PDA

View Full Version : !!!_AQUASKY_!!!@FAVÁL_BRNOhc_06.04.2007!!!!!!

P33tiz_
9. 3. 2007, 16:51
První díl nové klubové noci JOIN SESSION, která se ponese plně v režii stylů break & drumandbass.
Main stage: Dave Wallace (AQUASKY, UK), PhilipTBC, X.morph, Manack, DJka Adelight.
DNB stage: Bärf, Dworak, Flashbeck, Miky, X.Morph
http://www.faval.cz/images/flayers/2007_4_6_flayer.gif

První dubnový víkend do Brna zavítá velmi vzácná návštěva v podobě anglického projektu Aquasky. Z této neotřelé partičky, která toho zvládla za své víc než desetileté působení na zlámané scéně opravdu hodně, se můžete těšit na Dava Wallace. Vše se uskuteční v pátek 6.dubna na novém eventu Join Session, který se bude odehrávat plně v režii stylů break&drumandbass. Pro novou klubovou noc otevře své brány klub Favál, ve kterém čekejte dva prostory až po strop naplněné basovými linkami.

Další jména, na která se můžete těšit, budou už osvědčené stálice jako PhilipTBC, který se nám vrátí ze Švédska, kde bude reprezentovat Českou republiku na 10denním djském turné v rámci projektu Klubb:Europa. Pro jeho vystoupení napříč lámanými beaty budou 3 gramofony určitě připraveny na svém místě :)

Dj X.morph, kterého snad není potřeba brěnskému publiku představovat, vystoupí se svým breakovým setem, ale slíbena je i pořádná dávka DNB.

Hlavní stage dále doplní stále více se prosazující DJka Adelight a rezidentůru si premiérově užije DJ Manack.

Po celou noc bude sekundovat druhá stage, která se ponese pouze v rytmech DNB v podání Djs Bärf, Dworak, Flashbeck, Miky a X.Morph.

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro za 140 Kč, nebo na místě za 170 Kč.

------------------------------------
OMG :slayer::slayer::slayer::slayer::slayer::slayer:

gwk
9. 3. 2007, 20:20
hahaha a já se jenom směju páč sem si zrovna včera pouštěl aquasky for brewster mix a říkal si že by nebylo od věci je sem přitáhnout, no ale takhle rychle sem to nečekal :bigup:

ptaczek
9. 3. 2007, 20:46
OMG .. sorry TC, kdo jede semnou?

P33tiz_
9. 3. 2007, 22:51

:slayer::slayer: respekt for you ptaczku :bigup:

fly.com
10. 3. 2007, 11:59
big up .. ale ten flyer hruza, uplny mashup ..

ptaczek
10. 3. 2007, 12:02
flyer se mi nahodou libi strasne moc

P33tiz_
10. 3. 2007, 13:55
flyer se mi zda takovy extravagatne zmateny :slayer:

Kosa
10. 3. 2007, 13:59
souhlasim. urcite si na nem dal nekdo hodne moc zalezet a nebylo to jen par minut prace.

Castrol
10. 3. 2007, 14:00
sto vystih :bigup:

a uz se teeeesim na brejky :slayer:

jen su zvedaf kolik dojde lidi ... prece jen se na favale delaj spis kalby s nizsim vstupnym a vim kolik doslo lidi na corrupt souls a to byl vlez za kilo ... ale tak nechcu malovat certa na zed a je mile rad podporim

ROYanek
10. 3. 2007, 16:35
nonono TC by nebyl vesely :(:(:(

ptaczek
10. 3. 2007, 18:33
co je mi po nejakem TCm ve srovnani s AQUASKY..

pickfick
10. 3. 2007, 19:55

souhlas:slayer:

Muzzy
28. 3. 2007, 22:19
taky je mi nejakej TC u pi...tohle je legenda ktera tu snad jeste nebyla a jen tak nebude....TCho jo ale leda tak s tou jeho kapelkou

tweety
29. 3. 2007, 0:17
byla a urcite jeste bude

Jesuss
1. 4. 2007, 17:23
taky je mi nejakej TC u pi...tohle je legenda ktera tu snad jeste nebyla a jen tak nebude....TCho jo ale leda tak s tou jeho kapelkou

omyl, Aquasky už tady byli!!!Ve fabricu!! A byl to maximální luxus! Sice nevím, který z dvojice tady byl, ale stálo to za to, a pokud vyjdou šupy, tak aquasky jsou jasná volba!!!Není se na čem rozhodovat! Buď Aquasky nebo nic:fucku:

Meikos
1. 4. 2007, 17:50

http://www.breakbeat.co.uk/Images/newsImages/xb07_sticker_2.jpg

Producer of the Year
WINNER: TC
2. Benny Page
3. Alix Perez

Best Breakthrough Producer
WINNER: TC
2. Benny Page
3. Alix Perez

Best Track - TC Rockstar

Celkem hlasovali cca. 80 000 lidi.

nevidim tam nikde aquasky...

ptaczku nic ve zlem, ale jeste nedavno jsi nekde na wkc psala, ze by jsis prala strasne moc TCho do FM dokonce jsi mi to rikala osobne...samozdrejme je to tve rozhodnuti ja se ti jen snazil splnit prani ;)

na aquasky ve fabru si pamatuju byla to dobra show ...scratche ....

Meikos
1. 4. 2007, 18:03
btw. nebudou hrat aquasky pouze breaky???

ptaczek
1. 4. 2007, 19:21
ptaczku nic ve zlem, ale jeste nedavno jsi nekde na wkc psala, ze by jsis prala strasne moc TCho do FM dokonce jsi mi to rikala osobne...samozdrejme je to tve rozhodnuti ja se ti jen snazil splnit prani ;)

na aquasky ve fabru si pamatuju byla to dobra show ...scratche ....

meikos meikos, jasne ze prala, ja mam TCho rada to jo ale Aquasky pro me budou vzdycky neco vic nez TC a nezmeni to ani 80 000 ani 90 000 dokonce ani 100 000 lidi, ja mam svoji hlavu.. ale stejne respekt ze se vubec do neceho takoveho poustis, drzim pesti :mrgreen:

zeleny_caj
3. 4. 2007, 12:54
hahaaaa mam ten plakat:D mrzi mne, ze svou kradezi jsem mozna zpusobil, ze se o te akci nedozvi nekdo, kdo by prisel...ale nemohl jsem odolat! mam ho neporuseny, jen s jednim vpichem od spendliku, uaaaaaaa:)
timto se promoterum omlouvam, ale nemaji proste delat tak pekne plakaty:)

P33tiz_
3. 4. 2007, 15:40
hahaaaa mam ten plakat:D mrzi mne, ze svou kradezi jsem mozna zpusobil, ze se o te akci nedozvi nekdo, kdo by prisel...ale nemohl jsem odolat! mam ho neporuseny, jen s jednim vpichem od spendliku, uaaaaaaa:)
timto se promoterum omlouvam, ale nemaji proste delat tak pekne plakaty:)
jeste abys tam dosel :mrgreen:

a ne balit holky na flyery ze tady sem byl , tam se byl ... :D

Panzer
3. 4. 2007, 15:49
No flyer ponekud tripozni:)
a TC je kupa sraček:hihi:

gwk
5. 4. 2007, 19:59
btw. nebudou hrat aquasky pouze breaky???

já doufám že jo :)

stonehead
6. 4. 2007, 19:58
Už za chvílu

zeleny_caj
6. 4. 2007, 21:24
asi to tak fakt bude...nedostavim se, jsem bez penez bohuzel. uzijte si vecer:)

gwk
7. 4. 2007, 12:15
tak aquasky pro mě asi trošku zklamání.. ale asi to bylo daný příliš vysokým očekáváním, nevím. ale celkově :bigup: