View Full Version : BREAK ART vol.6
http://www.fklidushit.com/Bannery/breakart6.jpg
moc pekny plakatek jestli se to bude tisknout jako dvojbarva tak to bude uplne nadhera
moc pekny plakatek jestli se to bude tisknout jako dvojbarva tak to bude uplne nadhera
uprimne nejsem spokojen.... :roll: ale co uz..na rychlo bylo treba neco...
bude se to tisknout jako dvojbarva... :o
BUM-PRÁSK a jedeme znova :twisted: :twisted: :twisted:
breakart šílený už jsem se tak dlouho nezasmál jako v?era.mlé?ná party rulez :lol:
breakart šílený už jsem se tak dlouho nezasmál jako v?era.mlé?ná party rulez :lol:
bylo to nepopsatelne...diky ostravakum a taky samo Brooklynovi za drsnou party :twisted: :twisted: ....
a to mliko....nikdy nezapomenu... :mrgreen:
No jo ta akce mela spolecnou jednu vec s takovym skoricovym nadechem , dekujeme Prazakum za luxusni praci 8)
jako co dodat... zas takový malý výlet mimo realitu :twisted:
Hmm... Rozpi?, ale drsná kalba, musím dodat
jsem rad ze mleko slavilo uspech :) btw ja se probudil az v nedeli vecer :)
jsem rad ze mleko slavilo uspech :) btw ja se probudil az v nedeli vecer :)
ale porad pod vlivem mleka nebo ne? :lol:
nezapomenutelne.... :twisted:
jakoze jsem se vzbudil v nedeli vecer a cely jsem se jeste chvel a byl uplne mimo...az ted se to pomalu vraci do normalu.... :)
no jako huste... timto thx to Thiew and girlz za tu cestu!!! Sami by jsme s Legim nedojeli ani za roh :lol: :lol: :lol:
proboha co se tam delo?
ale...dovezl jsem z prahy litr "mleka".....no a skoncilo to tak ze ja a buda jsme meli luxusni trip :) michal taky nekde faral....no a peta, hanzel a legi....ti at reknou jaky to bylo :lol:
Bylo mi,jak kdybych sežral 2 tripy :lol:
dizetai
13. 2. 2006, 14:24
Ja se bavil vyborne..mozna az na ten misty paranoidni najezd jsem mel vse pod kontrolou...btw:tolika krasnych devcat pohromade jsem uz peknou radku let nevidel...skoda ze ova neni vlmz :(
taky z nej dech neztracim, ale dvojbarva to asi trochu dorovna :)
taky z nej dech neztracim, ale dvojbarva to asi trochu dorovna :)
plakaty se resi pred akci po akci se resi jine veci :lol:
proboha co se tam delo?
najezd trval par hodin a pak sme se dalsi hodiny drzeli v te propasti...napadlo to uplne vsechny mozkove centra...neschopni pohybu, mluvy a cehokoli jineho....po osmi hodinach od napiti bych ten stav popsal jako kdyz si das vic nez je zdravo ke bile vdovy.....pak dalsich deset hodin trvalo odeznivani avsak jeste dnes rano sem se necitil moc hej, jak rika Kya..
....kdo ochutnal tak vi.... :tojo:
Mn? se chce už 2 dny po?ád spát, prost? PO?ÁD, spal bych 24 hodin denn?
Musis taky zkusit neco jineho nez lezet doma , nebo si treba jen otevri okno to te vzpruzi...
je to fakt husty...naposled sem se takhle citil nekdy ve 14 kdyz me poprve prekvapilo ke skero... :?
Ke fotoZZ (http://fklidushit.com/)
No kazdopadne to byl zajimavy vylet,jenom s tim mlikem priste trochu vic opatrne...Mela jsem pocit jako bych byla v nejakem jinem,paralelnim svete :roll: :lol:
No kazdopadne to byl zajimavy vylet,jenom s tim mlikem priste trochu vic opatrne...Mela jsem pocit jako bych byla v nejakem jinem,paralelnim svete :roll: :lol:a to jsi nic nem?la :lol:
mrtvy.kenny
13. 2. 2006, 17:45
proboha co se tam delo?
najezd trval par hodin a pak sme se dalsi hodiny drzeli v te propasti...napadlo to uplne vsechny mozkove centra...neschopni pohybu, mluvy a cehokoli jineho....po osmi hodinach od napiti bych ten stav popsal jako kdyz si das vic nez je zdravo ke bile vdovy.....pak dalsich deset hodin trvalo odeznivani avsak jeste dnes rano sem se necitil moc hej, jak rika Kya..
....kdo ochutnal tak vi.... :tojo:
lol. muzete byt radi, ze po takovych akcich nemusite psat reporty treba :wink: :lol:
No kazdopadne to byl zajimavy vylet,jenom s tim mlikem priste trochu vic opatrne...Mela jsem pocit jako bych byla v nejakem jinem,paralelnim svete :roll: :lol:a to jsi nic nem?la :lol:
uz sem myslel ze ty taky... :lol:
taky, taky... :twisted:
nene... :lol: tak to je drsne...kdo tam teda nefaral v te backstagi? :lol:
nene... :lol: tak to je drsne...kdo tam teda nefaral v te backstagi? :lol:
jako myslim že v?tšina backstage vyrazila na tripik... n?kt??i dal... n?kte?i ješt? dal... a n?kte?i uuupln? nejdal :lol: :lol: :lol:
:)) tak to me tesi, ze to mliko fungovalo, ja se bal ze nepofacha. kdyby neco, tak listi od palic je dost :twisted:
tarantino : rezervuji si litrik pri dalsim vyjezdu do Prahy :lol:
tak doufám že tentokrát si dám s váma :twisted:
tarantino : rezervuji si litrik pri dalsim vyjezdu do Prahy :lol:
No problema, udelej si 3 hodky cas, stav se pokecame povarime a muzes zas padit. Jak to tady ctu, tak si dam priste taky.
:wink:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.