View Full Version : 15.3.2007 „Ne základnám“ Ostrava
Tisková zpráva iniciativy Ne základnám
Ostrava, 7.3.2007
Protestní shromáždění všech, kdo chtějí zemřít přirozenou smrtí
Ve čtvrtek 15.3.2007 proběhne na Kuřím rynkuv v Ostravě od 16 hodin protestní shromáždění všech, kdo chtějí zemřít přirozenou smrtí. Přítomní tak vyjádří svůj nesouhlas se záměrem USA vybudovat na území ČR radarovou základnu, neboť tento záměr povede ke zvýšení bezpečnostního rizika pro všechny občany České republiky a tedy ke zvýšení pravděpodobnosti, že zemřou v důsledku teroristického útoku nebo v důsledku válečného konfliktu.
„Jak je všeobecně známo, radar je vždy prvním cílem útočníka před zahájením hlavní fáze útoku,“ uvedl Jan Tamáš, tiskový mluvčí iniciativy „Ne základnám“. Po umístění radaru by se podle něj stala Česká republika cílem potenciálního útoku. „Navíc se vybudováním vojenské základny USA zapojíme do zahraniční politiky USA a staneme se tak terčem všech nepřátel USA, především pak terčem teroristů.“
Přítomní krátce po zahájení shromáždění roztáhnou mírové obranné deštníky na znamení toho, že obranné deštníky si představují jinak, svou přítomností připomenou členům vlády, že většina obyvatel naší země si vybudování základny USA na našem území nepřeje a že o této zásadní otázce mohou rozhodnout pouze občané ČR v referendu.
Shromáždění a pochod organizuje občanská iniciativa „Ne základnám“, která sdružuje přes čtyřicet českých a mezinárodních organizací bojujících nenásilnou formou proti záměru Spojených států vybudovat na území ČR vojenskou základnu.
plakat : http://www.cyberfire.cz/nezakladnam/ne_zakladnam_letak.jpg (http://www.cyberfire.cz/nezakladnam/ne_zakladnam_letak.jpg)
banner: http://www.cyberfire.cz/nezakladnam/nezakladnam.gif (http://www.cyberfire.cz/nezakladnam/nezakladnam.gif)
Za iniciatívů „Ne základnám“ v Ostravě
Oleják Vítězslav 608811669 emoce@zulu.cz (emoce@zulu.cz)
Lukáš Čvanda Gsm:604 643 562 cyberfire@cyberfire.cz (cyberfire@cyberfire.cz)
To je pravda..... kcuf shub.......stejne si ale budou delat co se jim zlibi tak ci tak..........
At nam nezbyde z te male , beztak jiz rozkradene zemicky jeste tak krater v zemi..............................
Jeste by se sluselo v tom prohlaseni asi takto......Proti zameru usa udelat z celeho sveta svoji chovnou stanici
a snaze zblbnout pomoci cnn vsechny poslusne obyvatele planety , na kazdou ulici narvat mc donald , vin diesela jako vzor vsech teenagers , stejne tak , jako Rychle a Zbesile misto vecernicku pro dospele , cpat prachy do tezby ropy v oblasti stredniho vychodu a z vejsky srat na kjotsky protokol..a na obnovitelne zdroje energie... vsechny zbytecne prachy cpat na zbrojeni , na jedno oko bojovat proti terorismu a pritom tajne obchodovat se saudskymi papalasi napojenymi na al kajdu.....potom je taky nesmirne fajn z nejake zeme udelat smetiste jen tak , any se nereklo......a bezvizovy vstup udelit panbickarum z Varsavy , za to , ze podaji dablovi rucku.......to je ale zvlastni svet.----:hihi::hihi::hihi:
therapist
7. 3. 2007, 12:28
politiku ne :nene:
hehe... vim že tímhle si na sebe pletu bič, ale tak za svuj nazor se nebudu stydět, ni :) takžeeee... nejdřív teda jen info, že rozhodně neschvaluju zahranicní politiku US stejně jako nejsem pro postavení zakladny za podmínek ktere US predlozily...
dal uz ae musim řict že stoprocentně nesouhlasím s hlavními důvody tehle iniciativy, které rozhlašujou všude po republice... přijde mi to jako strašení babiček, které toho moc neví o současné situaci... jde mi hlavně o tenhle odstavec...
„Jak je všeobecně známo, radar je vždy prvním cílem útočníka před zahájením hlavní fáze útoku,“ uvedl Jan Tamáš, tiskový mluvčí iniciativy „Ne základnám“. Po umístění radaru by se podle něj stala Česká republika cílem potenciálního útoku. „Navíc se vybudováním vojenské základny USA zapojíme do zahraniční politiky USA a staneme se tak terčem všech nepřátel USA, především pak terčem teroristů.“
Pokud je mi známo... tak česká republika se do zahraniční politiky US zapojila už připojením ke koalici a její podporou, stejně jako vysláním jednotek do Afghanistánu a Iráku... samozřejmě je to ale mnohem složitější, takže bych tenhle důvod ještě částečně bral...
pokud ale tady někdo mluví o "prvním cíli" lol... nevim jestli je tak naivní, nebo fakt doufá že tím vystraší co nejvíc lidí... Je jasné, že po otevřeném útoku na US, který by si mohlo dovolit jen pár jaderných velmocí by došlo ke globálnímu konfliktu... vzhledem k tomu že současný jaderny, vodíkový a všemožný arzenál co je na Zemi, by ji dokázal zničit celou přibližně 30x, tak okaaa... dali jste nám pár hodin, možná den života navíc ;) tomuhle se fakt musím smát... pokud ji nepostaví tady... postaví ji kousek od hranic v polsku, nebo kdekoliv jinde... no a tyhle zbraně hranice neřeší :)
chci tím říct... že když mi někdo řekne, že nechce základnu protože prostě nesnáší US a nesouhlasí s jejich politikou... tak to beru a nezbývá mi než souhlasit... ale schovávat se za tyhle báchorky mi fakt nepřijde feer...
vuaaaa... a ted dostanu na prdel :hihi:
jsem sice proti podpore jakehoholi solo americkeho militantniho systemu mimo ramec NATO, ale proto jeste nebudu tleskat tomu legracnimu panovi jmenem Tamas
politiku ne :nene:
tolik povrchnich sracek se tady neustale resi a kdyz uz se zde objevi neco smysluplneho tak...
ja rikam politiku ano!
tolik povrchnich sracek se tady neustale resi a kdyz uz se zde objevi neco smysluplneho tak...
ja rikam politiku ano!
s tim souhlasim... lepši tohle, než celá ta smršt bullshitů co se tady v poslední době řešila...
HackenAlien
7. 3. 2007, 16:46
presne tak, iniciativa "ne zakladnam" je peknej bullshit. jestli ste sezrali tenhle pojebanej levicacko-antiamerikanistickej zvast tak prosim. loutky.
HackenAlien
7. 3. 2007, 16:51
Jeste by se sluselo v tom prohlaseni asi takto......Proti zameru usa udelat z celeho sveta svoji chovnou stanici
a snaze zblbnout pomoci cnn vsechny poslusne obyvatele planety , na kazdou ulici narvat mc donald , vin diesela jako vzor vsech teenagers , stejne tak , jako Rychle a Zbesile misto vecernicku pro dospele , cpat prachy do tezby ropy v oblasti stredniho vychodu a z vejsky srat na kjotsky protokol..a na obnovitelne zdroje energie... vsechny zbytecne prachy cpat na zbrojeni , na jedno oko bojovat proti terorismu a pritom tajne obchodovat se saudskymi papalasi napojenymi na al kajdu.....potom je taky nesmirne fajn z nejake zeme udelat smetiste jen tak , any se nereklo......a bezvizovy vstup udelit panbickarum z Varsavy , za to , ze podaji dablovi rucku.......to je ale zvlastni svet.----:hihi::hihi::hihi:
ty vole tys me dobre rozesmal. sice mas vyssi level informovanosti nez obycejnej tekknar, ale tvuj povysenecky "48-89" vyrok ohledne panbickaru je fakt..nemam slov.
ale ztrapnil ses dobre svym svetonazorem.
hehe... vim že tímhle si na sebe pletu bič, ale tak za svuj nazor se nebudu stydět, ni :) takžeeee... nejdřív teda jen info, že rozhodně neschvaluju zahranicní politiku US stejně jako nejsem pro postavení zakladny za podmínek ktere US predlozily...
dal uz ae musim řict že stoprocentně nesouhlasím s hlavními důvody tehle iniciativy, které rozhlašujou všude po republice... přijde mi to jako strašení babiček, které toho moc neví o současné situaci... jde mi hlavně o tenhle odstavec...
Pokud je mi známo... tak česká republika se do zahraniční politiky US zapojila už připojením ke koalici a její podporou, stejně jako vysláním jednotek do Afghanistánu a Iráku... samozřejmě je to ale mnohem složitější, takže bych tenhle důvod ještě částečně bral...
pokud ale tady někdo mluví o "prvním cíli" lol... nevim jestli je tak naivní, nebo fakt doufá že tím vystraší co nejvíc lidí... Je jasné, že po otevřeném útoku na US, který by si mohlo dovolit jen pár jaderných velmocí by došlo ke globálnímu konfliktu... vzhledem k tomu že současný jaderny, vodíkový a všemožný arzenál co je na Zemi, by ji dokázal zničit celou přibližně 30x, tak okaaa... dali jste nám pár hodin, možná den života navíc ;) tomuhle se fakt musím smát... pokud ji nepostaví tady... postaví ji kousek od hranic v polsku, nebo kdekoliv jinde... no a tyhle zbraně hranice neřeší :)
chci tím říct... že když mi někdo řekne, že nechce základnu protože prostě nesnáší US a nesouhlasí s jejich politikou... tak to beru a nezbývá mi než souhlasit... ale schovávat se za tyhle báchorky mi fakt nepřijde feer...
vuaaaa... a ted dostanu na prdel :hihi:
Ja s timhle souhlasim uplne...nemam,co bych dodal... ;)
presne tak, iniciativa "ne zakladnam" je peknej bullshit. jestli ste sezrali tenhle pojebanej levicacko-antiamerikanistickej zvast tak prosim. loutky.
Jinak Hackene...ty ses jeste mladej,mas bejt levicak woe... :hihi::hihi: Co budes delat ve 40ti,to by me teda zajimalo...
HackenAlien
7. 3. 2007, 17:09
Jinak Hackene...ty ses jeste mladej,mas bejt levicak woe... :hihi::hihi: Co budes delat ve 40ti,to by me teda zajimalo...
imo to chodi naopak, pamatuju si lidi co byli v poradku a pak jak najednou jim bylo treba uz ne dvacet ale sedmadvacet a oni se furt patlali po pracich jako za barem treba atp proste prace na ktery nepotrebujes nic, tak zacli levicatet, proc? ponevadz taky chtej zivotni standard pro kterej ale nic neudelali.
neboli cim sou starsi a videj ze bez prace nejsou kolace, ale praci uz dostanou jen neodbornou, tak zacinaj drsne levicatet.
ps ty vole ted sem se zacal bat ze ze vsech systemaku vyrostou levicaci. omfg.
:bigup: moje rec..
imo to chodi naopak, pamatuju si lidi co byli v poradku a pak jak najednou jim bylo treba uz ne dvacet ale sedmadvacet a oni se furt patlali po pracich jako za barem treba atp proste prace na ktery nepotrebujes nic, tak zacli levicatet, proc? ponevadz taky chtej zivotni standard pro kterej ale nic neudelali.
neboli cim sou starsi a videj ze bez prace nejsou kolace, ale praci uz dostanou jen neodbornou, tak zacinaj drsne levicatet.
ps ty vole ted sem se zacal bat ze ze vsech systemaku vyrostou levicaci. omfg.------ha ha ha hackene , jde videt , ze mne neznas , nejsem tekknar , ani systemak a ani docela opravdovy levicak...na demosky nechodim----jsem schizofrenik...jednou melu to , podruhe zase ono... ale ver , ze na to , co pisu fakt mam a ty zase nemas na to , abys soudil mne. Asi jsem ti neukazal vysokoskolsky diplom , abys mi to veril , ze..?Levicactvi neni o nejakem standartu ...sam vis moc dobre , ze to je o celozivotnim presvedceni... proc ve francii blokujou fizlarny , proc treba na zapade demonstrace nekdy pomohou neco zmnenit...ale u nas defakto krom sametovky nepomuzou zmnenit nic..????
Vyrok ohledne panbickaru ma sve opodstatneni , jelikoz se z Polska a Slovenska stavaji dost drsne katofasisticke basty...ja nemam nic proti potratum , ani nic proti madarum, rusum , ukrajincum , muslimum , budhistum , a ani dokonce nic proti cikanum a pokad nejaka zeme se chce zavdecit skrze svoji vychcanost a pobehlickou omezenost usa...stejne jako v opacnem pripade treba lukasenko dalsimu grazlovi Rusku , tak ver , ze to asi zase tak v poradku neni....rusakum se taky valka v iraku pekne hodila , jen co je pravda , jelikoz se nikdo nezajimal o cecenskou genocidu...na ocko odsoudit , ale tise si mnout ruce....ale jebat politiku....bullshit...mas pravdu hackene radeji drzet hubu a krok a tise souhlasit.... a HLAVNE se nijak neprojevovat , taky aby jeste :hihi::hihi:
Spravnej levicak by mel byt reditel textilky v cine....aby byl fuckt real---hahahahahahahahahahahaha:hihi::hihi::hihi::hihi::h ihi::hihi:
HackenAlien
7. 3. 2007, 18:34
libi se mi tvuj pohled na svet cloveka, ktery prece vi jak to chodi.
taky se mi libi jak v klidu vytrhnes neco z kontextu a reagujes na to jako by to byla soucast neceho jineho.
ale to jakoze nerikej ze rikam takovyhle nesmysly
"mas pravdu hackene radeji drzet hubu a krok a tise souhlasit.... a HLAVNE se nijak neprojevovat , taky aby jeste"
a jestli sis z mych prispevku v tomto foru takovyhle zde citovany vystup vytvoril tak mas nejen problem s porozumenim psanemu textu ale i hodne silnou domyslivost. sorry. soude dle poctu tvych "haha" asi nejsi momentalne v optimalnim stavu.
stejnak... podlě mě je za snahou vlády co nejřív a bez přehnaných požadávků povolit základnu čistě jen vypočítavost... pokud by ted položili amikum na stul stoh požadavků... je velká pravděpodobnost že by couvli a stavěli např u polaku... pokud to tady ale postaviii... a investujou milionky zelených papírku... dostane se republice docela slušná příležitost... no a v rukou zkušeného odborníka na mezinarodní vztahy a vyjednavace by se tahle "páka" v podobně už fungující základny mohla pro ČR stát velice výhodnou... když už to tu jednou bude, budou si ji tady chtít kluci američtí udržet, takže myslím že budou vycházet více vstříc požadavkum ČR, než teď před jednáními... samozřejmě bude zaležet na smlouvách, na tom jestli bude puda ve vlastnictví US nebo jen v pronájmu... atd atd...
prostě myslím že je to o tom, kdo je věčí vychcánek a kdo přechčije toho druheho... bude prdel sledovat tenhle vyvoj... samo že to tak vidim ja, čistě osobní názor na snahu vlády mít to tady co nejdřív... klidně to muže být uplně jinak ;)
libi se mi tvuj pohled na svet cloveka, ktery prece vi jak to chodi.
taky se mi libi jak v klidu vytrhnes neco z kontextu a reagujes na to jako by to byla soucast neceho jineho.
ale to jakoze nerikej ze rikam takovyhle nesmysly
"mas pravdu hackene radeji drzet hubu a krok a tise souhlasit.... a HLAVNE se nijak neprojevovat , taky aby jeste"
a jestli sis z mych prispevku v tomto foru takovyhle zde citovany vystup vytvoril tak mas nejen problem s porozumenim psanemu textu ale i hodne silnou domyslivost. sorry. soude dle poctu tvych "haha" asi nejsi momentalne v optimalnim stavu. Mas pravdu , nejsem v optimalnim stavu , jsem domzslivy a arogantni , jenze stejne arogantni a domysliva
je tva potreba kritizovat me komentare a nazory pane chytraku..haha:hihi::hihi::hihi:
A tohle maji byt komentare k demonstraci , ne vylevy a kritika pana pravice......zaloz tema ods...ja rad prispeju....:hihi::hihi:
Jeste by mne zajimalo , co je na mem prvnim , potazmo druhem prispevku tak arogantniho a domysliveho..? Rozum mi neni schopen to vstrebat......pokad mas jiny nazor , nez ja , napis to prosim slusne a nejebej mne za to , ze napisu , co si myslim.....spise tvuj nazor je postaveny na hlavu , nez ten muj....zamysli se nad tim...prehled tekknare se nechytl.... ty ty pravicaku jeden zatrolena...:hihi::hihi::hihi::hihi:
HackenAlien
7. 3. 2007, 21:35
erm o aroganci nepadlo ani slovo.
rekl sem domyslivy = ze si domyslis skutecnosti [vety, souveti, myslenky], ktere nejsou, ne ze jses sebestredny!
sorry domyslivost ma jiny vyznam nez namyslenost/sebestrednost.
chapu ze sem te asi nasral.
jde o to ze ja treba zareguju na post nekoho jineho kde se o necem rozvinem a ty pak regujes na tuhle moji reakci a udelas si z ni nejaka obecna tvrzeni ktere vztahnes na sebe. viz 18:03
proste sorry na to fakt nevim jak mam reagovat.
nevim.
promin nemam silu
HackenAlien
7. 3. 2007, 21:40
jinak me se Liga katolickej rodin prici uplne extremne, hrozny tmari.
Muzeme s tim nesouhlasit, muzeme o tom polemizovat,muzeme proti tomu protestovat. To je ale jedine, co s tim muzeme delat. Nic proti panove, libi se mi vase odvaha vyjadrit nazor, ale o mezinarodnich vecech budou vzdycky rozhodovat lidi, kteri jsou za to placeni. A myslim ze dane problematice rozumi trosku vic nez vy. Ale jinak schopnost nedrzet krok a hubu, te si cenim. Takze GL !
Vyrok ohledne panbickaru ma sve opodstatneni , jelikoz se z Polska a Slovenska stavaji dost drsne katofasisticke basty...ja nemam nic proti potratum , ani nic proti madarum, rusum , ukrajincum , muslimum , budhistum , a ani dokonce nic proti cikanum a pokad nejaka zeme se chce zavdecit skrze svoji vychcanost a pobehlickou omezenost usa...stejne jako v opacnem pripade treba lukasenko dalsimu grazlovi Rusku , tak ver , ze to asi zase tak v poradku neni....rusakum se taky valka v iraku pekne hodila , jen co je pravda , jelikoz se nikdo nezajimal o cecenskou genocidu...na ocko odsoudit , ale tise si mnout ruce....ale jebat politiku....bullshit...mas pravdu hackene radeji drzet hubu a krok a tise souhlasit.... a HLAVNE se nijak neprojevovat , taky aby jeste :hihi::hihi:
seakk muzes mi vysvetlit jak si to myslel s tema katofasistickyma bastama..protoze takhle muzu rict jenom LOL
seakk muzes mi vysvetlit jak si to myslel s tema katofasistickyma bastama..protoze takhle muzu rict jenom LOL
Vím určitě, že být gay, žijící v Polsku, nestydící se za svou orientaci a vyjdivši do ulic, kterého by čekal jen déšť kamení a zhnilé zeleniny, jistě bych se nesmál...:roll:
„Jak je všeobecně známo, radar je vždy prvním cílem útočníka před zahájením hlavní fáze útoku,“ ...nepochybně, každý správný terorista nejdřívě zničí radar...
Vím určitě, že být gay, žijící v Polsku, nestydící se za svou orientaci a vyjdivši do ulic, kterého by čekal jen déšť kamení a zhnilé zeleniny, jistě bych se nesmál...:roll:
ver mi ze to tam neni jine nez tady .. rajcetem by tam mela stejnou chut hodit stara babka jako ceska stara babka a mladi to tam neberou tak silene
„Jak je všeobecně známo, radar je vždy prvním cílem útočníka před zahájením hlavní fáze útoku,“ ...nepochybně, každý správný terorista nejdřívě zničí radar...
hloupost :) vživotě jsem neslyšel o teroristovi co by ničil radar... neznám žádnou teroristickou organizaci, která disponuje čímkoliv, co by ohrožoval radar určený k detekci balistických střel ;) Nebo jsi už slyšel o nějakém teroristickém útoku cílenému na radary(myslím fakt teroristickém, ne záškodnickém to je rozdíl)??? se rád poučím...
hahah neni nad pacifisty; co bychom si bez nich pocali! tupy masy blbcu budou rozhodovat v referendu....ano ano, takhle spasime svet!
hloupost :) vživotě jsem neslyšel o teroristovi co by ničil radar... neznám žádnou teroristickou organizaci, která disponuje čímkoliv, co by ohrožoval radar určený k detekci balistických střel ;) Nebo jsi už slyšel o nějakém teroristickém útoku cílenému na radary(myslím fakt teroristickém, ne záškodnickém to je rozdíl)??? se rád poučím...
Ironie!;)...(na to jsem narážel, doba pokročila a vedení válek s ní!)
ver mi ze to tam neni jine nez tady .. rajcetem by tam mela stejnou chut hodit stara babka jako ceska stara babka a mladi to tam neberou tak silene
Vycházím z konkrétní události, kdy byl takový průvod doslova rozehnán a namísto tolerance skončil zraněními...(náckům by to bylo zatrhnuto, křesťanům ne,...)
Babičky bych do toho ani netahal, je to záležitost mladších fanatiků...
seakk muzes mi vysvetlit jak si to myslel s tema katofasistickyma bastama..protoze takhle muzu rict jenom LOL Jsou to zeme , kde vice nez 90 procent lidi je vericich (tim nic proti vire samotne) a nabozenstvi zasahuje do vsech odvetvi zivota , cili take do politiky....tim padem se tyto zemë prestavaji lisit od muslimsky ortodoxnich zemi......vyvolava to vetsinou nesnasenlivost proti mensinam a zalezitostem , ktere jsou v rozporu s krestanskymi idealy (potraty). Tim padem se muze stat , ze se defakto tyto zeme v urcitych smerech prestanou lisit napr. od iranu , ci podobnych radikalnich zemi....je to sice prehnane , ale je to tak........
jinak me se Liga katolickej rodin prici uplne extremne, hrozny tmari. To neni jenom liga katolickych rodin...ale je fakt , ze ja v POlsku neziju....takze je mi po tom ho........sorry ale tva reakce byla neadekvatni......
Cirkev v techto zemich zacina byt vlivnejsi nez politicke strany----pomalu ale jiste....
Navic cr je nejatejistictejsi zeme na svete , takze tento problem my vubec nezname.......a ani nebudeme znat
Ale porad si zachovaji dobrou tvar , protoze jso vlastne demokraticke.....a to v dnesnim svete v ocich ameriky , ktera to chte nechte ovlada je velice vyhodne--
seakk myslim ze to trochu zkreslujes...(uz tech 'vice nez 90% vericich' mi prijde jako blbost, kde si to vycet?)...jasne ze tam nebozenstvi hraje velkou roli, ale iran apod.? krestanstvi se prece jenom narozdil od islamu trochu vyvinulo (a nezakrslo ve stredoveku) a tohle je celkove hodne prehnany srovnani...
Cirkev v techto zemich zacina byt vlivnejsi nez politicke strany----pomalu ale jiste....
u nas na slovensku je to mnohem horsi nez tady, zlata CR.....
mam averzi vuci krestanskym politikum...
seakk myslim ze to trochu zkreslujes...(uz tech 'vice nez 90% vericich' mi prijde jako blbost, kde si to vycet?)...jasne ze tam nebozenstvi hraje velkou roli, ale iran apod.? krestanstvi se prece jenom narozdil od islamu trochu vyvinulo (a nezakrslo ve stredoveku) a tohle je celkove hodne prehnany srovnani... Neni...psal jsem , ze srovnani s iranem je prehnane.....a v polsku se opravdu vice nez 90 procent obyvatel hlasi ke katolicke vire...to co jsem psal neni zadna hloupost!!!!!!
ill eellll....cti text ,informace, ale nehltej ho----
no tak proc ho pouzivas kdyz je prehnany :-P
stejne se mi to zda nejak moc...a jak je to na slovensku?
Slovensko..? Kazdy kdo ma neco v hlave od tamad utika.....stred a vychod...ponorka....muj doktor je slovak a rekl mi na to svoje....proste bohem zapomenuty kout evropy.....pracoval jsem taky s jednim slovenskym klukem a ten mi na to rekl to same , ba jeste horsi scenare.nezamestnanost, alkohol, drogy a vinikem mensiny a protivnici cirkve...(nedejboze jeste aby homosexualove-zase prehanka)......ale zase ja tam nebyl...mohu se pouze domnivat z toho , co vim...
to sice neni to na co sem se ptal ale nevadi..
Jenze oni si za to mohou defakto sami..Polsko melo v r. 1989 jeste lepsi vychozi pozici , nez my...no ale tamni vlade se to krasne pokazenou transformaci podarilo nadherne pohrbit..odliv mozku a tak...no a usa do toho s bezvizovym stykem jenom pribiji hrebicky do rakve...protoze ten odliv bude jeste vetsi , nez kdykoliv jindy a staty na tom tak jako tak zase vydelaji a polaci pujdou o zebracke holi..jelikoz vetsinou za praci do takove zeme a lepsim zivotem odchazeji ti schopni a lopaty zustavaji doma...Slovaci se rvali o samostatnost...teda ne narod , ale tamnejsi politici......no a tam zase chodi k volbam jenom stari lide...no a je jasne , ze ti tam nasekaji nepruzne idioty , kteri to zase poslou do kytek...takze je to zacarovany kruh....nezamestnanosti ( v Polsku prumer 24 procent ) a vseobecne spatne nalady ve spolecnosti.....co na tom , ze na Slovensku zavedou reformy , ktere sice z dlouhodobeho hlediska pomohou , jenze v kratkodobem vyhledu to zase bude znamenat pro pravicovou vladu mozna prohrane volby , jelikoz uz neni co utahovat a zase to dostane Meciar
a ti jeho kamosi .Kdyz v Bratislave Hzds nevyhrala krajske volby...tak pro jistotu zrusil verejne osvetleni.:hihi::hihi:...to je ale demokraticke Slovensko....hej ale neber to ill ell ze delam chytraka..nejsem zadny politolog..vuuubec.spise ses mne zeptal na muj nazor a ja se timto celkem dobre ukajim a celkem mne to i bavi:hihi::hihi::hihi::bigup::bigup::bigup:
HackenAlien
8. 3. 2007, 19:15
Jsou to zeme , kde vice nez 90 procent lidi je vericich (tim nic proti vire samotne) a nabozenstvi zasahuje do vsech odvetvi zivota , cili take do politiky....tim padem se tyto zemë prestavaji lisit od muslimsky ortodoxnich zemi......vyvolava to vetsinou nesnasenlivost proti mensinam a zalezitostem , ktere jsou v rozporu s krestanskymi idealy (potraty). Tim padem se muze stat , ze se defakto tyto zeme v urcitych smerech prestanou lisit napr. od iranu , ci podobnych radikalnich zemi....je to sice prehnane , ale je to tak........
a nezapomnel si treba kolik lidi se hlasi ke krestanstvi ve spanelsku a italii namatkou? pro tvou informaci vic nez v polsku. ale nevsiml jsem si ze bys tu o italii a spanelsku tvrdil ze to sou klerofasisticke basty.
Kato ....kato jako katolicko...fasisticke.....Jenze v techto zemich je jina mentalita...tam nabozenstvi funguje nezavisle na politice , i diky dejinnym udalostem , ze kterych si tyto zeme vzaly ponauceni...myslis , ze napr. v Polsku , ci Slovensku by mohly byt pornohvezdy clenkami - cleny parlamentu..??(:hihi::hihi:) asi ne....
inkvizice , valky kvuli nabozenstvi , pogromy....vsemi temito udalostmi si tyto zeme prosly a samy byly strujci...a navic tam je jina mentalita ...tam je kazdemu jedno , co jsi v soukromi.....na Slovensku a v Polsku urcite ne.....
Cirkev a vira tam proste asi funguje jinak...jednoduche...
https://www.cia.gov/cia/publications/factbook/fields/2122.html
necucam prst...teda jenom kdyz se to fakt hodi...:hihi::hihi:
seakk se asi hodne nudis ze vymyslis takove silene teorie co .. bys ses radsi koukal z okna a nematl lidi .. mas zkresleny pohled na vec a vubec nevis jak to v takovych zemich chodi
HackenAlien
9. 3. 2007, 23:42
takze seakk sorry, ale co je moc je moc.
klidne si tu sazej ze mas schizo, ale nesnaz se to tim omlouvat, neb za kvalitu tvych prispevku a jejich snazivost nemuze schizo. rekni mi laskave cim sis to ladoval mozek ze ti z nej zbylo tohle? houby nebo smaho?
pokud bys mi za to stal tak ti udelam obsahovou analyzu toho jak mas krasnej sklon vynaset zjednoduseny a zrychleny soudy, dost absolutne znejici bych mel dodat. a vis s kym ti tu obsahovou analyzu porovnam abys videl jaka skupina lidi trpi stejnym jevem ve svy komunikaci?
ja myslim ze vis a pokud ne tak si vzpomen cim sis ladoval palici.
TRak hele aby bylo jasno blbce (jinak te ani nazvat nemohu)...v jednom prispevku se mi malem za ty tvoje kidy omlouvas a pak se ti zase neco znelibi , tak me za to jebes..:???kDYBYS MEL MOZEK NA SPRAVNEM MISTE pochopil bys o cem jsem psal....to je schizofrenni jenom a jenom od tebe...nerypej do mne radobyintelektuale a zamysli se spise nad tim , co tady pises ty.....to tvoje soudy jsou zjednodusovadla na pravdu..potom , co jsem projel jine theady to muzu rict s klidem.......bez si schladit hlavu do umyvadla a nech mne psat , co se mi libi...a jestli s tim nesouhlasis , tak to dej najevo slusne a ne jako zena v ovulacnim cyklu :hihi::hihi::hihi::hihi:
Ptaczek: Ja nevim nic a ostatni vedi vsechno , ze..?Ja nikomu sve nazory netlacim do hlavy a nedelam nejchytrejsiho...at si z toho veme kazdy co chce a treba at to vubec necte...kdyby podobny nazor napsal nejaky ostrileny rozumbrada (jestli chcete mudrlant)..tak by se do nej nikdo neopovazil ani rypnout.....meli byste zacit u sebe ! Nikoho nematu.......to spise nekdo jiny...kdo se mi v jednom prispevku omlouva , vubec nezna slova jako nadsazka a metafora...ktere jsou u psaneho textu bezne pouzivana...a pak se mu neco nelibi , i kdyz jenom vysvetluju a obhajuju....tak mne zase ma prozmenu potrebu buzerovat.....nechci se hadat po internetu.....ale uz mi to prijde i celkem zabavne,...:hihi::hihi::hihi::hihi:
Jamauba
10. 3. 2007, 12:21
myslim, ze by tomuhle clanku sluselo i hlasovani: pro x proti x nevim ; ja jsem spise pro (ani jedna z moznosti :D )
Ptaczek , Hacken....tak mi teda napiste , jak by to podle vas s tou politikou melo vsechno teda jako vypadat...ja nic nevim...tak se teda alespon poucim.....:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
ps ty vole ted sem se zacal bat ze ze vsech systemaku vyrostou levicaci. omfg. To je velice slozite opodstatnene....:hihi::hihi::hihi:
ptaczek
10. 3. 2007, 16:42
seakk:
me tady nastval ten tvuj vyrok o tech katofasistickych zemich, ponevac ti asi nedochazi rozdil .. vis vubec co to byl fasismus ?? nechybel si na dejepis kdyz se to probiralo?? .. to vyznelo jako by ty zeme byly nevim jake diktatury
Ještě mne zaujalo toto:
Přítomní krátce po zahájení shromáždění roztáhnou mírové obranné deštníky na znamení toho, že obranné deštníky si představují jinak, svou přítomností připomenou členům vlády, že většina obyvatel naší země si vybudování základny USA na našem území nepřeje a že o této zásadní otázce mohou rozhodnout pouze občané ČR v referendu.
...je možné se někde dozvědět, jak si oné deštníky představují? Také je naprosto jasné, jak by referendum dopadlo...
Ale demonstrovat tihle lidé proti kácení lesů a za budování alternativních zdrojů energie by nešli, ačkoliv se jedná o záležitost mnohem závažnější...
Krom pár nadsazení a vlastních názorů jsem u seakka nezaregistroval nic neznámého či přehnaného, proto nechápu Hackenova osočování, nemluvě o tom, že zde zatím jen bezpředmětně tlachá...
Je to bullshit, sme insignifikantni zeme kerou ma kazda velmoc v prdeli a zadny mnozstvi radaru na tom nic nezmeni...krom toho sme soucasti nato, nevim proc se kolem toho dela takove halo...
seakk:
me tady nastval ten tvuj vyrok o tech katofasistickych zemich, ponevac ti asi nedochazi rozdil .. vis vubec co to byl fasismus ?? nechybel si na dejepis kdyz se to probiralo?? .. to vyznelo jako by ty zeme byly nevim jake diktatury Hele... katofasisticke je vyraz pro to , kdyz v nejake zemi cirkev v ovlivnovani verejneho a politickeho zivota zachazi pres urcitou miru...cili do extremu , nema to nic spolecneho s fasismem jako takovym v pravem slova smyslu....Slyselas tedkom , nebo cetla neco o Slovensku , ci Polsku...???Kdo se neustale snazi hnat k moci..?? Na Slovensku pohrobci ludakou a v POlsku....jejich vysledky nejsou zase tak zanedbatelne a neco napovidaji.....a nejenom tohle...
nectu,nevim,zajima me tohle...slysel jsem takovou vec,poskytnute pozemky se stanou americkym uzemim,co se na nem bude odehravat,po tom nam uz muze byt vzdycky hovno ptz do toho logicky nebudem moct mluvit,navic asi 150 vojaku by udajne melo mit na nasem uzemi imunitu jako maji treba poslanci...jak rikam,necetl sem nic podrobne,byl jsem dlouho pryc,nevim,muze mi nekdo napsat jestli je to naky drb nebo nejak objasnit.diky
FUCK OFF USA...radar ma mnohem vice charakter ofenzivni nez li bezpecnosti..a pokud by se utocilo nejdrive se nici radar a pak az zbytek ..protoze kdyz protivnikova oslepis tak to ma horsi...takze fuck off zakladny...
Che:) ofenzivni charakter? to te jako urazi nebo s nim chces mlatit nepritele do hlavy?:) s tim oslepenim mas pravdu, tak to platilo treba v desert stormu, jenze evropa je neco kapku jinyho, pac takovych radaru bude po evrope cela rada, at uz usa ci ciste evropskych, takze mas fuk, esli je u nas nebo v polsku ci na slovensku, pokud tam doleti nuke tak to balime tak ci onak.
2 mtz: nestanou se jejich uzemi v pravym slova smyslu, jde o cosi jako dlouhodoby najem, ale na tom uzemi plati jejich zakony jako by to bylo uzemi usa. Takto to funguje po celym svete, a nevyuzivaj toho jen usa ale vsecky mozny staty, kde kdo ma vojensky zakladny v zahranici, zejmena usa, rusko a GB. Vojaci nebudou mit imunitu, jen se na ne misto ceskych zakonu budou vztahovat ty jejich, takze misto osmi let za vrazdu podle nasich zakonu muzou dostat trest smrti podle jejich:)
Che:) ofenzivni charakter? to te jako urazi nebo s nim chces mlatit nepritele do hlavy?:) s tim oslepenim mas pravdu, tak to platilo treba v desert stormu, jenze evropa je neco kapku jinyho, pac takovych radaru bude po evrope cela rada, at uz usa ci ciste evropskych, takze mas fuk, esli je u nas nebo v polsku ci na slovensku, pokud tam doleti nuke tak to balime tak ci onak.
2 mtz: nestanou se jejich uzemi v pravym slova smyslu, jde o cosi jako dlouhodoby najem, ale na tom uzemi plati jejich zakony jako by to bylo uzemi usa. Takto to funguje po celym svete, a nevyuzivaj toho jen usa ale vsecky mozny staty, kde kdo ma vojensky zakladny v zahranici, zejmena usa, rusko a GB. Vojaci nebudou mit imunitu, jen se na ne misto ceskych zakonu budou vztahovat ty jejich, takze misto osmi let za vrazdu podle nasich zakonu muzou dostat trest smrti podle jejich:)
jop... tak nejak jsem to taky pochopil...
btw... k tematu... doporucuju všem si zahrat hru DEFCON... hehe... neni nad to byt chvilku panem s "červeným knoflíkem" na stole a rozbombardovat svet :) takhle přesně si představuju třeti světovou... pro nuky ve vzduchu nejde vidět nic jineho... :hihi: radary jsou tam taky... ale pro zkušené stratégy jen malá překážka před totální destrukcí lidstva :) Výsměch všem pacifistům :hihi:
najdi radar v čr:
http://www.armchairempire.com/images/previews/pc/defcon/defcon-2.jpg
pro me je to otevrena otazka,ted nastava obdobi rozhovoru o podminkach,az budou cerne na bilem tak si je doufam prectu a pujdu k referendu.tohle by meli rozhodnout lidi.
pro me je to otevrena otazka,ted nastava obdobi rozhovoru o podminkach,az budou cerne na bilem tak si je doufam prectu a pujdu k referendu.tohle by meli rozhodnout lidi.
bohužel... jsi jeden z mála, který si o tom přečte... ten zbytek uslyší velká slova z velké huby pana Tamase a víc je moc nebude zajímat... obzvlaste starsí generace... holt... takový jsme národ... podléhání ideologickým kecum nam jde dobre...
bohužel... jsi jeden z mála, který si o tom přečte... ten zbytek uslyší velká slova z velké huby pana Tamase a víc je moc nebude zajímat... obzvlaste starsí generace... holt... takový jsme národ... podléhání ideologickým kecum nam jde dobre...
nevidel bych to tak cerne,do eu nas dostalo taky referendum,byls v uk,vis jak vypada narod prasat,cesi jsou jeste pomerne chytri lide.
Sory ze vam do toho zas lezu, ale tohleto spada pod otazku narodni obrany a bezpecnosti, tudiz pro takovy veci je referendum mimo misu, v cemz souhlasim s pany z pravice. To je jako bys pri invazi treba slovenske armady vypsal referendum na to esli se mame branit nebo ne:) nebo aby si lide v referendu vybrali, jake stihacky budou chranit nas vzdusny prostor, hadam ze by se tak delo na zaklade toho, ktere jsou hezci:)
nevidel bych to tak cerne,do eu nas dostalo taky referendum,byls v uk,vis jak vypada narod prasat,cesi jsou jeste pomerne chytri lide.
ano to rozhodne jsou... ale jak řikam... o dost snadněji ovlivnitelní cizími názory, zvláš pokud jsou pěkně "zabalené" ... samozřejmě mám na mysli starší generaci... ti nikdy nemuseli rozhodovat o dulezitych otázkách... museli jen držet hubu a krok... takže to vlastně ani neumí... nějaká snaha dozvědět se o problému co nejvíc u nich odpadá... poslechnou si názory obou taboru a pak se proste rozhodnou který je líbivější... a jak víš tak právě sorta těchhle lidí momentálně v čr převažuje... jsme momentálně zemí důchodců, kteří prostě pro takovéto rozhodování nemají předpoklady...
ano to rozhodne jsou... ale jak řikam... o dost snadněji ovlivnitelní cizími názory, zvláš pokud jsou pěkně "zabalené" ... samozřejmě mám na mysli starší generaci... ti nikdy nemuseli rozhodovat o dulezitych otázkách... museli jen držet hubu a krok... takže to vlastně ani neumí... nějaká snaha dozvědět se o problému co nejvíc u nich odpadá... poslechnou si názory obou taboru a pak se proste rozhodnou který je líbivější... a jak víš tak právě sorta těchhle lidí momentálně v čr převažuje... jsme momentálně zemí důchodců, kteří prostě pro takovéto rozhodování nemají předpoklady...
mas do jiste miry pravdu,ale myslim ze to zvelicujes,v referendu ohledne eu rozhodovali ti sami duchodci a navic je treba si uvedomit,ze cas bezi,ti co maji dnes +-70 meli v 1989 50 roku a vetsina si prala svrhnuti rezimu,to co pises nemuzu rict o vetsine duchodcu,ktere alespon trochu znam.
Uvidime na miste...moje učast je jista...
HackenAlien
12. 3. 2007, 22:21
Krom pár nadsazení a vlastních názorů jsem u seakka nezaregistroval nic neznámého či přehnaného, proto nechápu Hackenova osočování, nemluvě o tom, že zde zatím jen bezpředmětně tlachá...
a co bys ode me cekal, kdyz se necham vyprovokovat tak sem pak dycky idiot. treba s tebou bych tohle tema poresil, ale ne pres tahle divna neosobni media. pac na rozdil od ostatnich to mas nejak vymyslene proc tvrdis co tvrdis a bylo by zajimave najit ten klicovy zakladni bod kde se rozchazime. takle sem treba jednou hledal s typkem asi dve hodiny az sem zjistil ze ten bod je v tom ze on veri tomu ze banky si muzou tisknout kolik penez chteji. hardcore. ale kolik emoci to stalo. evil.
ps jo a za tou obsahovou analyzou si stojim. nektery veci clovek vidi at chce nebo nechce, rozumej profesionalni deformace
pps samozrejme mam radost ze se lide organisuji a projevuji svoje nazory. v tomhle ohledu stojim presne za slovy Jean-Marie Aroueta [mel takovou slavnou prezdivku]
a co bys ode me cekal, kdyz se necham vyprovokovat tak sem pak dycky idiot. treba s tebou bych tohle tema poresil, ale ne pres tahle divna neosobni media. pac na rozdil od ostatnich to mas nejak vymyslene proc tvrdis co tvrdis a bylo by zajimave najit ten klicovy zakladni bod kde se rozchazime. takle sem treba jednou hledal s typkem asi dve hodiny az sem zjistil ze ten bod je v tom ze on veri tomu ze banky si muzou tisknout kolik penez chteji. hardcore. ale kolik emoci to stalo. evil.
ps jo a za tou obsahovou analyzou si stojim. nektery veci clovek vidi at chce nebo nechce, rozumej profesionalni deformace
pps samozrejme mam radost ze se lide organisuji a projevuji svoje nazory. v tomhle ohledu stojim presne za slovy Jean-Marie Aroueta [mel takovou slavnou prezdivku]
Jasně, jen mám pocit, že to zde bylo ovlivněno dojmem a formu si upřednostnil před obsahem...
To ano, ke zkreslování jistě dochází, leč jistá otevřenost ja také na místě...
Je to jejich výsada a právo...;)..(druhou věcí je, jak s ním bude naloženo...jsem docela skeptický)
ps: Rozchod možná není ani tak dramatický, jako spíše zbytečně radikální formulace, mnohdy...není-liž pravda..;)...
Jasne...od radikalni formulace budiz priste upusteno , to beru a je to bez debat---provokace byla ovsem z druhe strany......Je treba pripustit , ze nejsem chodici encyklopedie , tudiz nektere info nemusi byt 100 procentne presne...ovsem karat cloveka za to , ze napise k tematu , co si mysli a nazyvat ho tekknarem , hlupakem , ci rozumbradou neni zrovna taktni..pokad ma nekdo spatny den , at si koupi antistres...tim bych to vsechno jaksi uzavrel a osobni spory nechal konovi........
Sory ze vam do toho zas lezu, ale tohleto spada pod otazku narodni obrany a bezpecnosti, tudiz pro takovy veci je referendum mimo misu, v cemz souhlasim s pany z pravice. To je jako bys pri invazi treba slovenske armady vypsal referendum na to esli se mame branit nebo ne:) nebo aby si lide v referendu vybrali, jake stihacky budou chranit nas vzdusny prostor, hadam ze by se tak delo na zaklade toho, ktere jsou hezci:)
souhlas presne tak to je.
:fucku:
tak jsem se byl včera na skok podívat na kuří rynek, odhadem něco přes 2 stovky lidí, ke fotozz:
http://pepe-cyberfire.rajce.idnes.cz/15.3.2007-demonstrace_ne_zakladnam (http://pepe-cyberfire.rajce.idnes.cz/15.3.2007-demonstrace_ne_zakladnam/)
tak jsem se byl včera na skok podívat na kuří rynek, odhadem něco přes 2 stovky lidí, ke fotozz:
http://pepe-cyberfire.rajce.idnes.cz/15.3.2007-demonstrace_ne_zakladnam (http://pepe-cyberfire.rajce.idnes.cz/15.3.2007-demonstrace_ne_zakladnam/)
hehe... vypadá že nebýt těch balonku, tak je tam pulka lidi :hihi: :hihi: :hihi:
HackenAlien
18. 3. 2007, 19:08
http://pepe-cyberfire.rajce.idnes.cz/15.3.2007-demonstrace_ne_zakladnam/images/P1080415.jpg
rofl posrany hipici
rofl hlavne ten plakat... za prve je to strasna blbost a za druhe jak kdyby z oka vypadl těm propagandistickým kouskum z minulých dob... hehe... jestli ho náhodou nedělal stejný člověk ;)
PussyCat
19. 3. 2007, 0:55
Spise jak od svedku jehovovych :)
HackenAlien
20. 3. 2007, 20:12
souhlas s vama obema.
Hacken: rofl posrany hipici
Ty bys jim dal k hlave brokovnici , nebo rovnou vzal tomfou po hlave , ze???
Jedine , co te obhajuje je fakt , ze valky drzi lidstvo pri zivote...to je pravda..
Ale jinak..kolik lidi je schopno neco takoveho zorganizovat..? Zkus udelat nejakou kampan za podporu pravice...pak se muzes smat......
http://www.youtube.com/watch?v=hySqImrrgsw tohle je odpoved....
HackenAlien
20. 3. 2007, 20:54
erm opet pletes pate pres devate.
my sme se jasne vyjadrovali k vecne podstate toho plakatu.
ja jsem se smal ubohe utopii hipiku sveta bez valek.
tot vse. zadna obhajoba valek ani o demonstracich.
nebud prosim domyslivy.
Sory ze vam do toho zas lezu, ale tohleto spada pod otazku narodni obrany a bezpecnosti, tudiz pro takovy veci je referendum mimo misu, v cemz souhlasim s pany z pravice. To je jako bys pri invazi treba slovenske armady vypsal referendum na to esli se mame branit nebo ne:) nebo aby si lide v referendu vybrali, jake stihacky budou chranit nas vzdusny prostor, hadam ze by se tak delo na zaklade toho, ktere jsou hezci:) Promin...ale...Radar bude chranit hlavne Ameriku a Zapadni evropu...pokad by na nasi zemi letela raketa stredniho a dlouheho doletu typu Topol 1 ,vypustena z 2000 kilometru vzdaleneho sila , z toho , co jsem vycetl by bylo na ucinny protiutok antiraketou asi pozde.....mne to tak pripada , ze se amerika ale opravdu pripravuje na dalsi nejenom studenou valku proti Rusku.....navic antirakety nejsou jeste v dostatecnem technickem vyvoji , aby byly spolehlive.Muze jit klidne o dalsi megastrasak , jako v pripade Hvezdnych valek prezidenta Regana...to je opravdu i pro mne jako obycejneho cloveka , ktery se ovsem toho asi nedozije nightmare... Jeden cesky spisovatel nazval Prahu v roce 1948 jako jasajici hrbitov...to same se dnes deje , jenze je tady i silna legalni opozice...nastesti.....nejsem magor , abych to schvaloval.......navic maji byt zavedeny nove rakety s plochou drahou letu , proti kterym budou antirakety pri kratke draze letu jen chabou obranou ,...nastesti pro USA nema Rusko dostatek financi k realizaci celeho projektu....takze misto do rozvoje infrastruktury opet prachy na obou stranach zmizi v hlavicich....tohle uz tady ale jednou bylo....
za prve je to strasna blbost...souhlasim s vama obema,.,.,...hacken hanzel
erm opet pletes pate pres devate.
my sme se jasne vyjadrovali k vecne podstate toho plakatu.
ja jsem se smal ubohe utopii hipiku sveta bez valek.
tot vse. zadna obhajoba valek ani o demonstracich.
nebud prosim domyslivy. A jak myslis , ze jsem to myslel..? Ten klip je odpoved , a je take utopicky...ale je to hezka utopie...
Tak se mi zda , ze demokracie je take hezky prostredek k ovladani lidi , jenze na rozdil od totality hraje dulezitou ulohu prosperita.....
Jednoduse radar neznamena ochranu pro nas!!! Co z toho , ze se nam asi zvysi platy...zase si nas misto podmaneni chce nekdo koupit.....
hehe... nojo... zajimave nazory... ale resilo se tady spis nějaké reálné nebezpečí pro nás... a jak jsem už psal... to není vůbec žádné... a kdyby došlo k něčemu jako válka ruska s usa... hehe... jak jsem rikal... do prdele by šlo uplně všechno včetně čr s nazorama typu... aspon jsme se nestali kamoši s těma kapitalistickyma kurvama z usa... blaaa.. blaaa... blaaa... proste tve nazory mi přijdou čistě jako nazory ANTIUSA člověka, takže řekni rovnou že nesnašiš us, a nerozepisuj se tu o nějakém hrozném nebezpečí pro čr... plantáním o raketách s plochou drahou letu( ktere btw už jsou davno v realnem pouziti), nezaobaluj svuj skutečny duvod... tak jak to delaji mistri z iniciativy a páni z ksčm... celá tahle diskuze (teda kterou tady vedu ja), je o racionálních duvodech proc ne a proc ano... žádne plané výhružky a kecy, kterýma z televize straší duchodce...
Promin...ale...Radar bude chranit hlavne Ameriku a Zapadni evropu...pokad by na nasi zemi letela raketa stredniho a dlouheho doletu typu Topol 1 ,vypustena z 2000 kilometru vzdaleneho sila , z toho , co jsem vycetl by bylo na ucinny protiutok antiraketou asi pozde.....mne to tak pripada , ze se amerika ale opravdu pripravuje na dalsi nejenom studenou valku proti Rusku.....navic antirakety nejsou jeste v dostatecnem technickem vyvoji , aby byly spolehlive.Muze jit klidne o dalsi megastrasak , jako v pripade Hvezdnych valek prezidenta Regana...to je opravdu i pro mne jako obycejneho cloveka , ktery se ovsem toho asi nedozije nightmare... Jeden cesky spisovatel nazval Prahu v roce 1948 jako jasajici hrbitov...to same se dnes deje , jenze je tady i silna legalni opozice...nastesti.....nejsem magor , abych to schvaloval.......navic maji byt zavedeny nove rakety s plochou drahou letu , proti kterym budou antirakety pri kratke draze letu jen chabou obranou ,...nastesti pro USA nema Rusko dostatek financi k realizaci celeho projektu....takze misto do rozvoje infrastruktury opet prachy na obou stranach zmizi v hlavicich....tohle uz tady ale jednou bylo....
tak jo, neco na podporu mych argumentu, clanek z jineho netoveho fora:
http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=3715
kdyby vám to nejelo, dejte echo, přepastuju to...
tak jo, neco na podporu mych argumentu, clanek z jineho netoveho fora:
http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=3715
kdyby vám to nejelo, dejte echo, přepastuju to...
big up:bigup: a přesně o tom to je!!!
jinak v tom threadu je i velice zajímavý článek o projektu HAARP... aneb největší vize Nikola Tesly v praxi... doporučuju přečíst...
big up:bigup: a přesně o tom to je!!!
jinak v tom threadu je i velice zajímavý článek o projektu HAARP... aneb největší vize Nikola Tesly v praxi... doporučuju přečíst...
po tom, co jsem shlédl tebou pastnuté dokumenty o teslovi a jeho projektu "free energy for all", jsem si rád přečetl i o aktuálním dění okolo haarpu. kdyby náš deštník byla kamuflovaná verze této defenzivně/oéfenzivní tekchnologie, jsem pro.
p.s.: zajímavý je i vedlejší článek k haarpu na oné stránce, věnovaný působení elektromagnetických vln na lidský mozek a možnostem takového vlnění použít k ovlivnění myšlení/nálad lidí.
raději už ale dneska dál nezkoumám, nerad bych se stal paranoidním ;)
Ja nejsem zadny anti usa clovek!!! Mam rad spoustu veci z ameriky..Jenze , pokad by se antirakety osvedcily , mely by staty dosti hladkou cestu k nastoleni celosvetoveho jaderneho nepomeru , ktery je vazan na pakty z doby Kubanske krize. Byl by zpusoben nejenom destnikem samotnym , ale i faktem , ze zbytek sveta nema dostatecny jaderny potencial z duvodu ekonomickych . Zaminkou by se stalo jako v pripade konfliktu mezi Polskem a Nemeckem naruseni suverenity , ci fingovana protiakce. Nemuselo by tedy dojit ke konvencnimu zpusobu boje ve vetsim rozsahu a zamenalo by to pro Zapadni svet skody minimalni , pro zbytek sveta a zvlaste Rusko kataklysma. Po sto , ci vice letech by prestal byt jaderny spad enormne nebezpecny a nebezpeci by se jeste vice snizilo pomoci biologickych metod (chytre bakterie) a nanotechnoligii...je opravdu mozne , ze nato voli pouze metodu prevence , jenze dnesni situace , i za predpokladu , ze se do vseho michaji potencialni" nove" jaderne mocnosti jako Iran je resitelna pomoci smluv a zavazku . Pro zeme jako Iran by pripadna odpoved po moznem utoku znamenala absolutni katastrofu a toho jsou tamni predstavitele velmi dobre vedomi.Ani utok z 11.zari nemuze byt duvodem k urychleni stavby jaderneho destniku a k rozpoutani valky , i kdyz se jedna o nejvetsi teroristickou akci v dejinach nejen Ameriky . V pripade Iracke valky spise slo take o snahu dat najevo silu muslimskemu svetu a dokazat , ze se usa nenechaji zastrasit. Take slo urcite o snahu vratit zpet naklady spojene s predeslou operaci z roku 1992 ( Desert storm). Chyba predesle valky byla take v tom , ze nebyla diky Sadamove kapitulaci a nasledne dohode dotazena do konce. Tehdy byla moznost nastolit poradek i diky tomu , ze mela podporu vetsiny tamniho obyvatelstva.Druha valka uz jenom znamena utrpeni . Take pro statni kasu usa , jelikoz se odhaduje , ze se naklady z obou valek ani v podobe nerostneho bohatstvi nikdy nevrati.
Holt podmanit si islamskou zemi a nastolit v ni demokracii neni zase az tak jednoduchy ukol , zvlaste , kdyz v ni ziji sunnitska a sitska komunita pohromade , coz znamena nejenom v Iraku ,mozna s vyjimkou Indonesie dosti obtizny ukol.Jiz dnes znamena Amerika skrytou pohromu pro obyvatele 3tiho sveta , jelikoz na jeji hypoteky a levnou elektroniku chte nechte obyvatele techto zemi pracuji...za zlomek trzni hodnoty jak jinak .V pripade stavby destniku se snazi amerika jenom pojistit svoji vudci pozici a pripravit se pro pripadny konflikt , takze moznost obranneho ucelu destniku lze vyloucit . Za krize , jez americka ekonomika prochazi je nutnost podmanit si penezi stale vetsi cast sveta , cili zdroj levne pracovni sily a nerostnych zdroju a naplnit tak potreby neustale zvysujiciho poctu obyvatel . jenze otazka zni , kde je dan strop prosperite..?Jak lze neustale zvysovat HDP neumnerne zvysovani produktivity prace..? Samozrejmne , tim , ze bohati bohatnou a chudi chudnou .Zvysujou se soc. rozdily a prijmy Ani v pripade Ciny ,soc. "zazraku" 20 stoleti ,kde Hdp astronomicky neustale roste se penize nedostanou potrebnym a z rustu profituji hlavne clenove kom. strany(:) a tzv. "Novi cinane"..studenti a vladni zamestnanci , nyni vyhodni ekon. spojenci ameriky.JEDNODUSE CHUDI MAKAJI na nekoho 10000 kilometru daleko v L.A. a tem bohatym se ucpe pusa , aby se do toho nemichali. To same se deje i v jinych castech sveta - Jizni Amerika KRACH KOSTARIKY,HONDURASU A legracni pokusy Venezuelskeho vudce Hugo Chaveze o zalozeni antiamericke OSY Venezuela-Severni Korea-Belorusko jez jsou velice zabavnym Guerillovym bojem techto zemi o vymaneni se z vlivu U.S.A. , coz by nebyt ropneho bohatstvi Venezuely a podpory Rusu v pripade Beloruska znamenalo debakl , jak se jiste deje v pripade Severni Koree. Jenze i to prestava Americanum stacit . Je jich 300 000 000 a proc si nicit vlastni zdroje a zemi , kdyz lze jednoduse pod zaminkou obrany rozprostirat nejen ekonomicke , ale take vojenske site to mozna s dosti neblahym celkovym dopadem , ktery se projevi az za dlouho.No holt dnesni svet je o moci penez a U.S.A. chte nechte vyhraly druhou svetovou , porazily uz jednou Rusy a nam malickym ukazou , at uz demokratickymi , ci nasilnymi metodami , ze se s nama stvat nebudou a Islam muze leda vzpominat na zlata slova proroka Muhhamada.....:hihi::hihi:
něco na tom bude, v podstatě mám stejný názor
napsal jsi to pěkně :bigup:
aaanooo... nektere nazory velice trefneee... o5 ovšem nenacházím nic typu... "proto radar NE" a nebo "proto radar ANO" , v podstatě tady zase jen vyjadřuješ nesouhlas s politikou usa, a to je spiš na založeni uplne jineho threadu... a jsme zas u toho... tvá zaujatost vůči radaru koření právě v tomhle nesouhlasu... nic víc... já s jejich politikou také nesouhlasím a s některými věcmi cos psal se určo stotožňuju, ale stále nevidím ty rizika o kterých se dokola mele... vo to mi tady goo... odkaz na článek co postl panzer doporučuju přečíst aspon třikrát :hihi:
hehe... muj nazor se stale nemeni... rozhodně nejsem pro postavení radaru za současných podmínek a bez souhlasu nato. v opačném případě bych byl klidně pro... a jak už psal panzer... o otázkách národní bezpečnosti se rozhodně nedá rozhodovat v referendu... určitě ne v ČR
po tom, co jsem shlédl tebou pastnuté dokumenty o teslovi a jeho projektu "free energy for all", jsem si rád přečetl i o aktuálním dění okolo haarpu. kdyby náš deštník byla kamuflovaná verze této defenzivně/oéfenzivní tekchnologie, jsem pro.
p.s.: zajímavý je i vedlejší článek k haarpu na oné stránce, věnovaný působení elektromagnetických vln na lidský mozek a možnostem takového vlnění použít k ovlivnění myšlení/nálad lidí.
raději už ale dneska dál nezkoumám, nerad bych se stal paranoidním ;)
neasi... je to maras... představit si že někdo má v ruce nastroj, který dokáže ovládat lidi, počasí, a současně být destruktivní zbraní... toe docela dost na paranoiu... ja sam doufam že až tak extrémní to nebude... ale na každém šprochu... btw... http://www.youtube.com/watch?v=MnRPZOUVhJ4 http://www.youtube.com/watch?v=syrCLK0zbY4
Clanek: To je take pravda a jedna z moznosti.....fakt nelze nez take souhlasit...takze argumentu je dost na jedne ,i druhe strane...
Tesla haarp: No co dodat , jde videt , ze dnesni technika je uz za hranicemi chapani........predstava , ze lide jednou budou schopni neceho takoveho je uzasna , ale zaroven desiva , jelikoz toho lze lehce zneuzit . Jeste nedavno mi predstava kolonizace jinych svetu prisla jako utopicka , jenze co se tak dozvidam , pri dnesnim technickem rozvoji neni vubec nerealna.Je take pravdou , ze se svet potazmo amerika budou snazit domluvit a realizovat projekty typu tezby helia 3 na mesici. V takovem pripade uz by ropy ani nebylo potreba , spise by byla potreba zmenit zavislost ekonomiky na teto surovine......ale ropy je v oceanech dost jeste na 200 let dopredu avsak je potreba vyvinout technolologie k jeji bezpecne tezbe , cili doprave na zemsky povrch , alespon do doby , nez bude mozne zcela vyuzit potencialu vodiku , nejenom jako paliva , ale take k vyrobe tezke vody k vyuziti v termonuklearnich reaktorech , jejich vyvoj take skomira , neb neni jeste v dnesnich moznostech zcela zkrotit obrovskou energii , jez pri podobnych procesech vznika.Nevim zcela presne , ale hel. 3 zde slouzi jako regulant , ktery se na zemi vyskytuje pouze v malem mnoztvi .Tezka voda je levna na vyrobu. Znamenalo by to energetickou sobestacnost a take zmirneni , ci jeste lepe potlaceni , nebo zlepseni ekologickeho dopadu spalovani fosilnich paliv , jez za necelych 100 let znamena absolutni naruseni prirodni rovnovahy i diky neustale se zvysujicimu poctu obyvatel a nutnosti uspokojovani jejich potreb. Para je neskodny odpad , jez v pripade vyuziti k pohonu letadel lze povazovat za mozny " dobry " ekologicky zdroj k oprave ozonove vrstvy a vrchnich casti atmosfery(para- kumulace par-bourky-ozon)....jiz dnes se vyvojem letadel na vodikovy pohon zabyva evropska firma Airbus a auta na vodik se jiz seriove vyrabi v Nemecku V Mnichove (tamtez jiz jsou zavedeny cerpaci stanice H2), ovsem cena je jeste pro bezny trh neunosne vysoka, jelikoz se take jedna o technickou novinku a taktez kvuli ropnym monopolum. Jenze......musi k tomu dojit co nejdrive , jelikoz planeta nebude sto unest zatez spojenou s tezbou a spal. f.p. , cili promnena musi byt co nejrychlejsi , dokad lze jeste tezit s relativne malymi naklady a klimaticke zmeny nejsou markantni ( ovsem v pripade letosni zimy ,jevu el nino , prirodnich katastrof a hurikanu lze jen tezko soudit). Cili energeticka promena musi byt pluralitni , take kvuli ekonomice. Vcasny nedostatech ropy by znamenal krach. V horsim pripade valky a hladomor. Za takoveho predpokladu lze povazovat americke politiky i pres nepristoupeni na Kjotsky protokol ,krom Prezidenta Bushe( jez haji spise sve osobni zajmy poslapaneho chodniku a zajmy sveho otce), za pragmaticky smyslejici..........
tak jest... vidim tady jasnou paralelu právě s Teslou... ač měl úžasné nápady o šíření velice levné enrgie, navíc ekologické... všechny podložené a realizovatelné... byl schválně diskreditován a označován za blázna velkými společnostmi v čele s panem Edisonem... prostě už tady byl zavedený systém, který ekonomicky dobře fungoval, a hlavouni nemeli zájem na tom nic měnit i přesto, kolik užitku by to lidstvu přineslo... Stejně tak je to dnes právě s auty... první auta na vodík vyjely mnoho let zpět... a při zavedení do masové výroby a provozu, by to ani s tou cenou a udržbou nebylo tak hrozné... problém ovšem je že veškerá světová ekonomika je závislá právě na ropě... no a opet tady máme ty hlavouny, co se proste snaží všechny alternativy držet pod pokličkou... automobilový prumysl vladne světu a změnit najednou celou výrobu a politiku firem... to by je stálo hodně peněz... takže dokud tu bude ropa budou ždímat seč se dá, a přístup k alternativním formám dopravy bude stále "umělě" omezován... btw... tohle by už mělo patřit do kompletně jiného threadu :hihi::hihi:
Ano mas pravdu...jde o monopoly...problem kapitalismu.........Nadnarodni spolecnosti dnes v jistem smyslu maji vetsi moc , nez vlada...take diky svobode trhu.------ He. take dan ameriky za demokracii...neschopnost celkove ekonomicke kontroly . Kamen urazu americkeho demokratickeho modelu je take v prilisnem nevmesovani se do chodu ekonomiky...cili se pripadne problemy musi resit jinak...vojensky , ci umelym zastrasovanim(embarga)tohle nemusi byt ale uplnne presne ..tomuhle problemu zase az tak nerozumim. Diky tomu ( a take nebyt statem podporovamneho vyzkumu v oblasti zdravotnictvi , vojenstvi , ci techniky - treba jako sillicon valley) je rozvoj treba v oblastech jako je energeticky prumysl opozden........to ovlivnuje defakto vsechny oblasti lidske existence...hej ale to je fakt uz jinde..!!!!:hihi::hihi:
..
každopádně nejsmutnější stejně jako nejkontraverznější je skutečnost, že na uroveň(myslím tím technickou) na které ted žijem jsme se mohli dostat jen díky všemožným válkám... tohle je asi ta nejbolestivější pravda a něco, co žádny pacifista nemůže popřít... tenhle pokrok postihl asi nejvíc medicínu(chirurguie) a techniku všeobecně... ač si to neuvědomujeme, tak většina vymožeností co v současné době používáme byla vyvinuta původně pro vojenské učely,pod tlakem, ve velice krátkém čase a s téměř neomezenými finančními prostředky... Například jen pokrok v oblasti počítačů v době studené války by byl podle mě dvakrát pomalejší, kdyby se vlády nepředháněly o rychlejší možnosti výpočtů a automatických operací... do těchto odvětví teklo spoustu peněz z daní, což by se rozhodně nestalo, nebýt žádné nebezpečí... co tím chci říct je, že nic není prostě jen černé nebo bíle... všechno má své pro a proti... takže proč předem odsuzovat nějaký radar, když ještě ani nemůžeme znát všechny důsledky... ono se to časem vyvrbí...
btw... skynet nás stejně všechny nakonec dostane :fucku:
No tohle je take pravda....
HackenAlien
28. 3. 2007, 23:38
"Umřeme tady všichni na ozáření", uzavírá debatu o základnách starší muž.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.