View Full Version : 28/3/2006//SAYAG JAZZ MACHINE (Fr)//Boomerang-Ostrava
http://www.zulu.cz/boomerang/data/200603/file_449.jpg
Sestava Sayag Jazz Machine má 6 členů, t.j. DJ, sampler, saxofon, kontrabas, VJ, MC. Sayag Jazz Machine jsou multimediální formací, nedílnou součásti jejich show je skvělá projekce na pódiu a jiné vizuální efekty. Speciálním hostem večera bude DJ Elvis.
Vypadá to moc zajímavě. I s tím "typickým" čecháčkem ;)
nevite nekdo jaky je netry? vapda to docela dost zajimave..
viz. http://www.lamixerie.org/sayag/index.html
Taky bych se hecnul,živé koncerty jsou feer a tohle je ještě k tomu pořádně nasáklé jazzem,paráda :bigup:
Vstup je v predprodeji 150,- a na miste 190,-Tak jsem zvedava jake to bude...
fly.com
21. 3. 2006, 18:13
Vstup je v predprodeji 150,- a na miste 190,-Tak jsem zvedava jake to bude...
OLALAAAA 190 na miste? ufgh a sekt v cene? .) mno docela palka, ale muze to byt dobry, toz se zkusime hecnout :)
Elvis, speciální host??:) Hlavní představitel dnb scény v Čechách??:))...so humorous..
fly.com
22. 3. 2006, 10:20
Elvis, speciální host??:) Hlavní představitel dnb scény v Čechách??:))...so humorous..
?????
Jen narážím na to, že tak vyjímečný koncert by si zasloužil někoho, jak žánrově tak vyjímečností, alespoň zčásti podobného... Páč bych je jen tak sporadicky mezi dnb/jungle nehodil a tyhle alternativy u nás není možno slyšet zrovna často, snad proto to mohl být někdo povolanější.
Ovšem jde hlavně o Sayag a děsně už se na ně těším.:)
THomiCa
23. 3. 2006, 12:14
Předprodej je jenom v Boomernagu nebo ještě někde jinde???
Ovšem jde hlavně o Sayag a děsně už se na ně těším.:)[/QUOTE]
word, taky, bude to sada... onehdy jsem videl jejich koncert na slovenske televizi- vysilali to cele, bez neakych picovin a bylo to skvele! pak jsem prepnul na ct2 a tam byl koncert wohnout nb takove neaky tuzemske hovadiny...thats unreal
...dj elvis znamy "jako jako"...??
toe schvalně nebo aby to bylo hezčejc naformatovane?
chces snad ric ze ELVIS neni jedna z nejvetsic celer britu v CR
nevim jestli to bylo na me,k tomu se vyadrovat nebudu, kazdopadne sem myslel ten kix na flyeru
Já bych toho chtěl o Elvisovi říct mnohem víc, ale nevidím důvod proč to tady rozmazávat. Jednoduše je to jeden z djů, který mě vždy spolehlivě přesune k baru nebo na křeslo..., samozřejmě nepopírám, že to může být rozdílným vkusem Elvisovým a mým, což může být čistě jen můj problém.(vyjma produkce se C.phonem, pochopitelně
):) Navíc mi příjde krajně neprofesionální, když vystupuje takřka na každé kalbě a to skoro s totožnou sérkou desek, to vážně člověka sprzní!:l(ovšem tohle je už nějaký rok stará zkušenost a momentálně jdou jeho sety mimo mě, ale tímhle u mě prostě skončil..)
A co se týče hlavního představitele dnb scény...příjde mi to absurdní, netuším co tím autor chtěl říct, je zde mnohem více talentovanějších a tvořivějších dj než pan Elvis.
Já bych toho chtěl o Elvisovi říct mnohem víc, ale nevidím důvod proč to tady rozmazávat. Jednoduše je to jeden z djů, který mě vždy spolehlivě přesune k baru nebo na křeslo..., samozřejmě nepopírám, že to může být rozdílným vkusem Elvisovým a mým, což může být čistě jen můj problém.(vyjma produkce se C.phonem, pochopitelně
):) Navíc mi příjde krajně neprofesionální, když vystupuje takřka na každé kalbě a to skoro s totožnou sérkou desek, to vážně člověka sprzní!:l(ovšem tohle je už nějaký rok stará zkušenost a momentálně jdou jeho sety mimo mě, ale tímhle u mě prostě skončil..)
A co se týče hlavního představitele dnb scény...příjde mi to absurdní, netuším co tím autor chtěl říct, je zde mnohem více talentovanějších a tvořivějších dj než pan Elvis.rofl, kritizovat umi kazdy, stoupni si tam ty a rozjed desky, ne? myslim ze by te vsichni vypiskali... to zaprve a zadruhe si myslim ze elvis hraje vpoho, dycky kolem rana a pousti pekne sady .) jestli te to nuti si sednout si asi divny :)
ROYanek
28. 3. 2006, 16:20
Hmmm zajimava diskuze ;-), ale podotknul bych ze je pravda ze hraje na konci takze to neni tak snadne.... stoupnout si na podium taky.... neodsuzoval bych ho.... za sve ery byl hodne v klidu... stale je.... ale prece jen je jina doba host vyhazuje vrchniho ;-)
myslim, ze elvis hraje vpoho desky a vetsinu lidi to spise prilaka kalit. jestli si ty z toho chodis sednout na bar, tak je to tvoje vec, kterou myslim nesdili kazdy. je fakt, ze je neco obehrane, ale dela vse proto, aby se vzdy vytahl s necim novym. podle me vpoho
ale abych psal k tematu, tak uz se tesim na sayag...za chvilku vyrazim
wladimir
28. 3. 2006, 17:42
zítra ve středu 29.3.2006 jsou Sayag jazz machine v brne na Flede za 130/160...zrejme pujdu,prida se nekdo ze stadtu?...only info
rofl, kritizovat umi kazdy, stoupni si tam ty a rozjed desky, ne? myslim ze by te vsichni vypiskali... to zaprve a zadruhe si myslim ze elvis hraje vpoho, dycky kolem rana a pousti pekne sady .) jestli te to nuti si sednout si asi divny :)
Výsadou nás posluchačů je možnost kritizovat, ty, jenž nám chtějí něco předat, jak negativně tak pozitivně, potažmo kdokoliv veřejně známý je tomu vystaven. Napsal jsem, že to může být čistě jen můj osobní problém a nikomu svůj názor nevnucuji. A vyjadřovat se k tomu, že by mě vypískali...pochopitelně, nejsem dj!(trochu chabý argument..) Ani netvrdím, že je nějakým lůzrem, ale pro mě prostě hvězda není. pís..
wladimir
28. 3. 2006, 20:01
my tam jedem s Olmika :D
tak se nejspis uvidime:smoker:
tak se nejspis uvidime:smoker:
Snad jo... ;) Fitra rikal ze se taky ukaze....Nevisz v kolik je start na Fleda.cz nic nepiszou.dik
wladimir
29. 3. 2006, 12:56
no prav ze taky nevim,videl bych to tak ze asi v devet...
Sem volal do brnenskeho Indies a pry start je f 20:00 jinacz listky z predprodeje jsou usz f dupe :(
Úžasný koncert, geniální intstrumentalisté, vtipná projekce a příjemná atmo, jen mě trochu mrzí, že hráli pouze hoďku a půl:cry: Elvis, dobrý průměr.;) Doufám, že takových skvělostí bude více..
Úžasný koncert, geniální intstrumentalisté, vtipná projekce a příjemná atmo, jen mě trochu mrzí, že hráli pouze hoďku a půl:cry: Elvis, dobrý průměr.;) Doufám, že takových skvělostí bude více..
absolutni ojeb. cetl jsem, ze hrajou ´jazzem nasakly drunandbass´ale bohuzel jsem se niceho takoveho nedockal. pro me absolutni propadak
No na Flede myslim ze to bylo f klidu....hlavne ta video projekce ta fak' byla gut jak byk.
ke FotoZZ (http://mrak.cz/data/fotky/Sayag_Jazz_Machine/)
absolutni ojeb. cetl jsem, ze hrajou ´jazzem nasakly drunandbass´ale bohuzel jsem se niceho takoveho nedockal. pro me absolutni propadak
Pravda ja bych jejich tvorbu označil jako jazz nasáklý drum and bassem!;)..Nicméně, neslyšel-li jsi jazzem nasáklý dnb, netuším co jsi poslouchal...!8-)
FotoZZ z Brna (http://www.brnoinfo.cz/fotky.php?url=2006/fotky/03/fotky-sayagjazzmachine-fleda-aika)
Pravda ja bych jejich tvorbu označil jako jazz nasáklý drum and bassem!;)..Nicméně, neslyšel-li jsi jazzem nasáklý dnb, netuším co jsi poslouchal...!8-)
ctes vubec co pises kamo? prvni napises, ze bys to oznacil jinak a hned ve druhe vete si to zase popres. jinak s DNB to melo pramalo spolecneho, cimz to nijak neodsuzuju. Jen proste pisu, ze jazzem nasakly drunandbass to rozhodne nebyl..
ctes vubec co pises kamo? prvni napises, ze bys to oznacil jinak a hned ve druhe vete si to zase popres. jinak s DNB to melo pramalo spolecneho, cimz to nijak neodsuzuju. Jen proste pisu, ze jazzem nasakly drunandbass to rozhodne nebyl..
Jééjej, jistě, že čtu, ale vzhledem k tomu, že já osobně bych to označil, tak jak jsem napsal, tak by bylo nelogické očekávat to samé od tebe, ne?:) Tzn. jedná se o můj vlastní posudek..., tudíž jsem to označil tak jak to bylo uvedeno. Mohli bychom se přít do nekonečna, já jsem tam prvky(při nejmenším);) dnb slyšel, ovšem záleží co si představuješ pod jazzem nasáklém dnb..
nebudeme se hadat. mi to prislo ze dnb beat prichazel az tak 10sekund pred koncem kazdeho songu, jinak to byl nejaky new schoolovy jazz a dnb nasakle jazzem, no promin, ale.........................
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.