View Full Version : 25-12-2006 x-mass HOUSE party-KLUB CHLIV
http://sweb.cz/budasek/house.jpg
25.12 na 1.svátek vánoční se uskuteční v ostravsko-porubském klubu Chlív party X-Mass House Night. Jedná se o inovátorský projekt pod záštitou Nu_Impulse Promotion, kteří se tak pokusí vyplnit prázdné místo na porubské scéně. Rozhodně by tato party měla být jen první z mnoha dalších.
Pozvání přijali Djs Leepo a Piri a doplnit by je měli rezidentní DJs Nu_Impulse Promotion a to konkrétně Triple J, Apache a Therapist. Leepo pravidelně vystupuje ve Fabricu a má za sebou takové party jako Sun of Ostrava. Minulý rok na 1.svátek vánoční vystupoval rovněž v Chlívě na party REMIX. Piri se pravidelně objevuje na parties Smoke Essence v Cafe de la Ostrava a rovněž nespočetněkrát vystupoval i ve Fabricu. Věnuje se především hudbě na pomezí tech / deep / progressive house. DJs Triple J, Apache a Therapist mají s DJingem letité zkušenosti z drumandbassové scény, což určitě zaručuje kvalitní mixy a propracované sety. Nechme se překvapit, jaké karty na stůl vyloží.
Tak co přijde se nekdo pobavit ? :party: :mrgreen: :mrgreen:
no super...na housikach jsem uz dlouho nebyl....skoda jen, ze se v ove v posledni dobe rozjizdi tolik akci a nejen drum basovych, kdyz uz tam nejsem :-(
therapist
1. 12. 2006, 9:47
LOL :hihi:
kua therapist housiky...:)
jj, thr a jeste kerysyk (kdo je apache, ze by jirik kucera?) se vrhaji do housek?
a mate to aspon na deskach nb mam rovnou poslat osu? :hihi:
rekl bych ze apache bude jirik.. ale prochazka... right??
ne Leepo a piri by meli hrat z desek
no já myslel ten zbytek právě ale držím palce ať přijdou nějaké ty vykrucovačky:wink:
mno proc ne. snad prijdou i fajn rostenky v novych hadyrkach.
tyjo.. ja cumim, jake se to v CR dejou veci :)
jen postradam Vasi tradicni originalitu v nazvech vecirku..
at Vam to vyjde ! :slayer:
No, s tím názvem s tebou musím souhlasit. Nicméně svůj účel to snad splní:)
Hmm silně o tom uvažuju .. neboť .. sváteční fabrik je docela loose ... Takže Chlíveček .. noo .. proč ne ;)
Tak nezapomeň přijít do 21 hod,ať to máš za pakatel a dotáhni sebou bandičku,ať máme nějaký support do začátku! :)
Hmm tak jo ... to by neměl bejt problém ... jak to tak znám ... tak budou všichni sedět doma na řiti :) Jinak Bílovec gang - lidi z Myslivny určitě znáš :) Tak ukecám nějaký lidi ;)
Divím se, že se zatím nikdo nezmínil o flyeru, je skvělý...čerstvý vzduch i v grafice..:bigup:..
Pozn. k tomu prázdnému místu (celoostravskému), vzhledem k počtu konaných akcí zde naprosto chybí alternativy jako downtempo, nujazz, electro, ambient a jiné(celkově je to tady s hudební progresivitou na nule), najde se přeci spousta muzikantů, které nemůže být problém přivézt, nemluvě o tuzemských talentech...chybí především nebojácní promotéři...
JJ plakat je od Sola , taky se mi hodne libi a spis nez nebojacni promoteri chybi , nebojacni lide co by sli na tyhle alternativy ...
Divím se, že se zatím nikdo nezmínil o flyeru, je skvělý...čerstvý vzduch i v grafice..:bigup:..
Pozn. k tomu prázdnému místu (celoostravskému), vzhledem k počtu konaných akcí zde naprosto chybí alternativy jako downtempo, nujazz, electro, ambient a jiné(celkově je to tady s hudební progresivitou na nule), najde se přeci spousta muzikantů, které nemůže být problém přivézt, nemluvě o tuzemských talentech...chybí především nebojácní promotéři...
tak mi dej kapesne, se kterym se predem rozloucis a nebudu se bat.. a ty a tvych 10 kamaradu (a ja a mych 10) si uzije progresivni downtempovou-nujazz-ambient alternativu jako krava;)
To je právě o tom, že má každý pocit, že je návštěvnost předem ztracena, přitom najdou se případy, které potvrzují opak, jako např. Sayag Jazz Machine,(plus další fůzující kapely na jejichž názvy si nyní nevzpomenu)..posluchač se přece musí vychovávat, nemyslím si, že by ostraváci byli takoví pařezové...;)..
posluchač se přece musí vychovávat, nemyslím si, že by ostraváci byli takoví pařezové...;)..
no (nejen) ja jo.. po nekolikale zkusenosti z terenu ;) :D
tak mi dej kapesne, se kterym se predem rozloucis a nebudu se bat.. a ty a tvych 10 kamaradu (a ja a mych 10) si uzije progresivni downtempovou-nujazz-ambient alternativu jako krava;)
Fajn, příjde mi logické, že si budu muset zaplatit za to, co chci slyšet...;)(od toho kapesného si ale moc neslibuj):hihi:...
Fajn, příjde mi logické, že si budu muset zaplatit za to, co chci slyšet...;)(od toho kapesného si ale moc neslibuj):hihi:...
jo ja myslel ze mi z kapesneho predem pokryjes naklady.. a uslysis treba dj krushe v marleyi .-))
jo ja myslel ze mi z kapesneho predem pokryjes naklady.. a uslysis treba dj krushe v marleyi .-))
Hele, zbytečně zacházíš do extrémů, nejsem tak naivní, abych těmi muzikanty myslel dje formátu Krushe, ale dejme tomu(z našich luhů a hájů) Bluea, San-doze, Adu(pokud někteří z těchto ukončili svou působnost, tak se omlouvám):D, Floexe, ZKA4T, Tchendos, Le Pneumatiq, Alexandera Hemalu.:)...a spousta dalších...
Hele, zbytečně zacházíš do extrémů, nejsem tak naivní.....
to sem samozrejme takhle nemyslel... spis tak ze by lidi v ove nedali 50,- ani za jmeno typu krushe..
Hele a kolik je tam vlezný do té deváté ?
wladimir
4. 12. 2006, 12:24
luxus flyer :bigup:
opet made by SOLOdesign-SKETCH WKC
Hele, zbytečně zacházíš do extrémů, nejsem tak naivní, abych těmi muzikanty myslel dje formátu Krushe, ale dejme tomu(z našich luhů a hájů) Bluea, San-doze, Adu(pokud někteří z těchto ukončili svou působnost, tak se omlouvám):D, Floexe, ZKA4T, Tchendos, Le Pneumatiq, Alexandera Hemalu.:)...a spousta dalších...
Jsou svetle vyjimky..treba erik truffaz ve fabriku..he..?Ale treba v katovicich je co dva, co tri mesice nekdo z ninja tune..tak proc by to nemohlo klapnout tady?...myslite, ze by se lidi radeji zasli ozrat, nez dali vstupne za dobrou muziku..?lidí, co to poslouchaji musi byt dost...kdyz v brne je scratch fest..tak proc v ostrave nic..?ze by wkc konecne zkusilo neco vykutit.?..zkuste o tom premyslet kluci....mozna by nebylo naskodu to projednou zkusit...a kdyby byl provar, tak to uz navzdycky zabalit....jde jenom o to rozpoznat, jestli je zajem, nebo ne..kazdopadne za pokus by to stalo... a je uz jedno , jestli love projedete na anglicke dnb ultra nacancane superstarrr,nebo na aphex twinovi , ci Neotropics....
wladimir
4. 12. 2006, 13:22
Jsou svetle vyjimky..treba erik truffaz ve fabriku..he..?Ale treba v katovicich je co dva, co tri mesice nekdo z ninja tune..tak proc by to nemohlo klapnout tady?...myslite, ze by se lidi radeji zasli ozrat, nez dali vstupne za dobrou muziku..?lidí, co to poslouchaji musi byt dost...kdyz v brne je scratch fest..tak proc v ostrave nic..?ze by wkc konecne zkusilo neco vykutit.?..zkuste o tom premyslet kluci....mozna by nebylo naskodu to projednou zkusit...a kdyby byl provar, tak to uz navzdycky zabalit....jde jenom o to rozpoznat, jestli je zajem, nebo ne..kazdopadne za pokus by to stalo... a je uz jedno , jestli love projedete na anglicke dnb ultra nacancane superstarrr,nebo na aphex twinovi , ci Neotropics....
sean ty to vidis jak hurvinek valku:-D
sean ty to vidis jak hurvinek valku:-D co vidim jako hurvinek valku..?podle me to vidi jako hurvinek valku ten...co pozve do brna skibaddeeho a jeho kumpany...da za to love jak cip..a....no k vysledku a kduvodum selhani radeji no comment.....a poradatele scratchfestu to vidi taky jako hurvinek..?:)....(nebo jako manicka. :) ?
no jo..ale je fakt..ze kazdy vyhazuje love oknem po svem...tudiz mi do toho nic neni...sorry neber to ve zlem, ale rozhodne uz nic nevidim jako hurvinek..lubomire :)
wladimir
4. 12. 2006, 15:53
hlasovat muzes...:-D
Hmm silně o tom uvažuju .. neboť .. sváteční fabrik je docela loose ... Takže Chlíveček .. noo .. proč ne ;)
???? Masheen loose???? to snad ani nee...ale vim že pro wobble lovers je asi moc 'hard candy'...
Masheen loose????
ne masheen rulez:wink:
Masheen je loose for me ... Jak jsem byl naposled na Unknownu a Chrisovi tak to byl hc v mezích únosnosti pro mě ;)
loose znamena volny, voe! s tou anglictinou bacha, jinak na kolena na hrach! :)
therapist
4. 12. 2006, 19:35
mašín je mi taky úplně volný :p
Ono, Erik je docela jiná kategorie, to bychom zase moc generalizovali:), s jazzem to naštěstí není nejhorší(ani nejlepší), rozhodně, snad i na Slovensku to vypadá bohatěji na Ninja Tune než u nás v republice....Ale na druhou stranu, je mi jasné, že to závisí především na návštěvnících(myslím ty klubové...) a že je potřeba nějaká ta základna na které by promotér stavěl...ovšem ono to tady nikdo ani nezkouší, takže se to nikam nehne…určitě se najde dost posluchačů, ale zároveň se zde určitě většina raději ožírá(myslím alkoholem…)(potažmo kalí..)..takže je to fakt prekérní…
Na Aphexe by se určitě sjely kupy lidí(myslím jako přicestovaly…), ale zda by se zaplatil…?..
Velký jazykář Tweet - díky ;)
Senior
21. 12. 2006, 15:38
Line up by nebyl? Fanoušci jsou nedočkaví kdy rozpalí své nádobíčko Rosťa S.:smoker: aka MD Phono :deska: :deska: :slayer:
Liquidizer
21. 12. 2006, 17:32
kua na ty housikybych skocil ale budu tak akorat prdet v Irsku nicmene od noveho roku snad budou gramce a ja chtel uz dlouho kupovat housove desky takze bude LIQUIDIZER in da mix panove!!!! PS:jeste to zkloubit s praci,he.
kua na ty housikybych skocil ale budu tak akorat prdet v Irsku nicmene od noveho roku snad budou gramce a ja chtel uz dlouho kupovat housove desky takze bude LIQUIDIZER in da mix panove!!!! PS:jeste to zkloubit s praci,he.
:bigup: tesime se drakulo.
8 – 10 Apache
10 – 11 Therapist
11 – 12 Triple J
00 – 01 Piri
01 – 02 Leepo
02 – 03 MD Phono
03 - ?? All DJS
v noci hraju na male dnbakci ale urcite prijdu podporit. md_phono od 2 do 3. idealni cas na spravnou svatecni rezbu :slayer:
therapist
23. 12. 2006, 16:02
no sam jsem zvedavy na vykony djs :)
Ono, Erik je docela jiná kategorie, to bychom zase moc generalizovali:), s jazzem to naštěstí není nejhorší(ani nejlepší), rozhodně, snad i na Slovensku to vypadá bohatěji na Ninja Tune než u nás v republice....Ale na druhou stranu, je mi jasné, že to závisí především na návštěvnících(myslím ty klubové...) a že je potřeba nějaká ta základna na které by promotér stavěl...ovšem ono to tady nikdo ani nezkouší, takže se to nikam nehne…určitě se najde dost posluchačů, ale zároveň se zde určitě většina raději ožírá(myslím alkoholem…)(potažmo kalí..)..takže je to fakt prekérní…
Na Aphexe by se určitě sjely kupy lidí(myslím jako přicestovaly…), ale zda by se zaplatil…?..
jn...asi by zbyly oci pro plac......
no sam jsem zvedavy na vykony djs :)
nejsi sam :D
zítra ráno prý přistanou ve chlivu ufoni:-))mars attack in da mix
kyanid
25. 12. 2006, 12:58
nejdriv je trening a potom zeny a sou :D tak dnes asi bez zen :D
dnes si opravdu netroufám odhadnout, jak to bude vypadat. nemám absolutně představu:)
jo, jinak dneska se nám o zábavu postará i dj blackie
kyanid
25. 12. 2006, 14:05
jo, jinak dneska se nám o zábavu postará i dj blackie
ale bez kalhot :D ja ho jinak ani neznam :D
tak panove, dnes velky ginova loupež. kdo me dneska pohlida? ...co junior, jirik? :hihi:
Taky sem zvedavy :) snad to bude ok ...
Taky sem zvedavy :) snad to bude ok ...
myslim ze to predci nase ocekavani. full full double full klub fer muzika koceny sveni a plastikmani nejake ty drinky a poradna zabava. prijdte se taky pobavit. nu_impulse wkcrew plus futuredjz vrele doporucuji.
Děkuju hrozně moc všem, co přišli. Postarali jste se o skvělou atmosféru, Příště bude housovka čistě jenom wkc support s rostíkem, vstupné dobrovolné, včasná reklama a plný chlív.. a šou bude. Btw: děkuju samozřejmě i budlanovi:)
tuhle akci radim mezi top10 za rok06. big up rostik a nu_impulze. rozhodne bych takovouhle sou zopakoval. skvela atmosfera cely vecer protanceny rspkt vsem za support. myslim ze dan dneska urcite nemuze mluvit hehe. vodkova smrst plno znamych vlastne vpodstate jen znami ale proc ne ze. jak jinak o vanocich :D
Kalba hodně povedená si myslim ,bavil jsem se hodně dobře.Dík všem co zakalili a hlavně těm známým i neznámým lidem kteří mě nějákým záhadný způsobem dostali až do postele.
jj taky se mi libilo , kdyby bylo vice lidi tak by se to strhlo jeste vice , ale myslim si ze vpohode...
ptaczek
26. 12. 2006, 21:57
moc pekny flyer furt premyslim nad tim jesli to sou okna a balkony nebo ne
moc pekny flyer furt premyslim nad tim jesli to sou okna a balkony nebo ne
jj. jsou. co jineho?
hehe...v 11 uz sem byl mimo, takže se omlouvam, ze sem se vyparil pomerne brzo...:hihi:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.