View Full Version : ANARCHY 73601 // GREENCITY CAFE // HAVIROV
http://img36.imageshack.us/img36/3594/63302164815103534062100.jpg
Headliner Van Vega, rodák z dalekého Jekatěrinburgu Vám přiveze svůj neotřelý a rafinovaný sound s prvky minimalu, progressiv a dalších eklektických příměsí.
Danny May v tvrdém electro-minimal setu, již po několikáté v Green City.
Goalud známý spíš přes své goa psy-trance sety, nyní v všestylovém closing setu.
Nictix, objev města Havířova. Uslyšíte fresh sound!
danny may je spise progresiv. minimal jsem nikdy nezaregistroval a ani nejspis nezaregistruju. jinak van vega, ac je rus, zije nejaky ten patek v cr a prijde mi usmevne ho psat jako headlinera z ruska.
urvutiburvu
7. 10. 2010, 14:44
danny may je spise progresiv. minimal jsem nikdy nezaregistroval a ani nejspis nezaregistruju. jinak van vega, ac je rus, zije nejaky ten patek v cr a prijde mi usmevne ho psat jako headlinera z ruska.
..a kdyby hral v rusku, tak se vsadim ze se piše jako CZ :-D
na druhou stranu nic proti. vsiml jsem si, ze je tak napsany i na jinou akci. jen mi to nedalo se nad tim nepozastavit...
ta akce je pod taktovkou dannyho maye ja jen zprostředkovávám info :-):slayer:
ta akce je pod taktovkou dannyho maye ja jen zprostředkovávám info :-):slayer:jj. vsak vpohode. ja jen nechapu to, co je u jednotlivych djs napsano. van vega (jekaterinburg/russia), danny may (electrica???), Goauld (use???) a Nictix nema uvedeno vubec nic. nechapu, co to vyjadruje (nejake bookingy ci crew za ktere hraji? tim padem van vega hraje za jekaterinburg?...asi ne). proto ty reakce.
nictix je z audiobush prýý :mrgreen:
garnie:c
11. 10. 2010, 16:46
noooo panove tak van vega mocne zakoulel....fakt super poslech....
ja bych řekl že moooc luxusní párty!!! :) opravdu dost kvalitní selekce minimalu v podání nuffa, danyho a jako třešnička na dortu van vega
noooo panove tak van vega mocne zakoulel....fakt super poslech....jo to on je dobry hrac. o tom zadna.
ja bych řekl že moooc luxusní párty!!! :) opravdu dost kvalitní selekce minimalu v podání nuffa, danyho a jako třešnička na dortu van vegatak to se tes na selekci v podani wkc a future.djs;)
hanzxx
12. 10. 2010, 22:43
tak to se tes na selekci v podani wkc a future.djs;)
joujou už se těším fest chlope 8)8)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.