View Full Version : 13.11.2004 - Drumstage in BOGOTA
http://www.zulu.cz/akce/2004/11/4059_f.jpg
bude to normalni kalba s poradnym zvukem..tzn. zadne hrani z baru, tak dorazte fsici udelat atmosku..
vstup 35,-
JO JO,lidi p?i?te,minule to bylo hodn? na pohodu,te?ka bude kone?n? zvuk takže BOGOTA RULEZZZZ!!!
:party:
Rad se ukazu :wink: ..
to se jeste ukaze,jestli se ukazes-potom,co ti ukazu... :oops: nevidany ukaz :!: :!: :!:
inliner
9. 11. 2004, 14:30
to se jeste ukaze,jestli se ukazes-potom,co ti ukazu... :oops: nevidany ukaz :!: :!: :!:[/quote]
Ze bys konecne dotah naqe ty mulatky... :!: :?: :idea:
hu hu hu... wtf?? ??? ze bych repil?? ??? :roll: toz dame nake to pifko... nakou rekini aspon (sory lasko, nemuzu si pomoct, ja te zeru :twisted: hlavne v noci :wink: )
inliner
9. 11. 2004, 15:23
No bukel...ja se byl vcery podivat na byt do ktereho se asi budu stehovat...a asi budu bydlet primo naproti te nejlepsi rekine siroko hluboko... :shock: :?:
Kdeze? Jsem z toho jakysi zmateny..Jo a Tweete. Nevidany ukaz jo :arrow: :roll: :arrow: :lol: :lol: :lol:
DRUMSTAGEEEE!!!!!
:pivo: :smoker: :deska: :party: :bigup:
pepe ty si ozrala:-)))) taky te bavi nakaleny psat cipovinky na forum po ranu.)
Jo no,je to jek nemoc,?lov?k p?íjde vykalený dom? ve stavu že nem?že ani odemknout dve?e :?: a stejn? si ten net zapnu a faram p......y,
každopádn? dneska KALBA :D
dizetai
13. 11. 2004, 16:17
eeh.,je mi spatne.,,strasne spatne.,,to ten rum.,,ja ho nemel pit..,ale dnes si dame o5 .,co pepe_?deive?.....dobre,premluvili jste mne
Tak z kalby doma. Dobrá kalbi?ka,myslím, že se lidi pobavili. Peace mezi všemi, jasne!!! Zasv?cení ví...
jj tak tak ,taky sem doma luxusni kalba sem rád ze to tu muzu napsat jako prvni RESPEKT RIPPA 8)
moc kvalitni kalba :D RIPPA..."karvinsky andy c"... kdo slysel (videl) tak vi..... what??... pack of wolves :) hmm
ryzkept i guestum .-) a jumpuperovi petitovi jeste zvlast :D
a jeste zvlast kosa a stegi..rubber chicken punk :-))
a jeste zvlast kosa a stegi..rubber chicken punk :-))
co s rubber chicken :?: jestli to hralo jak jsme odchazeli, tak uz vim co myslis :D :D (opilost)
jo myslim to..ty vis..to chtelo nahravat :)))
jo myslim to..ty vis..to chtelo nahravat ))
vim i nevim, musis mi to potom popsat :wink:
tanecnici.. :D 8) :twisted:
kalba v klidu, skoda zajebanych kablu, apc moh byt silnejsi zvuk.
DEIV: snad sme toho moc neprochlastali;o))
thnx 4 repsect, respect i vsem ostatnim;o)
tweety
15. 11. 2004, 18:38
jsem se sek u kamose v polance a dom jsem dorazil asi o pul treti :oops:
je nekdo vetsi cune nez ja????? :roll: :pivo: :janic:
inliner
15. 11. 2004, 18:49
TWT...nene...zase si vsechny porazil! Ses jednicka...
Dobra kalba, jenom kdyby mi bylo trochu lip!
Jo a uz bydlim...stehuju se az na dalekou vozovnu
vozovna ta je teda daleko :lol:
pierdus
15. 11. 2004, 21:22
akce byla fakt v klidu, docela dlouho jsem se tak u baru nenachechtal:)
rippa: zvuk byl v pohode, uz ani imho nemelo smysl (ani nebylo jak;)zapojovat dalsi bedny, i tag mi piskalo v usich;)
nekdy repete, bukels;)
pierdus
15. 11. 2004, 21:31
heh a proc mam pod jmenem "bukel" ? ...ja nejsem bukel, jsem zewl, zmenit! ;))
heh a proc mam pod jmenem "bukel" ? ...ja nejsem bukel, jsem zewl, zmenit! ;))
s tim muzes neco udelat jedine ty-25 prispevku :wink: go nuttha :!:
tweety
16. 11. 2004, 11:48
TWT...nene...zase si vsechny porazil! Ses jednicka...
Dobra kalba, jenom kdyby mi bylo trochu lip!
Jo a uz bydlim...stehuju se az na dalekou vozovnu
no boha...at to zvladnes,chudero,takovou dalku :lol:
a propos-kdy se stehujes_?kdyby nahodou o vikendu,taxem schopen ti pichnout(dusi)..... :idea:
Obeck to TWT: Nikdo není v?tší (?un?, MC, mamrd........ :pivo: :smoker: ) než ty Tweeetah. A proto Tweeeeeeeeeeeeeeeeeetah rulezzzzzzzz. Abortuzzz :twisted:
PZZZ: You should visit your old zhulmaids, buddy :mrgreen:
tweety
18. 11. 2004, 17:38
Obeck to TWT: Nikdo není v?tší (?un?, MC, mamrd........ :pivo: :smoker: ) než ty Tweeetah. A proto Tweeeeeeeeeeeeeeeeeetah rulezzzzzzzz. Abortuzzz :twisted:
PZZZ: You should visit your old zhulmaids, buddy :mrgreen:
detz rajt jou....vsak dej vedet,az budes mit treba cislo a dame burta :cigo: :mrgreen: nevim ale kdy,pac neni penauzi a vikendy jsou zapchate....no vyresime co... 8)
a propos..co psiczech???
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.