View Full Version : 27.11.2004___ED RUSH@TRIDENT 35___PARTYzanske.SK
tweety
31. 10. 2004, 11:57
http://sweb.cz/tweetbox/T35.jpg
dj kato si k oslave svych 29.narozenin nadelil darecek,ktery nesezenete ani v tescu!!!pozvani totiz prijal slovutny ED RUSH (bacil rec.),tudiz kdo ho nebude mit po get punked dost,hura na vychod!
NFO:
27.11.2004*reset-partizanske,SK*2 floorz*nyce chix*borowitchka*
ceske piwko( :bigup: )*****kdo byl,vi...
mozna je jeste vhodne osvetlit ten podivne pusobici support,ale to vite,
bratia jsou hold faraci :D ,tudiz:
DJz
otiec=galagher
trener=gabanna
blacur=blupcat
katka=kato
ricki spiz=ricki fitz
minsk=minkz
propan=proppa
grizzly=bisley
punky=funky
zbytok=byto
chrobak=insect
architekt=destroyah
MCz
gaha=gahira
hairy potter :roll: =...taxchvalne-muzete trikrat :lol:
designed4pureNjoyment :cigo: :smoker: :deska: :ohen: :pivo:
dizetai
31. 10. 2004, 13:16
Tweete musim jet s tebou :twisted:
ja tez... to zas bude o naradi :twisted: hairy potter MoC rad rum?? ???
zdravim TT :)
bude to na?ez 27 !! :pivo: :twisted:
Já musym jet taky...Tweety když tak dej v?d?t jak tam, jedeš a po?ešíme to...peace..... :twisted: :twisted: ...pokud by nás bylo dost do auta vzal bych ho....
clive..srdecne pozdravy na vychod...space klub=massive zurec :twisted:
hrk..nabalime,zafarame,pojedeme..autem je to fpoho,asi 2 a pul hodky a vubec-kdo pojede,NE-PRO-HLOU-PIII :!: :!: :!:
a ty zeny :shock:
dizetai
3. 11. 2004, 13:17
Rikam ja bych jel,ale nejsem si jisty jestly nejsem hloupe nebo tupe :?
co to meles...ty si kar...Nmalne pojed a bude... :pivo:
dizetai
3. 11. 2004, 13:29
Vsak ficim luline....bude nadupane
inliner
3. 11. 2004, 13:55
JEDU TESH... :o)
ale panove,to vypada na podareny vylet :twisted:
akorat sestavicka na mensi projizdku...pcik shofeur+dzi+inli+me.myself&i
:D :D :D :D :D to zas bude :roll:
....a Twee,nešel by za?ídit náký nocleh,že by se i driver mohl p?iotráviti... :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted:
:cigo: hmm... yede este nekdo s kym byvh moh'yet?? ??? hromsti chachari, ja nemam ted moc casu webowat :cry:
kurec to chcu vid?t jak to finan?n? utáhnete te? olomouc pak gardenzitty after harvest a nakonec slovensko a dnes stoun :D
juj... ani sem nad tim nepremyshlel... za hodku mam obhajobu semestralky... :tak trochu relaxuju 8) ... ale s tema kekchos se to neyak vykuti... hardworkin'smilin 8)
inliner
5. 11. 2004, 13:46
Ja nechci zase zvracet... :o) Ale co uz...
hrk..verim tomu,ze se spani vyresi,kdyz to budu kutit vcas....
btw.jak to tady tak sleduju,musim podotknout,ze vstupy a eventualne nocleh pujde zaridit max.pro 1 karu=3 lidi krome me,tak at se s tim pocita....ad partiez:neblaznete,taky nemusite byt na kazde klubovcr,co se tu namane,nee?(gardenzitty,after harvest...),radsi setrete keke na poradny bash :!: :twisted: a fgz,ty se3 vis na co-se jednou nenaper a udelas mi radost....
hrk..verim tomu,ze se spani vyresi,kdyz to budu kutit vcas....
btw.jak to tady tak sleduju,musim podotknout,ze vstupy a eventualne nocleh pujde zaridit max.pro 1 karu=3 lidi krome me,tak at se s tim pocita....ad partiez:neblaznete,taky nemusite byt na kazde klubovcr,co se tu namane,nee?(gardenzitty,after harvest...),radsi setrete keke na poradny bash :!: :twisted: a fgz,ty se3 vis na co-se jednou nenaper a udelas mi radost....
Tak to abys už za?al kutit...vstup zaplatím kdyby byla nouze,ale ten nocleh bych opravdu uvítal,jelikož ?ídit dom? dajaké 3 hodiny po hyperkalu... :nene: ....když tak dej v?d?t ... v každém p?ípad? bych se jel podívat n?kde jinde než 50 km okolo....
2 TWT: Mamrdoz, jag jedesh do Paaaaaaaaaarty-zanskeho. Joinul bych se g tobe. Takovou zurku bych si nemel nechat uyd. Co takhle zobrat Bohuzela Zrudu a Boba Hadrmana a vyrazit jak za staryh cazzzu :twisted:
Callnu Ti behem tydne, OK? See ya
2fuggaz: Doufám, že se uvidíme na žúrce. Czus Obeck
PZ: A moc nepij, víš že potom blinkáž :nene:
tweety
18. 11. 2004, 17:16
fuj mamrde...uplne me vylekalo,ze jsem te tu nasel...toe ti taky podobne,
cpat se na kazdou pitku,kera jen troche voni borovickou :D :pivo:
nevim,jestli sis precetl vsechny prispevky na tohle tema,ale ja uz v jedne kare angazovany jsem-neni problem dojet v bande jak cip,ale vstup a spani muzu vykutat jenom pro to jedno(nase) auto.,.. :?
ale jinac ta kalba bude stat za to-coz ostatne tusis :lol: :pivo: :D :smoker: :hihi: :deska: :ohen: :mrgreen:
tak co Twee m8 jak to vypadá se slovakiíí...platí to ??? dzi - inlajna :?: :?: :idea: cht?lo by se to domluviti jak,co a tak...však to znáte.... :wink: :wink:
tweety
24. 11. 2004, 11:44
taaakze:ubytko pro 1 autó=4 hovadaky je poresene,jenze....
...v ramci dodrzovani rozpoctu(to vite,eda v malem klubu neni buhvijak vydelecny podnik) mi byl priznan pouze jeden volny vstup...je to koneckoncu prirozene a rad bych uvedl,ze vysady artist+1 se dockali pouze otiec,trener,blacur a ja,takze se necilte........ :|
ocenil bych,kdyby jste tu vy,co mate zajem jet rozHRKanou karou,uvedli,jestli zajem plati.....ze,michal und milan...a to do zitrka,
at kdyztak jeste nekoho sezenu(a nabidky se jenom hrnou :lol: 8) ).
jinak tam bude hafo vip borovicky,takze se serezeeeeem :!: :twisted: :!:
skoda,ze tu neni emotikon pro kocovinu,hnedka bych ho sem fucknul.. :wink:
Já osobn? jsem pro...s tím že jsem ?íti?,tak ten vstup mám já uaachachachááá :lol: :lol: :lol: ....
.....ted vážn?:když tak dáme prachy dohromady a na ty 2 vztupy se složíme....já v každém p?ípad? jedu... :twisted: :twisted: :twisted:
No tak to keemo vypada,že kluci ztratili zájem...odpoledne ti zavolám, domluvíme se jak to tedy ud?láme....peace :twisted: :twisted: :twisted:
hlavn? ty slovenky Vám závidím...pokud budete n?jaké p?evážet, vzpome?te si...
:wink:
tweety
25. 11. 2004, 14:53
troubove...se pak nehrnte do neceho,do ceho pak nepujdete :nene:
ze michal-uz ten jicin minuly patek-doma se valet umi kazdy :roll:
no nic,jsou teda 2 volne mista,takze ma-li nekdo zajem.... :?:
dizetai
25. 11. 2004, 16:17
hi.,sorry.,uplne jsem zapomnel.,potreboval bych vedet za kolik asi tak beno,vstup at si udelam predstavu kolik budu potrebovat penez,bo jich moc nemam.,A taky mam problem stim ze nemam pas a obcanku mam delsi dobu proslou.Tak nevim jak na hranicich :(
dizetai
25. 11. 2004, 16:19
A s tim Jicinem jsi vysplouch ty mne.Samotnemu se mi tam vazne padit nechtelo :roll: chapes :arrow: tak neser :D
tweety
25. 11. 2004, 16:27
tyvoe,vsecko by nejak slo,ale kdyz nemas doklady,jsi nahrany-nepusti te
jinac cesta karou-fabinkou 1.4-ans vychazela vzdycky tak na 6-7 kil,ve ctyrech lidech se tedy jedna o snesitelnou polozku...pocitame-li,ze HRKara octavia papa o kapke vic,furt to jsou 2 ?enta na osobu... :wink:
kdyby jeste nekdo naaahodou projjevil zajem,ozvete se p.cikovi nbo mi-ale na telefony,pokud mozno..
jinac dalsi vydaje...150 na vlez(2 jsou a na 2 se slozime),propit se tam da hodne,ale myslim,ze 2(3?) stovaky muzou stacit-ke piva,maybe panaky...
ale tech by melo byt par i free :arrow: :arrow: :arrow: lahve :twisted:
howgh
tweety
25. 11. 2004, 16:29
A s tim Jicinem jsi vysplouch ty mne.Samotnemu se mi tam vazne padit nechtelo :roll: chapes :arrow: tak neser :D
a to jsem te mel jako vyzvednout doma-taxikem nbo co :?: :roll: -a cekat te jeste v mrazu pul hodiny pred barakem,nez si vycistis zuby? :nene: kdybys dojel do bilovce,zbytek by se poresil...... :|
dizetai
25. 11. 2004, 19:08
No tak to jsem v dupce :( Pres hranice se nedostanu,,.,..takze se mnou asi nepocitejte
TWT: To už te?ka musíš mít pass nebo co. Minule mi to vzali i s OP. Každopádn? to outto by bylo cooooool.
PS: Budu doma tak kolem 11, tag se zastuff. :P :D :P
2DZI: Ty jsi ale máááááááááááslo :D Tvoje chyba. Ale neboj my s TWTem zvládnem vypyt aj za tebe :twisted: Hoj
dizetai
26. 11. 2004, 14:19
Vypit aj za mne :?: No to jsi se mnou asi jeste nepil :D ale verim ze se prekonate a nejako to ukopete :pivo:
tak ?o Hairy a Hrk? Ako bolo bez Edíka? Pro? nedojel?
therapist
29. 11. 2004, 12:14
Co??? On neprijel? Tak to je podel...
na dnb.sk je hlasování na téma "co ?íkáte na to, že Ed op?t nep?ijel", tak asi to není poprvé.....beztak tr?el n?kde v kasinu :wink:
ty vole...nep?ijel no,ale víš co...p?ijeli jsme v p?t,že???
takže v jednu kdy m?l za?ít hrát Eda tak jsem byl už upln? v hajzlu...byla to ale celkem prdel...brko pivo brko pivo.....borovi?ka-teda já té borovi?ky zase ne až tak moc,ale n?kte?í spolupachatelé drsn?... :lol:
kyanid
29. 11. 2004, 14:03
tak kdyz neprijel Ed Rush tak meli zavolat Jadelovi...on je takovy zaskakovac za UK stars...
tweety
29. 11. 2004, 19:24
:pivo: vrku vrku vrku :pivo: sucho v krku neeeeeni :pivo:
eda neprijel,no jo.....ale jinac zabavicka nejtuzsiho kalibru-jak by rekl pcik:tak toe teda BOU!!! 8) :arrow: :cigo: :arrow: :mrgreen:
no nic,stejna particka doufam pojede i na BASS :D
2pck..dídžej freš kípz on SPININííííííííííííííN,freš kípz on SPININíííííííííN :!: :twisted:
tweety
29. 11. 2004, 19:30
jo a mimochodem-jakmile se zjistilo,ze edo nedorazi,zacalo se vybirat kilo a tem,co uz predtim calovali kila tri,se keke VRACELY :shock: :!: :shock: :!: :shock:
tomu ja rikam ferovy pristup,ale tohleto se vsude nepestuje,ze ano :?
jo a mimochodem-jakmile se zjistilo,ze edo nedorazi,zacalo se vybirat kilo a tem,co uz predtim calovali kila tri,se keke VRACELY :shock: :!: :shock: :!: :shock:
tomu ja rikam ferovy pristup,ale tohleto se vsude nepestuje,ze ano :?jiný kraj jiný mrav.však víš jak to bylo s tech itchem ne?
:idea: :idea: :idea: vrku vrku vrrrrkuuu sucho v krku neenííí :idea: :idea: :idea: :idea:
Akce dobrá...s t?ma ka?kama p?ekvapili...a?koli i kilo za to poslouchat Kata celý ve?er.... :wink: :wink:
vždy? tam bylo celkem dosti jmen (ehm, p?ezdívek), tak ?o?
nakonec zahrál jen galá?,gabá? a kato .... z toho asi 5 hodin Kato...tedy jestli si dob?e pamatuju...No a tweety samoz?ejm?...jak on ?íka zarepil...resp. prorepil celou noc... :wink: ..a propil :roll: :roll:
dizetai
30. 11. 2004, 23:01
uf.,.,jeste ze jsem nejel :lol:
Fíha, pr???ser :? Ale respekta, jak zareagovali, to je profi p?ístup a záruka,že lidi zase p?íjd?... :arrow: :bigup:
:idea: :idea: :idea: vrku vrku vrrrrkuuu sucho v krku neenííí :idea: :idea: :idea: :idea:
Akce dobrá...s t?ma ka?kama p?ekvapili...a?koli i kilo za to poslouchat Kata celý ve?er.... :wink: :wink:
tobe prece jeste dve kila dali,abys to tam vydrzel..... :P
je pravda,ze to pe?o kapke hrotil,aale on uz je zkratka takovy.... 8) :twisted:
a co ten BASS-jedem,neeee :?: :idea: :lol:
nakonec zahrál jen galá?,gabá? a kato .... z toho asi 5 hodin Kato...:
a jeste blupcat...
tomu ja rikam ferovy pristup,ale tohleto se vsude nepestuje,ze ano :?jiný kraj jiný mrav.však víš jak to bylo s tech itchem ne?
right,bro...kod bastardo :evil: :evil: :evil:
edu zav?eli ješt? p?ed odjezdem za krádež auta a proto nep?ijel :shock: :lol: :shock:
Mylne informace. Nasli u neho doma pri domovni prohlidce pul kila koksu..Hold pruser..
:hihi: ..Ale je skoda, ze se to takhle posralo. Mohl to byt docela luxusni mejdan..
edu zav?eli ješt? p?ed odjezdem za krádež auta a proto nep?ijel :shock: :lol: :shock:
ten typek-grimm-a jeho bracha psali lepsi pohadky----- :lol:
...no nevadí,stejn? bych si ho nepamatoval,tak jsem dostal aspon ty 2 kila........na BASSu si to ale vynahradíme....kdo jede na BASS :?: :?: :idea: :idea: :idea: Akce s takovým názvem.....____,,,?? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :bigup:
BBBBBBBBBBBAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SS :twisted:
berem karu a ihned vyrazime :arrow: :arrow: :arrow: :pivo:
doufam,ze neprindu o bass,teda o hlas :?
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.