PDA

View Full Version : 15.4. BLUNT NIGHT 2

GIFI G
4. 4. 2006, 12:53
Flyer zde http://www.blunt.cz

Při organizování Blunt night 2 jsme se snažili především zvýšit atraktivitu nejen pro riderz, ale i pro diváky. Proto jsme vycházeli ze zkušeností z prvního dílu akce a celou party děláme ve spolupráci s místním skateshopem Titty twister.

Místo konání: U-Klub Olomouc
Datum: 15.4.
Start: 19:00 -->

ŽÁDÁME ZÁVODNÍKY, ABY DORAZILI DO 19:30, PAK UŽ NEBUDOU ZAREGISTROVÁNI

Vstup: 70 Kč

Skate contest:
Besttrick jam - První cena - prize money 3000 Kč, vyplacená hned po vyhlášení. Riderz budou hodnoceni do 5. místa, mezi cenami se určitě najde i celý skate komplet, hardware, ale i mikiny a podobně. Pojede se na velmi jednoduché překážce - grindbox s railem uprostřed, odraz z banku. Startovné 30 Kč, k němuž dostanete překvapení.

Party:
Do cíle daleko (Boskovice/Brno) ft. Beck(Prostějov)
Nadějná crew, ve které se nachází i jedna slečna, ovládne podium jako první.

Fraphe (Hranice) & Fudja (Rožnov)
4 mcs, kteří jdou poslední dobou hodně nahoru, doplní rožnovský Fudja, dj a producent, který je některými označován jako talent roku, mimojiné dělal předskokana Indymu s Wichem a jeho díla vašla na několika hh kompilacích. Crew opět doplní i žena:)

Gifi G (Praha)
Jako první pustí z desek trošku rychlejší tempa. Svůj set však prokládá i pomalejšími věcmi.

Gotia&Pawlee
Šternberské duo, jehož ženskou část většina zná spíše z vystupování s brněnskou Naší věcí. Klidnější drum´n´bass prokládaný ženským zpěvem je plný pozitivní energie.

Mer-G
Tohoto pana dje snad ani není potřeba představovat. Za gramofony bude slavit své narozeniny, a tak z nich určitě dostane maximum. Naposledy hrál na Redbox 3, kde hrál pro plné AMC.

Booczech
Tento dj bude mít za úkol udržet vzhůru první odpadlíky - jeho liquid funk style je plný pohodového a melodického pomalejšího tempa.

Barush
Nadějná slečna z Olomouce zahraje set plný klasických party desek všem účastníkům na dobrou noc(nebo spíš ráno)

Tolik k účinkujícím, před akcí se jistě objeví ještě nějaké profilky a mp3. Opět se bude opakovat tombola, tentokrát stačí vyplnit krátký dotazník a atraktivní ceny mohou být vaše. Na akci si dáme práci s kvalitním zvukem a přibudou i nějaké dekorace.

therapist
4. 4. 2006, 13:52
:prdel: příšte prosím nekurvit kalendář

dizetai
4. 4. 2006, 14:23
:prdel: příšte prosím nekurvit kalendář

CO TI JE?

therapist
4. 4. 2006, 14:26
nic akorat jsem chtel poprosit at priste gifi g vlozi party podle zavedeneho systemu
neni na tom myslim nic sloziteho...to dokazuje fakt ze to delaji ostatni
usetri se tim cas adminum
thx

GIFI G
4. 4. 2006, 15:53
nic akorat jsem chtel poprosit at priste gifi g vlozi party podle zavedeneho systemu
neni na tom myslim nic sloziteho...to dokazuje fakt ze to delaji ostatni
usetri se tim cas adminum
thx
omlouvam se,ale jeste jsem si nezvikl na novy system foora, a cas zadani je podminkou...taky jsem to chtel zadat bez kalendare,ale nejak mi to neslo...
pokud mi to rad vysvetlis,tak se to uz nikdy nestane....
a ten smile byl dost kruty, nemyslis?

gappak
4. 4. 2006, 16:11
..dle mych tajnych zdroju Pawlee nevystoupi, pacz jde na operaci. Jinacz fajn flaja..

buda
4. 4. 2006, 16:32
http://www.wkc.cz/forum/announcement.php?f=9

a jako cas udej treba 20:00- pulnoc...

tweety
4. 4. 2006, 18:00
mer-g DVOIKA TROIKA :lol: :lol: :lol:

therapist
4. 4. 2006, 21:09
cas neni treba vubec nastavovat pokud das jednodenni udalost
je to popsane ve foru partylist uplne nahore...

gappak
5. 4. 2006, 7:40

..nechtel jsem byt prvni ..:)

GIFI G
5. 4. 2006, 9:45

Na me nekoukejte...ja ty informace v rychlosti prevzal z webu a soupnul je sem...

EddyJ
5. 4. 2006, 12:11
taky se uz tesim....

GIFI G
5. 4. 2006, 13:29
taky se uz tesim....

JEDES SE KOUKNOUT?ZAJISTIL BYCH KARU

Mer-G
8. 4. 2006, 0:00
no nějak se tam dostat musím :)

Acibuk
12. 4. 2006, 21:31
Jako main organizátor:

1.) Mc Pawlee z důvodů zdravotních opravdu nevystoupí, její místo nahrazuje Mc Zag (Olomouc). Napsal bych to driv, ale nevedel jsem, ze to sem Gifi hodil.

2.) S tou dvoikou3 to od nas byl fakt podel, vsem dotcenym se omlouvam, nam se snad v zivote nepodari udelat v poho plakat:)

3.) Drumandbass zacina po 23:00, ale kdyz prijedete driv, muzete zkouknout skate contest o 3000, projekce videi, 2 hiphop crews a taky vyhrat neco v tombole.

mrtvy.kenny
13. 4. 2006, 9:24
tyve muze mi nekdo rict, jak je mozne k nekomu omylem pripsat 23? z jakeho zdroje to prislo? nebo to si ty crews nekdo cuca z prstu? to je fakt nulovy respekt, palec dolu.

Acibuk
13. 4. 2006, 10:29
Protože plakat delali 2 designeri, kteri nemaji s dnb nic spolecneho a kdyz zavolali kamosovi, za koho hraje mer-g, rekl jim, ze za 23. Zodpovednost na sebe samozrejme beru ja.

kyanid
13. 4. 2006, 10:37
Acibuk : BAN a mas ho !

mrtvy.kenny
13. 4. 2006, 11:56
Protože plakat delali 2 designeri, kteri nemaji s dnb nic spolecneho a kdyz zavolali kamosovi, za koho hraje mer-g, rekl jim, ze za 23. Zodpovednost na sebe samozrejme beru ja.
kamos je dobry sprymar teda. (jakoze nic proti mer-g, mluvim obecne). priste at volaji jinam

GIFI G
14. 4. 2006, 8:17
Dneska si odpracuju svoji jednotku, rano prejezd na moravu a vecer party,,,,jupiiiiiii :party: :party:

Kosa
15. 4. 2006, 17:46
Vymenil jsem lozisko jeste utahnu kolecka a jdu vam dat na prdel.