PDA

View Full Version : FATAL MESSAROSH 22.10.2004 PENDULUM

ath
6. 10. 2004, 19:53
E[t]hernal Optimists, WKC and Ext-Dust prezentééé

PENDULUM /Breakbeat Kaos/31 Records/Renegade Hardware
http://breakbeat.co.uk/images/artistPhotos/pendulum-july03-large.jpg

http://www.inthemix.com.au/images/news/lead/17782.jpg

Fatalerr
E[t]hernal Optimists
Therapist
Overflow
Sub.d.visionz
Limitedd
JJ Jumbo
Blackbird
Beet

http://www.dvoikatroika.cz/files/PENDULUM-web.jpg

Z jiné planety

Aby jste mohli být sv?tovou hv?zdou v hudebním stylu jménem drum and bass, být djem bez kterého se neobejde dobrý line-up velké party pro náro?né publikum a producentem jehož hudbu si zpíváte p?ed tím než jdete a když odcházíte z party, museli jste donedávna spl?ovat mimo jiné dv? podmínky: narodit se a vyr?stat ve Velké Británii a být u zrodu (nejlépe od za?átku devadesátých let) celého hudebního stylu a tam?jší scény.

Skupina t?ech lidí, kte?í výše popsané dv? hlavní podmínky nespl?uje ani náhodou se ale jedním z mistr? anglické (dnes už vlastn? i díky nim celosv?tové) drum and bassové ligy bezpochyby stala. Na každé party na které se hraje drum and bass jejich hudba vždy zapl?uje parkety a velké hity jako „Vault“ ?i „Another Planet“ zaujímají ct?né místo ve sbírce a v srdci každého drum and bassového dje na sv?t?. Jejich výtvory, které si tolik získaly všechny fanoušky této hudby zp?sobily že se samy staly vzorem pro ?adu jiných producent?. Jejich styl je nazýván novou energií, v drum and bassu dosud nepoznanou, a n?kte?í z drum and bassových dj? a producent? dokonce ?íkají že „Another Planet“ je trackem naprosto vyjíme?ným a ješt? dlouho jím z?stane. Pro jejich ohromný celosv?tový úsp?ch se trochu zapomn?lo na to, že za poslední rok vzniklo mnoho skladeb jiných producent?, které se p?inejmenším podobají jejich produkci. Na druhou stranu se ale není co divit, skladbu „Another Planet“ vystihuje p?esn? její název. Je to rytmus z jiné planety.

Jmenují se Pendulum, jsou p?vodem ze západní Austrálie, z p?ístavního m?sta Perth. Když se ?ekne Pendulum, znamená to: Elhornet (Paul Harding), Speed (Gareth McTrillen) a Anscenic (Rob Squire), který p?ijede obš?astnit publikum do Frýdku-Místku. Potkali se náhodou jednu noc na drum and bassové party p?ed dv?ma lety a ?ekli si že by mohli zkusit tvo?it hudbu dohromady. Pojmenovali se Pendulum a když složili „Vault“ (jejich první skladba ve t?ech) v?d?li, „že se d?je n?co opravdu dobrého…“. Ale ne vždy byli Pendulum pouze drum and bassovými producenty, jejich hudební pozadí je na drum and bassové hv?zdy p?inejmenším trochu zvláštní: „Paul hrál na bicí v skate-punkové kapele, Rob a Gaz m?li každý svou metalovou skupinu (Rob zpíval, Gaz hrál na basovou kytaru), ale drum and bass se nakonec stal naším životem, protože jsme pro n?j m?li všichni nejv?tší váše?.“ „Vault“ se stalo podle hlasování ?tená?? ?asopisu Knowledge skladbou roku 2003 (v takové konkurenci hit? jako „Screamer“ ?i „Signal“) a pomohlo tak t?etí ?ásti série EP Kings of the Rollers k titulu nejprodávan?jšího EP minulého roku; singl „Another Planet“ se ocitl na 1. míst? ž?b?í?ku UK Dance Charts a bude jist? jedním z kandidát? na nejlepší track roku 2004.

Co stojí za zvukem Pendulum a jejich ohromným úsp?chem? Paul a Rob si myslí, že je to tím, že si ve studiu zcela rozumí. Rob vysv?tluje: „Produkoval jsem hudbu s jinýma lidma už p?ed Pendulum, ale vždy jsme m?li konflikt o tom, kam až chceme se skladbou zajít. Nám se to nikdy nestalo. Prost? to funguje.“ Paul dodává „Když jsem byl ve studiu s jinýma lidma, bylo to pro m? n?kdy jako mlácení hlavou o ze?. Vždy to vydrželo tak jednu skladbu. S Pendulum, po dvaceti tracích, se mi nic takového ješte nestalo.“ Doufejme všichni, že jim to ješt? dlouho vydrží.

Diskografie Pendulum – k ?íjnu 2004 (každý z track? je velkým hitem!):

Vault – 31 Records – Kings of the Rollers
Spiral / Ulterior Motive – Uprising Records
Back To You / Still Grey – Timeless Records
Trail of Sevens – Renegade Hardware – Paranoia EP
Another Planet / Voyager – Breakbeat Kaos
Toxic Shock – Freak Recordings – The Sideshow EP
Massochist – Breakbeat Kaos – Junglesound LP
Minds Eye (+ Bulletproof) – Renegade Hardware – School of Hard Knocks LP
Kingston Vampires (+ DJ Fresh) – Breakbeat Kaos – Junglesound LP

Remixy:

Concord Dawn – Tonite (Pendulum remix) – Function Records
Fresh – Submarines (Pendulum remix) – Breakbeat Kaos
Nightbreed – Pack of Wolves (Pendulum remix) – RAM Records
Ed Rush & Optical – Bacteria (Pendulum remix) – Virus Records

22. ?íjna, už tento pátek, díky spolupráci dj? Wenii (Ext-Dust) a Therapista (WKC) zazní b?hem dvouhodinového vystoupení Pendulum jejich nejlepší skladby, ale ur?it? i nové, jako nap?. „Sounds Outside“, „Gameshow“ nebo „No One Knows“, které ješt? „nespat?ily denní sv?tlo“.

Vystoupí také:
Et[h]ernal Optimists (A.tha.m + Wenia) – Ext-Dust Ostrava
Therapist – WKC Ostrava
Fatalerr (Elvis + C.phone) Ext-Dust/Dvoika.Troika Ostrava
Overflow – Redrum Brno
Blackbird – WKC Ostrava
Sub.D.Visionz – Dvoika.Troika Ostrava
JJ Jumbo – WKC Ostrava
Limitedd – Ext-Dust Ostrava
Beet – WKC Ostrava

+ MC Tweety Twizta – WKC Ostrava

Za?átek je ve 20:00, konec plánovaný na 6:00, lístky v p?edprodeji (Marná sláva, Café de la Ostrava, MP4, Klub Klid, Triple Vision, Fošny.cz/Fabric, Tazzmania F-M) za 150 K?, na míst? do 23:00 za 180 K?, od 23:00 za 220 K?.

kyanid
7. 10. 2004, 7:08
Pendulum jsou absolutne nejvetsi maseri !!!!

p.s. ten uprostred, neni ze Scooby doo ???

deiv
7. 10. 2004, 9:25
mas na mysli shaggyho :D

wladimir
7. 10. 2004, 10:23
no a uz se vi ktery z nich prijede do fm?

repa
7. 10. 2004, 10:59
no a uz se vi ktery z nich prijede do fm?shaggy a mc scooby :D

hrk
7. 10. 2004, 11:08
-se mi zdá,že hraje jen jeden...

kyanid
7. 10. 2004, 11:45
ne, ne, hraji vsichni tri : dj noody, dj el hornet, dj speed :twisted:

dizetai
7. 10. 2004, 11:54
:!: :nene: priste zadne podely s letakama.za kladne vyrizeni teto zadosti predem dekuji 8)

gomez
7. 10. 2004, 12:02
Jo no, ty flyery jsou tentokrat ze slabsiho soudku :oops:

repa
7. 10. 2004, 12:02
ne, ne, hraji vsichni tri : dj noody, dj el hornet, dj speed :twisted:hovno s octem by m?l napsat pavel kdo dorazí

gomez
7. 10. 2004, 12:05
Ten co hraje nejhur a stoji nejmin :twisted:

repa
7. 10. 2004, 12:08
hlavn? jde o ty placky co doveze

dizetai
7. 10. 2004, 12:12
poslouchal sem snad kazdy set od pendulaku na ktery jsem narazil a teda slabota.nic pro nas oldskoolery :P

SKE
7. 10. 2004, 12:13
Jo no, ty flyery jsou tentokrat ze slabsiho soudku :oops:jo no tenhle plakat je celkem posek.kua na takovou akci...no jebat no.

dillen
7. 10. 2004, 12:14
vcera jsem byl ve vinyl shopu aprikoupil jsem si noveho roni size ft. rahzel docela dobre...............

dizetai
7. 10. 2004, 12:15
slysel jsem.neni to spatna skladbitchka

SKE
7. 10. 2004, 12:16
nekde v londonu?kde presne?

repa
7. 10. 2004, 12:16
jaj dilli?ák už nakupuje :D aby jste se tam jenom neoblíkli punkers

deiv
7. 10. 2004, 12:29
poslouchal sem snad kazdy set od pendulaku na ktery jsem narazil a teda slabota.nic pro nas oldskoolery :P

opravdu kazdy? (http://www.drumandbass.cz/?page=new&id_new=395)

dizetai
7. 10. 2004, 12:45
Bohuzel opravdu kazdy...jeste pred mesicem bych byl stech nahravek v pici,ale ted uz ne :(

dizetai
7. 10. 2004, 13:10
kdyz ja radeji opravdu ostrejsi pecky.....

wladimir
7. 10. 2004, 19:51
hosi mam plan: kdyz prijede, oberem ho o vinyl bag a nechame ho nekde u krajnice,at si jde svou cestou,urcite lip nez on zahraje ther ci kosa :twisted:

dizetai
7. 10. 2004, 22:40
jump upove minimalisticke bassy uz ne.,kde se podely ty urvane ...a ostre krutarny s beaty ,ktere ti mlati mozkem o hlavu_?ach jo

therapist
8. 10. 2004, 7:29

Prijede Noody, jestli to mas spravne napsane. Krestnim jmenem Rob.

hrk
8. 10. 2004, 7:35
2 DZI:tak jak ?íkaš - a proto Rawthang rules!!! :evil: :evil:

kyanid
8. 10. 2004, 8:59

Prijede Noody, jestli to mas spravne napsane. Krestnim jmenem Rob.
Noody hraje vpoho, a i dobry vyber desek, slysel jsem jeho tri sety, a vzdy clownstep a hard core.....to bude supa :twisted:

Kosa
9. 10. 2004, 13:11
hosi mam plan: kdyz prijede, oberem ho o vinyl bag a nechame ho nekde u krajnice,at si jde svou cestou,urcite lip nez on zahraje ther ci kosa :twisted: No nevim Vlado..Nechal bych to spis na nem..Moc se na to necitim :lol: Nevim ale jak Zaja, treba do toho pujde..

SKE
15. 10. 2004, 13:09
kua tady se to nak STOPLO :evil: pristi tyden bude hhcc vault another planet od tvurce :twisted: to bude teprve massive!!!

SKE
15. 10. 2004, 13:10
and many more of course

SKE
15. 10. 2004, 13:13
kolik by vlastne stalo dovest na kalbu miss dynamite s nakym mc?kolik si uctuji za kvakani zahranicni mcs?

dizetai
15. 10. 2004, 13:15
to by mne take zajimalo.,,.,..zhruba?

therapist
15. 10. 2004, 13:52
Za kvalitniho MCho tak 350 - 500 liber, za hvezdu i vic urcite. Se vstupnym 200 Kc=4 libry se to da tezko zaplatit.

SKE
15. 10. 2004, 13:57
:cry:

repa
15. 10. 2004, 14:02
na guestbooku 23 jsem ?etl že pajduláka bookujou oni jsem zmaten

therapist
15. 10. 2004, 14:21
Polivcicka se prihriva. Bude dobra, teplejsi 8)

lkD
15. 10. 2004, 14:24
na guestbooku 23 jsem ?etl že pajduláka bookujou oni jsem zmaten
to tam psal nejaky anonym, predtim je tam psano, ze to mate na svedomi vy a duhy, ale polevka je vzdycky lepsi tepla :wink:

SKE
15. 10. 2004, 14:34
no tak hlavni he ze prijedou ze bude kalba ne?anonym at si polibi prdel.kdo dela tu kalbu je myslim celkem jasne...

wladimir
15. 10. 2004, 17:36
WKCEEEEEEEE

repa
15. 10. 2004, 17:38
vlá?o zapomn?l jsi na extdust

repa
18. 10. 2004, 11:57
tož za chvíli je to tu jsem moc zv?davý jak to dopadne

Kosa
19. 10. 2004, 9:10
Urcite dobre, nemej strach..

wladimir
19. 10. 2004, 10:12
vlá?o zapomn?l jsi na extdust
NE ja jsem jen patriot :D

mrtvy.kenny
21. 10. 2004, 1:45
line-up a mapka. pokud je neco spatne, poslete mailom, plz.
http://www.drumandbass.cz/?page=new&id_new=427

du spat :arrow:

SKE
21. 10. 2004, 12:12
tyvole tak to je pekne nahustene... :shock:

mrtvy.kenny
21. 10. 2004, 20:56
je cerrrrstvyy...
http://gruwelijk.com/~oxymoron/pendulum-breezeblock_mix-10-19-2004.mp3

Hive - Last Call VIP
Chase & Status - Love Game
Roni Size - Want Your Body (Calibre Remix)
Zinc - New Skull
Hazard - Unknown
Future Prophecies - Thunder & Lightening
Ed Rush & Optical - Bacteria (Pendulum Remix)
Noisia - Excorcism
Mampi Swift - Tripped (Gridlok Remix)
Fresh - The Living Daylights
Nightbreed - Pack Of Wolves (Pendulum Remix)
TC - Dub Tings
Pendulum - Girl In The Fire
Fresh & Baron - Supernature
Blame - Tomahawk
The Upbeats - Warewolf
Armour - Afterlife

repa
22. 10. 2004, 8:13
jo jo už dnes 8)

fgz
22. 10. 2004, 10:51
:pivo: :party: :ohen: gimme some live!! !!!

xxcomixx
22. 10. 2004, 12:13
no ja nevim p?esv?d?te m? n?kdo abych zaplatil 150,- a šel na pendulum, ja mam s tím frýdkem špatné skillz, jednou nep?ijel tech itch a pak bylo na loxym cca 300 lidí prod?láváte vy a já platím vlezné. Myslím že KD válcoven plechu není to pravé pro dnb. Newim kolik lidí tam chodí na mortal kombat...no tak se zamyslete chce to nejaký správný marketingový tah (drinky za 10 byly f poho, ale asi se minuly u?inkem (až na t?ch pár skalenc? co spali na schodech a museli je odnést mui-taisti)) já bych cht?l aby tam byly holohlavé a bezzubé ?ernošky ochotné plnit jakékoliv p?ání...

jinak v práci je nuda p?i pátku.
piss on you :?

hrk
22. 10. 2004, 12:31
[quote="mrtvy.kenny"]je cerrrrstvyy...
http://gruwelijk.com/~oxymoron/pendulum-breezeblock_mix-10-19-2004.mp3

nice one- se t?ším na ve?er :twisted: :twisted: :twisted:

therapist
22. 10. 2004, 13:27
no ja nevim p?esv?d?te m? n?kdo abych zaplatil 150,- a šel na pendulum, ja mam s tím frýdkem špatné skillz, jednou nep?ijel tech itch a pak bylo na loxym cca 300 lidí prod?láváte vy a já platím vlezné. Myslím že KD válcoven plechu není to pravé pro dnb. Newim kolik lidí tam chodí na mortal kombat...no tak se zamyslete chce to nejaký správný marketingový tah (drinky za 10 byly f poho, ale asi se minuly u?inkem (až na t?ch pár skalenc? co spali na schodech a museli je odnést mui-taisti)) já bych cht?l aby tam byly holohlavé a bezzubé ?ernošky ochotné plnit jakékoliv p?ání...

To mas jedno jestli budes mit panaka za 10 k, bud chces jit, nebo ne a to je ciste tvoje vec. Tak zustan doma.

xxcomixx
22. 10. 2004, 13:30

To mas jedno jestli budes mit panaka za 10 k, bud chces jit, nebo ne a to je ciste tvoje vec. Tak zustan doma.
tak teda jo..

mrtvy.kenny
22. 10. 2004, 13:42

nj, kdyz neberes jako dostatecny marketingovy tah pendulum za 150, tak nevim... mrkni treba na rock a pop. vzdycky davam priklad s nohavicou, ktery stoji 300, sedne, vybali kytaru, zazpiva si mozna hodku, zamava a muzes jit domu... (nic proti nemu)

xxcomixx
22. 10. 2004, 13:47

nj, kdyz neberes jako dostatecny marketingovy tah pendulum za 150, tak nevim... mrkni treba na rock a pop. vzdycky davam priklad s nohavicou, ktery stoji 300, sedne, vybali kytaru, zazpiva si mozna hodku, zamava a muzes jit domu... (nic proti nemu)

nohavica stoji 3kila tak to je moje smrt...
ja nevim stejn? v tom bude naky há?ek .. zas
jako že m? nepustí vyhazova?i ven...
smrt folkové hudb? a jejím vyznava??m a producent?m

mrtvy.kenny
22. 10. 2004, 16:01

nohavica stoji 3kila tak to je moje smrt...
ja nevim stejn? v tom bude naky há?ek .. zas
jako že m? nepustí vyhazova?i ven...
smrt folkové hudb? a jejím vyznava??m a producent?m

s takovou si vzdycky neco najdes. uz jsem byl na x kalbach a jeste se mi nestalo, ze bych vazne nutne musel ven a pak zpatky. kdyz se nepousti, tak se nepousti. nerozumim tomu, ale nedela mi zadny problem to respektovat. a imho tedka se preslo od razitek na pasky kolem ruky, tak by ven poustet snad meli...

Stegi
23. 10. 2004, 13:00
A máme to za sebou... Vyda?ená akce. Respect for all organizators :!:
Pár fotek je zde: http://foto.ondar.org/fatal_messarosh/index.htm

repa
23. 10. 2004, 13:22
hmm to jsem tam n?jak na chvíli zalomil :)

dizetai
23. 10. 2004, 18:49
jak sem se dostal domu_?.......kde jsem to vlastne byl?vzdyt je to jedno,hlavne ze to byl massakr :wink:

deiv
23. 10. 2004, 18:55
no to byl..hlavne rano jsem si vychutnal.. :?

Pepe
23. 10. 2004, 19:17
V poho,respect....až na to rano.... :|

mrtvy.kenny
23. 10. 2004, 19:26
jak sem se dostal domu_?.......kde jsem to vlastne byl?vzdyt je to jedno,hlavne ze to byl massakr :wink:

tys vypadal zajimave celou dobu :D

lkD
24. 10. 2004, 13:29
a co tak kluci trochu konkrétn?ji? jaký byl Noody?

dizetai
24. 10. 2004, 13:32

tys vypadal zajimave celou dobu :DJJ, jsem se videl na hajzlech v zrcadle a chytl jsem kurevsky zachvat smichu./drogy jsou spatne,drogy jsou zle/ :? Ale aspon jsem si poprve po nejakych ctyrech letech opravdu uzival party...Ps"Pro ty co se mnou jednu dobu kalili u beden""Doma tohle nezkousejte!Ja jsem profesional!"" :D

deiv
24. 10. 2004, 16:08
a co tak kluci trochu konkrétn?ji? jaký byl Noody?

UK massive! jump-upy, penduloviny a hlavne lepsi mixy nez jsem ocekaval.. :twisted:

hrk
25. 10. 2004, 8:04
jj,nebylo to v?bec zlé...až na to,že jsem taktéž neodolal svod?m xtc :shock: (zase asi po roce) a kurva n?jak se mi ti celé pomíchalo v jeden velký gulásh :roll: ...btw:tweety jak jsme v?bec dojeli dom?...remember fuck all...... 8)
?aba celkem dost kalil,na to že ?ídil...

lkD
25. 10. 2004, 8:49
ajajaj :lol:

hrk
25. 10. 2004, 9:31
víš jak Luke :P jednou za ?as je t?eba...a?koli možná že asi ani ne...ale mám zase minimáln? na rok pokoj :twisted: :twisted:

tweety
25. 10. 2004, 9:54
hehe..pcik nejvetsi zkalenka v kulturaku :D :D :D :!:
caba to odridil uplne s prehledem :bigup: ,asi tak,jako jts to tam vzadu prospinkali :lol: ale mam pocit,ze ty si nepamatujes nic uz tak od dvoiky rano.....ale husto pekl panacek australskaaa__________- :twisted:

hrk
25. 10. 2004, 9:59
No...pravdu máš...ale od dvoiky ne :? ... tak od troiky až ?ty?ky :lol: ...?íkám na rok pokoj :P

lkD
25. 10. 2004, 11:55
víš jak Luke :P jednou za ?as je t?eba...a?koli možná že asi ani ne...ale mám zase minimáln? na rok pokoj :twisted: :twisted:
ty jo, tak ten ED RUSH se ŠIMONEM jsou až p?íští rok, jo? :lol:
tak to jo, to pojedu 8)

hrk
25. 10. 2004, 12:02
...no....já ehm myslel rok pokoj s xtc... :P :P nebo možná pokoj 4ever...
Eda se Šimonem si dám with clear head... :D :D

therapist
25. 10. 2004, 18:24
Toz jsem si to moc neuzil, ale to co jsem slysel byly sady, sady... Uplne mi to pripadalo ze je to metalista a hraje drum and bass. Masif.

hrk
26. 10. 2004, 7:15
:twisted: :twisted: ...to ti tak p?ipadalo asi proto,ze to tak opravdu je...oni jsou vsichni t?i panká?i..... :wink:

fgz
26. 10. 2004, 13:05
... this hit gonna break your spoon, pendulum is commin soon... masif... dobre zakaleni... :twisted: btw sorry plejboji, tez sem toho mel rano uz dost...

gomez
26. 10. 2004, 13:42
Dobra party, hnusne dekorace (vsak vy vite, ze ja ten psytrance nemusim :wink: ), v pohode zvuk a hlavne DRUMANDBASS MIGHT!!! Vivat Item a plakaty vubec :roll: No a jinac Pavel musi byt spokojeny, ne? Bunda od Dolce+ Gabanna coming soon

Jinac report bude za chvilu na rave.cz. Fotky od vlka taktez.

Jj J
26. 10. 2004, 19:39
A tam report a fotky ešt? nejsú a tak sa ptám ?i bud?...

dizetai
26. 10. 2004, 21:01
Tož gomézi,kte to do pí?ky vázne ty jeden svrašt?lí žabí potrate :arrow: :?:

wladimir
26. 10. 2004, 21:51
dejte nam cas

repa
26. 10. 2004, 22:02
na dnb.cz je report od kennyho tak se mrkn?te.na link jsem líný :D

deiv
27. 10. 2004, 5:20
LINK NA KENNYHO REPORT A COXYNCINY FOTKY (http://www.drumandbass.cz/?page=new&id_new=440)

repa
27. 10. 2004, 7:42
LINK NA KENNYHO REPORT A COXYNCINY FOTKY (http://www.drumandbass.cz/?page=new&id_new=440) :bigup:

gomez
27. 10. 2004, 10:57
Sem ho posilal vcera, toz asi uz zitra. Kdybych ho poslal na zulu, tak by vysel tesne pred vanocema :twisted: :lol:

therapist
27. 10. 2004, 11:25
Furt nic.

mrtvy.kenny
27. 10. 2004, 13:28
kdyby nahodou nekdo prehlid, tak fetky jsou i tu
http://www.drumandbass.cz/?page=new&id_new=439