PDA

View Full Version : 25.2.PAVILON_230, Vystaviste, Cerna Louka, Pavilon C

kyanid
2. 2. 2006, 8:35
drumandbass stage :

Sub.D.Visionz, Kyanid, Yadel, Zhaq, Pierdus, Rippa

10 kw sound, bar, lights

tekkno stage :

FSS sound system + Live Acts.......

15 kw sound, bar, lights,

Jj J
2. 2. 2006, 12:19
A za kolik?

kyanid
2. 2. 2006, 12:30
ja ani nevim :D

Jj J
2. 2. 2006, 12:37
ZADARMO, hehe :lol: Bude šou ješt?...

mrtvy.kenny
2. 2. 2006, 12:54
no, clovek aby jeste premyslel, do kterych dveri teda vlezt, kdyz uz budu pobliz..

Efka
2. 2. 2006, 13:14
:bigup:

kyanid
2. 2. 2006, 13:22
jo no.....muze prechazet v papucich :lol:

Stegi
2. 2. 2006, 13:24
Na jednu ruku razítko z marleye, na druhou ruku razítko z pavilonu a není co ?ešit. Bude se p?ebíhat sem a tam :lol:

Pepe
2. 2. 2006, 17:27
to už je trochu moc nemyslíte,za?ínáte to hrotit víc než je zdrávo :?

hrk
3. 2. 2006, 9:01
to už je trochu moc nemyslíte,za?ínáte to hrotit víc než je zdrávo :?

To už delší dobu...kaleb jak cyyp... (btw. slovo KALEB zní drsn? :wink: )

Pepe
3. 2. 2006, 16:51
bohužel to není jenom o kalbách :roll:

hrk
3. 2. 2006, 17:18
Aha st?et zájm?....to jsem si p?edtím nevšim' :oops:
to je špatné no.... :idea:

pickfick
4. 2. 2006, 8:27
Tohle je vic než špatné..... :shock: :roll: :!: :!:
tomu už se muže ?ikat likvidace dnb párty a promotér?....
je to hnus velebnosti :!:

bazy
4. 2. 2006, 9:31
kdyby jenom to, lidi se proste neumi domluvit.
Jeste ktomu kdyz to nekdo naplanuje, tri mesice se to datum resi ....... to je pak podpasovka ale kdo jinemu jamu kopa sam do ni lopata

deiv
4. 2. 2006, 16:09
3 kalby v jeden den? parada.........

FUCK THIS SHIT

buda
4. 2. 2006, 16:47
Si myslim ze to neni o domluve proste je tady moc promoteru ... A s kecama jako ze je nejake datum zamluvene jdete nekam . To si uz tady jako lidi kupuji dny kdy si muzes udelat akci ? Snad akci delam podle sebe kdy me to vyhovuje a neohlizim se kolem sebe pokud si verim ze tu akci delam dobre tak snad neni co resit a lidi prijdou . A kdyz neprijdou tak se musim zlepsit nebo se na delani akci vyjebat...

V Ostrave samotne je 300 000 lidi to se mi nezda jako maly potencial + okolni mensi mesta.

Tot muj nazor

Pepe
4. 2. 2006, 17:22
:shock: :arrow: :?

Kosa
4. 2. 2006, 21:10
Jedna se ale spis o to Buda ze se chystas udelat akci zverejnis ji vykutis dje zvuk apod a pak ti nekdo udela v ten samy termin ve stejnem meste taky sou a je mu to uplne fuk. Nevim jak je to prave v tomto pripade ale popravde by te to urcite taky nastvalo. Neznam ale reseni. Nej je asi zrusit akci ale tim se vlastne odepises a postavis do role srace ktery si mysli ze jeho akce prodela. Je to dojeb. Boj na scene.

Kosa
4. 2. 2006, 21:12
Nebo se jedna o zdravou konkurenci? Drsne jak to jednou vyzni otresne a jednou ferove (viz tento prispevek). Hehe.

tweety
5. 2. 2006, 12:15
:roll:

zakazeme kalby a vratime se z5 do ctvrtych cenovych :idea:

mtz
5. 2. 2006, 18:04
neexistuje zadny monopol jak treba na dobre mista pro vylep tak na terminy,pokud to nekdo nechape trzni prostredi mu to vysvetli,bohuzel...

pickfick
5. 2. 2006, 19:24
ok na terminy zadna zasada mozna neplati (o tom zas jinde) ale o miste akce to uz je jina... pochopim ze se v jeden termin udela treba akce v centru a pak treba v porube nebo nekde jinde ale aby byly dve akce 10 m od sebe to uz je trosku moc! a jeste k tomu ze jedna akce je nahlasena pekne dlouho dopredu a vi se ze prijede zahranicní host a stejne na to nekdo udela dalsi akci s ceskymi lidmi (ne zeby byli horsi djs, nekdy je to i naopak)....

pierdus
5. 2. 2006, 20:07
pickfick: bohuzel scena je tak presycena, ze tohle jednou muselo nastat, promoteru je hodne, dost z nich pravidelne necekuje net, aby vedeli, kdy se co deje (coz je asi chyba) a taky dost z nich se neohlizi na druhe a dela to podle sebe :/

sou tady snahy delat auditka, kde se promoteri domlouvaji, kdy co planuji, ale i tento zpusob jaksi porad pokulhava ...

kamion
5. 2. 2006, 20:46
* NO COMMENT *

kyanid
6. 2. 2006, 8:07
tahle akce je v rezii teknaru....nam bylo nabidnuto si tam zahrat...tu akci planovali myslim taky dost dopredu...a myslim ze nevedeli ze tesinaci chteji delat akci v Ove...

Bazy : 3 mesice dopredu se resila ??? tento den mel byt Calyx, ktery nakonec neni tak mi nerikej ze to datum je 3 mesice hotove..... :nene:

bazy
6. 2. 2006, 9:38
calyx je zrusen kvuli tech anglanu co tam budou. vice mene se zmenily jen jmena datum porad to sme. Sam si vzpomen kdy poprve se na foru obevilo toto datu 25.2 - marley.
nikomu nic nevytykam jen se pozastavuju nad systemem.
kazdopadne tato akce neni ohlasena vic jak mesic to je ten problem a hlavne se nikdo s nikym o nicem nebavil proste se rozhod zavzpominej jak ses citil kdyz se resil subfocus vs. venom cca rok spatky.
System funguje spatne toto je snad dostacujici priklad.

kyanid
6. 2. 2006, 10:17
o calyxovi jsem slysel ze je zruseny kvuli La Breakz.....
to ze se ty akce kryji neni imho dobre....ale za to ja nemuzu....

pickfick
6. 2. 2006, 14:18
me zase zarazi ze kdyz jste jako 2.3 byli pozvani teknari na tu akci, tak vas nikoho netrklo ze to je ve stejny den jako marley? a ikdyby netrklo tak si zjistim jestli nekomu nelezu do terminu....pochopim kdyby zustalo jen tekno...tak je vse v poradku. Ted uz zbyva jen moznost ze vam dali vedet driv nez se objevila na netu ta akce v marley, ale to uz by jste zase hrali v jednom terminu (v te dobe jeste s nezrusenym calyxem).....

kyanid
6. 2. 2006, 14:24
byli jsme osloveni v dobe kdy byl uz zruseny Calyx a o Marley jeste nebyla nikde zminka......

je to doopravdy nezavinene....

kyanid
9. 2. 2006, 10:37
http://www.brgr.org/data/230_2.jpg

RAIDEN.....huuuuuh :lol:

repa
9. 2. 2006, 10:40
jooooo raiden v ostrav? ješt? v?tší tek než jsem od n?j ?ekal :twisted: :lol: :lol: :lol: a jen za 100 8)

mrtvy.kenny
9. 2. 2006, 10:50
jooooo raiden v ostrav? ješt? v?tší tek než jsem od n?j ?ekal :twisted: :lol: :lol: :lol: a jen za 100 8)

no hlavne ti potapnici co budou v marley se budou divit, viz http://www.rolldabeats.com/release/revolution/revrec005

pickfick
9. 2. 2006, 14:44
spise tohle :twisted:
http://www.pickfick.net/cyberfire/cybertech.jpg

kyanid
9. 2. 2006, 14:54
http://www.pickfick.net/cyberfire/cybertech.jpg

LOL...jako maly kluk :D

rippa
9. 2. 2006, 17:25
Ja sem teda taky vedel o calyxovi ktery se pak zrusil a to ze tam bude neco jineho misto neho sem se dozvedel dneska. tak at mi nikdo netvrdi, ze to bylo jasne uz nekdy v prosinci, kdy se zaclo resit vystaviste

Čvanda
9. 2. 2006, 18:03
Ja sem teda taky vedel o calyxovi ktery se pak zrusil a to ze tam bude neco jineho misto neho sem se dozvedel dneska. tak at mi nikdo netvrdi, ze to bylo jasne uz nekdy v prosinci, kdy se zaclo resit vystaviste

To že se ?ešilo výstavišt? od prosince viš možna ty ale pro? to nezve?ejnil n?kde na foru a zve?ejní plakat a hotovo tak chceš ?íct že za to m?žu já asi týden byla prodleva mezi zrušením calixe a náhradním plánem ale o výstavišti nebyla nikde ani info nic tak budte dob?i OWCAK to klasicky zajekal a jediné co mne na tom t?ší že prod?la mnohem více než já a muže si za to sám já když d?lám velkou kalbu tak si ov??ím vše co se kde d?je atd což on jebe a tam je základní kamen úrazu

Mohl jsi to zve?ejnit i ty tak nebu? chytrej když je pozd? n?co ?ešit jo

mrtvy.kenny
9. 2. 2006, 18:11

dyt rikam potapnici. jsem narazel, ze ten label vydava raidena. jinak si taky myslim, ze je to jedno, budu nasledovat instinkt.

fly.com
9. 2. 2006, 20:11
mno cyber je jasna volba :) myslim ze todle bude asi husty battle :lol:

kyanid
10. 2. 2006, 7:25
asi týden byla prodleva mezi zrušením calixe a náhradním plánem ale

Calyxe prosim s ypsilon !

rippa
10. 2. 2006, 10:39

To že se ?ešilo výstavišt? od prosince viš možna ty ale pro? to nezve?ejnil n?kde na foru a zve?ejní plakat a hotovo tak chceš ?íct že za to m?žu já asi týden byla prodleva mezi zrušením calixe a náhradním plánem ale o výstavišti nebyla nikde ani info nic tak budte dob?i OWCAK to klasicky zajekal a jediné co mne na tom t?ší že prod?la mnohem více než já a muže si za to sám já když d?lám velkou kalbu tak si ov??ím vše co se kde d?je atd což on jebe a tam je základní kamen úrazu

je to jenom o komunikaci, na kterou bohuzel asi vsichni serou... me se to taky nelibi. ja sem treba ani nevedel ze tam hraju=) ale neni to poprve... a rek bych ze ani ne naposled...a vubec nerikam ze za to muzes ty.... treba v brne mi to pripadne luxus. ze si lidi rikaj tam v kvetnu ten tyden delaj kluci to a ti druzi na zacatku to tak my to udelame s dvou tydenni pordlevou at nikdo neprodela... taky se najdou vyjimky, ale ostrava je fakt psycho....

hrk
10. 2. 2006, 11:09

je to jenom o komunikaci, na kterou bohuzel asi vsichni serou... me se to taky nelibi. ja sem treba ani nevedel ze tam hraju=) ale neni to poprve... a rek bych ze ani ne naposled...a vubec nerikam ze za to muzes ty.... treba v brne mi to pripadne luxus. ze si lidi rikaj tam v kvetnu ten tyden delaj kluci to a ti druzi na zacatku to tak my to udelame s dvou tydenni pordlevou at nikdo neprodela... taky se najdou vyjimky, ale ostrava je fakt psycho....

Too many promoters :idea:

kyanid
10. 2. 2006, 11:30
too many radoby promoters....

Čvanda
10. 2. 2006, 11:43
too many radoby promoters.... Co tím chceš ?íct co ???

hrk
10. 2. 2006, 11:47
The roof - the roof - the roof is on fire.....

zas bych to tak 'ne - flame - oval' :cry:

kyanid
10. 2. 2006, 11:55
too many radoby promoters.... Co tím chceš ?íct co ???

kemo to se nevztahovalo k tobe vubec....kze klidek :janic:

pickfick
10. 2. 2006, 12:28

No ze to rikas zrovna ty (a ted mluvim vseobecne o BTB) ja kvuli vam musel zrusit kalbu 10.3. a to jsem ji mel nahlasenou verejne na netu uz asi mesic a pul!!! a vy ve stejny den udelate akci ve stounu se zahranicnimi hosty.... pochopim kdyby jste se mi aspon ozvali a rekli ze neco takoveho chystate tak se nejak domluvime.... tak musim zrusit djs,techniku a vsechno a vubec mi to neni prijemne!!!!! FM opravdu neni OV aby se uzivily dve akce ve stejny den.

rippa
10. 2. 2006, 12:41
No ze to rikas zrovna ty (a ted mluvim vseobecne o BTB) ja kvuli vam musel zrusit kalbu 10.3. a to jsem ji mel nahlasenou verejne na netu uz asi mesic a pul!!! a vy ve stejny den udelate akci ve stounu se zahranicnimi hosty.... pochopim kdyby jste se mi aspon ozvali a rekli ze neco takoveho chystate tak se nejak domluvime.... tak musim zrusit djs,techniku a vsechno a vubec mi to neni prijemne!!!!! FM opravdu neni OV aby se uzivily dve akce ve stejny den.[/quote]

to sorry, ale do techhle veci ja nevidim. sem v brne a staram se o stepslet s blulajtou. to co se deje nahore jde bohuzel mimo me. BC4 ma nastarosti pierdus s dukedem.

therapist
10. 2. 2006, 12:43
a dost nebo bude zámek :lol:

repa
10. 2. 2006, 12:52
a dost nebo bude zámek :lol:život na zámku :lol:

rippa
10. 2. 2006, 12:56

btw. ja sem na tuakci pozvanej neresil sem veskere organizacni zalezitosti, tzn. ze se jim do toho sefovat nebudu. vsechny tyhle veci jsou zalezitosti organizatoru ne moje, abych psal nekde ze buu hrat 25.2. v ostrave a vubec nevim na cem a s kym...

pickfick
10. 2. 2006, 13:43
No ze to rikas zrovna ty (a ted mluvim vseobecne o BTB) ja kvuli vam musel zrusit kalbu 10.3. a to jsem ji mel nahlasenou verejne na netu uz asi mesic a pul!!! a vy ve stejny den udelate akci ve stounu se zahranicnimi hosty.... pochopim kdyby jste se mi aspon ozvali a rekli ze neco takoveho chystate tak se nejak domluvime.... tak musim zrusit djs,techniku a vsechno a vubec mi to neni prijemne!!!!! FM opravdu neni OV aby se uzivily dve akce ve stejny den.

to sorry, ale do techhle veci ja nevidim. sem v brne a staram se o stepslet s blulajtou. to co se deje nahore jde bohuzel mimo me. BC4 ma nastarosti pierdus s dukedem.[/quote]

v pohode uz sme to s pierem vyresili 8)

kyanid
10. 2. 2006, 13:52
kua...ted mi Pier poslal fotku s rozbitym okem :)

pierdus
10. 2. 2006, 14:10
kyanid: :wink:

mrtvy.kenny
10. 2. 2006, 14:47
treba v brne mi to pripadne luxus. ze si lidi rikaj tam v kvetnu ten tyden delaj kluci to a ti druzi na zacatku to tak my to udelame s dvou tydenni pordlevou at nikdo neprodela... taky se najdou vyjimky, ale ostrava je fakt psycho....

jako teknari hlasi dnb bande kdy bude rychta? :?

rippa
10. 2. 2006, 18:02
treba v brne mi to pripadne luxus. ze si lidi rikaj tam v kvetnu ten tyden delaj kluci to a ti druzi na zacatku to tak my to udelame s dvou tydenni pordlevou at nikdo neprodela... taky se najdou vyjimky, ale ostrava je fakt psycho....

tekno a dramy pod jednou strechou sem tu snad nevidel (maximalne vosu s afrikou... a vosa si jede po svym. ale tak aby se nedohodli dnb promoteri...to fakt ne.... ale2 dneska sem mluvil s honzou a poprve se to stane v brne taky 25.2 dve dnb akce v jeden den. Koogi a spol na jedne a na druhe shamanic. asi proklete datum=/

Castrol
11. 2. 2006, 11:22

tekno a dramy pod jednou strechou sem tu snad nevidel (maximalne vosu s afrikou... a vosa si jede po svym. ale tak aby se nedohodli dnb promoteri...to fakt ne.... ale2 dneska sem mluvil s honzou a poprve se to stane v brne taky 25.2 dve dnb akce v jeden den. Koogi a spol na jedne a na druhe shamanic. asi proklete datum=/

su zvedavej kdo pujde na drumec do mersey .... ja davam teda prednost shamanum

kamion
11. 2. 2006, 17:29
REK BYCH ZE TO TADY VRE, SEM ZVEDAV JESTLI TO BUDE VRIT I NA VYSTAVISTI HEHEHE

kamion
11. 2. 2006, 17:31
too many radoby promoters....

KOHO SI MEL TEDA NA MYSLI SERIFE, CO?

uxen
19. 2. 2006, 10:30
to si snad ani nezaslouzi odpoved..

repa
19. 2. 2006, 10:36
myslím že na prostoru se koná oktek magion atd toto datum je teda p?kn? nabušené

mtz
19. 2. 2006, 23:13
myslím že na prostoru se koná oktek magion atd toto datum je teda p?kn? nabušené
ptz je jedno z nejlepsich v mesici :idea: asi v radiu svobodny bazar podepisu petici za 48 hodinovy den

mrtvy.kenny
20. 2. 2006, 7:18
ptz je jedno z nejlepsich v mesici :idea: asi v radiu svobodny bazar podepisu petici za 48 hodinovy den

nene

DYNAMODESTROY

zadal: wizier

25. 02. 2006 Sat (So)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!WARNING!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VSEM LIDEM SE OMLOUVAME PARTY CONTRACT23 JE ZRUSENA!!!!!!!
.........MAJITEL SI NEPREJE TUTO PARTY VE SVEM KLUBU.........

kamion
20. 2. 2006, 16:47

NO TVOJI URCITE NE

hrk
20. 2. 2006, 16:53

NO TVOJI URCITE NE

vy budete asi kamaradi,že? :lol:

kyanid
22. 2. 2006, 12:16
pastovano od Zhaq

OT/lineup sobota:

22-23 Rippa
23-24 Sub.D.Visionz
00-01 Kyanid
01-02 Pierdus
02-03 Yadel vs. Flu
03-04 Zhaq

Kosa
22. 2. 2006, 14:02
Kya pravidelne obsazuje nejlepsi casy. Neni se cemu divit ale chci jen vyajdrit rspk ptz tenhle klucina vazne umi :wink: 8)

mallay
27. 2. 2006, 18:10
ke fota nebudou??? :wink:

mrtvy.kenny
27. 2. 2006, 18:45
ke fota nebudou??? :wink:
ke budou, ale malo.

DnB*Ban!cek
1. 3. 2006, 19:56
[quote=mallay]ke fota nebudou??? :wink:
ke budou, ale malo

Zapomnel si napsat kdy ? :lol:

mrtvy.kenny
1. 3. 2006, 20:29
az nadejde cas a dostanu se k napsani reportu :oops: do konce tydne, ale mam fakt par fotek..

zatim jsem vystaral jenom tohle..

http://www.brgr.org/data/230.jpg

DnB*Ban!cek
1. 3. 2006, 21:11
az nadejde cas a dostanu se k napsani reportu :oops: do konce tydne, ale mam fakt par fotek..

zatim jsem vystaral jenom tohle..

zase ty teky ! :x Ale bylo to tam f poho ne ? :lol:

mrtvy.kenny
1. 3. 2006, 21:41
nj, z dnb moc fotek stejne nebude. nebylo moc ke koukani.. a lidi nefotim.

DnB*Ban!cek
1. 3. 2006, 22:01
[nj, z dnb moc fotek stejne nebude. nebylo moc ke koukani.. a lidi nefotim.

:lol: loool ale prave vykulene oci kalicu jsou nejlepsi ! :lol:

mrtvy.kenny
1. 3. 2006, 22:49
[nj, z dnb moc fotek stejne nebude. nebylo moc ke koukani.. a lidi nefotim.

nj na to jsem moc stydlivy

DnB*Ban!cek
1. 3. 2006, 23:19
[quote=DnB*Ban!cek][nj, z dnb moc fotek stejne nebude. nebylo moc ke koukani.. a lidi nefotim.

nj na to jsem moc stydlivy

:lol: dalsi stydlivka ! :lol:

Jamauba
2. 3. 2006, 11:55
Foto: TekkBass | Ostrava-Výstavišt? C | 25.2.2006 www.rebellions.info
no...tentokrat nic moc, nez sem se dostal do formy, dosly baterky :)
akce super ale

DnB*Ban!cek
2. 3. 2006, 22:33
Foto: TekkBass | Ostrava-Výstavišt? C | 25.2.2006 [b]www.rebellions.info
akce super ale

njn,mohl jsi fotnou jeste nejake DJ z DnB ! :lol:

Jamauba
3. 3. 2006, 1:28
Foto: TekkBass | Ostrava-Výstavišt? C | 25.2.2006 [b]www.rebellions.info
akce super ale

njn,mohl jsi fotnou jeste nejake DJ z DnB ! :lol:

priste to bude stoprolepsi!!!!

shtAfla
3. 3. 2006, 19:16
http://www.ptw.mysteria.cz/ :D

DnB*Ban!cek
3. 3. 2006, 23:13
http://www.ptw.mysteria.cz/ :D

DnB rulezz ! :lol:

mrtvy.kenny
4. 3. 2006, 14:18
http://drumandbass.cz/?page=new&id_new=1321

Jamauba
4. 3. 2006, 16:45
dobry fotaze...vidis kenny, zes tu recenzi nakonec zpuchtil :)

mrtvy.kenny
4. 3. 2006, 16:51
no comment radsi. az ti zas budu nabizet, ze ti nekam hodim budnu, tak me radsi nakopni ;)

Jamauba
4. 3. 2006, 23:14
no comment radsi. az ti zas budu nabizet, ze ti nekam hodim budnu, tak me radsi nakopni ;)
jasne, klidne aji vickrat :) az ted dokazu ocenit, jek je dobre, ze sem tve nabidky nevyuzil, i gdyz tu mou by asi beztak nigdo nekrad..