View Full Version : D'N'B na Majálesu VŠB
Zdravim lidi, tak pro vás mám definitivně potvrzenou zprávu, že na Majálesu VŠB přecijen bude alternativní stage a to ve Vrtuli zhruba od 18 do 24 hodin, takže kdo si chce užít studentskou slavnost a přitom poslechnout i drumy a hip-hop z vinylových placek, nechť se příde podívat a poslechnout:party:
boooh guys, spravedlnost preci jen existuje :-D
deejaywolf
2. 5. 2006, 10:17
paráda:D
dobrá zpráva, máš nějaké další podrobnosti? zvuk, dj´s,........
Cena za RUM? :)
BTW:MAM 2 fleky volne z Olomouce.Odjezd zitra 3.5.2006 po 12:00.Navrat ve CtvrTeKK.
>>> FOOOTKYYYY:
http://sqadra.rajce.net/3.5.2006_-_Majales_D_N_B/
Fotil Squadra, diiik :-)
Ahoj lidi, chtěl bych všem moc poděkovat, že jste přišli podpořit náš studentskej d'n'b, hlavně Flyovi za totální nasazení a všem ostatním kdo přišli pomoct, zahrát a zakalit. Myslim že to bylo dost vpoho a i pro příští rok máme dveře otevřený... Peace:grin:
mrtvy.kenny
5. 5. 2006, 14:33
no, ale kdyz se rozne zrovna kdyz stojim frontu na prvniho ruma, neni nic extra :)
i kdyz ja stejne rano musel do prace, tak mozna dobre ehm..
no, ale kdyz se rozne zrovna kdyz stojim frontu na prvniho ruma, neni nic extra :)
i kdyz ja stejne rano musel do prace, tak mozna dobre ehm..
....ja jsem to vzdal a sel jsem do hospody (Helloween)...asi su uz OLD na tolik lidi pohromade (nemysleno tim Vrtule, ale cely Majales.)
....ja jsem to vzdal a sel jsem do hospody (Helloween)...asi su uz OLD na tolik lidi pohromade (nemysleno tim Vrtule, ale cely Majales.)
Tak to já taky, když jsem si z vrtule asi v 9 odskočil pro pivko dolu na hlavní scénu, jímala mě hrůza, že sem odtamtud musel rychle vypadnout
:tojo:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.