View Full Version : 21.11. dr. Quinnova, ct 1 , 20:00
kyanid
30. 10. 2003, 22:11
nic se nedeje, tak asi doma u televize s doktorkou.......
therapist
31. 10. 2003, 11:24
:hihi: Prochac ty si blazen.
:lol: :lol: :lol: :twisted: inaa? mtz online pi?o icq 239600986 8)
Fakt Jura.Jsi blazen+punkac.To muze napadnout jen tebe.Uvidime,co Daktr Quin predvede.Zdravi tancici oblak+robert y(e) :)
:ohen: DOKTORKA RULEZZ, CO PROCHI :?: vs SESRA V AXI U ME DOMA NA VIDEU... PODME HLASOWATT :lol:
Dame si jak tvoji sestru :P ,tak tvoji doktorku.
therapist
6. 11. 2003, 8:02
check one two one two
What?Andy...C.Andy...C.Andy...C.Boo!
Slyshel sem ze Dr.Qvinova ma ho100watt w NEMOCNICI po 220 letech... Sem zwedaf co NATO SOVA... Jinak se segrou sem ti to KOSA uz domluwill :wink: OH MY GOSH! KOSA s --> C <-- :lol:
therapist
16. 11. 2003, 17:13
:idea: V?ESINA all the fkin way...
Fugion.Ja jsem Ti to zas domluvil s moji doktorkou.Prisel jsem na kontrolu a co nevidim.Doktorka+rum.Chtela at jdu s ni chlastat a pak...,ale nebyl cas(jinak bych s ni popil),tak jsem ji dal kontakt na tebe.Urcite se s tebou spoji(teda jestli to uz neudelala-2smyslne) :lol:
Fugion.Ja jsem Ti to zas domluvil s moji doktorkou.Prisel jsem na kontrolu a co nevidim.Doktorka+rum.Chtela at jdu s ni chlastat a pak...,ale nebyl cas(jinak bych s ni popil),tak jsem ji dal kontakt na tebe.Urcite se s tebou spoji(teda jestli to uz neudelala-2smyslne) :lol:
Solo Punk Fugion All The Fukin' Way Still The Same Bullshit So I Rum Everyday Just To Get Away From It ...
BTW^1: WRESINA W PTK?
ZNAM JEDNU RUMOVOU STUDANKU :pivo: , KDE NEJHLUBSHI JE LES, TAM STACI SKHRKNOUT ZAPALKU :ohen: A LETISH DO NEBES :smoker: TAM PTACI (KOSA) LANE (FK) 8) CHODI PIIIT POD VYCHYTANY KER(OS) A RANO VSECI VRACEJI SE JAK TA DRAVA ZVER
BTW^2: HELE KOSATEJ JESTE 2 PRISPEVKY A JSEM KULATEJ... :lol:
BTW^3: MARNAA SLAAVA TAK TO JE SPOLU 6 LET WKC
BTW^4:
DNESKA MI TY RYMY NEJAK LEZOU PRES PYSKY JEN 100JIM NA BEDNE OD RUMU MI100 OD WHYSKY (2SMYSL) TAK DRUMBASS KOPNI DO TY BEDNY AT PANSTVO NECEKA JSOU DLOUHE SCHODY DO 100NU OVFM VLAKEM KRATKA CE100*
therapist
19. 11. 2003, 19:19
BTW^1: WRESINA W PTK?
Asi jo. Oslava na V?esin?.
BTW^2: HELE KOSATEJ JESTE 2 PRISPEVKY A JSEM KULATEJ... :lol:
A to ješt? uvidíš co si ješt?. :bigup:
DNESKA MI TY RYMY NEJAK LEZOU PRES PYSKY JEN 100JIM NA BEDNE OD RUMU MI100 OD WHYSKY (2SMYSL) TAK DRUMBASS KOPNI DO TY BEDNY AT PANSTVO NECEKA JSOU DLOUHE SCHODY DO 100NU OVFM VLAKEM KRATKA CE100*
RESPECTA//
:lol: :lol: :lol: :bigup:
TO mi hlava nebrat :shock: asi moc ...moc ?oud??? :tojo: :smoker:
Moc,moc rumu :arrow: Moc,moc spatne.
Moc,moc rumu :arrow: Moc,moc spatne.
AJAAAJ JAAAJAAAJ... Real&Unreal&Mc needs mayB MO'FAIA... :roll: orXoriginal?nuttah? yeah, dosahl jsem nadprirozenosti :janic:
Nemocnici sleduje na Slovensku polovina divák? :?: :!:
V nové sérii se znovu setkávají primá? Blažej, Kate?ina Sovová, doktor Cvach, Karel Sova... :hihi:
Na Slovensku o?ekávali diváci uvedení nových díl? Nemocnice po dvaceti letech s tém?? stejným zájmem, jako v ?esku. Vždy? p?vodní seriál byl ?eskoslovenský, hrál v n?m Ladislav Chudík, takže se i Slováci t?šili, že se po letech setkají se známými postavami.
N?kte?í diváci na Slovensku m?li možnost zhlédnout první díly nového pokra?ování Nemocnice už v ?eské televizi, protože ji v ?ásti zem? rozši?ují kabelové spole?nosti. Další si museli po?kat na to, až seriál za?ne uvád?t - pouze s týdenním zpožd?ním - nejsledovan?jší komer?ní televize Markíza.
Vedoucí odd?lení analýz programu TV Markíza Katarína Rimóczyová Právu potvrdila, že nová nemocnice si ve sledovanosti vede velmi dob?e. Markíza pravideln? získává v ned?li ve?er zhruba polovinu trhu a po?et divák? (v p?timilionovém národ?) se pohybuje t?sn? pod 1,5 miliónu lidí. :shock: Úsp?ch je o to v?tší, že seriál za?íná až v dev?t hodin. "Na pokra?ování seriálu jsem se moc t?šila a zatím jsem nevynechala ani jeden díl. Musím však p?iznat, že mn? trochu zklamala úrove? nových díl?, které mi p?ipadají až moc vzdálené dietlovskému originálu," ?ekla Právu Margita Hlinická z Bratislavy. "Je škoda, že pan Chudík hraje v novém pokra?ování tak málo. Vystupoval zatím pouze v prvním dílu a to ?ekl jen pár v?t," p?idala se její sousedka Klára Sláde?ková.
"T?žko jsem si zvykala na nové postavy, které hrají pro mn? zcela neznámí herci. Trvalo mi n?kolik díl?, než jsem se zorientovala," ?íká Eva ?ierna. "Jsem v d?chodu a seriály to je moje. Oblíbila jsem si telenovely, ale nemocnice je mnohem lepší. V?tšinu herc? dob?e znám a mám je moc ráda. Škoda, že Ladislav Chudík hraje v pokra?ování tak málo. V??ím však, že se v n?kterém dalším dílu ješt? objeví," ?íká Marta Miklášová. "Vid?la jsem první díl a v?bec mn? to nezaujalo. Už se nedívám," ?íká mladá maminka. :roll:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.