View Full Version : 26.1.2007 - WKC Ky Byzniss??? - Futurebound [UK-Viper rec.] Klub Chlív
WKC presents Ky byzniss???
http://www.wkc.cz/pub/flyery/2007/KYBIZNISSend.jpg
Futurebound/viper recordings,Manchester UK/
http://www.outlar.com/images/artists/Futurebound1.jpg
Kyanid/2.3/
Wenia/extdust,messarosh/
Jj Jumbo/WKC/
Noisefellaz/Cyberfire/
SMario/MKTbros/
Bugaboh/WKC/
Sergio/H5N1/
+
MC Tweety Twizta/Cyberfire/
4kW luxus sound
RED LASER
http://djostrava.websnadno.cz/Pentabeam.jpg
+ 2 SVĚTELNÉ HLAVY
+ DÝM
+ STROBOSKOP
pivo,víno,límo,ciga,fotbalky :mrgreen:
ENTRY:99 CZK
:club:
Tak nejake sety ke stahnuti od Futurebounda :
Futurebound & Brookes Brothers - Live on 1xtra (10-10-2006)
http://www.sendspace.com/file/p5zcrd
Tracklist:
Futurebound & Matrix - Universal Truth
Fire Fox - Warning - (Marky & Bungle Rmx)
Sub Focus - Switch
Future Bound & Matrix - Skyscraper
SKC & Bratwa - Pain - (Brookes Bros Rmx)
Sub Focus - Special Place
Future Bound & Entity - Lion Of Judah
J Majik & Wickerman - Spaced Invader - (Rmx)
Ant Miles - Unknown
Ed Rush & Optical - Perfect Drug
Kilo - Scum City
Brookes Brothers - Hard Knox
Chase & Status - Untitled
Fresh - Exhale
Shimon - Operation Crossbow
Chase & Status - Untitled
Logistics - Everything Is Illuminated
Jaquan - Pathfinder
Brookes Brothers
Tracklist:
Reprazent - Down
Brookes Brothers - Mistakes
Unknown - Marvin Gaye Bootleg
Plan B - No More Eating - Brookes Brothers & Beni G (mixologists)Rmx
Brookes Bros - Promise
Brookes Bros- Never Know
Matrix & Futurebound - Knightrider
Pendulum - Vault VIP
Wickerman - Unknown
Ed Rush & Optical - Pacman (Ram Trilogy Remix)
Fester - Congo
G Dub - Pervert
T Bee - Unknown
Ed Rush & Optical - Life Underwater
Fierce - Unknown
Die & Clipz - Redlight
Unknown - Untitled - (Hospital)
Future Bound & Matrix - American Booty - (Viper)
Bungle - Untitled
Heist - Shake It ES9 - Let It Go - (Future Bound Rmx) - (068 Records)
Nutone - Untitled - (Hospital)
Photek - Untitled - (White)
Futurebound - Sorrow - (Skanna Recordings)
Futurebound 3 deck mayhem
http://www.breakbeat.co.uk/podcast/Drum_and_Bass_Arena_Futurebound_3Deck_Mayhem.mp3
01. Futurebound & Matrix - Kniterider
02. Pendulum - Vault
03. Die & Clipz - No.1
04. Wickaman - Squelcher
05. Subfocus - Soundboy
06. Futurebound & Matrix - Universal Truth
07. Total Science - Nosher (Remix)
08. G-dub - Pervert
09. Logistics - Girl From Mars
10. Baron - Drive In (Remix)
11. Subfocus - Airplane
12. G-dub - Snowman
13. Ram Trilogy - The Screamer
14. Danny Byrd - Dog Hill
15. Chase'n Status - Druids
16. Futurebound - The Edge
17. Fresh - Exhale
Rozhovor s futureboundem :
http://www.dogsonacid.com/showthread.php?threadid=389777&mode=article
tady to někdo rozjíždí ve velkém:bigup:
tady to někdo rozjíždí ve velkém:bigup:
bylo na čase ...
mrtvy.kenny
2. 12. 2006, 15:45
velka party v malem klubu. nakoupim potitka
velka party v malem klubu. nakoupim potitka
..kapacita pres 400..si myslim ze ideal...
Femfing
2. 12. 2006, 16:01
Futurebound :slayer::tojo: Big up novym promotérům v Chlívě
jj, myslím, že Futurebound je dobrý výběr - :bigup: Akorát to asi bude další dj, kterého lidi neznají. Ale do chlívu chodí celkem dost lidí, takže při "normálním" vstupném může být plno a fér kalba :-) See you..
mrtvy.kenny
2. 12. 2006, 16:38
..kapacita pres 400..si myslim ze ideal...
ja nevim, mi prijde chliv takovy stisneny. na parket se vleze kolik lidi? 150? zbytek je zaplacnuty stolama/zidlema/fotbalkem.. ale kdyz si vezmu stoun, tak je to jeste horsi a tam by me nenapadlo, ze je nejak maly, takze mas asi pravdu.
jj, myslím, že Futurebound je dobrý výběr - :bigup: Akorát to asi bude další dj, kterého lidi neznají. Ale do chlívu chodí celkem dost lidí, takže při "normálním" vstupném může být plno a fér kalba :-) See you..
Vstupne bude normalni jak uz je u nas prece zvykem :smoker: + luxus sound to uz ted bude ve chlive taky zvyk ...
Vstupne bude normalni jak uz je u nas prece zvykem :smoker: + luxus sound to uz ted bude ve chlive taky zvyk ...Oukej mampi, tak v tom případě už není co řešit :-)
nesouhlasim...dost lidi jej zna...kolaborace s matrixem a kvuli jeho mega hitu american beauty!!!!!!!
mrtvy.kenny
2. 12. 2006, 19:44
no to je otazka, ktera me porad zajima. vi on ten prumerny pepa, co prijde na kalbu (prumernou marku radsi nepocitam), ze to, co hraje, je matrix+futurebound? anebo "tam to s tim pianem". ne kazdy sjizdi katalogy s vinylama nebo kdyz uz sosne set, tak cumi do tracklistu..
a zvlast, kdyz to vyslo jako Universal Truth..
ale na chliv by to stacit melo
no to je otazka, ktera me porad zajima. vi on ten prumerny pepa, co prijde na kalbu (prumernou marku radsi nepocitam), ze to, co hraje, je matrix+futurebound? anebo "tam to s tim pianem". ne kazdy sjizdi katalogy s vinylama nebo kdyz uz sosne set, tak cumi do tracklistu..
..si my nejaky pesimista..ja to mam na fosne jako americn beauty :)..ehm a na slovensku se hada kdo prijede (uz tam probehly nejake indicie) a nadseni je mezi verejnosti dosti velke a sou to ty marky a pepici...:)
a podle te diskografie bych rekl ze to neni nejaky novacek treba jako masheen..http://www.rolldabeats.com/artist/futurebound/tracks/sort_by_year/desc
mrtvy.kenny
2. 12. 2006, 20:12
ja vim, na myspacu ma prvni release 93, to jsem poslouchal asi roxette a majkla, nebo nevim
a nevim kde se hada, ale tech 30 lidi, co se hada na necem jako wkc forum nebo dnb.sk neberu jako dobry vzorek, pac to prave ti pepici nejsou
a jinak pesimista.. ja rek ze nevim, ne ze neverim, ze to vi. ja proste nevim. mozna to vi, zejo
Femfing
2. 12. 2006, 20:15
american beauty nemá s universal truth nic společného, i když to má docela podobný zvuk. jejich remix american beuaty vyšel v někdy v únoru.
jinak k tomu, že je american beuaty megahit - to souhlasím, ale myslím, že jen minimum návštěvníků třeba chlíva ví, že to uvělali zrovna matrix a futurebound.
:bigup: Jestli preziju silvestr, tak dorazim ....
[QUOTE=mrtvy.kenny]
a nevim kde se hada, ale tech 30 lidi, co se hada na necem jako wkc forum nebo dnb.sk neberu jako dobry vzorek, pac to prave ti pepici nejsou
..no neni to dnb.sk ani wkc.cz ale board klubu kde chodi obyc. navstevnici,ale to je jedno..
mate pravdu ze malo kdo vi ze american beauty udeli m+f.a proto je treba udelat velke promo protoze na poruba district prijede velka star si myslim...teda..
Futurebound 3 deck mayhem
http://www.breakbeat.co.uk/podcast/Drum_and_Bass_Arena_Futurebound_3Deck_Mayhem.mp3
01. Futurebound & Matrix - Kniterider
02. Pendulum - Vault
03. Die & Clipz - No.1
04. Wickaman - Squelcher
05. Subfocus - Soundboy
06. Futurebound & Matrix - Universal Truth
07. Total Science - Nosher (Remix)
08. G-dub - Pervert
09. Logistics - Girl From Mars
10. Baron - Drive In (Remix)
11. Subfocus - Airplane
12. G-dub - Snowman
13. Ram Trilogy - The Screamer
14. Danny Byrd - Dog Hill
15. Chase'n Status - Druids
16. Futurebound - The Edge
17. Fresh - Exhale
Rozhovor s futureboundem :
http://www.dogsonacid.com/showthread.php?threadid=389777&mode=article
kua jak mam chapat 3 deck mayhem?
mrtvy.kenny
2. 12. 2006, 22:29
american beauty nemá s universal truth nic společného, i když to má docela podobný zvuk. jejich remix american beuaty vyšel v někdy v únoru.
nic spolecneho.. dyt to je to na chlup to same, akorat smazli ten ukradeny motiv. anebo mam nejakou divnou verzi. ale mas pravdu, ze je to jiny track, jsem mel za to, ze je stejny.
..no neni to dnb.sk ani wkc.cz ale board klubu kde chodi obyc. navstevnici,ale to je jedno..
je, jen rikam, ze tezko rict, kdyz byses treba na aphroditovi zeptal kazdeho prichoziho "kdo udelal dnb remix american beauty", tak kolik ti z voleje rekne futurebound+matrix. muj tip je kolem desiti lidi. zbytek si bud nevzpomene, nebo to nikdy neslysel, nebo si vubec nevzpomene na film/jaka melodie to je. osobne jsem to v klubu slysel jednou od therapista a jednou od kyanida a to jeste v praze, tak to skoro nemuzu pocitat. :) a to mluvim o poslechu. k zjisteni co to je a pamatovani si toho, je od toho pekne daleko
ale mozna jsem uplne mimo. :) pesimista urcite. ted uz to rict muzes.
---------
a 3 deck mayhem je neco jako smrst na tri gramce. neco na tom nesedi?
LIBI vs NELIBI tot FSJO.......
2MRTVKNY> Treaz to poszli otazku kdo udelal American Beauty v DnB verzi do "Nikdo neni dokonaly"......... KOBZANOVA 3 x SAMER ISA 7 ..... OMFG
PS:Tento prispevek byl psan pod vlivem alkoholu.
LIBI vs NELIBI tot FSJO.......
2MRTVKNY> Treaz to poszli otazku kdo udelal American Beauty v DnB verzi do "Nikdo neni dokonaly"......... KOBZANOVA 3 x SAMER ISA 7 ..... OMFG
PS:Tento prispevek byl psan pod vlivem alkoholu.
ROFL :mrgreen:
je, jen rikam, ze tezko rict, kdyz byses treba na aphroditovi zeptal kazdeho prichoziho "kdo udelal dnb remix american beauty", tak kolik ti z voleje rekne futurebound+matrix. muj tip je kolem desiti lidi. zbytek si bud nevzpomene, nebo to nikdy neslysel, nebo si vubec nevzpomene na film/jaka melodie to je. osobne jsem to v klubu slysel jednou od therapista a jednou od kyanida a to jeste v praze, tak to skoro nemuzu pocitat. :) a to mluvim o poslechu. k zjisteni co to je a pamatovani si toho, je od toho pekne daleko
ale mozna jsem uplne mimo. :) pesimista urcite. ted uz to rict muzes.
---------
a 3 deck mayhem je neco jako smrst na tri gramce. neco na tom nesedi?
no ja tu desku slychaval docela casto..je to takovy party provar..mozna mas pravdu..ale si myslim ze lidi co se zajimaji o dnb roste(stahuji si sety,tracky atd..),tudiz i zasvecenost taky..ale uz bych to mozna neresil..:)
sem nevedel jak to pochopit,neposlouchal sem jeste ten set, ale si budu muset..ze 3gramo to je moje parketa..uaaa..
takze bych nebyl takovy pesimista..i kdyz...no uvidime..
mrtvy.kenny
3. 12. 2006, 11:36
vsak s navstevnosti to nema az tak moc spolecneho, viz navstevnost evol intent+noisia. takze ac pesimista, tak myslim, ze chliv bude plny.
big up...tesim se,slysel jsem par setu a libilo se mi to...chtel jsem si poslechnout nekdy live...a ted budu moct!;)takze jsem velmi potesen
vsak s navstevnosti to nema az tak moc spolecneho, viz navstevnost evol intent+noisia. takze ac pesimista, tak myslim, ze chliv bude plny.
no s tou noisiou jsem to nepochopil..kde ty lidi byli?si myslim ze chliv bude narvany..
byl snad nekdy klub prazdny kdyz se ve chlivu odehravaly akce pod taktovkou wkc? odpoved znas. get heiki narodky porad full porad full ;-)
mrtvy.kenny
3. 12. 2006, 18:48
uz zacinam odkladat drobne
super kluci..vy to fakt rozjizdite ve velkem...........big up.....jsem zvedav co vymyslite priste........
therapist
4. 12. 2006, 8:52
kua jak mam chapat 3 deck mayhem?
jako set na 3 gramofóny
Sergej abys zacal vice cvicit:)
Sergeeo
4. 12. 2006, 14:53
Sergej abys zacal vice cvicit:)
KamoKamo, pockej, uslysis.
Pochop rozdil Omnitronic DD2220 a Technics MK2/5 ;)
Igdyz, posledni dobou trenink pekne jebu :) tjn
KamoKamo, pockej, uslysis.
Pochop rozdil Omnitronic DD2220 a Technics MK2/5 ;)
Igdyz, posledni dobou trenink pekne jebu :) tjn
to chapu,ale prave vim jak na to jebes(a navic jak se to ted jebe) :)
to chapu,ale prave vim jak na to jebes(a navic jak se to ted jebe) :)
Jak se to ted jebe vime vsichni hehe:-) sem rad za futurebound konecne to vypada na lepsi casy co se tyka kaleb:-)
Já si nemůžu pomoct, ale Future.... mi strašně připomíná Cheese, nebo Statusa, vím prd kterej tady byl ... ale to co hrál ve Fabru na Venomu ?!
mrtvy.kenny
4. 12. 2006, 21:00
cheese je syr
P33tiz_
4. 12. 2006, 21:55
cheese je syr
:lol: :D
cheese je syr
taky jsem si toho vsiml...a docela dlouho sem se u toho zasmal:hihi:
Radushka
4. 12. 2006, 22:50
njn tak kazdy se splete ni?
(ne ze bych se taky nezasmala:))
mrtvy.kenny
5. 12. 2006, 1:00
ha! a ted jsem si uvedomil, ze se mi to opet kryje. takze nekdy priste
aspon konecne nejaka kalba s "hravejsi" hudbou
WKC
snad se ukazem... :)
// co se tyce jeste "american beauty", tak lidi zas nejsou tak tupi...
Heh, Indica mi dneska napsal, že se bojí hrozné zimy. Vzpomínal, jak ově minulý rok bylo - 20 °C :)
Letos, doufám, nehrozí....
Heh, Indica mi dneska napsal, že se bojí hrozné zimy. Vzpomínal, jak ově minulý rok bylo - 20 °C :)
Letos, doufám, nehrozí....tož jsi to měl napsat do narozek ne?:wink:no aby chudáček nenastydl:lol:
Já si nemůžu pomoct, ale Future.... mi strašně připomíná Cheese, nebo Statusa, vím prd kterej tady byl ... ale to co hrál ve Fabru na Venomu ?!
To co zahrál chase ve fabricu bylo nahodou moc dobre, prijit vic lidi tak to byla super kalba...!
opet plakat by sketch? fakt luxusni minimal... korat noisefellazZ :D
upss he,ale opet nejde o chybu z moji strany-takove info bylo predlozeno...
opet plakat by sketch? fakt luxusni minimal... korat noisefellazZ :D
sorry to mi uniklo ...
sorry to mi uniklo ...
v pohode.. jsem na to zvykly .-))
ha! a ted jsem si uvedomil, ze se mi to opet kryje. takze nekdy priste
kua zase budes absentovat?
jinak luxusni flyer...
ehm..mam takovy dojem ze futurebound je z Liverpoolu...:(
wladimir
9. 12. 2006, 11:50
mas pravdu:D
Eh a hlavně, že jsem se říkal, ať to tak nenapíšu ... lol debil :)
ja sem to taky rikal ze je z liverpoolu ale JJJ rikal ze letenka je do manchestru tak mam jebnout manchester :) stejne je to fuck si myslim ...
psal jsem burdovi,at to premeni:) sorry, je to moje chyba, buda si to myslel spravne:)
flyer mě vyloženě nenadchl :neutral:
mi prijde naopak velmi dobry. sol...o
nezlob! dostanes na holou... :lol:
sol...o pic...o!
kyanid
18. 12. 2006, 14:17
:) to je jasny....cyberfirovsky flyery ve wordu jsou lepsi ze ? :D
rozum do hrsti !
nevím kde bereš tu jistotu, že se mi plakáty na cyberfire akce líbí, ale ty na to máš asi patent, tenhle plakát je jak kopírka itema který na to neměl více času jak čtvrt hodiny, ale zdůrazňuji je to můj názor a že ho nerespektuješ mi je u prdele ;)
jinak vítej po dlouhé době na foru, moc si nám tu chyběl :cool:
no vidis to a buris ho delal 3 minuty ... pro to tam mate taky blbe napisany jmeno :)
škoda, že to není vidět jenom na tom jméně, že to byla údajně taková rychlovka...
jako mi to je celkem jedno, jenom nechápu proč se někdo musí pořád čertit když slyší kritiku, hold někde to je asi zakázáno, peace :bigup:
já zase nechápu proč někdo musí řešit flyery:)
proč ne, tak jako můžeš řešit track, auto nebo vzhled kámošovy ženské, můžeš řešit i flyer, jenom nevím co někteří lidi sledují tím že ho bezmezně dovedou obhajovat a nesmíří se...podruhé to už psát nebudu;)
2 pepe > priste se to da vyresit elegantne :) vemes adresu a pastnes do threadu da worst inna flayaz nebo jak to je ;]]]
asi máš pravdu, příště tedy budu elegantní :bigup:
:) to je jasny....cyberfirovsky flyery ve wordu jsou lepsi ze ? :D
rozum do hrsti !
nerypej, nebo pohledam TVE rane dila ;) :smoker:
bububu,futurebounda sem nedavno slysel,pred dillinjou b2b lemon d me neurazil,klasicky ram zvuk pro fajnsmackerz...
lokis:neco na tom bude,futurebound i chase+status sou z manchesteru,asi se vidaji casto...
dillinja b2b lemon d- pan se rozmazluje uk levelem dnb kaleb, innit? :bigup:
Liquidizer
21. 12. 2006, 17:37
Kua, lakadlo, ze bych prijel a spojil povinosti se zabavou???? no kdyz uz jsem prokoucoval ty 9. narozky. Uvidime (se) ?!
Kua, lakadlo, ze bych prijel a spojil povinosti se zabavou???? no kdyz uz jsem prokoucoval ty 9. narozky. Uvidime (se) ?!
Doufam :) si jeste muzes vykutit stejnou letenku z londnu a letet s nim , btw cydry do letadla jsou hodne vpoho :slayer:
sajbaspejs
22. 12. 2006, 15:09
RESTEKPA TO PROMOTEUR!!!
KDO TO UVARIL?JESTLI SE MUUZU ZEPTAT....:)
...btw cydry do letadla jsou hodne vpoho :slayer:
a k nim andrease s la4ri klukem :D
RESTEKPA TO PROMOTEUR!!!
KDO TO UVARIL?JESTLI SE MUUZU ZEPTAT....:)
nu_impulse ;) jjjplusbuda
P33tiz_
29. 12. 2006, 14:51
hm nic moc sound ve chlive ... ale jinak futurebounda bych taky poslechl :slayer:
A už jsi někdy ve Chlívě byl? Podle mě tam je nejlepší zvuk široko daleko kvůli výbornému prostoru a výbornému zvukaři Blonďákovi.
P33tiz_
29. 12. 2006, 15:26
A už jsi někdy ve Chlívě byl? Podle mě tam je nejlepší zvuk široko daleko kvůli výbornému prostoru a výbornému zvukaři Blonďákovi.
ne nebyl ale čtu co je an tom flyeru napsany takze si myslim ze sou mnohem lepsi soundy
tady to někdo posuzuje podle počtu kw:roll:
P33tiz_
29. 12. 2006, 15:33
tady to někdo posuzuje podle počtu kw:roll:
asi mas pravdu zase tak tomu nerozumim ... :|
kua to si neska chodi lidi na pocet kw a ne na kvalitu kw...kamo na Pendulum bylo cca 8Kw a neco blondakoveho zvuku a jel neco na 60% protoze by jinak Kd F-M nevydrzel...Blondakuv Soundsystem je best v ove a nejen tady(si myslim ze v roxy by za ten zvuk dali nevim co :D)...!!!!takze ty 4kw do chliva bohate staci...
ROYanek
29. 12. 2006, 16:20
asi mas pravdu zase tak tomu nerozumim ... :|
:D:D:D jsi fakt blazen tve prispevky stoji za to vzdycky pekne rozesmejou :D:D:D
zase to do neho tak nepalme. proste nevi jak vypada chliv i kdyz uz urcite mel moznost zkouknout fotky z akci a podle me se tak uz i stalo jen si to holt neuvedomil. je to maly klub cca 400lidi a je plno tzn nehybatelno.
therapist
1. 1. 2007, 21:54
ne nebyl ale čtu co je an tom flyeru napsany takze si myslim ze sou mnohem lepsi soundy
:bigup: :hihi: :mrgreen:
mrtvy.kenny
1. 1. 2007, 22:21
kua to si neska chodi lidi na pocet kw a ne na kvalitu kw...kamo na Pendulum bylo cca 8Kw a neco blondakoveho zvuku a jel neco na 60% protoze by jinak Kd F-M nevydrzel...Blondakuv Soundsystem je best v ove a nejen tady(si myslim ze v roxy by za ten zvuk dali nevim co :D)...!!!!takze ty 4kw do chliva bohate staci...
hm, na flyeru jste meli napsane 10..
http://www.wkc.cz/forum/showthread.php?t=2127 - zajímavá diskuze se nám tady rozjela. Matrix & Futurebound rullezzz
http://www.wkc.cz/forum/showthread.php?t=2127 - zajímavá diskuze se nám tady rozjela. Matrix & Futurebound rullezzz
no si myslim ze to s futureboundem nema uz nic spol...:(
právě proto, člověk nikdy neví, kam se diskuze může dostat
Hey lidi, jaké tam budou lightz?? Aspoň by to chtělo nějaký stroboskop neé? A nebo lasery... :lol: Nevím proč, ale když je storáč, tak se mi líp kalí... :hihi:
MĚLY BY BÝT ZAJIŠTĚNÉ 2 X HLAVY, STROBO TAKY, LASER uvidime,uvidime:)
rad bych i laser :)
ale pujdu tam i tak :D
tom.dnb
16. 1. 2007, 14:05
Oke, tak to luxus... a kdyby nějak nešel ten laser, tak kámoš má červený, tak kdyby sme se nějak domluvili, tak bych ho tam mohl dotáhnout... ale to bych se ho musel zeptat...;)
Hmm,tak to je drsná nabídka... můžeš mi poslat číslo na mobil do soukromých zpráv? pokecáme :)
FOTOSERIE FUTUREBOUND
http://img144.imageshack.us/img144/7038/d209822gd5.jpg
http://www.urbantakeover.co.uk/urbanartists/futurebound.jpeg
http://londondnb.com/gallery/albums/djs/futurebound.jpg
http://www.dogsonacid.com/system/images//news/802_2.jpg
WHO´S NEXT TO HIM?:)
http://www.petkun.ru/images/3ua.jpg
therapist
22. 1. 2007, 12:52
matrix :)
mrtvy.kenny
23. 1. 2007, 9:38
btw kdo lepil po centru plakaty, ze to vidim na dost neobvyklych mistech... jako reklamni lavicky, novinove stanky, zaparkovane navesy a tak...
btw kdo lepil po centru plakaty, ze to vidim na dost neobvyklych mistech... jako reklamni lavicky, novinove stanky, zaparkovane navesy a tak...
tak ma spravne vypadat bombing :slayer::D
fly.com
23. 1. 2007, 10:55
tak ma spravne vypadat bombing :slayer::D
bombing je sice poho vec ale do asi jen do jisty miry .. taky jsem si toho vsimnul a nevim, vyvedte me z omylu, ale na reklamnich plochach, ktery jsou na zastavkach se plati za vylep na tydle mista a kdyz tam dotycna osoba prelepi 1/2 placenych reklam, tak to asi neni zrovna nejkorektnejsi bombing :wink:
bombing je sice poho vec ale do asi jen do jisty miry .. taky jsem si toho vsimnul a nevim, vyvedte me z omylu, ale na reklamnich plochach, ktery jsou na zastavkach se plati za vylep na tydle mista a kdyz tam dotycna osoba prelepi 1/2 placenych reklam, tak to asi neni zrovna nejkorektnejsi bombing :wink:
proto se tomu rika BOMBING,prevzato z fitti,bez respektu,max efekt...pokud neni prelepena jina party tak o co de?
mrtvy.kenny
23. 1. 2007, 11:56
no pokud pak poradatel nefasne pokutu, nebo mu nekdo za polepeny naves neprijde rozbit hubu, tak o nic, zejo :)
fly.com
23. 1. 2007, 12:06
proto se tomu rika BOMBING,prevzato z fitti,bez respektu,max efekt...pokud neni prelepena jina party tak o co de?
...pokud neni prelepena jina party :wink: a o to jde :-) i kdyz mluvit na placenych plochach o party v cistem smyslu nejde, ale i tak si myslim, ze dotycna osoba plati za vylep plakatu dane akce na placene plose, ne? takze ptm kde je zakopany pes?
...pokud neni prelepena jina party :wink: a o to jde :-) i kdyz mluvit na placenych plochach o party v cistem smyslu nejde, ale i tak si myslim, ze dotycna osoba plati za vylep plakatu dane akce na placene plose, ne? takze ptm kde je zakopany pes?
ja sem nelepil ani nic nevidel,ale esli sjeli karla gotta tak rikam ze bych to asi taky byl schopny udelat...cerny vylep je cerny vylep,kdyz to delas tak nbo taksi spatny nbo trochu vice spatny.dulezite je esli prijdou lidi a tady plati ze jeden plakat jako pest na oko vyda za 10 na obvyklych mistech.
ale jak psal kenny,zvysuje to riziko...
mrtvy.kenny
23. 1. 2007, 14:13
resp. spis se takovyma praktikama nakazi vsichni a pak uz nezustane jeden plakat neprelepeny ani den. protoze je mi jasne, ze ty mne prelepis dneska, tak si pis, ze ja te prelepim pokazde priste. ale to neni moje vec. zas strhavat plakat ze sveho majetku, bych nemel moc radost. moc se mi to nelibi, to je to same jak tedka vsude vidim nasprejovane "antifa" a podobne.
wladimir
23. 1. 2007, 14:22
zlata ostrava, to v brne je to s lepenim uplne v p*ci...malo mist, hodne lepicu, vubec nikdo neresi nejaky respekt k tomu, jestli kalba teprve bude, do hodiny po vylepu mas vsecko bud ztrhane nebo prelepene...dobre je lepit pres den,ale muze se klidne stat,ze te nekde za rohem najednou prekvapi policajti, protoze te nabonzoval stary udavacsky dedek v backorach, co nema cely den nic na praci, tak radsi stoji na ulici a svym vyfasnutych telefonkem udava svestkam lepice...
Castrol
23. 1. 2007, 14:25
jj tak tak v brne je to ted total punk s lepenim ...
Ohledně toho lepení chápu ten rozruch. najali jsme na to lepiče a ten svou práci vzal natolik precizně,že vylepil i placené plochy. do příště to budeme muset upřesnit, co se smí a nesmí...
mrtvy.kenny
23. 1. 2007, 15:40
viktor lepic :)
Njn co sem se doslechl tak nas lepic bezrezpektu zbombil marley :)) tak teda sorry no ale my jsme mu rikali vseho s mirou :)
Ale pojďme k veselejším zprávám. Vaše připomínky jsme si vzali k srdci. Světla budou a nebude toho málo :slayer:
RED LASER
http://djostrava.websnadno.cz/Pentabeam.jpg
+ 2 SVĚTELNÉ HLAVY
+ DÝM
+ STROBOSKOP
nice :bigup: teda až na ten dym... ale to je jen muj davny antidymařsky postoj... se dycky jenom dusim v tom...
v dýmu bude obsažen special extrakt z jedné rostliny :)
Radushka
23. 1. 2007, 21:41
taky nesnasim dym...
v dýmu bude obsažen special extrakt z jedné rostliny :)
heh lijany to nejsou :D 8)
bez mlhy by ten laser byl asi na dvě věci
tak toe feer... extrakty ja rad :bigup: no a je pravda že to dodava takove to laserove kouzlo ale stejnak... jsem antidymak od přirody proste... :hihi:
tom.dnb
23. 1. 2007, 23:42
Ono stejně na takových akcích je zahuleno, myšleno zakouřeno, tak nebo tak, takže to už máte fck jestli tam bude mlha navíc, ale ten efekt za to stojí...;)
mlha rullezzzz,aspoň občas:)
čiim dal tim lepši ste to teda pekne rozjeli big:slayer:
přidávám se k antimlhové sekci ... nemám to ráda a navrch se v tom nedá pořádně fotit...
tom.dnb
24. 1. 2007, 22:01
přidávám se k antimlhové sekci ... nemám to ráda a navrch se v tom nedá pořádně fotit...
Ale laser v tom vypadá hodně krutě... :hihi: ;) A navíc když v tom budou ty přísady...:lol:
jn,fotky jsou z toho úplně na pytel, chtělo by to trochu střídat ať i fotografové mají dobré podmínky, jenom doufám, že se k tomu neposadí nějaký zhulený mlhomil a bude mlžit že se ta mlha bude dát krájet :hihi:
wladimir
24. 1. 2007, 22:15
jn,fotky jsou z toho úplně na pytel, chtělo by to trochu střídat ať i fotografové mají dobré podmínky, jenom doufám, že se k tomu neposadí nějaký zhulený mlhomil a bude mlžit že se ta mlha bude dát krájet :hihi:
na to krajeni tam prece bude laser:-D...jen doufejme ze z toho kvetinoveho dymu nenastane nejaka inteligencni pohnutka v systemu toho laseru a nerozhodne se ze vsem odrizne geboňu svym paprskem:-D:smoker: :smoker:
na to krajeni tam prece bude laser:-D...jen doufejme ze z toho kvetinoveho dymu nenastane nejaka inteligencni pohnutka v systemu toho laseru a nerozhodne se ze vsem odrizne geboňu svym paprskem:-D:smoker: :smoker:
boooh... vraždící laser v akci... to chci nafotit :bigup:
Line up:
:slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :hihi: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer:
08:00-09:00 Sergio
09:00-10:30 Noisefellazz
10:30-11:30 SMario
11:30-00:30 Kyanid
00:30-02:00 Futurebound
02:00-03:00 JJJumbo
03:00-04:00 Wenia
04:00-05:00 Bugaboh
:slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer:
boooh... vraždící laser v akci... to chci nafotit :bigup:
v tom dýmu asi tak velkou pi*u :hihi:
jenom doufám, že se k tomu neposadí nějaký zhulený mlhomil a bude mlžit že se ta mlha bude dát krájet :hihi:
vsak jak je ve chlivu vice lidi, tak je to tam vzdycky tak.a nemusi tam byt ani mlhomil. staci jak vseci kuri a huli. vydychane, nakurene jak cip.proste mlha zadarmo...:-)
takovy dotazek :) bude tam vykucena satna ? pojedu tam totiz primo z brna po zkousce kterou mam az na pol ctvrtou :) abych si mohl kde odhodit krosnu :)
jinak s laserem jste me hodne potesili :bigup:
mrtvy.kenny
25. 1. 2007, 8:36
v tom dýmu asi tak velkou pi*u :hihi:
nevim co myslis, ale p*cu vyfotis pri kombinaci mlha+blesk, ale co se tyce laseru, tak ten stejne s bleskem nevyfotis (nebo dost blbe), takze kombinace mlha+laser je urcite lepsi, nez se snazit fotit laser bez mlhy.
Mam volna mista v aute z Olomouce, odjezd kolem 17:00. Kdyz tak do SZ (http://www.wkc.cz/forum/private.php)
wladimir
25. 1. 2007, 11:37
takovy dotazek :) bude tam vykucena satna ? pojedu tam totiz primo z brna po zkousce kterou mam az na pol ctvrtou :) abych si mohl kde odhodit krosnu :)
jinak s laserem jste me hodne potesili :bigup:
jo satna bude
jo satna bude
Dulezite upozorneni :
Satna funguje pouze od 20.00 - 04.00 - pak jde Vlada hrat :bigup: :D
wladimir
25. 1. 2007, 11:51
udivuje me vase vtipnost...ja v satne samozrejme sedet nebudu,na to jsou tu jini odbornici:-)
Line up:
:slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :hihi: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer:
08:00-09:00 Sergio
09:00-10:30 Noisefellazz
10:30-11:30 Wenia
11:30-00:30 Kyanid
00:30-02:00 Futurebound
02:00-03:00 JJJumbo
03:00-04:00 SMario
04:00-05:00 Bugaboh
:slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer: :slayer:
mensi zmena v line upu: 10:30 - 11:30 SMario
03:00 - 04:00 Wenia on 3dex
PROFIL FUTUREBOUNDA:
Od samých počátků taneční hudby až do dnešních dnů si producent a DJ Futurebound neustále zvyšuje svou nepřekonatelnou reputaci díky jeho světovým tanečním hitovkám.
Ať už drtí místa jako Fabric v Londýně nebo Womb v Tokyu nebo sedí ve studiu, přesně víte, co můžete od jeho hudby očekávat.
Narodil se a byl vychován v kulturním a hudebním centru severní Anglie – Liverpoolu. Jeho cesta na vrchol d´n´b scény je výstižným kopírákem historie taneční hudby. Po prvních ilegálních parties, které navštívil v roce 1989, se naplno projevila jeho touha po taneční hudbě a stal se vedle takových ikon jako Fabio, Grooverider a Mickey Finn plnou součástí rozvoje taneční hudby v Anglii. Z počátku 90.let začal organizovat party v jeho rodném městě.Jména DJs, které zval, jsou dostatečně výmluvné: LTJ Bukem, Goldie, Ray Keith, 4 – Hero. Jeho promotérské zkušenosti se vykrystalizovaly a od roku 1999 pořádá akce X, které patří mezi nejuznávanější a nejznámější parties v Liverpoolu.
Ovšem cesta ke světové slávě začala kariérou producenta. Jeho raná produkce byla ovlivněna J-Majikem, Matrixem, Digitalem a Adamem F. Jeho tracky se objevily na takových labelech jako Infrared, Timeless, Moving Shadow, Metro a Frequency.
Rok 2003 se stal průlomovým rokem pro Futurebounda. Založil si vlastní label Viper rec. Dnes se dá bez jakékoliv nadsázky konstatovat, že si label vydobyl své specifické místo na dnb scéně. Má za sebou 8 úspěšných releasů. Respecta!
DISKOGRAFIE FUTUREBOUNDA
1993 - New Force Project (White Label)
1995 - Sorrow / Liquid Groove (Skanna Recordings)
1996 - Ephemeris / Blue Mist (Timeless Recordings) (DJ023)
- Digital & Spacefunk (Futurebound Remix) (Timeless Recordings) (TYME013)
1997 - Sixth Sense (Moving Shadow)
1998 - Futurebound & Digital (AKA Natural Mystic): Solar Level / Chrome
(Timeless Recordings) (DJ032)
- Core Breach (Moving Shadow)
- Blush Response / Comet Theory (Partisan / One Little Indian)
1999 - Poison Chalice / Sustain (Infrared)
2000 - Futurebound, Recall & Protocol: The Rager / Red Lights (Fuze)
(FUZE28)
- Perfect Combination: Control (Futurebound Remix) (Freeform)
2001 - Hypnotizin (Infrared)
- We Analyse / Iron Eyes (Infrared)
- Homicide (Futurebound & F.C) (Infrared)
2002 - Horsepillow (Exclusive track for 7Mag CD Mixed by J-Majik) (DMC)
(Also used for 2002 MTV Europe Music Awards)
- Futurebound & Protocol: Envy / Sidewinder (Killahertz) (KHZ002)
- We Analyse (Remix) (Infrared)
2003 - Futurebound & Codek: Get On Up / Flatspin (Infrared)
- Billy The Kid (Infrared)
- New Generation Mix CD (Infrared)
- Futurebound, J Majik & Wickaman: Pitbull / Mr Hunger (Infrared)
- Futurebound, Jaquan & Codek: Blind Cobblers Thumb / Pied Piper
(Viper Recordings) (VPR001)
2004 - ATM Magazine Issue 59 Covermount Mix CD
- Futurebound & Jaquan feat. Capleton – We See A Who (Maximum Boost)
- Futurebound & Entity - Check With The Vicar
Futurebound, Jaquan - Blind Cobblers Thumb (Baron Rmx)
(Viper Recordings VPR003)
2005 - Futurebound & Matrix – Strength 2 Strength / Crystal Maze (viper/metro)
- Futurebound, J – Majik & Wickaman - Psycho / Rio Rio
(Blackwidow)
- Total Science: Punisher (Futurebound & entity Remix) (CIA Recordings)
2006 - Futurebound presents ‘Circuit Breakers’ series featuring..
State of Mind, Moving fusion, Jaquan, Probe & Sylo, Entity
& Futurebound (Viper Recordings..VPR004, VPR005, VPR006, VPR007)
- ES9 – Let it go (futurebound rmx) – 06S
- Futurebound & Matrix – American Beauty (Viper/Metro)
2007 - Futurebound & Matrix present the album ‘Universal Truth’
Dulezite upozorneni :
Satna funguje pouze od 20.00 - 04.00 - pak jde Vlada hrat :bigup: :D
:lol:
nene wlada bugaboh gee ma od gomika nakazane jina cinnosti... and squeeeze... hehe
nevim co myslis, ale p*cu vyfotis pri kombinaci mlha+blesk, ale co se tyce laseru, tak ten stejne s bleskem nevyfotis (nebo dost blbe), takze kombinace mlha+laser je urcite lepsi, nez se snazit fotit laser bez mlhy.
no tak laser bych nefotil s bleskem to dá rozum, každopádně mlha fotkám neprospívá všeobecně ať už s viditelností(když použiješ blesk tak vyfotíč bílé nic) a bez blesku to nejde pokud chceš fotit lidi. Jinak na fotkách jsou taky všudypřítopné bílé kolečka a tomu se nevyhneš nikde s mlhostrojem
bez mlhy je laser na fotkách myslím si v poho:
např:
http://img258.imageshack.us/img258/3910/p10702603wk.jpg
ROYanek
25. 1. 2007, 16:38
foto vypada luxusne :D:D:D dym taky nemusim, vetsinou to vali do prednich rad a ja, protoze jsem malicky a ze zadu z davu nevidim co tam dj svrdla, tak mi to vali primo do pysku :D:D:D ale ve chlivku mi to vadit nebude protoze je tam ten bok kde se muze stat :D:D:D takze smoke rulezz ;)
tom.dnb
25. 1. 2007, 16:39
např:
Heh, no tak ten laser na té foce bude asi jiného kalibru :). Laser co bude ve Chlívě nemá takovou svítivost, a bez mlhy jakože nejde moc vidět... vím, viděl jsem ho pracovat...;)
Heh, no tak ten laser na té foce bude asi jiného kalibru :). Laser co bude ve Chlívě nemá takovou svítivost, a bez mlhy jakože nejde moc vidět... vím, viděl jsem ho pracovat...;)
nebude tam nakonec buda na podiu machat laserovym ukazovatkem? :hihi:
:bigup:
Ne kluci ty rozdavam djum co hraji B2B , kdyz jeden hraje druhy musi svitit ... :hihi:
Radushka
25. 1. 2007, 21:20
tak uz zitra!
nakonec se nejspis taky dostavim....
jenom doufam ze tam zas nebude tak narvano
tak uz zitra!
nakonec se nejspis taky dostavim....
jenom doufam ze tam zas nebude tak narvano
jaj lidi uz chcou byt na kalbach sami ...
Radushka
25. 1. 2007, 21:49
jaj lidi uz chcou byt na kalbach sami ...
ja nechcu byt na kalbe sama, kdyz budu mit plac na skakani a radeni tak neni problem:fucku:
Milá Raduschko, řeknu ti to asi tak: Pokud nebudeš mít na kalbách se zahraničními hosty ve Chlívě narváno, tak už na ně nejspíš příště nedorazíš, protože žádné příště nebude:)
si to misto na skakani udelame ne ? :)
wladimir
25. 1. 2007, 23:30
presne tak, vzdycky si musis umet udelat misto a mit ostre lokty, nedokazu si jinak prestavit world of dnb, urban art forms, fabric v londyne bez toho abych si neudelal misto...2500 lidi pokupe a VZDYCKY jsem byl v prvni rade uprostred metr od mcho!:hihi: musis proste skakat a nebrat ohledy, oni ti lidi kolem tebe radi uhnou kdyz poradne jumpujes;)
wlada: zitra doufam pokecame :) budeme-li jeste schopni ze :D ehm....
wladimir
25. 1. 2007, 23:49
jj:-D
Nejedete nahodou zitra nekdo z brna ? nebo po trase vlaku z brna do svinova ? :)
Doufam ze se tentokrate vyhneme tem odposlechovym errorum co byly minule, bcs je to strasny shit kdz ti to tak pekne praska do usi:)
at akcia vyjde nad ocakavania... v sobotu v resete pokracovanie :]
at akcia vyjde nad ocakavania... v sobotu v resete pokracovanie :]
Díky moc, chlopak, i já přeju vela štastie:)
[quote=ROYanek]ale ve chlivku mi to vadit nebude protoze je tam ten bok kde se muze stat :D:D:D takze smoke rulezz :hihi: tak jedeme :smoker:smoke:smoker: je až mooc dobre to by sis nemel nechat ujit
Btw: Kolik odhadujete lidí?:)
Btw: Kolik odhadujete lidí?:)
200-250....
200-250....
Jn,to se shodnem...
line up? prosim:-)
po pripade kdy hraje Futerebound?
mrtvy.kenny
26. 1. 2007, 13:05
no tak laser bych nefotil s bleskem to dá rozum, každopádně mlha fotkám neprospívá všeobecně ať už s viditelností(když použiješ blesk tak vyfotíč bílé nic) a bez blesku to nejde pokud chceš fotit lidi. Jinak na fotkách jsou taky všudypřítopné bílé kolečka a tomu se nevyhneš nikde s mlhostrojem
např:
vsak jo, stejne si myslim, ze kdyz se sem tam fukne mlha, tak to ma alespon do ceho kreslit, i kdyz v chlivu se ta stejne zarazi o hlavy v druhe rade, nebo o tu perinu u stropu, pokud tam je... mozna. lepsi nez nic. :)
to foto je z ceho?
line up? prosim:-)
po pripade kdy hraje Futerebound?
nahorůůů
Femfing
26. 1. 2007, 17:05
Futurebound top15 ˆ In absolutely no order (Jan 07)
1-Matrix & Futurebound ˆ universal truth album ˆ viper/metro
2-Dillinga ˆ Take me all The way - Valve
3-Chris su & State of mind ˆ deeper - cia
4-Moving fusion ˆ fast talker ˆ drum culture
5-Taxman ˆ Moonraker - ganja
6-Shock one feat..grant McCullochˆ follow you ˆ viper
7-Calyx & Teebee ˆ Telepathy - subtitles
8-Hazard ˆ busted - Playaz
9-Futurebound v‚s Moving fusion ˆ world of the LSD user ˆ viper
10-Ed Rush & Optical ˆ The Kindred - Virus
11-J-Majik & Wickaman feat..Kathy Brown ˆ Crazy world (remix) ˆ red spider
12-Ruffige Kru ˆ Malice in wonderland - headz
13-Friction & K-Tee ˆ 3rd degree gurns - Valve
14-Dj Roberto ˆ Untitled - Viper
15- Brookes brothers & culture shock ˆ rework - ram
Hm,cítím,že dneska se bude hrát napříč spektrem dnb
wladimir
26. 1. 2007, 17:30
ten chlapec ma dobry vkus:bigup:
tak já taky dojedu,jsem dnes podřel desku :( třeba oplakat
něco - http://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=ky-byzniss-futurebound
jinak diky ňu impulsákům za další povedenou akci :bigup:
jj bylo doobře futurebound dosti f poho:hihi:
obě ruce levé :(
http://matesisko.rajce.idnes.cz/futurebound@chliv_260107/
futurebound byl bezva!ale byl jsem hrozně hovězí..
Dik organizatorum, za skvele zvladnutou akci. Bylo to MegaCupr. NO asi si du jeste lehnout. OMG
dobre to bylo. uz se tesim na dalsi chliv.
fajn akce. fakt. akorat nevim proc zrovna ja musim byt ten kteremu se udela blbe tak, ze jede domu 10min pred zacatkem futurebounda :-? :(
:slayer::slayer::slayer: velice feer akcička... bigga up :) hehe... futurebound nezklamal :bigup: moc jsem se bavil... jinak fotky přidam hned jakmile mi rozmrzne mozeq a bude se mi v tom chtit prohrabat... takže během dneška...
Mr.Beefy
27. 1. 2007, 14:56
podle fotek bych rek ze ste se nenudilyhttp://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=ky-byzniss-futurebound&fotka=45
Husta akce !!! Big up organizaci a vsem co hrali! Futurebound :bigup:
Misto mozku mam jednu velkou cernou diru :D ... jdu spat
podle fotek bych rek ze ste se nenudilyhttp://ondar.net/?od=fotogalerie&gal=ky-byzniss-futurebound&fotka=45
hehe... to měl řepa ještě kalhoty nahoře :hihi:
jo a konečně my photttooozzzz http://hanzeel.rajce.idnes.cz/
Hezke fotky :bigup:
Futurebound...nemel chybu...totalne me nadchl,jeden z nejlepsich setu co jsem slysel na vlastni usi...perfektni mixy,vyber desek...big up proste...
jj, hodne pekne, big up!
http://hanzeel.rajce.idnes.cz/Ky_Byzniss_Futurebound_26_01_07/images/DSC_1723.JPG
to je camcorder kua, chci to video ;)
jj, hodne pekne, big up!
velmi dobre fotoz, tipuju ze vocad pujde hodne fotek do jinych threadu :bigup::bigup:
ROYanek
27. 1. 2007, 17:50
axe luxusni skoda ze osadka z FM trosku nedorazila byla by vetsi mela :D:D:D jinak futurebound :bigup: libil jse mi hodne desky mu primo do sebe sedeli jak ulite :D:D:D fakt nice axe btw. Hanzel good fota ;)
palec hore chlopi !wkc distric!
hehe... to měl řepa ještě kalhoty nahoře :hihi:
palec hore chlop
Hanzel: njn s takovym fotakem to se to foti skoro samo co :D
Hmm...no futurebound nebyl podle mne nic extra...nehral nic , co by se necekalo.....dj by mnel predstavovat dubplaty..nezname kousky a ne tam z nostalgie poustet provarene hitovky...ktere uz cloveka ani nebavi poslouchat.ale ja jsem proste jiny...mladez se asi bavila vytecne....super ze prisli lidi a tak.......dobra party , ale po hudební strance velice prumerny vecer.....nic vic ,nic min...
tom.dnb
27. 1. 2007, 22:42
No tak jakože luxus akcička... super hudba, tvrdost tam určitě nechyběla a to je dobře... bavil jsem se... možná jedna z nej kaleb ve chlívě pro mě... :slayer:
Dík všem co přišli podpořit , snad už to bude jen lepší ...
Díky všem,co přišli podpořit, snad to nebude horší... Stávající stav je na pokraji únosnosti
Díky všem,co přišli podpořit, snad to nebude horší... Stávající stav je na pokraji únosnosti
Jak to myslíš? Bylo hafec lidí... plný dů ne? Teda aspoň mě se zdálo...
Pouhý klam:)
Heh, tak parket byl pozdeji málem k prasknutí a nebylo tam k hnutí (někoho sem loktem praštil myslím do hlavy, tak se omlouvám) :). Ale to nic nebere na tom, že to byla sakra dobrá akce :)
Heh, tak parket byl pozdeji málem k prasknutí a nebylo tam k hnutí
se nedivim, ze to byla jedna z nej akci ve chlivu v tvem zivote. no offense.
nerikam, ze bylo malo lidi, ale zazil jsem i mnohem vice...
Hmm...no futurebound nebyl podle mne nic extra...nehral nic , co by se necekalo.....dj by mnel predstavovat dubplaty..nezname kousky a ne tam z nostalgie poustet provarene hitovky...ktere uz cloveka ani nebavi poslouchat.ale ja jsem proste jiny...mladez se asi bavila vytecne....super ze prisli lidi a tak.......dobra party , ale po hudební strance velice prumerny vecer.....nic vic ,nic min...
Nehraj si na nejakeho zkuseneho starouse voe... nezname kousky DJ zahraje jen sem tam kdyz zrovna nejake huste jsou a ne ze je zahraje na kazde party kde bude hrat..to da rozum, aa hlasky jako mladez se bavila..kaamo nic proti ale ses sand pdesatnik nebo co ?? :hihi:
http://www.rebellions.info/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=41
moooc fajn akce!!! konečně můžu jít chrápat...
Nemyslím si, že patříš zrovna mezi ty, kteří se v d´n´b nějak výrazně orientují. Říkám to proto,že tě znám a vím,že třeba v hiphopech máš velký přehled.Futurebound hrál minimálně polovinu setu dubplaty, což je víc než dost. Takže nějaké profláklé provařeniny - o tom tady nemůže být řeč. Btw: Jelikož vlastní label, může si vylisovat klidně i tradiční asijskou hudbu a nebude ho to stát NIC. Když ses podíval do jeho bagu, nebylo tam téměř nic jiného než dubplaty. Jestli by se mělo něco hodnotit, tak kvalita jeho mixování a ta byla na standartní UK úrovni. Nezklamal, hrál tak, jak by headliner hrát měl.
kelish.ova
28. 1. 2007, 12:59
Party to byla urcite povedena Twista byl uplne nejlepsi i vsichni Djs se docela vytahli Futurebound se mi sice moc nelibil nehral mi nejak do noty a po chvili me to nejak prestalo bavit ale treba JJ hral uplne mastne..... jen tak dal Ky Byzniss je lepsi a lepsi...:bigup:
PS: ty svetla a ten laser (i kdyz potom ten strobac mi malem vypalil oci:hihi:) byl fuckt psycho a zvuk byl taky moc povedeny v tomto ohledu nejlepsi party ve chlive kde jsem byl.. nebo co si pamatuju
Nemyslím si, že patříš zrovna mezi ty, kteří se v d´n´b nějak výrazně orientují. Říkám to proto,že tě znám a vím,že třeba v hiphopech máš velký přehled.Futurebound hrál minimálně polovinu setu dubplaty, což je víc než dost. Takže nějaké profláklé provařeniny - o tom tady nemůže být řeč. Btw: Jelikož vlastní label, může si vylisovat klidně i tradiční asijskou hudbu a nebude ho to stát NIC. Když ses podíval do jeho bagu, nebylo tam téměř nic jiného než dubplaty. Jestli by se mělo něco hodnotit, tak kvalita jeho mixování a ta byla na standartní UK úrovni. Nezklamal, hrál tak, jak by headliner hrát měl.
Nevim..proste se mi to nejak nezdalo...ja jump up moc nerad-.-.-
wladimir
28. 1. 2007, 13:00
presne tak,hral strasne moc dubplatu,akorat vsechno jumpupy,hodne hazarda atd,coz sean dava vsecko do jednoho pytle,takze to podle toho tak taky komentoval...duby byly servirovany jeden za druhym jako chody u vecere v grandhotelu Pupp:-D...a ze jsem se ale prezral, ba jóó:-D
presne tak,hral strasne moc dubplatu,akorat vsechno jumpupy,hodne hazarda atd,coz sean dava vsecko do jednoho pytle,takze to podle toho tak taky komentoval...duby byly servirovany jeden za druhym jako chody u vecere v grandhotelu Pupp:-D...a ze jsem se ale prezral, ba jóó:-D
Promin , ze jsem tak kdyz uz teda dnb , tak techstepove omezeny , ale ja v jump upu nic moc nevidim a pokad tohle hraje headliner na party , tak je to pro mne spise celkovym zklamanim...v dnb se moc nevyznam a jsem out..to mas pravdu.Ale fakticky se mi to nezdalo nic vyjimecneho a kdybych musel platit , byl bych asi po hudebni strance drsne zklamany ...
A navic nejsem dj , takze nemam ani potrebu tanecni dnb sledovat , jelikoz nepatri k mym nejoblibenejsim elektronickym stylum...
wladimir
28. 1. 2007, 13:12
videls podle me reakce,ze pro me to byl presne opak, futurebound hraje presne styl desek co si kupuju sam a mam nejradsi,navic precizni rychle mixy, ktere mely dobry napad...dnb je dobry styl uz jen proto,ze se v nem misi hodne nazoru,takze vzdycky budou ruzne skupiny posluchacu...ty jsi jen napsal svuj subjektivni nazor na hudebni stranku vecera,v cem ses trochu sek, protoze hudebne to bylo precizni,jen ti proste nesedel styl...
videls podle me reakce,ze pro me to byl presne opak, futurebound hraje presne styl desek co si kupuju sam a mam nejradsi,navic precizni rychle mixy, ktere mely dobry napad...dnb je proste dobry styl uz jen proto,ze se v nem misi hodne nazoru,takze vzdycky budou ruzne skupiny posluchacu...ty jsi jen napsal svuj subjektivni nazor na hudebni stranku vecera,v cem ses trochu sek, protoze hudebne to bylo precizni,jen ti proste nesedel styl...
Ale dyt jsem psal , ze jsem v tomhle jiny.....chapes..? ze mi to co hral moc nejede..
Ale zase mi to tolik nevadi , jako tem starejm....ja nevim , ja na to radeji uz nemam nazor zaden...ale pokad nekdo tvrdi , ze jump up je underground , coz jsem slysel takove tvrzeni...no tak to potom uz vazne nevim , jak to s tou muzikou vlastne na tom svete celkove dopadne... :):):)
wladimir
28. 1. 2007, 13:30
vem si to tak ze treba v anglii, kde dnb vznikl a hraje se uz radu let, tak tam tenhle styl, narozdil od toho co si asi vetsina lidi tady mysli, uz vubec underground neni, hraje se to vsude bezne v radiich, je uz to spis mainstream nez underground, na kalbach nepotkas "spinavce" jako tady,), spis tam uvidis slecny ve vecernich satickach na vysokych podpatcich, jak si davaj promyslene steptanecky pred bednama...v patek nas jednoduse navstivil reprezentant tehle sceny a je jasne ze to nekteri lidi,co maj dnb za underground, nepochopi..thats all
No a vidis , je to jenom o pristupu. Mne mainstream nevoni.Mne voni pakl startek bez filtru a neurofunkove sety od Amona Tobina. Lahvac z kauflandu za 6 korun. Totalni nihilismus a sebepohrdani. Kentus kalby , kde neuvidis lacinne modelky a vsichni se valeji na zemi totalne ozrali. Ja jsem jenom retro a zpatky. Pro mne nema smysl snazit se porozumnet drumbassu. Jsem jenom retro.. Delam si prdel , ono se z toho ale nic jineho delat neda.:):):)
Punk´s not dead!!!! :) A neurofunkových tracků v pátek bylo cca polovina času, tak vo co go?:)
pozn. opraveno
Punk´s not death!!!! :) A neurofunkových setů v pátek bylo cca polovina času, tak vo co go?:)
snad dead , ne ?
Punk´s not death!!!! :) A neurofunkových tracků v pátek bylo cca polovina času, tak vo co go?:)
Delam si srandu...vecer ok..dnb jako kren....ale ten futurebound byl nejakej divnej :):):)
Futurebound & Brookes Brothers - Live on 1xtra (10-10-2006)
http://www.sendspace.com/file/p5zcrd
plz opravte nekdo ten link nebo to nekde uploadnete...rad bych si ten setik stahl :)
holovratek
30. 1. 2007, 2:12
vem si to tak ze treba v anglii, kde dnb vznikl a hraje se uz radu let, tak tam tenhle styl, narozdil od toho co si asi vetsina lidi tady mysli, uz vubec underground neni, hraje se to vsude bezne v radiich, je uz to spis mainstream nez underground, na kalbach nepotkas "spinavce" jako tady,), spis tam uvidis slecny ve vecernich satickach na vysokych podpatcich, jak si davaj promyslene steptanecky pred bednama...v patek nas jednoduse navstivil reprezentant tehle sceny a je jasne ze to nekteri lidi,co maj dnb za underground, nepochopi..thats all tak to neni uplne pravda.ano pekne slecinky a mainstreamovy dnb tam najdes ale jen na vetsich akcich typu one nation,fabric... kde vystupuji znami djs.
v mensich klubech muzes porad najit "pravy" dnb kde dj drti jednu bublaninu za druhou a mc vali jak o zivot. a hlavne vetsina (vsichni) jsou tam velmi zfetovani.:slayer:
mrtvy.kenny
30. 1. 2007, 8:36
koukam na fota, jak dopadl ten laser na fotkach a nejak ho vubec nevidim, tak nevim. jinak asi v poho party.
wladimir
30. 1. 2007, 11:20
tak to neni uplne pravda.ano pekne slecinky a mainstreamovy dnb tam najdes ale jen na vetsich akcich typu one nation,fabric... kde vystupuji znami djs.
v mensich klubech muzes porad najit "pravy" dnb kde dj drti jednu bublaninu za druhou a mc vali jak o zivot. a hlavne vetsina (vsichni) jsou tam velmi zfetovani.:slayer:
ja jsem taky mluvil o tech velkych kalbach...samo ze tam je x tisic dalsich veci...vidis, ale potom rikas ze bublanina je tam i underground a tady to vsichni pomlouvaji jakoze to s undgrnd nema nic spolecneho...
koukam na fota, jak dopadl ten laser na fotkach a nejak ho vubec nevidim, tak nevim. jinak asi v poho party.
nooo... on ten laser nebyl moc videt ani normalne, ale jinak v poho kulisa ;)
ROYanek
30. 1. 2007, 13:07
nooo... on ten laser nebyl moc videt ani normalne, ale jinak v poho kulisa ;)
myslim ze jsem sem tam zahledl nejaky cerveny paprsek ale byl fakt saboucky :D:D:D to byl asik fakt ten Buda s tim laserovym ukazovatkem :D:D:D
mrtvy.kenny
30. 1. 2007, 13:54
jsem v lazeru meli vymenit tuzkovky pred akci neasi
pro me tam zas bylo jump upu ukrutne malo... a taky malo diskotekoveho dnbu... pak se nekomu zavdec :-)
Radushka
30. 1. 2007, 14:39
myslim ze jsem sem tam zahledl nejaky cerveny paprsek ale byl fakt saboucky :D:D:D to byl asik fakt ten Buda s tim laserovym ukazovatkem :D:D:D
jn ten 'laser' me celkem pobavil.... obcas jsem zahledla na zemi cervene kolecko a to bylo vse:slayer::hihi:
no na obrazku pod flayerem vypada jinak no :-D, btw. priste na info k akci nepiste ciga, ptz to neni pravda. jsem s tim automatem bojoval asi pul hodky a nic.
wladimir
30. 1. 2007, 14:47
no na obrazku pod flayerem vypada jinak no :-D, btw. priste na info k akci nepiste ciga, ptz to neni pravda. jsem s tim automatem bojoval asi pul hodky a nic.
PROPRISTE: JE TAM OBROVSKY NAPIS - VHODTE PRESNOU CASTKU ...taky jsem si toho ale nevsim,tak jsem se informoval na baru:-D
:-) vhodil jsem PRESNOU CASTKU asi dvaceti zpusoby, ruzne mince, ruzne za sebou, proste nic. mozna uz byl prezrany. nevim no
wladimir
30. 1. 2007, 15:21
:-) nebo ses mu proste nelibil:-)
Automat Ministerstva zdravotnictví!...:hihi:..
laser asi takhle no...dělal jsem co jsem mohl abych ho vyfotil
chtělo by to trochu přidat nějaký ten watt navíc, ale snaha se cení
jinak kalba v pohodě :bigup:
http://img244.imageshack.us/img244/5568/p1070352aj6.jpg
laser asi takhle no...dělal jsem co jsem mohl abych ho vyfotil
chtělo by to trochu přidat nějaký ten watt navíc, ale snaha se cení
jinak kalba v pohodě :bigup:
http://img244.imageshack.us/img244/5568/p1070352aj6.jpg
huste videl jsi ho vic nez my :D:D:D
kApitÁn kUjón
31. 1. 2007, 21:29
mam fotky: shaman.rajce.net
;)
http://www.djz.cz/index.php?kam=novinka&jaka=434
report + foto
Femfing
27. 12. 2010, 1:04
videjko na youtube:
Y44r0vs57QA
therapist
29. 12. 2010, 21:00
:bigup:
pAPa.SmURfff
29. 12. 2010, 21:05
"Vytvořeno ve spolupráci s filmovými ateliery chlív" :lol: :bigup:
btw. bude vubec jeste nekdy KyByzniss???
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.