View Full Version : RAIDEN /UK/@Show Hall Envelopa, Olomouc, 16.4.2006
RAIDEN - UK
Renegade Hardware, Offkey Rec
http://www.offkeymp3.com/images/pressphotos/1/1.jpg
datum : 16.4.2006
místo : Envelopa, Olomouc
po?ádá : Basstards crew tuším
therapist
19. 1. 2006, 8:24
...trochu brzo tady ne?
sry :oops: zcela jsem zapomnel na to ze to jeste neni zcela aktualni...
nicmene je to pro me ponaucenim pro priste....
ale dobré v?d?t....ale UK ? není on nahodou USA? nebo se pletu?...?epa ?ekam na odpov?d..... :lol:
therapist
19. 1. 2006, 9:09
ale dobré v?d?t....ale UK ? není on nahodou USA? nebo se pletu?...?epa ?ekam na odpov?d..... :lol:
Je z UK, z Portsmouthu 8)
v prvním FT jsi potvrzoval, že to je amík, ni? jestli se nepletu
Je z UK, z Portsmouthu 8)ano p?en? tak te? ale žije v estonském tallinu a p?edtím bydlel n?jaký ?as v amsterdamu :wink:
therapist
19. 1. 2006, 9:13
Jj, spletl jsem se, je to kovaný anglán, vydával taky jako Jarman myslím. ?epík ho propagoval od za?átku, je to odborník na Raidena. :lol:
každopádn? raiden huuuh :twisted: po dlouhé dob? si asi zaská?u :hihi:
:club:
Jj, spletl jsem se, je to kovaný anglán, vydával taky jako Jarman myslím. ?epík ho propagoval od za?átku, je to odborník na Raidena. :lol: :lol: jarman raiden i-rate pro úplnost :D
no jo ....mam slabé znalosti....lepší to už asi nebude.... :lol:
To má být další pokra?ování GET PUNKED ?i co? :?:
ne, ne, rekl bych ze Redbox...myslim
bude to v nedeli...a v podeli velikonoce
tak se tesim az o pulnoci se zacnou vytahovat varechy a zenske budou utikat :lol:
bude to v nedeli...a v podeli velikonoce
tak se tesim az o pulnoci se zacnou vytahovat varechy a zenske budou utikat :lol:
sta?í ty klacky z kýblu :D
mrtvy.kenny
19. 1. 2006, 17:04
raaajden. :D a koukam repa se da pouzit i jako alternativa k rolldabeats 8)
100% RAIDEN HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH ....ane maje fo jeje :lol:
100% RAIDEN HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH ....ane maje fo jeje :lol:
rááááááájden.....Huuuuuh....ane maje fo jeje :D vóóómóóó..niež na rejžne....
HackenAlien
20. 1. 2006, 14:43
RAIDEN NEJVIIIC! envelopa+dnb mutace rulez
skoda jen ze s sebou nevezme tempera D ten si chce v cechach zahrat uz dlouho. no jen aby v to velikonocni pondeli jezdily vlaky..
cekejte vysadek z prahy. doufam ze kyanid bude hrat pred raidenem.
Jamauba
20. 1. 2006, 18:15
podle me to red box neni, ten byva v AMC, naten vic bude v breznu s Paulem B!! Raiden pohoda, ale Envelopu nemam moc rad, uvidime..
Redbox to není a Redbox se ani nikam z A.M.C st?hovat nebude..Jmeno akce jest? není vymyšleno,tak trošku trp?livosti :wink:
Doufam,že nas napadne n?co dobrého.. :D
Akce bude obohacena o masivní,ale doopravdy o velice masivní sv?telnou šou bude dopln?na zeleným KvantLaserem,videoprojekci a 20kw zvuku a snad budou i dekorace.. :wink:
Mohu ješt? ?íct,že cena vstupného nedosáhne ani 200k?..
O ?eský support se postarají zatim tito potvrzení djs REVERB(2.3.),C-PHONE(2.3.),IM CYBER(shadowbox),BLACKBIRD(wkc) + ješt? další djs(lineup je ješt? nekompletní,takže další djs p?ibydou).. :twisted: :twisted:
dneska jsem si ?íkal že by tam mohlo být aspo? 20kw :twisted:
jak je to s tím datem?tady píšou že 14.4. a to by mi v?bec nevyhovovalo :cry: http://www.offkeymp3.com/forum/index.php?topic=573
jak je to s tím datem?tady píšou že 14.4. a to by mi v?bec nevyhovovalo :cry: http://www.offkeymp3.com/forum/index.php?topic=573
Je to jen nedorozum?ní asi z jejich strany,ale 16.4.06 s Raidenem platí a už se sem velice t?ší :wink: :wink:
Je to jen nedorozum?ní asi z jejich strany,ale 16.4.06 s Raidenem platí a už se sem velice t?ší :wink: :wink:tak to je fajn já se taky moc t?ším :twisted:
sem si rikal vzdyt 16.4. je nedele a oni sou v pindeli velikonoce to se zase pekne zmrskame :twisted:
sem si rikal vzdyt 16.4. je nedele a oni sou v pindeli velikonoce to se zase pekne znrskame :twisted:však proto va?e?ky a ostatní zadkobijce berte s sebou :twisted:
HackenAlien
9. 2. 2006, 21:20
jezis to bude masakr. jak ted ctu o tom zvuku a tech svetlech...doufam ze prijde opet plno krasnych deucat
Line-up
RAIDEN ( Renegade Hardware,Offkey/UK ),Reverb (dvoikatroika/cz),IM Cyber (shadowbox/cz),C-Phone (dvoikatroika/cz),Babe LN (roxy/cz),Shade&Gildor (blackhoe rec.,basstards,interface/cz),Pierdus( basstillbeat),Blackbird (wkc/cz),WeNTOline (interface/cz),MC Tweety Twizta (wkc/cz)
Line-up
RAIDEN ( Renegade Hardware,Offkey/UK ),Reverb (dvoikatroika/cz),IM Cyber (shadowbox/cz),C-Phone (dvoikatroika/cz),Babe LN (roxy/cz),Shade&Gildor (blackhoe rec.,basstards,interface/cz),Blackbird (wkc/cz),WeNTOline (interface/cz),MC Tweety Twizta (wkc/cz)
imho feer....tesim se...jen doufam ze se mi podari propasovat ten karabac :)
pierdus
10. 2. 2006, 14:16
feer :)
Buzirku urcite smotam do kabely :wink: 8)
HackenAlien
20. 2. 2006, 23:59
jen aby se to nekrizilo s necim ijnym. to bych trhal hlavy.
http://www.zulu.cz/akce/2006/04/5277_f.jpg
ta cena na místě je 150kč?
skoda ze neprosla itemova verze plakatu...tento je imho hrozny...
ty bílé výřezy jsou drsné no.....
jen tak pro srovnani :
http://img477.imageshack.us/img477/9437/raidenii5501te.jpghttp://www.rave.cz/2006/03/img/partylist/bass-bondage.jpg
jen tak pro srovnani :
http://img477.imageshack.us/img477/9437/raidenii5501te.jpghttp://www.rave.cz/2006/03/img/partylist/bass-bondage.jpg
hmm skoda,proc neproslo?
mozno ze je to mooc drsne na tak metrouszkej plac jako je E-lopa. ;)
pořadatel měl na výběr z několika plakátů a vybral si pouze ten co se asi lidem nelíbí,ale ten kdo to platí má asi jinej vkus...
a myslim,že je ptákovina tady řešit,kterej plakát je lepší nebo není...popravdě se v tady tom moc nevyznam mě se libi oba dva a nějak to neproživam..Přece hlavni je že bude akce..
therapist
16. 3. 2006, 16:20
myslim,že je ptákovina tady řešit,kterej plakát je lepší nebo není...popravdě se v tady tom moc nevyznam mě se libi oba dva a nějak to neproživam..Přece hlavni je že bude akce..
word.
mrtvy.kenny
16. 3. 2006, 21:15
mi prijde treba zvrhle uz jenom to, ze se nechaji udelat dva. (pac je obvykle, ze se vybere ten horsi, to je jasne :)
pořadatel měl na výběr z několika plakátů a vybral si pouze ten co se asi lidem nelíbí,ale ten kdo to platí má asi jinej vkus...
a myslim,že je ptákovina tady řešit,kterej plakát je lepší nebo není...popravdě se v tady tom moc nevyznam mě se libi oba dva a nějak to neproživam..Přece hlavni je že bude akce..
jj to je pravda...:slayer:
mi prijde treba zvrhle uz jenom to, ze se nechaji udelat dva. (pac je obvykle, ze se vybere ten horsi, to je jasne :)
kapříci ;)
mrtvy.kenny
9. 4. 2006, 17:58
uz to pomalu cucham :)
Lineup na Bass Bondage with Raiden
20:00-21:00-Backbird
21:00-22:00-Pierdus
22:00-23:00-Shade+Gildor
23:00-00:30-Cphone
00:30-02:30-RAIDEN
02:30-04:00-Babe ln
04:00-05:00-Reverb
05:00-06:00-Im Cyber
bifidus.aktif
15. 4. 2006, 19:54
Mate tam chybu!!!
Babe LN nemuze hrat prece po Raidenovi a IM Cyber taky prece nebude hrat jenom hodinu jako posledni od 5 do 6 rano prece ;-)
Opravte to nekdo!
(ale jako vtip dobry) :D
Kubatko
15. 4. 2006, 20:03
haha to de :))
mrtvy.kenny
15. 4. 2006, 21:28
tak schvalne.. :D
bifidus.aktif
15. 4. 2006, 23:07
Babe LN hraje pohodovy, rozmanity a stylove vytribeny tracky, zahrnujici liquid funk, temnejsi a atmosfericky veci. Nemuze hrat po Raidenovi proboha!!!
Jedine Reverb hraje dost ostre na to, aby udrzel lidi ve varu... navic je to skvelej producent a vyrazny jmeno. Cas 4-5 rano je fakt nedustojnej.
A nechapu, proc ma pro par poslednich tanecniku uzavirat party IM Cyber - to uz je opravdu moc.
Ale abych jen neprudil, tady je dle meho nazoru optimalni sestaveni line upu:
20:00-21:00-
21:00-22:00-
22:00-23:30- Babe LN
23:30-01:00- IM Cyber
01:00-02:30- RAIDEN
02:30-04:00- Reverb
04:00-05:00- C Phone
05:00-06:00-
mrtvy.kenny
16. 4. 2006, 12:07
a co treba
20:00-21:00-Babe ln
21:00-22:00-Pierdus
22:00-23:00-Shade+Gildor
02:30-04:00-Im Cyber
05:00-06:00-Backbird
:D
po raidenovi to stejně zalomím:D
i hate you motherfuckers:slayer::slayer::slayer:
04:00-05:00- C Phone
:nene: to by byla vecna skoda
ja bych to uplacal takto:
20:00-21:00-Blackbird
21:00-22:00-Babe ln
22:00-23:00-Pierdus
02:30-04:00-Im Cyber
05:00-06:00-Shade+Gildor
- - trochu mi tam sice hapruje pierre, ale co uz :hihi:
pierdus
16. 4. 2006, 16:33
tweety: hapruje :D ...
bifidus.aktif
16. 4. 2006, 17:11
Mne je to jedno, jen by me jako navstevnika line up tyhle akce totalne odradil...
Ja chapu, ze je asi potreba pozvat zastupce z kazde severomoravske crew, ale pak z toho vyjde pro kazdeho hodina hrani (max 1,5 hod), coz je kontraproduktivni + mam pocit, ze nevite, koho ste si pozvali (dle hracich casu Babe LN a IM Cyber).
Ale hlavni je, aby se to povedlo a lidi se dobre bavili. Tak preju hodne stesti!
Peace :o)
ROYanek
17. 4. 2006, 12:49
Hodne dobra akce jen skoda ze navstevnost nebyla az tak velka a coz bavil jsem se vyborne ;-)
mrtvy.kenny
17. 4. 2006, 15:56
Mne je to jedno, jen by me jako navstevnika line up tyhle akce totalne odradil...
Ja chapu, ze je asi potreba pozvat zastupce z kazde severomoravske crew, ale pak z toho vyjde pro kazdeho hodina hrani (max 1,5 hod), coz je kontraproduktivni + mam pocit, ze nevite, koho ste si pozvali (dle hracich casu Babe LN a IM Cyber).
Ale hlavni je, aby se to povedlo a lidi se dobre bavili. Tak preju hodne stesti!
Peace :o)
no vida, lajnap se salamounsky vyresil. jinak si nemyslim, ze nekoho (krom tebe) odradi, ze im cyber bude hrat v 5 a babeln po raidenovi.
ROYanek
17. 4. 2006, 16:06
Pls nejake fota ;-) hodte nejake odkazy ;-)
HackenAlien
17. 4. 2006, 20:49
absofukkinlutely hilabloodyrious!!!!
RESPEKT NEJVIC olomoooooooooooooouc!
BIG UP KYANID
BIG UP REPATOR
BIG UP TWEETY
report on da way...
she knows
Hacken : napodobne, rispekt !
Raiden byl krutak......
Lidi jsem cekal trochu vice....
Hacken krutak...
Repik : tradicne /rude boy/ :)
raiden je prostě masér a hacken krutý tanečník:bigup:
cryystal
18. 4. 2006, 13:56
jakože takhle hrát jsem ješte nikoho neslyšela ... ikdyž zvuk krom parketu byl uplně zdeformovaný... no lopa, co už... ale vypadalo to tam fáákt móóc dobře :))
taky si zasmecuju par bigupu - -
bigup jarman aka raiden, at uz za nezastavitelnou kulometnou palbu (nasilim odtrzen od techniky po nejakych 150 minutach hrani) nb za dukladne seznameni s kanadskym serialem trailer park boys (btw. nemate to nekdo?) - - kdyby kazdy headliner pusobil takhle lidsky, tak je snad i nechavam u sebe prespat :)
samozrejme thumbs up vsem tem exotum, diky nimz se tahle veselice vubec uskutecnila ! ! !
a nesmim zapomenout celou pha crew (v cele s neznicitelnym hackenem), hlavne za ranni postavacku u baru
:smoker: :pivo:
HackenAlien
18. 4. 2006, 21:30
Tweety skromne nezminuje svuj vynikajici vykon za mikrofonem, kdy perfektne podporil Raidenuv vykon presne stylem, jakym se to ma delat.
BIG UP!
ja vam dam ze sem byl v cele prazske expedice..vubec. to im cyber a babe ln a monsieur L'Enfant Terrible, verny tot bratr v boji...
HackenAlien
18. 4. 2006, 21:31
some photoz here:
www.ytp.cz
já bych dal repete:hihi:akorát bych se musel mírnit s vodkou..složíme se na raidena a uděláme soukromou akci:lol:
já bych dal repete:hihi:akorát bych se musel mírnit s vodkou..
word!
nameteny repa behem jarmanova setu:
"tweetak, vyrid mu, at zahraje vodkabite"
vyridil jsem, nacez se mi dostalo odpovedi, ze uz zminena pisnicka probehla.
o chvili pozdeji:
"tweetak, at zahraje ***** a do toho ***** " (vubec mu neslo rozumet)
tohle uz jsem nevyridil, zcasti quli nesrozumitelnosti, dilem quli freqenci techto requestu.
i kdyz jsem se ukazal jako spatny a neochotny messenger, myslim si, ze si repik naonec prisel na sve, a to vcetne fallin, zahrnujici i pocukrovany tease midnight
:bigup:
HackenAlien
19. 4. 2006, 18:30
jojo repator diktoval, nejlepsi bylo jak ho bavilo hrat si s moji cepici.
nenaselste nekdo nejaky dalsi fotky? furt tam natrasala svoje bujnosti takova ta fotografka tak to by snad melo nekde bejt ne-?
říkám musí být repete ja si jen pamatuju i hate you motherfuckers:hihi:
vodka mě prostě kousla:twisted:
já beru čepici snad každemu kdo ji má:lol:
já beru čepici snad každemu kdo ji má:lol:
to mohu potvrdit :D
zahajuji sbírku akce se uskuteční na vřesině nebo myslivně:lol:
HackenAlien
20. 4. 2006, 11:52
kyanid: wicked new obrazek/podpis'!!!
prihazuju svuj report.
stahuju svuj report, zabira tu misto a uz sem s nim otravil dost lidi.
HackenAlien
20. 4. 2006, 11:53
report k nalezeni na shadowboxu. sorry za spam
uff....dlouhé jak cyp...ale přečtu si to ....jelikož jsem,ač nerad,chyběl....:)
hacken opravil:bigup:ten track od panacea je krutor:twisted:
HackenAlien
21. 4. 2006, 16:47
kurňa nějaký fotky nejsou nekde nekdo nevite?
mrtvy.kenny
21. 4. 2006, 16:53
rozmazane ve fotaku. az se vzpamatuju, tak napisu report a davam na web, ale tentokrat byl fotak naky cinkly, moc se mu nechtelo ostrit :/
HackenAlien
21. 4. 2006, 17:15
byla tam este ta prsata fotografka s mocne vypdajicim fotakem.od ni ty beckovy fotky na ytp bejt nemohly. tak kde sou sacrebleu?
rozmazane ve fotaku. az se vzpamatuju, tak napisu report a davam na web, ale tentokrat byl fotak naky cinkly, moc se mu nechtelo ostrit :/Ale nektere fotky s tou umelou mlhou byly oka. Teda aspon co si vzpominam kdyz jsem na ne jeste na lope koukal. Hacken. Ty blazne ktery ty jsi? Ani jsem se s tebou nepozdravil. Kua.
mrtvy.kenny
22. 4. 2006, 17:21
Ale nektere fotky s tou umelou mlhou byly oka. Teda aspon co si vzpominam kdyz jsem na ne jeste na lope koukal. Hacken. Ty blazne ktery ty jsi? Ani jsem se s tebou nepozdravil. Kua.
to jo, laser+mlha jsou asi 2 nejlepsi fotky :D
mrtvy.kenny
22. 4. 2006, 21:14
ted me dostalo to foto :) http://www.poslouchej.net/1853-Raiden-na-Bass-Bondage.html
mrtvy.kenny
23. 4. 2006, 13:21
Boldrik :)
jinak lasery a mlhy tu teda http://drumandbass.cz/?page=new&id_new=1424
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.