View Full Version : Hradhouse 07
http://www.hradhouse.cz/all-posters/10-HH_2007.jpg
10. ročník největšího moravského tanečního festivalu
Boskovice 11.8.07
Pořadatelé Mersey Agency + Vichr Production
V srpnu 2007 se bude festival Hradhouse konat již podesáté. Za 9 let existence si tento festival vybudoval pevnou pozici na tuzemské hudební scéně a z malé letní undergroundové akce se vyšvihl na akci mezinárodního významu.Tento vývoj jen potvrzuje pravidlo, že zdravá akce se buduje pomalu a postupně.
V roce 1998 se festival konal poprvé, tehdy ještě na romantickém hradě Buchlov, uprostřed hlubokých lesů kde lišky dávají dobrou noc. Ze zamlženého vrcholu kopce tehdy poprvé vyšlehly kužely světel a zaduněly elektronické beaty. Sestava tuzemských djs přilákala téměř 1000 lidí. Česká scéna byla na začátku své cesty a uspořádat podobnou akci na hradě byla malá revoluce. Od té doby se vyskytla celá řada nových akcí a Hradhouse musel obhajovat svoji pozici postupnou profesionalizací, získáváním významných sponzorů a také zvýšením kapacity. V roce 2001 se přesunul na podstatně větší hrad v Boskovicích, blíže k Brnu. Před každým novým ročníkem je dobré zmínit, kdo vše na Hradhouse vystupoval. Prvním zahraničním hostem byla roztomilá djka Heaven z anglického klubu Cream, která v roce 1999 přijela z letiště starou škodovkou a v klubových střevíčkách na jehlových podpatcích ji pořadatelé museli přenést přes výmoly a hradní dlažbu až na hlavní stage. V dalších letech zahraniční jména rychle přibývala a na Hradhouse postupně zavítala celá řada legendárních DJs – například Terry Francis (2000), Richard Sen (2001),Nils Hess,Ian Ossia (2002),Marco Bailey,Pelacha,Evil Eddie Richards (2003),Chris Liebing (2004),Cristian Varela, Felipe,Chris Cowie (2005),Michel De Hey,Fergie,Justin Robertson (2006).
V roce 2007 se poprvé technické stránky festivalu ujme renomovaná firma T Servis, která vytvoří nový koncept hlavní stage, novou režii světel se zakomponovanými ledkovými stěnami a zastřeší část taneční plochy u hlavní stage.
Hlavním hostem festivalu budou švédsky techno producent Adam Beyer, Ital Marco Carola, francouzský producent elektra Sebastien Léger a Němec Christian Fischer. Podobně jako v roce 2006 čeká návštěvníky kvalitní mezinárodní line up také na dnb stagei.Zde bude hostem známý britský dnb DJ – Andy C.
Veškeré informace o festivalu naleznete na www.hradhouse.cz (http://www.hradhouse.cz) a předprodej zajišťují předprodejní sítě Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal
http://www.hradhouse.cz/img-galerie/big/lk523.jpghttp://www.hradhouse.cz/img-galerie/big/IfbResize_of_hradhouse06.5_078.jpg
Lineup:
17.00 - Click Joe
18.30 - Clara Bailar
20.00 - Javas
21.30 - LaDiDa
23.00 - Marco Carola
01.00 - Adam Beyer
03.00 - Christian Fischer
04.30 - Hydrophonic
05.30 - Orbith
06.30 - Loutka
07.30 - end
DnB
17.00 - Cosmic Cube
18.00 - Kiara
19.30 - X.morph + Burák (flute)
21.00 - Brooklyn (aka Juanita Juarez)
22.30 - LOZ
00.00 - Red One
01.30 - Andy C + MC Rage
03.30 - Katcha
05.00 - Koogi
06.30 - Marcco
07.30 - end
3rd
17.00 - Aston Martin
18.00 - Guga
19.00 - Ibe
20.30 - Jerry
22.00 - Dan Cooley
23.30 - Louis Elio
01.00 - Sebastien Léger
03.00 - Tvyks
04.00 - Vectif
05.00 - Lillou
06.30 - Vik
07.30 - end
minimal
17.00 - Newmi (live)
18.00 - Carl King
19.00 - Mindhole (live)
20.00 - Peal
21.30 - Ala
23.00 - Insect Elektrika (live)
00.00 - Subsist
01.30 - Skank
03.00 - Milosh
04.30 - Hugo Strike
http://www.hradhouse.cz
Updated by Buda
mnml stage:D .. laa-loo musime udelat nejaky kalendar na akce
no uz si tri roky rikam ze bych si tam zajel kdyz to mam za humnama tak mi to snad letos vynde ...
flaja
http://www.rave.cz/obrazky/partylist/hradhouse-10b.jpg
mnml stage:D .. laa-loo musime udelat nejaky kalendar na akce
No tam jedem na 100pro a kalendář asi bude potřeba, tyhle prázdniny budou pořádně nabité!!! :D
jeste aby byla poradne nabita penezenka ..
to aby clovek premyslel na kterou akci pujde ne ze to veme vsechno posupne ale ty data se peklene křiží :mrgreen:
nekde sem cetl ze tam ma byt jeste i Futurebound , ze bych si po par letech zase zajel na hrad ? :) Atmosfera luxusni
HackenAlien
3. 4. 2007, 15:13
ja sem to taky nekde cetl.jo asi na line-upu ktery uz je zverejneny na rave.cz nebo techno.cz, ja se asi urcite na hradhouse letos poprve podivam.
ps este je tam REd ONE
Hrady a Housy - very bigup
HackenAlien
8. 5. 2007, 22:20
Semtex Dnb Stage
17.00 Cosmic Cube
18.00 Kiara (SK)
19.30 Xmorph + Flute
21.00 Juanita Juarez aka Brooklyn
22.30 LOZ (Chibuku,UK)
00.00 Red One (RAM,UK)
01.30 Andy C + Mc Rage (RAM,UK)
03.30 Katcha
05.00 Koogi
06.30 Marcco
07.30 end
xco tam urva dela katcha?!!
HackenAlien
8. 5. 2007, 22:22
po tom co predvedl andy a red one v roxy nemuze nikdo soudny chybet. skoda jen ze nebude mc gq, ten umel. to byl kral. umel mlcet a ve spravnou chvili vyhypovat...
kazdopadne povinost.
neni to daleko, a ja sem v roxy chybel tak tady bych chtel byt, ale je to za dlouho..
HackenAlien
9. 5. 2007, 19:30
hlavne doufam ze pod zkratkou X.Morph + Flute se skryva X.morph a Buraak, tedy typek s fletnou co hral na johnovi B na hlede pred johnem a to bylo bozske. neuveritelne..pripadne viz muj report z te akce..
Konečně uvidim toho slavného Andy c, snad mě nezklame!
Thominek
19. 5. 2007, 11:26
Konečně uvidim toho slavného Andy c, snad mě nezklame! Taky ho uvidím prvně.. a tuším že nezklame :mrgreen:
nojo Andy nezklame... zase pěkně zarube;)
nezažádáme na Českých dráhách o autobus:) já myslím, že by se bez problému naplnil na takový malý velký trip na hrad:):party:
nezažádáme na Českých dráhách o autobus:) já myslím, že by se bez problému naplnil na takový malý velký trip na hrad:):party:
Nj taky bych se svezl :)
tak co chystá se někdo na šou ? :)
tak co chystá se někdo na šou ? :)Já o tom uvažuju :-) Ale nesmělo by to být jako minule :hihi: A kdo na hradhousu ještě nebyl, tak doporučuji. Já tam byl dvakrát a vždy spokojen. Má to takovou fajn atmosféru :-)
fajn rumovou atmosferu davidku ? :)
tak co chystá se někdo na šou ? :)jedeme troubit. uz se tesim na kopec. je to tam vzdy magicke :D
fajn rumovou atmosferu davidku ? :)Však ty víš jakou. Je to na hradě, takže trochu jiné než všechny ostatní akce... Ale minule to byly přece vodky :-) Žadný rum :nene: Už to je dávno, co jsem přesedlal :-)
Však ty víš jakou. Je to na hradě, takže trochu jiné než všechny ostatní akce... Ale minule to byly přece vodky :-) Žadný rum :nene: Už to je dávno, co jsem přesedlal :-)jedine dobre 8)
Doufám že teď bude dnb stage tam kde bylo techno minulý rok=) A taky doufam že letos nebude pršet !! =P btw kdo je ten Andy C? xD
A mohlo by se to menovat HradDrum ze?
therapist
29. 6. 2007, 11:16
nebo hardhouse
nejlepší byl stejně Buchlov...
MARCO CAROLA A ANDY C no bude to zajimave k tomu gonza s Mirkou :)))
...no bude to zajimave k tomu gonza s Mirkou :)))hraje v 6 voles. pak je nase :D
bude tam i Hradní paní?:D
ROYanek
22. 7. 2007, 12:42
bude tam i Hradní paní?:D
no snad tam bude misto pani nejaka vdova ;) chytit a smotat :D:D:D
tato párty bude podporováná Hnojnickýma občanama:) pojedeme ve dvou napráskaných kárách!!! párty forever!:smoker::smoker:
Výroční desátý HradHouse už je za humny. Sobota 11.8. tu bude co nevidět, a tak je nejvyšší čas prozkoumat, co na nás čeká na Semtex DnB Stage-i! Fandové zlomenin směle čtěte info a line-up.
Drumandbassová stage má letos tu čest představit vám nejlepšího dnb dje současnosti. Je jím Andy C, který se na scéně pohybuje už celých 15 let. Navíc v loňském roce získal už pošesté! titul „Nejlepší DJ“ v anketě vlivného britského dnb webu Drum & Bass Arena, a to je rekord. Jeho enegický set a dokonalý styl mixu si budete moci plně vychutnat pod širým nebem, což jistě celkový hudební zážitek ještě umocní!
Z britských ostrovů nepřijede sám, ale s dalším neméně významným zástupcem jejich labelu RAM records: Dj Red One. Za gramofony má tento chlapík odkrouceno ještě víc let než Andy C a jeho zkušenosti jsou nejlepší základ pro kvalitní a energický set.
Třetím zástupcem ostrovní scény je Dj LOZ, rezident liverpoolského klubu Chibuku. Přestože je mu pouhých 24 let, hudbu skládá přes 8 let a jeho tracky byste našli v kufrech takových veličin jako např. Futurebound či High Contract. Ze svých dosavadních hraní on sám nejraději vzpomíná na Creamfields 2004, kdy předskakoval Markymu.
Zástupce českých a jednu zástupkyni slovenských luhů a hájů nemusíme představovat, patří mezi top djs a hrají po celé republice pravidelně. Jen bychom ještě chtěli doplnit, že dříve avizované vystoupení dje X.morpha + Buraak (live flute) bude ještě opepřeno hlasovým doprovodem Mc Vaanta!
Semtex Dnb Stage
17.00 Cosmic Cube (ShitMusic,CZ)
18.00 Kiara (Female Pressure,SK)
19.30 Koogi (Shadowbox, CZ)
21.00 Xmorph + Buraak – flute live (Redrum, CZ) + MC Vaant
22.30 LOZ (Chibuku,UK)
00.00 Red One (RAM,UK)
03.30 Katcha (Roxy,CZ)
05.00 Juanita Juarez aka Brooklyn (Horizons,CZ)
06.30 Marcco (Perpetuum,CZ)
07.30 end
hlavne doufam ze pod zkratkou X.Morph + Flute se skryva X.morph a Buraak, tedy typek s fletnou co hral na johnovi B na hlede pred johnem a to bylo bozske. neuveritelne..pripadne viz muj report z te akce..
jj, ti dva mi vyvolali enormni mražení... bude to krutost!
Výroční desátý HradHouse už je za humny. Sobota 11.8. tu bude co nevidět, a tak je nejvyšší čas prozkoumat, co na nás čeká na Semtex DnB Stage-i! Fandové zlomenin směle čtěte info a line-up.
Drumandbassová stage má letos tu čest představit vám nejlepšího dnb dje současnosti. Je jím Andy C, který se na scéně pohybuje už celých 15 let. Navíc v loňském roce získal už pošesté! titul „Nejlepší DJ“ v anketě vlivného britského dnb webu Drum & Bass Arena, a to je rekord. Jeho enegický set a dokonalý styl mixu si budete moci plně vychutnat pod širým nebem, což jistě celkový hudební zážitek ještě umocní!
Z britských ostrovů nepřijede sám, ale s dalším neméně významným zástupcem jejich labelu RAM records: Dj Red One. Za gramofony má tento chlapík odkrouceno ještě víc let než Andy C a jeho zkušenosti jsou nejlepší základ pro kvalitní a energický set.
Třetím zástupcem ostrovní scény je Dj LOZ, rezident liverpoolského klubu Chibuku. Přestože je mu pouhých 24 let, hudbu skládá přes 8 let a jeho tracky byste našli v kufrech takových veličin jako např. Futurebound či High Contract. Ze svých dosavadních hraní on sám nejraději vzpomíná na Creamfields 2004, kdy předskakoval Markymu.
Zástupce českých a jednu zástupkyni slovenských luhů a hájů nemusíme představovat, patří mezi top djs a hrají po celé republice pravidelně. Jen bychom ještě chtěli doplnit, že dříve avizované vystoupení dje X.morpha + Buraak (live flute) bude ještě opepřeno hlasovým doprovodem Mc Vaanta!
Semtex Dnb Stage
17.00 Cosmic Cube (ShitMusic,CZ)
18.00 Kiara (Female Pressure,SK)
19.30 Koogi (Shadowbox, CZ)
21.00 Xmorph + Buraak – flute live (Redrum, CZ) + MC Vaant
22.30 LOZ (Chibuku,UK)
00.00 Red One (RAM,UK)
03.30 Katcha (Roxy,CZ)
05.00 Juanita Juarez aka Brooklyn (Horizons,CZ)
06.30 Marcco (Perpetuum,CZ)
07.30 end
:club:Už se to bliží konečně!!
HackenAlien
1. 8. 2007, 15:33
kde vyhrabali toho LOZ by me fakt zajimalo,ale tak co,aspon si odpocinem pred vrcholem.ale kdy uz mi kurva nekdo vysvetli proc tam furt davaji do tech line-upu katchu to fakt cekam.fakt jako, proste furt becko.marnost nad marnost.srat na to stejne pojedem domu.
kde vyhrabali toho LOZ by me fakt zajimalo,ale tak co,aspon si odpocinem pred vrcholem.ale kdy uz mi kurva nekdo vysvetli proc tam furt davaji do tech line-upu katchu to fakt cekam.fakt jako, proste furt becko.marnost nad marnost.srat na to stejne pojedem domu.
22.30 LOZ (Chibuku,UK) ..smotnout brčko a pokouřit posmát se a dát pivko...
00.00 Red One (RAM,UK).... pouze poslechnout par dubplates ....
01.30 Andy C + Mc Rage (RAM,UK) ...!show!.. staní v první řadě s otevřenou hubou...
03.30 Katcha (Roxy,CZ) ...odchod do domů popř. after či pokecat s kámošema a výkonu mistra....
Boris D. Glejd
1. 8. 2007, 15:41
skoda toho prekrivani techna a dnb
osbne bych si po xx letech poslechl carolu i bayera a samo andyho
btw co tam zase dela ta ice queen????!
Jo ta zenska mi zas akorat hne zluci...ble. A jeste se odpudive kouka...kdyz uz ji tam strcili, tak meli alespon v jinym case!
skoda toho prekrivani techna a dnb
osbne bych si po xx letech poslechl carolu i bayera a samo andyho
btw co tam zase dela ta ice queen????!ja se na carolu tesim. neslysel jsem jeste...adama jsem mel moznost poslechnout na pohode a bylo to dost minimalove oproti kdysi tvrdemu svedskemu technu...cely hradhouse je ale minimalovy. prave proto jedu nebo je zde jeste jedna alternativa ---> sonne mond sterne / line up http://www.sonnemondsterne.de/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=113
minimal je luxus, zvlast kdyz sem na zadne techno / minimalove party nebyl, tak bych tam chtel ale nevim jak to vyjde... jen tak predbezne nake mista v nakem aute dve by nebyly ? :D
HackenAlien
6. 8. 2007, 17:57
minimal je luxus, zvlast kdyz sem na zadne techno / minimalove party nebyl, tak bych tam chtel ale nevim jak to vyjde... jen tak predbezne nake mista v nakem aute dve by nebyly ? :D
tak to si s sebou vem bud hodne fetu [fakt nevim jakyho] nebo chcipnes nudou. pip pip pip tuk tuk tuk
ps sorry zapomnel sem cink cink cink
tak to si s sebou vem bud hodne fetu [fakt nevim jakyho] nebo chcipnes nudou. pip pip pip tuk tuk tuk
:bigup:
hh myslim ze
NE
je to magor i bez nakeho [chemickeho nevim]
chtěl jsem si poslechnout i mr. Brooklyna...uvidím, jestli to zvládnu tam vydržet při miss šlápla-vedle:)
ps sorry zapomnel sem cink cink cinknjn. kazdy to vnima jinak...ja se prave na tohle tesim. nahodim minimalove raminka a protancuju noc:)
ka-musza
8. 8. 2007, 10:45
njn. kazdy to vnima jinak...ja se prave na tohle tesim. nahodim minimalove raminka a protancuju noc:)
estli budesh nahazovat raminka...tak mi je asi fatk lito ze tam nebudu:D:D:D:D:D
No jak to tak vidim, tak asi vytáhnu ze skříně zaprášené Radiancy a bude show!!! :lol:
no hlavne at nezachci a bude to luxus.
stollson
8. 8. 2007, 13:32
21.00 - 22.30 parba
22.30 - 0.00 prestavka - (minimal) ??
0.00 - 1.30 waintin 4 god
1.30 - 3.30 OMG !!!
3.30 - ?? - rozdychavani sonickeho orgasmu
cant w8
HackenAlien
8. 8. 2007, 14:45
i see...vietnow!
fear is your only god on the radio.
to je jasny ze po andym se jede domu, pac katcha je fakt promoterska nemoc.
ale kamarade rozhodne bys nemel vynechat xmorpha s buraakem, to by byla tezka chyba, pac to je zazitek na kery nezapomenes.
nevim jak ty ale nepotrebuju k poslechu hudby byt buhvi jak "povznesen", minimal posloucham i doma a ze bych si tu k tomu daval lajny no nevim :D
Ještě jsem tam nebyla tak nevim
Je tam nějakou stage pod střechou samo myslim i lidi??
stollson
10. 8. 2007, 0:54
i see...vietnow!
fear is your only god on the radio.
to je jasny ze po andym se jede domu, pac katcha je fakt promoterska nemoc.
ale kamarade rozhodne bys nemel vynechat xmorpha s buraakem, to by byla tezka chyba, pac to je zazitek na kery nezapomenes.
rage to nandavaj :D
- ten xmorph bude drsnej ...je dost dobrej i sam - tohle bude maso ...
ale stejne se tesim nejvic na andyho po tom roxy.. a taky po tom jeho mixu z transmission to je ulet .))
HackenAlien
10. 8. 2007, 2:22
nevim jak ty ale nepotrebuju k poslechu hudby byt buhvi jak "povznesen", minimal posloucham i doma a ze bych si tu k tomu daval lajny no nevim :D
nepochopil.
Tak snad nam nebude pršet ,,nebo nepršelo už tam,??:D
myslíte, že tam budou i balónky? Byly tam třeba loni, nebo si nikdo nepamatuje?:)
Castrol
10. 8. 2007, 14:52
myslíte, že tam budou i balónky? Byly tam třeba loni, nebo si nikdo nepamatuje?:)
nevim nevim moc bych tomu neveril ...
HackenAlien
10. 8. 2007, 16:27
vzdyt je to tezkej official, tam balonky nebudou ni omylem
a to jsem si chtěl pouze nafouknout balónek, neboť se mi líbí, jak lítá ve vzduchu:):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
už nemužu dočkat andyho to bude show:smoker::smoker:
stollson
11. 8. 2007, 7:50
do prdele to snad vypada ze bude prset ...http://www.wkc.cz/forum/images/icons/icon13.gif
stejne jako loni....heh...no, ja si svoje uz letos vybral na uaf.... ;)
i kdyz premyslim, ze bych si mohl udelat takovej mensi vylet...chmm, red one laka.... :o
HackenAlien
11. 8. 2007, 14:31
kunda do pice.to je tak dyz se clovek spolehne na kamarady.sam autem nejedu.kdyby to aspon bylo nejak u vlaku,ale jet vlakem do brna a pak nakejma autobusama nebo cim to je sebevrazda co se cesty zpet tyce.
K"uRVA
OMG OMG OMG ... drsny fest i počasi nádherně vyšlo... a andy ??? nechápu to... MORD
stollson
12. 8. 2007, 10:12
ANDY C je bůh - a jestli o tom někdo pochyboval doteď tak teď už pochybovat prostě nemůže - je to nadčlověk... to co předvedl byl neskutečnej ale neskutečnej dvouapulhodinovej oragsmus.
Jak tam napral do toho nejaky ty Daft Punk to sem myslel ze jsem v nejake paralelni dimenzi ovladane mistrem zvuku...a ten zaverecnej mix s tim novym hopsadlem od suba to bylo unbeatable!!! no nevim proste moc MOC MOC MOC :D
stollson
12. 8. 2007, 10:13
kunda do pice.to je tak dyz se clovek spolehne na kamarady.sam autem nejedu.kdyby to aspon bylo nejak u vlaku,ale jet vlakem do brna a pak nakejma autobusama nebo cim to je sebevrazda co se cesty zpet tyce.
K"uRVA
nerikej zes tam nebyl do pici :(
KiLLSpideR
12. 8. 2007, 10:14
kua to verim ze to muselo byt hodne psycho no :)
a jak hrala katcha?dobry lol?:D
a jak hrala katcha?dobry lol?:D
kdyz skoncil andy tak to bylo jako konec predstaveni jako kdyby skoncil Vas nejlepsi film co jste videli v kine..a vy jste chteli aby to nikdy neskocilo, tak jako sam artista. kaca na facku (sjeta) proste loool nejvic.
jsem otřesen z toho co jsem viděl... pro andyho neexistujou žádné doby na mixování ...prostě to tám solí....fakt nevím jak on to dělá... to je pro mě největší záhada... neexistuje pro to ani žádné vysvětlení..
NEJ. set který jsem kdy viděl v životě. i celkově od andyho a toho jsem viděl jen 3x
jo a hral tvrdé pro mě neznámé desky (skoro žádný mainstream)
stollson
12. 8. 2007, 14:04
Rozdil mezi vystoupenim v roxy a tim co predvedl tady je propastny i kdyz je tomu tezko verit... v roxy jsem si na konci chvilema i unavou sedal apod ale tady to neslo, proste neslo... pumpoval to tam jak totalni blazen deska nedeska... neslo delat nic jinyho nez poslouchat jeho pokyny jako neskodna ovce v davu... udelal z nas svoje sonicke otroky .)))
hned jak zacla hrat katcha utikal jsem co nejdal to slo aby me tema svyma overtempo prasecinama nevykourila z hlavy ty andyho absolut mixy :D
...
jinak bezkonkurencne nejhorsi bylo vystoupeni chlapiku z Shit.cz (nazev docela sedi) ... to co predvadel ten radoby mc bylo jak z monty pythona nejakej joke ..
("put your hands up in the air" me totalne dorazilo a zacal sem se smat nad kelimkem ice tea ktery tam bylo kupodivu zadarmo :D) a dj tam sazel nechutne spatny mixy hitovek od sub focuse a 4 vyfetly decka tam delaly tancici kulisu ..MOC :D
Kiara me prekvapila dobrou selekci a i kdyz ji to obcas ujelo tak sem se docela bavil...concordi rulez
Koogi byl podle me dost dobrej a taky na nej zaclo tancovat uz docela dost lidi.. taky dobry valy zadny bublacky
X.Morph + Buraak to byl prvni vrchol vecera -- super inprovizace ..uplne jina hodnota ktera z toho vzejde...
Red One predvedl slusne mixy a samozrejme selekci hitovek a dubplatu... standard rekl bych...
pohrával si s davem jak s loutkama..... on si nedaval doubledropy, ale furt jen tripledropy....furt furt furt...
HackenAlien
12. 8. 2007, 14:13
to prirovnani s katchou sedi.vzdycky to tak je,nevim proc ji davaji za hlavni hvezdy pac je vzdycky najednou strasne citit ten rozdil, kdyby tam dali akiru tak by jim lidi neodchazeli.
kunda do pice me to sere jeste vic ze sem tam nebyl.budu brecet.
ps on hral na tri? jdu se zabit
HackenAlien
12. 8. 2007, 14:17
ty vole me uplne boli bricho strasne vnitrnosti jak sem uplne na mrdky z toho ze sem tam nemohl dorazit kvuli zmrdanejm neschopum kdyz ted slysim jak uzasny to bylo. mami!!!
stollson
12. 8. 2007, 14:17
to prirovnani s katchou sedi.vzdycky to tak je,nevim proc ji davaji za hlavni hvezdy pac je vzdycky najednou strasne citit ten rozdil, kdyby tam dali akiru tak by jim lidi neodchazeli.
kunda do pice me to sere jeste vic ze sem tam nebyl.budu brecet.
ps on hral na tri? jdu se zabit
to je fakt na hovno sem se tesil na tvuj report tohle by byla radost cist .)
zacal ladie night (VIP?)..jinac co vim 1x tc - raise roof, hazard - mr. happy... nevim..fakt jsem hodne neznal ...jinac hral tvrde nic jsem neznal uplne jiny vyber desek nez na nejake innovation, slammin vinyl atd. (tedka se mi nechce verit ze sety ktere mam od andyho v pc jsou opravdu od andyhp) kdyby byl ten set zaznamen, tak bych ho musel zaznamenat na zlaty harddisk a poslouchal ho pořád dokola....fakt drsna selekce .. jedna pasaz (20 min) byla vylozene pasaz oldschoolu nechapu 3 odschool desky v dropu a andy kroutil furt na mixu..proste jsem otřesen ještě z toho budu dlouho v tranzu...
KUA CO TO BYLOOOOOOOOOOOO WOW :hihi: ZNOVA ZNOVA ZNOVA
jinac rewindy jen 3x na ladies night a raise roofa to vzdy kdyz jsem pred andym tocil rukou..jeste mu tam red one daval jeden mezi tema oldchoolama rukou...hehehe
stollson
12. 8. 2007, 14:34
renegade snares - omni trio - MOC!!! + do toho neco na co si nemuzu vzpomenout...ale ty oldschooly pred koncem fakt zabraly to je fakt
ted sem to chtel taky napsat s tema setama...u nas hraje vzdycky mnohem lip tezko rict cim to je ale mozna kvalitnejsim publikem :p
kazdopadne v anglii hraje porad hitovky a tady hral kvalitu
a ten track od suba novej co hral na konec a prazil do toho body rock tak to byl proste cistej orgas
sfcus - Timewarp
stollson
12. 8. 2007, 14:35
jinac rewindy jen 3x na ladies night a raise roofa to vzdy kdyz jsem pred andym tocil rukou..jeste mu tam red one daval jeden mezi tema oldchoolama rukou...hehehe
GIRL YOU KNOW .... bitches are HIIIIIIIGH HIIIIIIIIGH HIIIIIIIGH :D
to byl drsnej rewind...dobry jak on dokaze i z prumerne desky udelat klenot
renegade snares - omni trio - MOC!!! + do toho neco na co si nemuzu vzpomenout...ale ty oldschooly pred koncem fakt zabraly to je fakt
ted sem to chtel taky napsat s tema setama...u nas hraje vzdycky mnohem lip tezko rict cim to je ale mozna kvalitnejsim publikem :p
kazdopadne v anglii hraje porad hitovky a tady hral kvalitu
a ten track od suba novej co hral na konec a prazil do toho body rock tak to byl proste cistej orgas
sfcus - Timewarp
tripledrop :sfcus - Timewarp, body rock a jeste neco...
renegade snares - omni trio tease do if we ever - hcontrast
stollson
12. 8. 2007, 14:38
no jasny if we ever... ja sem byl na vrcholu rozkose takze mi prestavala fungovat pamet :D
Femfing
12. 8. 2007, 14:39
tripledrop :sfcus - Timewarp, body rock a jeste neco...
nosher rmx? :)
nosher rmx? :)
JOOOOOOOOOO PRESNE !!!!! ty jsi tam byl??
Femfing
12. 8. 2007, 14:41
JOOOOOOOOOO PRESNE !!!!! ty jsi tam byl??
bohužel nebyl :(( , ale vím, že to tak hraje ve všech setech.
fakt nej set v mem zivote absolutní absolutium.
stollson
12. 8. 2007, 14:43
a prece to funguje .)
HEJ ja kdyz si pomyslim za jak dlouho ho zas uslysim na zivo tak se me chce brecet...asi ho unesu a budu ho nutit aby me hral kazdej den :D
potom co jsem videl ...jsem chtěl prodat gramce a ukončit kariéru....:), ale řekl jsem si dost --- kupuju 3-ti technics
HackenAlien
12. 8. 2007, 15:23
mekos> v praze to bylo stejne, naprosto jiny set nez ze cd packu.
stollson>napis report prosim. klidne kratky jen ja sem psycho ze neumim psat kratke reporty. dame to na shdwbx.prosim.
Femfing
12. 8. 2007, 15:24
potom co jsem videl ...jsem chtěl prodat gramce a ukončit kariéru....:), ale řekl jsem si dost --- kupuju 3-ti technics
no tak hodně štěstí s 3 gramcem :)
stollson>napis report prosim. klidne kratky jen ja sem psycho ze neumim psat kratke reporty. dame to na shdwbx.prosim.
ja cd nesnaším..nikdy jsem na ně nehrál (4x v životě?) a ani hrát nechci...
stollson
12. 8. 2007, 15:25
muzu to zkusit ale musel by mi nekdo trosku pomoct s tracklistem protoze sem toho pulku zapomnel..tracklist je dulezitej jen u andyho ale i tak tam mam dost mezery...
HackenAlien
12. 8. 2007, 15:26
ja cd nesnaším..nikdy jsem na ně nehrál (4x v životě?) a ani hrát nechci...
sakra chlape.cti co co pisu. "cd pack" = innovation, slammin vinyl,... proste zaznamy 6ti a vice cedeckove z tehle akci.
HackenAlien
12. 8. 2007, 15:27
muzu to zkusit ale musel by mi nekdo trosku pomoct s tracklistem protoze sem toho pulku zapomnel..tracklist je dulezitej jen u andyho ale i tak tam mam dost mezery...
tracklist u 3decks andyho nedas nikdy, to neda nikdo. vypichni jen par extatickejch momentu. report jde napsat i uplne bez tracklistu.
no tak hodně štěstí s 3 gramcem :)
potom co jsem si dokazal sam v arnoštu na poslední party, tak jdu do toho...
stollson
12. 8. 2007, 15:29
tracklist u 3decks andyho nedas nikdy, to neda nikdo. vypichni jen par extatickejch momentu. report jde napsat i uplne bez tracklistu.
ok du na to
sakra chlape.cti co co pisu. "cd pack" = innovation, slammin vinyl,... proste zaznamy 6ti a vice cedeckove z tehle akci.
:hihi: sorry.. jsem ještě vyklepnutý z andyho setu
HackenAlien
12. 8. 2007, 15:31
rozumim no. [smutek]
stollson
12. 8. 2007, 15:31
:D :D :D
stollson
12. 8. 2007, 16:11
MEIKOS: Prosim napis sem vsechny zasadni momenty z andyho ktery si pamatujes ja tam pridam svoje a mozna to nejak dame cely dohromady...
dalsi skvela party mi utekla...... sem low
stollson
12. 8. 2007, 18:51
hacku psal sem ti na icq tak si me kdyztak pridej poslu ti ten report...
Pocasi super , bavil sem se fajn andy krutor , marco carola taky vklidku , nejvetsi vrchol byla katcha zazdila celou akci,ale to se¨cekalo jen se to bohuzel potvrdilo ...
Jinak bych chtel pochvalit zvuk na vsech stagich vyvazeny a hutny ...
Nechci vidět ty fotky hlavně tu nedavejte odkazy:neutral:
Myslim, že s celé akce nejhůř dopadli blum blumaci mazec brutal
Femfing
12. 8. 2007, 20:04
cim zacal andy ?
http://www.wkc.cz/forum/showpost.php?p=97358&postcount=78
Laa-laa
12. 8. 2007, 23:27
Nechci vidět ty fotky hlavně tu nedavejte odkazy:neutral:
Myslim, že s celé akce nejhůř dopadli blum blumaci mazec brutal
Jj, to máš asi pravdu no, ale do rána jsem si tu párty fakt max užívala, všechny stage byly namakané, asi jsem si nakonec fakt měla vzít ty moje staré Radiancy a jít si pořádně zafarat na jiné stage, ptz na těch drumíkách mě to chvílema zas tak moc nebralo. Andy C jako pecka, to určitě, i když jsem na něm byla tak celkem hodinku, ptz ta tlačenice se nedala vydržet a stát v zadu mě nebavilo. Aspoň jsem si zapařila na všech stagích. Fakt povedená akce, ne-li nejlepší z celého léta!!! :slayer:
no andymu se to taky me prislo hodne libilo :)
http://www.rave.cz/2007/fotky/08/hradhouse-tana/53.jpg
ale opravdu komunikace s publikem super a ocividne se tez sqele bavil .... j
jinak me tez preqapilo ze nehral skoro provarene valy a dosti mistama dosti tvrde a negdy pekne polamaniny .... mooooc se mi libila zlamanina co mu zrewindoval red one .... a celkove to bylo max supa ... jinak na zacatku andyho hafo tlacenice ale behem pulhodky se to zklidnilo a dalo se v poho fungovat skoro vepredu ... jinak bych i zminil
i red ona spoustu neznamych valu a byl bych rad kdyby se mi nejake z nich casem dostali do ruk ....
set andyho byl pro me masakr tak asi do poloviny ,pak uz me tak nebral vyber desek a mozna i tim ze se nedalo skoro hybat ve prednich liniich.btw nevite nekdo nazev desky ,kterou double-dropoval prvni desku a posleze ji zrevindoval?
Castrol
13. 8. 2007, 10:41
ke prva fota ale spis z tuc tuc stagy ... ale ke andy tam je taky :)
http://www.rave.cz/fotky/9791/tomstarovy-fotky-z-hradhouse-2007/
http://www.rave.cz/fotky/9790/taniny-fotky-z-hradhouse-2007/
Přiznam se mě se to moc nelibilo hral skoro všechno co znam žadné rubačky nevim no:smoker:
dle meho nazoru byla akce az na tlacenici u vstupu skvele zvladnuta. vsechny stage meli kvalitni zvuk. na technu me mile prekvapil marco carola coz se ovsem dalo cekat. na dnb to byl pak andy ktery si to rezal hlava nehlava.
bes a nejvetsi lofel bylo hrani katchi. na technu pak michala poliaka. i kdyz jsem uz nedoufal ze to pak muze byt lepsi nastoupil orbith a opet to rozpalil v trosku tvrdsim razeni.
par fotek z hradu (sry ale mobil)
http://img292.imageshack.us/img292/24/obraz010ev0.jpg
techno stage
http://img168.imageshack.us/img168/2875/obraz013kf2.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/7955/obraz016tz7.jpg
Laa-laa
13. 8. 2007, 16:38
Další fotky: http://www.techno.cz/party/report/fotky.php?dir=dan/2007/0811hradhouse :wink:
Čím se Katcha tak zostudila? Nebo už je to jen takové hanění z principu?:D...
fotky:http://www.superdance.cz/fotky/galerie-5278-hradhouse-2007-boskovice-u-brna-11-8/
Hrrnec vlevo v rohu:)
http://img170.imageshack.us/img170/2307/img00276ho3.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=img00276ho3.jpg)
Hrrnec vlevo v rohu:)
http://img170.imageshack.us/img170/2307/img00276ho3.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=img00276ho3.jpg)
nj ... a tady este jendou s meikosem po levici :wink:
http://www.techno.cz/party/report/dan/2007/0811hradhouse/img00278.jpg
ROYanek
14. 8. 2007, 16:23
nj ... a tady este jendou s meikosem po levici :wink:
http://www.techno.cz/party/report/dan/2007/0811hradhouse/img00278.jpg
btw. taky tam vidim Budu uprostered je schovany drobek ;) a ja tam taky jsem lait schovan hold o kousek v pravo ;) vsichni pokupe.byla to nej axe i kvuli tomu prostoru byl jsem tam poprve a fakt se mi to tam zalibilo andy no buh jen jsem cumel s otevrenou pusou a divil jse jak se mu ty desky samy od sebe srovnavaly fakt pritvrdil a to je podle meho gusta :D:D:D no ale nevim ten MC se mi moc nezamlouval co jsem slysel co 5minut tak bylo "make some noise" a to porad dokola :(:(:( waris> radsi no comment tak znamych desek nehral nebo jsi asik velky znalec nic ve zlem ;) :D:D:D
stollson
14. 8. 2007, 20:06
btw. taky tam vidim Budu uprostered je schovany drobek ;) a ja tam taky jsem lait schovan hold o kousek v pravo ;) vsichni pokupe.byla to nej axe i kvuli tomu prostoru byl jsem tam poprve a fakt se mi to tam zalibilo andy no buh jen jsem cumel s otevrenou pusou a divil jse jak se mu ty desky samy od sebe srovnavaly fakt pritvrdil a to je podle meho gusta :D:D:D no ale nevim ten MC se mi moc nezamlouval co jsem slysel co 5minut tak bylo "make some noise" a to porad dokola :(:(:( waris> radsi no comment tak znamych desek nehral nebo jsi asik velky znalec nic ve zlem ;) :D:D:D
hrál po zvuku známé desky - jen si kruci vzpomenout jak se jmenují... :) v tom jeho tempu je to nadlidské si to zapamatovat.
ka-musza
14. 8. 2007, 21:14
heeeeeeeeeej ja tu brecziiiiiiiiim boze proc sem tam nebyla ku*wa ku*wa ku*wa ku*waaa....to se ani neda cist!!!!...aaaaaaaaaaaaaaaaaa
HackenAlien
14. 8. 2007, 21:58
Čím se Katcha tak zostudila? Nebo už je to jen takové hanění z principu?:D...
videl sem ji tenhle rok tak 4x a pokazde je to uplne to same cim dal hur. vylez nekdy z nory, bez se na ni podivat a pochopis.pro ni je slov skoda.
katcha na mixu saha snad jenom na crossfader,to hovori za vse.
Laa-laa
14. 8. 2007, 23:26
Zkopčené z www.hradhouse.cz: Hodnocení 10. ročníku Hradhouse od pořadatelů:
Festival navštívilo rekordních 5800 lidí, všichni djs přijeli (až na Djku Lillou), velké zpoždění měl Adam Beyer, který zmeškal let z Varšavy do Vídně a museli jsme pro něj jet v noci do Polska (320 km, do Krakova). Omlouváme se za fronty u vstupu, příště utvoříme dvě brány, aby byl vstup volnější. Takový počet lidí jsme skutečně neočekávali !!!
Otázkou je, zda vůbec má být nějaké „příště“? Hradhouse dosáhl svého vrcholu a máme pocit, že je třeba změnit koncept (dvoudenní) nebo udělat rok pauzu či festival ukončit v bodě největší slávy a úspěchu.
Je to podobné jako se sportem – Michael Schumacher odešel z F1 jako vítěz, Björn Borg vyhrál několikrát Wimbledon a ukončil sportovní karieru již v 26 letech, protože necítil další motivaci.
Má Hradhouse pokračovat? A jak? Má skončit a proč? Je kam jít? Co se má změnit a zlepšit?
Budeme rádi za Vaše náměty a hodnocení, prosím posílejte je na náš mail mersey@volny.cz.
Všem návštěvníkům děkujeme za návštěvu a za vytvoření krásné atmosféry na 10.ročníku Hradhouse. Děkujeme také firmě T-Servis za úžasný zvuk a naprostou profesionalitu na všech stageích. Andy C prohlásil, že lepší zvuk a atmosféru nikdy nezažil.
Za pořadatele (Mersey a Vichr Production)
Pavel Tesař
No takže jsem tam byla asi poprvé a naposled, dobrý dojeb! :(
videl sem ji tenhle rok tak 4x a pokazde je to uplne to same cim dal hur. vylez nekdy z nory, bez se na ni podivat a pochopis.pro ni je slov skoda.
Já ji slyšel před dvěma měsíci, leč v jistém zkreslujícím opojení. Jen mne zajímalo, zda to bylo vyjímečnějsí, než obvykle...S vylézáním z nory problémy nemám, bez obav..
Zkopčené z www.hradhouse.cz: (http://www.hradhouse.cz:) Hodnocení 10. ročníku Hradhouse od pořadatelů:
Festival navštívilo rekordních 5800 lidí, všichni djs přijeli (až na Djku Lillou), velké zpoždění měl Adam Beyer, který zmeškal let z Varšavy do Vídně a museli jsme pro něj jet v noci do Polska (320 km, do Krakova). Omlouváme se za fronty u vstupu, příště utvoříme dvě brány, aby byl vstup volnější. Takový počet lidí jsme skutečně neočekávali !!!
Otázkou je, zda vůbec má být nějaké „příště“? Hradhouse dosáhl svého vrcholu a máme pocit, že je třeba změnit koncept (dvoudenní) nebo udělat rok pauzu či festival ukončit v bodě největší slávy a úspěchu.
Je to podobné jako se sportem – Michael Schumacher odešel z F1 jako vítěz, Björn Borg vyhrál několikrát Wimbledon a ukončil sportovní karieru již v 26 letech, protože necítil další motivaci.
Má Hradhouse pokračovat? A jak? Má skončit a proč? Je kam jít? Co se má změnit a zlepšit?
Budeme rádi za Vaše náměty a hodnocení, prosím posílejte je na náš mail mersey@volny.cz.
Všem návštěvníkům děkujeme za návštěvu a za vytvoření krásné atmosféry na 10.ročníku Hradhouse. Děkujeme také firmě T-Servis za úžasný zvuk a naprostou profesionalitu na všech stageích. Andy C prohlásil, že lepší zvuk a atmosféru nikdy nezažil.
Za pořadatele (Mersey a Vichr Production)
Pavel Tesař
No takže jsem tam byla asi poprvé a naposled, dobrý dojeb! :(
Daši jak jsem to dočetla dostala jsem svijak :D hustě si to ukončila..kdo vi jak to bude:confused: když to ukončí tak udělají určo nějaký ale pod jiným nazvem si myslim no kdo vi??:D
Daši jak jsem to dočetla dostala jsem svijak :D hustě si to ukončila..kdo vi jak to bude:confused: když to ukončí tak udělají určo nějaký ale pod jiným nazvem si myslim no kdo vi??:D
Prdlajz jen delaj caviky aby se o tom bavili lidi celej rok esli teda bude nebude ale samo ze nakonec bude ....
therapist
15. 8. 2007, 7:25
Andy C prohlásil, že lepší zvuk a atmosféru nikdy nezažil.
:hihi:
taky me to ted malo pobavilo :hihi:
Sallyman
15. 8. 2007, 15:13
http://youtube.com/results?search_query=hradhouse+2007&search=Search
ROYanek
15. 8. 2007, 15:59
jj :D:D:D a nejaky rozhovor s Andym nikdo nepodnikl btw. Saiha ;)
Musim se pridat ke kladnemu hodnoceni. Celkova atmosfera je fakt strasne silna, proste kalba mezi hradbama se jen tak nevidi :-). No a Andy, skoda mluvit drsna show se vsim vsudy. Akorat mi snad jeste cely dalsi den piskalo v usich :)
stollson
16. 8. 2007, 10:32
kdoví třeba je to milovník zřícenin :)
http://www.hradhouse.cz/index.php?news=38
ptaczek
28. 8. 2007, 13:04
http://iwettka.rajce.idnes.cz/Hradhouse_11.08.2007/
stand.art
6. 9. 2007, 15:42
Prdlajz jen delaj caviky aby se o tom bavili lidi celej rok esli teda bude nebude ale samo ze nakonec bude ....
nene, nevím jak s hradem ale tesař (hlavní organizátor) by měl pořádat creamfields 2008 s podtitulem "central europe" ..slyšel sem něco o beastie boys a fatboyslimovi, takže uvidíme...mělo by se to konat někde okolo břeclavi, jih moravy _ 60km od brna..bydlím tu takže se tomu nebráním jinak hrad supa! andy je bůh!!!
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.