View Full Version : Ký Bizniss? Chapter 1:Mo?e bu?a feat. Strakonický dudák 24/7
therapist
8. 7. 2004, 14:42
Ký Bizniss?
Chapter 1: Mo?e bu?a feat. Strakonický dudák
Yadel (23)
Dillen
JJJumbo
Blackbird
Therapist
Flame
Jahlud (vse WKC)
24.07.04
Klub GOGO, Westside
Vstup: 30 Kc
Ale drsny hec ky bizzniz se rozjizdi?akorat troche jiny line up nez bylo puvodne v planu co?mazec zalud!!
Jake GOGO : OVA,T?inec,Havr, co???????? :D
Ostrava-poruba zastávka tram ?.7,8,17 Fakultní nemocnice a poté 300m po náb?eží SPB nebo autobusy ? 37,40 zastávka Náb?eží a hned naproti ní to je nedá se to minout (a kdyby jste to p?esto nemohli najít ptejte se na besedu )
cus bukelaci-¨..........¨zdravi vas jeden typek z Olomouce...co noveho u vas ? Czektek rulezz za dverma !!!!
Ji?ina ty si ten nejblázn?jší blázinek kterého znám a ješt? k tomu panká? :lol: :lol: Olomouc rullezzzzz (nemají st?hovat prapor do p?erova to bys m?l blíž nebo už tam si na kasárnách???) :wink:
:lol: Ji?ina je uz v Olmiku jako doma...V kasarnach se mu libi a bi?ovani co 2hodiny mu taky vyhovuje. Uz dlouho pry nedostal takovy vyprask. Jinak pry stipani do koz mu taky nevadi a na latexove orgie (i presto, ze mu byly zpocatku hodne neprijemne) si taky zvykl. Neni pry nic lepsiho, nez byt zabaleny do latexu a nechavat si poradne vojenskym opaskem namlatit...
wladimir
18. 7. 2004, 19:02
ji?inka se zamilovala do zelené :lol: ...czechtek bude teda rullezzzzzzz :twisted: ji?ik musíme se všichni n?jak domluvit,chce tam jet hafo lidí.už se ví kdy a kde?
pavel ješt? jsem nevid?l ani jeden flyer.budou se v?bec vylepovat?jo a kya kon?í takže nevím kdo bude za?izovat akce
Maykkah
20. 7. 2004, 12:30
Budem to muset sefovat....nic na tom neni.,,..kazdy neco no a dohromady moc :D
Maykkah
20. 7. 2004, 12:47
nech to na mne :twisted:
Tak to jsem zvedav co stoho vykutis :D
therapist
21. 7. 2004, 8:56
pavel ješt? jsem nevid?l ani jeden flyer.budou se v?bec vylepovat?jo a kya kon?í takže nevím kdo bude za?izovat akce
Musime se sejit.
sejdeme se na Vlachovce :D
Sejdeme se na PLovarne aneb usmevy PAvla zajice feat KRASNY ZTRATY
therapist
26. 7. 2004, 9:53
Tak myslim ze to byla vydarena akce, zvuk mohl mit krapet vice basu ale jinak dobre. Sice prislo jako vzdy malo lidi ale co se da delat.
Hlavne je treba pochvalit vsechny ucinkujici dje, vsechny vykony byly skvele!! Blackbird B2B ?? (nevim djske jmeno) byl exkluzivni Jump-Up set v pekelnem tempu. Drsne hosi!
Maykkah
26. 7. 2004, 14:11
nezbyva nez souhlasit.hlavne atmosfera i pres malou ucast zapadnich kalicu byla vytecna.Neni nad to kdyz se sejde zdrave jadro...Ky Bizznis chapter two?
ky bizznis dobra party,,,,,jen jsem ji jeste do ted nerozdychal.......
ty si jiri zase hulil ze :lol:
wladimir
29. 7. 2004, 10:52
Ji?ík se mnou let?l na m?síc :twisted:
bez zenskych... :? nuddah... priste se lip pripravim a donesu si vlastni... 8) ale co, celou noc se hazely GRANATy :twisted: aspon nake vzrusho...
ther...bbird B2B crow...ptaci duo
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.