PDA

View Full Version : 2006_03_17_DEFECT_FRENŠTÁT POD RADHOŠT?M_LUBINA

lkD
8. 3. 2006, 21:49
Legi a Thiew pro Vás p?ichystali brat?í?ka Breakartu. Uskute?ní se v pátek
17. b?ezna na tradi?n? silné drumandbassové základn? ve Frenštátu p. R. - tedy v LUBCE...
vstup není drahý, p?ijedou Slováci a WKCoolgang, takže po osmé tam.. :wink:

http://sweb.cz/SunWentD/defect01.JPG

Hanzel
15. 3. 2006, 15:31
oka... takže už za par dnu se rozjiždi prvni díl tehle tancovačky :bigup: Takže doufam, že se dostaví dostatek dobře naladěnych tanečniku a bude show :slayer: :slayer: :slayer:
btw... kdyby byl zajem ze strany nějakého go go roztancovavače, nechť nechá zprávu (reflexní elastický úbor výhodou) :smoker:

kyanid
15. 3. 2006, 15:35
oka... takže už za par dnu se rozjiždi prvni díl tehle tancovačky :bigup: Takže doufam, že se dostaví dostatek dobře naladěnych tanečniku a bude show :slayer: :slayer: :slayer:
btw... kdyby byl zajem ze strany nějakého go go roztancovavače, nechť nechá zprávu (reflexní elastický úbor výhodou) :smoker:

My s Budou mozna dorazime...nevim zda-li budeme nejvetsi tanecnici ale mozna dovezeme mliko :) Das si ne ? :D

Hanzel
15. 3. 2006, 15:42
My s Budou mozna dorazime...nevim zda-li budeme nejvetsi tanecnici ale mozna dovezeme mliko :) Das si ne ? :D

:tojo: lol... ale tentokrat každy aspoň 2 deci... ať zažijem veselý týden :idea: ;)

lkD
15. 3. 2006, 17:55
:tojo: lol... ale tentokrat každy aspoň 2 deci... ať zažijem veselý týden :idea: ;)
my se cestou s hrk-em podíváme na No name, tak ať tam něco zbyde, než dojedem;)

Fren rulla..snad to tam výjde..jestli ano, bude moc fajn.

LEGI
15. 3. 2006, 18:38

jiri neblazni voe...chces at se zas nikdo nemuze hybat...:fucku:

ale urcite dorazte...:cigo::D

Thiew
15. 3. 2006, 23:36
ja vas seru stím mlíkem zas to dopadne jak minule a na všechno zbydu sám

Hanzel
16. 3. 2006, 2:57
ja vas seru stím mlíkem zas to dopadne jak minule a na všechno zbydu sám
hej v poho... bez starosti... tentokrate to zvladnem... :) Přisahám, že to dyžtak odehraju a odtančim sam :slayer: :slayer:

Hanzel
17. 3. 2006, 15:33
Takžeeeeeeee... show se rozjiždi dnes... každy kdo muže nechť dorazi!!! :slayer:

kyanid
17. 3. 2006, 15:35
Takžeeeeeeee... show se rozjiždi dnes... každy kdo muže nechť dorazi!!! :slayer:

doufam ze uz si byl dnes na rybach a mas jich plne site :)

Hanzel
17. 3. 2006, 15:46
doufam ze uz si byl dnes na rybach a mas jich plne site :)
pro jistotu rozhodim ještě nějake po cestě v Odře ;) :mrgreen:

Hanzel
18. 3. 2006, 18:49
booh... tak jako vypadalo to hoodně bledě... jakože počet navštěvniku docela nizky... ale to co se stalo po pulnoci ani nejde popsat... naprosto brutalni atmosfera až do šesti do rana!!!:party: fakt skvěla party... nevim jestli se mi to zda, ale pravě tahle atmosfera mi na čím dál víc akcích začíná chybět... :nene: :cry:

tweety
19. 3. 2006, 13:28
??? co se stalo ???

doufam jinak, ze jste to vyresili s noisem a neonem - - ja jsem byl zrovna v situaci, kdy jsem toho moc nezmohl :/

lkD
20. 3. 2006, 0:04
šílené.
celý víkend šílený..
bigup
fotky k náhledu: sunwentd.rajce.net
v zipu: http://s29.yousendit.com/d.aspx?id=1DF10HVIAJSIL20F0D1T2OEUUX

Hanzel
20. 3. 2006, 9:03
??? co se stalo ???

doufam jinak, ze jste to vyresili s noisem a neonem - - ja jsem byl zrovna v situaci, kdy jsem toho moc nezmohl :/

no jako vypadalo to par chvil bledě, ale nakonec se to tak nějak pořešilo... a Slovaci se podle mě bavili ještě vic než na Redboxu... hehe... kdo byl až do rana, vi ;) :bigup:

hrk
20. 3. 2006, 9:30
:) bylo to šilene....i cesta zpatky :)

LEGI
20. 3. 2006, 14:55
dobre to bylo..:) diky vsem vystupujicim...a hlavne Kosovi.. v takovem stavu bych hrat nezvladl...¨

tesime se na dasli pokracovani..:)

Thiew
20. 3. 2006, 16:19
jj..respekt kosovi...bylo mi fakt líto když jsem ho viděl v tom stavu

Kosa
21. 3. 2006, 17:21
Diky moc kluci. Byl jsem rad ze jsem mohl zahrat. Jak uz jsem rekl Leguanovi i Vladanovi nechtel jsem napsat ze jsem nemocny kdyz jsem vedel ze Vam uz vypadl Dplum. Bylo to super az na muj stav. Mrzi me ze jsem nemohl byt do konce. Priste Vam to vynahradim a udelame s Budou zase opet nejakou sou. Klasika. Hehe. Jinak antibiotika zabiraji a uz mi je mnohem lepe takze see ya na Get Heiki.

Hanzel
21. 3. 2006, 17:54
Diky moc kluci. Byl jsem rad ze jsem mohl zahrat. Jak uz jsem rekl Leguanovi i Vladanovi nechtel jsem napsat ze jsem nemocny kdyz jsem vedel ze Vam uz vypadl Dplum. Bylo to super az na muj stav. Mrzi me ze jsem nemohl byt do konce. Priste Vam to vynahradim a udelame s Budou zase opet nejakou sou. Klasika. Hehe. Jinak antibiotika zabiraji a uz mi je mnohem lepe takze see ya na Get Heiki.

jj... Kosik... zvladls to bravurně!!! :bigup: Přiště bude moore punk :slayer:

lkD
22. 3. 2006, 11:43
jj. Kosa, jsi skvělý...stihl jsi mě i nakazit;) :(

buda
22. 3. 2006, 12:01
jj. Kosa, jsi skvělý...stihl jsi mě i nakazit;) :(

Kvuli toho sme taky hned ujeli pryc ... :)

kyanid
22. 3. 2006, 12:45
vubec nebraly ryby :|
tak jsme jeli s budou zachytat jinam..prece nenechame propadnout povolenky :hihi:

Hanzel
22. 3. 2006, 13:35
vubec nebraly ryby :|
tak jsme jeli s budou zachytat jinam..prece nenechame propadnout povolenky :hihi:

nj... ryby se mi zdálo byly nějak vystrašene...:neutral: ale po pulnoci začly skákat do kádí uplně samy :hihi:

Kosa
22. 3. 2006, 20:05
jj. Kosa, jsi skvělý...stihl jsi mě i nakazit;) :(To doufam ze ne. Nebyl jsem s tebou nejak moc nebo jo? Ani jsem nepalil tak nevim jak. Kazdopadne diky Luky za bonbon.

lkD
22. 3. 2006, 23:41
To doufam ze ne. Nebyl jsem s tebou nejak moc nebo jo? Ani jsem nepalil tak nevim jak. Kazdopadne diky Luky za bonbon.
;) to neřeš..vklidu..sauna, vitamíny, atd.. = :)