mas ale vydelavani na lidech a vydelavani na scene... (at do plusu nebo jen do vraceni vlozenych love)
ze je fakt rozdil jestli na akci vyberes dejme tomu 30k kc od 300 lidi nebo 30k kc od 50 lidi
samozrejme je lepsi vybrat 50k od 300 lidi ale nikdo nikde negarantuje plny klub... tzn.. to jak si kdo udela vlez na party je jen a jen na nem, a po akci si muze rict "mohl sem dat mensi vlez, bylo malo lidi" nebo rekne si "jeste ze sem dal takovy vlez a vratilo se mi to aspon od tech 50lidi" nebo "dal sem velky vlez, doslo mraky lidi, jsem ve vate, supeeer"

Lukih
24. 2. 2010, 15:32
kluci...andy si vezme tolik,potoze si tolik muze dovolit...kamkoliv prijede tam to rozbije,nalaka lidi z okoli...neresim to tu radsi ptz to nema cenu....bavit se o tom ze nekde bere love za neco co umi na takove urovni jako jediny na svete...rofl...kvalitni akce stoji penize a vzdycky stat bude,pokud na tom nema promoter nechat veskere svoje uspory na x let...prece je logicke ze clovek ktery si dava praci se vsim...booking nejake hvezdy,letenky,ubytovani,prostory,reklama radio treba,plakaty,rozlepovani,technika,zvuk,svetla,ves kere personal stuff...od saten,baru(tady se zase pivo,alko,nealko samo na dane misto nedonese samo ze...) vsem nezaplati celou akci s tim ze ma dobry pocit ze se lidi pobavili,ale ze je 50000 v minusu...je normalni ze si za nejakou svoji praci neco vezmes...neni to tak?

TTT31
24. 2. 2010, 18:55
at si promoteri nabalujou kapsu jak chcou, to same producenti a kdokoliv kdo na to ma a vi jak toho dosahnout...
mas ale vydelavani na lidech a vydelavani na scene... (at do plusu nebo jen do vraceni vlozenych love)
ze je fakt rozdil jestli na akci vyberes dejme tomu 30k kc od 300 lidi nebo 30k kc od 50 lidi
samozrejme je lepsi vybrat 50k od 300 lidi ale nikdo nikde negarantuje plny klub... tzn.. to jak si kdo udela vlez na party je jen a jen na nem, a po akci si muze rict "mohl sem dat mensi vlez, bylo malo lidi" nebo rekne si "jeste ze sem dal takovy vlez a vratilo se mi to aspon od tech 50lidi" nebo "dal sem velky vlez, doslo mraky lidi, jsem ve vate, supeeer"

jj tohle sem myslel ze kdyby ezrollers bylo za 100 urcite by pocet ucastniku vyvazil to vysoke vstupne a ktomu by se na baru prokalilo mnohem vice... ale to uz sem tu myslim nekde psal :)

inliner
24. 2. 2010, 20:01
jj tohle sem myslel ze kdyby ezrollers bylo za 100 urcite by pocet ucastniku vyvazil to vysoke vstupne a ktomu by se na baru prokalilo mnohem vice... ale to uz sem tu myslim nekde psal :)

ja se do toho moc nechci vkladat, ale teorii ocividne zvladas vyborne, tak proc neudelas nejakou akci sam a neukazes nam vsem jak ze se to vlastne dela? :) rozumovat umi kazdy, kor po probehle akci...

TTT31
24. 2. 2010, 21:56
ja se do toho moc nechci vkladat, ale teorii ocividne zvladas vyborne, tak proc neudelas nejakou akci sam a neukazes nam vsem jak ze se to vlastne dela? :) rozumovat umi kazdy, kor po probehle akci...

neni cas skola a prace mi sezere 90% casu a v tom zbytku sem rad ze nemusim nic resit az dostuduju tak se ale o neco takoveho urcite pokusim. nicmene tezko vam ukazu to ocem tady mluvim a to ze tady prijede AndyC a rekne tak kluci sice bych si mohl vzit tolik a tolik ale vemu si jen tolik protoze nejsem hamoun.... Klidne ti ale muzu slibit ze jestli se treba nekdy dostanu do jeho pozice ( coz je uplne scifi) tak to tak urcite udelam !!! a ze jestli budu poradat nejakou party urcite se budu snazit stlacit vlezne co nejniz to pude btw ted se mi doneslo ze kalba v sobotu na cerne louce za kilo moc pekne !

Output
25. 2. 2010, 17:33
pěkná diskuze :D btw: ty fotky jsou ? :D

TriXie
25. 2. 2010, 19:52
co ten report byl nejaky nebo se jen hodnotil ten staw baru???:mrgreen:
nejaky blesky jsem tam zahlidl tak nahodte pls nejaky fota ;)
To musíš popohnat uživetele papa smurfse..heh:-D ..no ale zvrhla se tu velká debata ,tak nevím zda si toho všimne..:hihi:

sekacek
26. 2. 2010, 11:54
ttt31: vidim ze te ceka kraasny zivot s tvymi nazory - uzij si ho

TTT31
26. 2. 2010, 11:59
ttt31: vidim ze te ceka kraasny zivot s tvymi nazory - uzij si ho

diks taky ti nepreju nic zleho :bigup:

sekacek
26. 2. 2010, 11:59
tenhle problem s akcema neni o penezich je to o tom co maji lidi tady na ostrave v hlave:hovno...jsou zabrzdeni 15 let zpatky,zhrzeni,zavistivi a vsechno co stoji vic nez kilo,nebo vic nez nejlevnejsi vec je moc drahy.nenapadne je ze by bylo kul si ty penize vydelat a pak utratit,jsou proste v pasti ve sve hlave

Tetsuo
26. 2. 2010, 14:38
word !

SOUHLAS! A asi sem to tady ani neměl číst ..přicházim o další iluze, že lidi choděj na akce za hudbou..jeden napíše že to za 250 nestálo protože je šmoulý tekkenař a druhej ,že je lepší koupit pytel a nejít tam...no big up C.Phoneovi že furt tolik maká a nevysere se na to! Ristekpa.

Tetsuo
26. 2. 2010, 14:44

nejsem z Ovy ale moc pěkně napsaný---palec hore!

dzeevo
27. 2. 2010, 12:29
Proč si pořád nekteří myslí že djs.. dudou hrát za pivo a párek....:idea:

dry-rot
27. 2. 2010, 13:46
Proč si pořád nekteří myslí že djs.. dudou hrát za pivo a párek....:idea:

mozna si to mysli proto, ze to tak vetsinou doopravdy je.. :lol:

TTT31
27. 2. 2010, 15:48
:bigup:

kyanid
27. 2. 2010, 16:07
mozna si to mysli proto, ze to tak vetsinou doopravdy je.. :lol:

no a tim vyvstava otazka proc to tak je a kdo za to muze ??? :)

dry-rot
27. 2. 2010, 18:12
no a tim vyvstava otazka proc to tak je a kdo za to muze ??? :)

jasne, chapu, kde tim miris, ale pokud Te hrani pro lidi bavi, tak se bohuzel obetujes.. jinak se pak stane, ze si nezahrajes vubec.. samozrejme urcity standard je treba si drzet.. .]

dzeevo
28. 2. 2010, 3:22
jasne, chapu, kde tim miris, ale pokud Te hrani pro lidi bavi, tak se bohuzel obetujes.. jinak se pak stane, ze si nezahrajes vubec.. samozrejme urcity standard je treba si drzet.. .]jjj to máš sice pravdu ale od .....do..... :hihi:nikdy vííc...proč taky ....

bio
28. 2. 2010, 12:49
jasne, chapu, kde tim miris, ale pokud Te hrani pro lidi bavi, tak se bohuzel obetujes.. jinak se pak stane, ze si nezahrajes vubec.. samozrejme urcity standard je treba si drzet.. .]

to je otazka ale :)
muzes to delat zadarmo do doby, nez se ti vyplati za to chcit prachy :) respektive vic penez ;)
nema cenu hrat s bookingem litr jednou za rok
raci kazdy druhy vikend za parek a pivo...

Syndrom
3. 3. 2010, 12:57
To musíš popohnat uživetele papa smurfse..heh:-D ..no ale zvrhla se tu velká debata ,tak nevím zda si toho všimne..:hihi:

tak co papa???wsimne ci newsimne???:hihi:

jj debata se tu zwrhla uplne OT...kazdopadne nechapu ze se wzdycky nekdo najde komu je lito ze u wstupu nedostane 250kc za to ze prisel:lol: a pak srownawa tekky s dnb se swetoznamymi jmeny...wzpominat na freetekno...mno jo al i tomu uz je w podstate konec...dneska je wse o prachach, o nalade a o lidech...pokud se wsechny tyhle tri weci sejdou w dobrem rozpolozeni muze byt neco free...teoreticky:hihi:
mno srat na to je to furt dokola....

CarbooNooty
3. 3. 2010, 13:13
Syndrom, kdy uz si konecne koupis novou klavesnici? Psat stale w misto v je kumst co :)

Syndrom
3. 3. 2010, 14:42
Syndrom, kdy uz si konecne koupis novou klavesnici? Psat stale w misto v je kumst co :)
:hihi: kdyz to obycejne "v" je tak obycejne:mrgreen: