View Full Version : 2. 10. 2004_M.KO Bílovec_Drum_Killers_Bass
2. 10. 2004_M.KO Bílovec_Drum_Killers_Bass
playaz:
THERAPIST
BLACKBIRD
OLD-VASHA
ra.DJ.is
LOCAL HEROES
MC TWEETY
vstup asi 30,-, za?átek v osm
leták není v elektronické form? k dispozici :wink:
aaa trochu se to zvrhlo...Kosa co to bylo za punkstar deLuxe??? Jak se to tam vsechno mohlo vejit?
Nechapu..Kopal jsem porad ty panacky vodky a za boha jsem se nemohl opit. Budu si asi muset zajit k doktorce jestli se mnou nahodou neco neni :wink: ...Jo a pes, ty jses dobre zkalil ne? Jinak pohodova party, pohodova atmosfera..
Nechapu..Kopal jsem porad ty panacky vodky a za boha jsem se nemohl opit. Kosa popijem zase n?kdy spolu a myslim, že k doktorce ani nedojdeš :D
ja jo jako taky bych lopal dal ale no cash uz tak sem doplacel pres 250 za ten ucet...
Nechapu..Kopal jsem porad ty panacky vodky a za boha jsem se nemohl opit. Kosa popijem zase n?kdy spolu a myslim, že k doktorce ani nedojdeš :DO.K...Jsem zvedav :wink:
kosa dobrý podpis :bigup: trocha scifi nikdy neuškodí :D
Nechapu..Kopal jsem porad ty panacky vodky a za boha jsem se nemohl opit. Budu si asi muset zajit k doktorce jestli se mnou nahodou neco neni :wink: ...Jo a pes, ty jses dobre zkalil ne? Jinak pohodova party, pohodova atmosfera..
jj nebylo to zlé... :P
Nechapu..Kopal jsem porad ty panacky vodky a za boha jsem se nemohl opit.t?eba ses prochlastal do st?ízlivosti nebo do dalšího stupn? alkoholismu :twisted:
Kosa: Hej, 5 vodek a piš to na THERAPISTA :bigup:
raDJa: a který z Vás je ten THERAPIST :?:
buda: JÁ
:bigup:
therapist
4. 10. 2004, 8:47
Kosa: Hej, 5 vodek a piš to na THERAPISTA :bigup:
raDJa: a který z Vás je ten THERAPIST :?:
buda: JÁ
:bigup:
LOFL :hihi:
Jo no tak nejak to bylo...Jinak Luky> :bigup:
Nene tak to nebylo nebo joo??? akorat se divim ze sem se tam ani jednou nejebl do hlavy na to jak sem byl zniceny,ale nasli se i vyjimky kdy to st?izlivy ?idi?(ka) napral ?eln? do zdi až z toho slet?l na zem... To sem nechapal :lol:
Nejhorsi na tom bylo ze ten rantl byl prave pro tyto dojeby natreny na zlutocerno aby si toho kazdy vsiml. No nic, stane se Evi...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.