View Full Version : Stoun F-M - MEGA NAA:SH:UP - MAZTEK / It
jedna z údálostí roku ve Stounu...
hlavní hvězda:
MAZTEK / Italy
Support:
C.N.B / dnb.cz
Local Heroes / localheroes.cz
SMario / beat+, mktbros
Wojtishek / mktbros
more info soon
Castrol
27. 1. 2010, 20:40
smario: ja uz ti to psal ... a tady zase znova MEGA LOL ...
a kazdopadne :bigup: za Mazteka
dry-rot
27. 1. 2010, 21:06
dnes?? :O
dnes?? :O
eeee - muj error - az duben a neni to april :D
dry-rot
27. 1. 2010, 21:08
eeee - muj error - az duben a neni to april :D
:bigup:
godlike
13. 3. 2010, 15:37
nice :bigup:
faktor_xx
28. 3. 2010, 21:54
http://img62.imageshack.us/img62/2699/nashupmaztek.jpg
faktor_xx
28. 3. 2010, 21:56
jinak mario kde se dají koupit lupeny v předprodeji????
nakonec jsem stahnul cenu na 100CZK - pro vsechny stejna...
na seznamu, na ktery se zapisovali lidi kvuli slevy, bylo hodne necitelnych jmen a zmatku, takze je to snizene na vyhodnejsi cenu - vyhodne jak pro nas diky usnadneni na vstupu, tak pro vas diky nizsi cene :)
smarjaaaa Mazteeek :slayer::slayer::bigup::bigup: ..... dobre chalani !
wojtishek
22. 4. 2010, 9:24
info na drumandbass.cz
http://www.drumandbass.cz/news/detail/5673-italsky-producent-maztek-v-sobotu-ve-stounu.html
shit. vypada na paradni mejdlo. bigupz
faktor_xx
24. 4. 2010, 14:29
tak dneska :slayer:
Shmidoo
25. 4. 2010, 14:29
nerikejte mi ze tam bylo 80 platicich lidi?:mad:
Phoenixx
25. 4. 2010, 16:46
:confused::confused:
Jumper.pfc
25. 4. 2010, 20:54
Nikdo nefotil?
faktor_xx
25. 4. 2010, 21:52
shmidooo:bylo kámo pač musíš brát v potažmo pout v dobre co byla...a některi meli udajne málo peněz...tak dotoho nekutili:ps:bylo tam kurva máklio lidí kurva stojí ti to mario za to promoterství???:(ps :píšu to po kelbě sry za chyby)a kdyby měl někdo zajem vykutit jako my obyčejná členové wkc forum mohli by sme uspořádati chlapi nějákou pro zač. dj párty..kdo de do toho????jinak jinak díky za celé forum chcu se sezbámit s dobrýma lidmi:ps sem najebany piše ze mě asi chlast........:(:(
MetrixNeo
25. 4. 2010, 22:31
nevím co na té pouťi v dobré všichni vidí, já pouťě nikdy nemusel
Dobra akce, skoda tech malo lidi ....
Foto zde:
http://www.drumandbass.cz/news/detail/5687-fotky-z-naa-sh-upu--stoun--frydek-mistek-24-4-2010.html
shmidooo:bylo kámo pač musíš brát v potažmo pout v dobre co byla...a některi meli udajne málo peněz...tak dotoho nekutili:ps:bylo tam kurva máklio lidí kurva stojí ti to mario za to promoterství???:(ps :píšu to po kelbě sry za chyby)a kdyby měl někdo zajem vykutit jako my obyčejná členové wkc forum mohli by sme uspořádati chlapi nějákou pro zač. dj párty..kdo de do toho????jinak jinak díky za celé forum chcu se sezbámit s dobrýma lidmi:ps sem najebany piše ze mě asi chlast........:(:(
nevyplati a taky uz na to prdim :) neni to o pouti, ale o vstupu - kdykoliv bylo vstupne kilo nebo nad kilo, tak prislo minimum lidi... pritom oproti beznemu vstupu to bylo o 30czk vic - zadna horentni palba...
tak to bylo nejen ted na Mazteka, ale i na Tempra D, na Panaceu, Tempera s Kanem, Meikos kdyz delal TCho tak to mel stejne a dalo by se pokracovat dlouho s vyctem jmen...
kdybych zapnul jen nejaky set z CD a dal vstup 30, tak je plny klub - nema cenu v tom nadale pokracovat pri takove poptavce a ja nechci a ani neumim delat veci na pul... od dob BAV-SE (ted uz celeho T-Mobilu) chodi lidi jen na akce, ktere maji "zdarma" a je fuk, jestli je to hiphop, dnb, nebo cokoliv jineho a kdo zrovna stoji na stagi...
uz mi zbyvaji jen Rascal+Klone a pak SSD warm-up s No.Money a Wenkowaky...
Stoun si to nejspis bude resit sam, nebo to nekdo prevezme, ale to je daleko a ja po tom ani nepatram a neresim to :) aspon se nebudu muset nervovat a doplacet ze sveho...
urvutiburvu
28. 4. 2010, 12:24
kurde, ja prisel v patek z openu asi v jednu rano, rikal sem si ze se zajdu podivat do stounu kdyz je tam tak dobra akce, ale rozmyslel sem si to protoze sem tam cekal plny dum :-D skoda no
faktor_xx
11. 5. 2010, 21:24
nevyplati a taky uz na to prdim :) neni to o pouti, ale o vstupu - kdykoliv bylo vstupne kilo nebo nad kilo, tak prislo minimum lidi... pritom oproti beznemu vstupu to bylo o 30czk vic - zadna horentni palba...
tak to bylo nejen ted na Mazteka, ale i na Tempra D, na Panaceu, Tempera s Kanem, Meikos kdyz delal TCho tak to mel stejne a dalo by se pokracovat dlouho s vyctem jmen...
kdybych zapnul jen nejaky set z CD a dal vstup 30, tak je plny klub - nema cenu v tom nadale pokracovat pri takove poptavce a ja nechci a ani neumim delat veci na pul... od dob BAV-SE (ted uz celeho T-Mobilu) chodi lidi jen na akce, ktere maji "zdarma" a je fuk, jestli je to hiphop, dnb, nebo cokoliv jineho a kdo zrovna stoji na stagi...
uz mi zbyvaji jen Rascal+Klone a pak SSD warm-up s No.Money a Wenkowaky...
Stoun si to nejspis bude resit sam, nebo to nekdo prevezme, ale to je daleko a ja po tom ani nepatram a neresim to :) aspon se nebudu muset nervovat a doplacet ze sveho...
jojo svatá pravda :slayer:
s tou párty pro začínají dj´s by se to nekdy mohlo povest:bigup::slayer:...byl bych první zájemce, este ale musim skutit gramce/cd playery + mix...:hihi:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.