View Full Version : 17.3 / PROPAGANDA new faces of dnb / klub CHLIV
http://www.multiweb.cz/bazyxxx/propaganda.jpg
a je zde dalsi dnb propaganda, opet v chlivu ale tentokrat s podtitulkem new faces of dnb na ktere se vam jak uz nazev napovida predstavi tri novi Dj´s a to jmenovite KHOMA, LO.GRAVITY a FLY.COM. Aby jste nemeli pocit ze zde zahraji jen nejaci neznami tak je podpori svym umenim PEPE (?bs) a FLAME (wkc). To ovsem neni vse jako tresinku na dortu prijedou ................
vstupne tri petky
sound opet 4kw
zabava az do rana
Vpoho flyer ... Budete ho delat v barve a lepit ???
fcblaya
28. 2. 2006, 13:02
...kto p?ijecha?
Jako hlavní hosti ve?era zahrají SMARIO a OLI,všem dob?e známí kumpáni z MKT BROS,kte?í mají na sv?domí po?ádání úsp?šné klubovky WHIZZ,která se pravideln? koná ve Frýdecko-Místeckém klubu Stoun.
Myslím že bude co poslouchat :twisted:
tady je odkaz na povedeny studio setik od FLY.COMa
http://www.wkc.cz/forum/viewtopic.php?t=1327
flya se vam ale musi omluvit, ale yousend.it uz vyprsel, takze ted uz nejde stahnout, sem ted ale v UK, takze stim nic nemuzu udelat, ale napravim to pristi tyden az prijedu :wink:
mrtvy.kenny
3. 3. 2006, 12:47
edit: jsem se uplne zahadne preklik :oops:
aby jste se mohli dov?d?t n?co o trojici nových tvá?í,d?ív než je budete moct slyšet na vlastní uši, tak máme pro Vás p?ipravené jejichprofily které budou postupn? zve?ejnovány.
DJ FLY.COM (?ernobílý sv?t)
1, Odkud pocházíš ?
OVa city
2, ?ím t? zaujal lámaný styl?
Dlouhou dobu jsem do sebe tloukl tvrdý metal, grind.core, takže to asi byla jen otázka ?asu… Vše má svou odnož v elektronický hudb?. Pro? to byl zrovna dnb? Ze za?átku nápaditost, nejednotvárnost, experiment… Te? s tím už moc nesouhlasím. Vše sem zase dokázal najít u ragga.jungle. A? sice je to dneska boj s v?trnými mlýny, je pro m? tendle sm?r každou deskou dobrých producent? n??ím zvláštní a pro m? zajímavý… pro? je OV tak jednotvárná ?!
3, Kdy jsi za?al s djingem?
N?kdy koncem roku 2004, kdy jsme dali s LO.GRAVITY a pár známými dohromady zkušebnu a za?ala zkouška ohn?m. Pro m? byl osobn? první m?síc utrpením a ne zábavou :))
4, Kolik ?asu v?nuješ tréninku?
Snažím se co to dá… poslední dobou docela ?asto. New way, new style…
5, Který hudební sm?r z dnb hraješ?
V pr?b?hu roku a p?l sem si prvn? za?al s liquid funkem, ten mi tenkrát p?ipadal docela dobrý pro za?átek, ale postupem ?asu mi zdálo, že se stím daj spíše uspat lidi. Chilloutovky tedas šli bokem a tak sem za?al kupovat více techstepu a heavy tunezz a zrychloval a zrychloval… Když m? už nesta?il pitch, byl to moment, kdy sem si ?ekl, že už ani todle m? n?jak nebere a ptm sem na to p?išel… takže te? bych ?ekl, že sem už našel to co m? vážn? baví: ragga.jungle, jungle, ragga.core, mashup, ob?as prokládaný n?jakým tím svižn?jším dnb.
6, Tvých p?t nejoblíben?jších desek ?
Mno po?ád se n?co d?je, takže now asi:
1. Reverb & Conical Reefa - Direct Step (Falcon Remix) / Stream
2. VA - The Hardware Chronicles - Volume 5
3. Capital J - West Coast Resurrection - Bang Yo Head / Rumble Jungle
4. Sumone – Murdarah / Freak Out Hush / The Fuck Up / Summertime Bad Bwoy
5. CHOPSTICK LABEL, cokoliv, co vynil tak to ztrácím dech …
7, M?l jsi n?kdy chu? všeho nechat, prodat desky a s hraním skon?it?
Koncem minulýho roku, kdy se nám za?ala rozpadat zkušebna a lidi v ní jako dome?ek z karet. Holt n?kdo chce m?nit sv?t u piva a jiný na to jde zase jinou cestou…
8, Jakou hudbu si nejrad?ji poslechneš doma, když relaxuješ?
Jazziky, chillouty, nebo jen božský ticho…
9, Tvé další aktivity?
Moje pohodová p?ítelkyn? Kaya, snowboard a po?ádný freeridy s kámošema, zewling
10, N?jaký vzkaz pro lidi , kte?í budou ?íst tento rozhovor?
LIFE IS GOOD, ENJOY EVERY MOMENT OF OUR LIFE !
Díky za rozhovor
:shock:
Pro me bude tadle deska porad number one, takze kdykoliv se me zeptas na to co je track nummmber one bude to direct step :) takze se neni az tak cemu divit :D :roll:
další kdo podstoupil bleskový výslech je
DJ KHOMA
1, Odkud pocházíš a jaké je tvé um?lecké jméno?
Jsem rozený Haví?ovák a žil jsem v Havru v podstat? celeý život. Poslední t?i roky ale p?ebývám v Olomouci kde mám krásnou ro?ní dceru. Co se tý?e mého tzv. um?leckého jména jsem do ne dávna po?ád nev?d?l, až mi Šumbarská bandi?ka vykutila p?ezdívku- KHOMA.
Kamarádi s kterýma jsem vyr?stal v jednom ghetto už d?ív poslouchaly Drum and Bassy a psy trance.
Netrvalo dlouho a brzy jsem tomu taky p?išel na chu?. Od té doby už jen DnB.
Co jsem si po?ídil gramofony.Takže cvi?ím teprve asi rok a p?l.
Vždy když mám volný ?as. Pokud možno every day. Hlavn? to, jak všichni víme, vyžaduje dostate?nou investici do nových placek, což v mém p?ípad? je docela nákladná záliba.
Docela se mi zamlouvají desky od Ram Record.Jinak tak r?zn?.Hlavn? to musí mít Š?AAAVU !!! Taky musím p?iznat že se mi líbí technický styl hraní Inspirála.
6, M?l jsi n?kdy chu? všeho nechat, prodat desky a s hraním skon?it?
ANI NÁHODOU!!! ?ím líp mi to jde, tím víc m? to baví.
7, Jakou hudbu si nejrad?ji poslechneš doma, když relaxuješ?
Massive Attack nebo n?jakou pohodovku od LTJ Bukema.Taky Regge.
8, Tvé další aktivity?
Nejoblíben?jší aktivita je má dcerka.
9, N?jaký vzkaz pro lidi , kte?í budou ?íst tento rozhovor
Nesnaž se zjistit ?ím jsi, ale stát se tím, ?ím chceš být
Pro me bude tadle deska porad number one, takze kdykoliv se me zeptas na to co je track nummmber one bude to direct step :) takze se neni az tak cemu divit :D :roll:
jj, chapu - jen jsem se pozastavil nad tim, ze mluvis o prekotnem vyvoji dnb a jako svoje numero uno uvedes 3 roky starou vec :wink:
jj, chapu - jen jsem se pozastavil nad tim, ze mluvis o prekotnem vyvoji dnb a jako svoje numero uno uvedes 3 roky starou vec :wink:
3roky to sice sou, ale tendle track ma porad štýýl :lol: tak dobry, dneska sem dojel z UK a musim rict, ze me dostala tadle vec:
MANIPULATED LIVING - Quadrant z RH 73
jj, porad se neco deje :)
posledním z vyslýchaných který doplní trojici do celku svými odpov?dmi je :
DJ LO.GRAVITY
1, Odkud pocházíš a jaké je tvé um?lecké jméno?
Jsem z Ostravy, za?al jsem si ?íkat LO-GRAViTY.
Nikdy jsem nem?l nic zlomeného, možná si to vynahrazuju.
P?ed rokem a p?l.
Co ?as dovolí, asi to bude pom?rn? hodn?, nepo?ítám to.
líbí se mi ur?itý neimbecilní typ liquid funku, prokládám to junglem a zapíjím pivem.
6, Tvých p?t nejoblíben?jších desek?
To by bylo dlouhé zvažování, rad?ji zmíním producenty: Zinc, Hype, Calibre, LTJ Bukem, Top Cat. I tohle byla ale krutá selekce...
7, M?l jsi n?kdy chu? všeho nechat, prodat desky a s hraním skon?it?
To by mi ani nešlo p?es jazyk. Ne.
8, Jakou hudbu si nejrad?ji poslechneš doma, když relaxuješ?
Múm, Boards of Canada, Clifford Gilberto, Érik Truffaz, Bonobo, The Herbalizer, atd.
9, Tvé další aktivity?
Rád d?lám grafiku, sem tam n?jaký web nebo reklamu. V zim? boby, v lét? kolo, mezitím p?kné chvilky s knihou scifistického ražení. Mám rád špek.
10, N?jaký vzkaz pro lidi , kte?í budou ?íst tento rozhovor
Neposlouchejte disco.
10, N?jaký vzkaz pro lidi , kte?í budou ?íst tento rozhovor
Neposlouchejte disco.
:evil:
s nama dorazí i MC COREHARD
http://www.mktbros.org/fotky/crossfire/IMG_4049.jpg
jaaaj - corehard jeste zije? nebyl kajsyk abroad?
fly.com
14. 3. 2006, 12:45
hehe toz to bude zase rychta :)))
až do rána bíílééého :D:deska:
fly.com
15. 3. 2006, 13:43
toz jak sem slibil tak vam tady posilam aspon naky ten sound :) ma to jen 20min. ale tak co byste chteli :)
http://mp3-archive-10-05.ic.cz/mp3/03-11-2006-fly-broken_squad_lennon/fly-broken_squad_lennon.mp3
tak za par hodin vypukne dalsi punk v chlivu
fly.com
17. 3. 2006, 13:35
Hehe.. nahradni bubinky, jatra a plice sebou.. :-D
PROPAGANDA
o LINE o UP o
20:00-21:00 / crow
21:00-22:00 / lo.gravity
22:00-00:00 / fly.com + khoma
00:00-02:00 / NOISEFELLAZZ / pepe b2b flame
02:00-04:00 / s.mario + oli
04:00-06:00 / #@"!! punk
+ MC Corehard
dobre to bylo az jsme se divili kolik z Vás dorazili podporit nové tváře
fly.com
18. 3. 2006, 13:57
jj thx, musim uznat ze tolik lidi jsem vazne necekal :)
photos will comming soon ..
no tak včera to nebylo vůbec špatné,ty lidi sem vůbec nečekal,no taky bylo hodně zlomeného beatu a zeleniny,která se neodmítá :-D
no tak včera to nebylo vůbec špatné,ty lidi sem vůbec nečekal,no taky bylo hodně zlomeného beatu a zeleniny,která se neodmítá :-D
jojo, až jsem si už pak připadal jako vegetarián :D
po pátečním hraní nebo pozdějším punkování mi v bagu schází 2 moje nové fošny, prosím toho, komu přebývají, ať se mi ozve, dík
1) Dubstar - Champion Rydim (feat. Buju Banton) / Coca Bottle (feat. Simpleton) (HB007) (http://www.rolldabeats.com/release/highly_blessed/hb007)
http://rdb.dogsonacid.com//images/release/rls06354.jpg
2) Fresh - The Immortal / Daylights II (BBK015) (http://www.rolldabeats.com/release/breakbeat_kaos/bbk015)
http://rdb.dogsonacid.com//images/release/rls13597.jpg
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.