View Full Version : SLUNOTVAR2@YACHT CLUB_2/11/UTERY
no takze na pevno sem dohodnuty s kosou,tvitakem,zaludem...byl bych rad kdybyste mohli prijet pavel s fugasem a petou...ale piste kdokoliv by mohl prijet at to muzu dat co nejdriv do kupy bo neni moc casu[/color]...finanacni podminky jako minule-jednoducha matematika-kazdy dostane zaplacene svoje naklady a cisty zisk se podeli vsema co v tom budou mit prsty...tzn +-500.piste co nejdriv prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
therapist
21. 10. 2004, 10:18
Potvrzuji ucast.
Potvrzuji ucast.
luxor :bigup:
tweety
21. 10. 2004, 14:48
yabadabadooooooo!!!a je to oficialne venku-posledni uprimna klubovka na svete hlasi sve druhe pokracovani :twisted: :twisted: :twisted:
tak uz je jenom treba se naucit cisla banikovcu,at vime,kdo ma dvacitku a kdo sestku :D :D :D a poradne to roztocime...slavo,uz toc speky :!:
Už sa t?ším na Br?áky........ chusss...
dufam ze brnaci se uz tesi na nas :D
dufam ze brnaci se uz tesi na nas :Djo
uz! uz? :wink:
nikdy neni dost brzo :twisted: :pivo:
therapist
25. 10. 2004, 18:26
Toz tak se znova nezucastnim. Tentokrat pro zraneni... :cry:
tweety
25. 10. 2004, 18:36
Toz tak se znova nezucastnim. Tentokrat pro zraneni... :cry:
kua pwl..to je snad kletba :!: :evil: toz chvilku poronime krokodyli slzy a pak zahrajem na tvoji pocest 8) btw..copak se ti prihodilo :?:
therapist
25. 10. 2004, 18:40
spadl jsem trochu nesikovne, nemuzu moc chodit a mam narazeny xicht...
mam napad..dame s kosou tribute set to therapist....zaja revival :D
No jo no... Co se dá d?lat, ale mám pocit, že do t?etice už to ur?it? výjde... Mimochodem, co budem robit ve vlaku? Mohl bych vzít zp?vník a šachy... :-)
http://www1.webpark.cz/~mtz~2cacdb184bbf6d3ea8dcef120286d3a4/mtz/slunotvar.gif
http://www.fitrik.com/slunotvar/images/slunotvar.gif
spadl jsem trochu nesikovne, nemuzu moc chodit a mam narazeny xicht...What? Jak jsem te videl, malem jsem te nepoznal a ty tak na nas...
Jinak potvrzuji ucast. Jo a doufam, ze to bude jeste pekelnejsi nez minule ...
jo a s tema 500k sem to mozna troske presolil bo je nas ted vice ale myslim ze je to jedno ne,hlavne at je kalba jak minule
O buky se vubec nejedna...Hlavne at se zaplati pronajem (jestli nejaky je) a cesta...Boh!
Místo odpov?di jsem založil nové téma ohledn? toho flyeru... T?ším sa, chalpi...
dizetai
26. 10. 2004, 20:31
Nexu_?co?branik dorazi az z Doveru?
jasne..takze musi prijit hodne lidi at se mu zaplati letenka... :lol:
on te? p?ijede na pár dní a pak zas jede zp?t aspo? tak mi to ?íkal dilli?ák
ale vubec..matesovi se podarilo s nim podepsat exkluzivni smlouvu..a podarilo se mu ho ukecat jenom na 10000+letenka+bar..to je feer ne? brnaci se ma j na co tesit :lol: :D :) :twisted: :lol: :o :wink: :P :D :lol: :lol:
Rspkt Mtz..To intro je opet hodne punk. Zajimalo by me, kdo to dela? Jo a hlaska "bily cigan" Crow me nejvice dostala..Boh! Vsichni 2.11.@Yacht..
Rspkt Mtz..To intro je opet hodne punk. Zajimalo by me, kdo to dela? Jo a hlaska "bily cigan" Crow me nejvice dostala..Boh! Vsichni 2.11.@Yacht..
rspkt fitra ja sem jenom psal :twisted: texty
Ftr-intro..1*..Mtz-texty..1*..Rspkt kucii..Jo a Mtz, to s tim zaludem je taky hodne punkove. Krabicka od sirek :hihi:
http://slunotvar.tk/
Moooc dobreee, tomu rikam propagacka se vsim vsudy. Respekta...
mtz to si vymyslel sam ty texty??? drsne jak dlouho ti to trvalo... Kdybych nikoho z nich neznal tak bych se podle toho co si napsal nejvic tesil na zaluda
slavoo
31. 10. 2004, 13:22
mna by zaujímalo, ?i niekto z Brna dosiel a z k tejto stranke (ww.), s tym ze uvazuje ist na SLUNOTVAR a ?o od tejto kalby o?akava?
Treba vyvratit predsudky :) aj ked si myslim ze propagacia luxusna
... plagaty su aj v lese..
vela ludí to uz i pozná :?: :wink: :cigo: RESPONSAS KELKUN §!
:pivo: TO JE ?IERNA RÍBEZLA :roller: :smoker:
mtz to si vymyslel sam ty texty??? drsne jak dlouho ti to trvalo... Kdybych nikoho z nich neznal tak bych se podle toho co si napsal nejvic tesil na zaluda
chvilku ale na zaludovi sem faral nejdele vubec sem nevedel :twisted:
Vsak ma taky Zalud nejlepsi propagaci..Krabicka od sirek, desky podle obrazku.. :lol:
jo tak zitra byste meli jet z ostravy 18:03 z hlavaku tak se neak domluvte na hromadnou,esli chcou olomócaci pristoupit do stejneho vlaku tak v nezamyslicich 19:51/z olomouce vyjizdi 18:56/a v brne je 20:43...pokud byste nechteli prestupovat tak oc 18:50 bno 20:33-rychlik praded...takze doufam ze zitra bude masiv jak minule :wink: c ya there :!:
cht?l bych burdovi poslat peníze co mu dlužím tak se n?kdo kdo jede do toho brna ozv?te
Neboj Maty, nejak dorazime. Snad nebude zadny problem..Jo ale prece jenom jeste. Co pak? Stavite se pro nas na nadrazi?
Neboj Maty, nejak dorazime. Snad nebude zadny problem..Jo ale prece jenom jeste. Co pak? Stavite se pro nas na nadrazi?
budu delat vsechno pro to aby pro vas jean prijel :twisted: chapes :wink:
line up?????top secret!!!!!
+ DZI/wkc/na posledni chvili
dizetai
2. 11. 2004, 13:58
yeeeaaah......... :wink:
tak myslim ze se kalba hooodne povedla :!: :!: :!:
abych se musel prodirat pro pivo pres 4 rady lidi se mi uz teda dlouho nestalo...
mazec :twisted: dik vsem,nejdrsnejsi byli tvitak s rippou RESPECT BTB!
kurec tam bylo i btb?
jo skvele se s tvitakem doplnovali...fakt drsne
kurec tam bylo i btb?
jo skvele se s tvitakem doplnovali...fakt drsne
presne...videli sme maximum co muze cesky mcing nabidnout a to bez jakkekoliv nadsazky...SHOW!!!
¨doufam ze to nekdo nahraval
_doufam ze to nekdo nahraval
myslim ze to nahraval wlada... luxus kalba... mtz respecta :!:
jo jo
...to by som si prial každý týžden
taký tHC prelet :wink:
fotky na http://www.zulu.cz/reporty/reporty.php?akce=20041102slunotvar2
ufff...co dodat-tak je to za nama,kdo byl,vi,kdo nebyl-krome radne omluvenych-ma neomluvenou kalbu a jeste k tomu :fucku:
BYLO TO BAJECNE a timto bych chtel ze srdce podekovat vsem,kteri se podileli na hladkem prubehu axe...vsak vy vite,plantaznici :hihi: :mrgreen: :bigup: ....tazka jazda,co,slavo..ranni speky..smrš? :!: :twisted: tak to ma byt :wink:
wladimir
4. 11. 2004, 19:10
Jo mam to nahrane,jenze posek,protoze je to bez mcs(coz bylo asi nejlepsi)-neni to moje vina,proste to nejak zblbnul mixak,asi se tam melo neco prepnout.
:shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :? :| :( :cry: :!:
therapist
5. 11. 2004, 13:22
neni to moje vina, proste to nejak zblbnul mixak,asi se tam melo neco prepnout.
What? :D
Taky to nechapu..Nejhorsi na tom je, ze na tom setu je asi tak 5 rewindu a kdyz to poslouchas, tak si rikas:"nudenka" a kdyz to bylo v realu, tak tam tweetak punkove rval na cele kolo a lidi s nim..Mrzi me to :cry:
Rikam..Vazne me to mrzi :cry: ..
kurna toe skody :cry: konecne se mi jednou povede kalba a tohle...
nebude to tim,ze ty micy byly pichle na ten velky digitalni mix a ne na ten ecler,co se na nem hralo?ale co uz...jebato
To je mozne, ale nevsiml jsem si, kde to bylo napichnute..Vis jiste, ze na tom velkem mixu?..
Tak jestli ty pitche byly zapojené takhle - TAK TO TÍM BUDE. Jsem z toho rovn?ž dojebaný, t?šil jsem se na velkou dávku energy at my home...
Jj J:velkou(a) dávku(a) energy at my home...::Sex s Rencou :wink: ..Boh!
Promin Petko, ale libila se mi ta hlaska :lol: ..
Promin Petko, ale libila se mi ta hlaska :lol: ..
Kosa, ty chlívníku:)
Jj J:Kosa, ty chlívníku:)..Jo no, to by sedelo. V chlivu jsem si posledni dobou zahral az moc.. :lol:
Jj J:Kosa, ty chlívníku:)..Jo no, to by sedelo. V chlivu jsem si posledni dobou zahral az moc.. :lol:
Nesloví?ka?, chlípníku... Kon?íš :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.