View Full Version : KID KOALA@FLEDA16/11/UT
tak todle mi nsk rano vyrazilo dech :shock: kdyz sem videl plakat,to si nemuzu nechat ujit,lepsi odreagovani od dnb si nedokazu predstavit,kdo vi :arrow: vi
http://www.zulu.cz/akce/2004/11/4058_f.jpg
souhlas matez....pan Medvídek je maxiluxus
therapist
8. 11. 2004, 13:54
Ja pojedu asi taky. Muzes prosim zjistit kolik stoji vstupenka?
Stoji 195,- v predprodeji 165,-
LUXFERY!!!Z IMATRIKULACE PRIMO DO FLEDY :D TO BUDE NAKA SHOOOW
A co panove Bassline Smith a Ed rush? Uz se vam nepaci? Delam prdel.. Panda kid (tak ho nazval Josef, ptz. nevedel jak se jmenuje) bude milionkrat lepsi business! Boh!
therapist
8. 11. 2004, 16:29
Ve srovnani s cernochem a londynskym bastardem je panda nejvetsi maser! Randalu bude jeste dost a dost.
Ja pojedu asi taky. Muzes prosim zjistit kolik stoji vstupenka?
tak 1x pro tebe/nbo vickrat?/ a este nekdo?
[quote=therapist]Ja pojedu asi taky. Muzes prosim zjistit kolik stoji vstupenka?
tak je,tak 1x pro tebe/nbo vickrat?/ a este nekdo?at to neshanim na 10x
A co panove Bassline Smith a Ed rush? Uz se vam nepaci? Delam prdel.. Panda kid (tak ho nazval Josef, ptz. nevedel jak se jmenuje) bude milionkrat lepsi business! Boh!
svata pravda...sbs a edr desky hrajou ale koala z nich tvori zpusobem kery dostane kazdeho na prdel a navic +pio+illuzionistz+questablistz no drsne a to vse z ahodne dobrou cenu :!:
LUXFERY!!!Z IMATRIKULACE PRIMO DO FLEDY :D TO BUDE NAKA SHOOOW
v kolik mate imatrikulaci proboha?to trva chvilu-jenom slibis ze budes vzorne reprezentovat/skopky a speky/a valis pryc!
wladimir
10. 11. 2004, 10:38
Tak co lidi,jedete na edrushe a basslina,nebo se jde na medvidka koalu?
Matez, toš já bych dal rovn?ž p?ednost Kid Koalovi. P?esn? jsi to formuloval: Nejlepší odreagova?ka od drumnbassu. M?žeš mi rezervovat rovn?ž vstupenku, budete tam všichni, a tak se t?ším,že s váma op?t zakalím v Brn?. Asi ti pošlu SMS pro jistotu,..
Matez, toš já bych dal rovn?ž p?ednost Kid Koalovi. P?esn? jsi to formuloval: Nejlepší odreagova?ka od drumnbassu. M?žeš mi rezervovat rovn?ž vstupenku, budete tam všichni, a tak se t?ším,že s váma op?t zakalím v Brn?. Asi ti pošlu SMS pro jistotu,..
oka pocitam s tebou jak posles sms,jinak pro vsechny-pudu to kupovat zitra vecer
therapist
18. 11. 2004, 10:42
Tak kura jak bylo?? Co predvadel ten blazen?
beatbox el mariz:daval to krute typek.jizni pionyri prumer,questablists dobre..KID KOALA:hral celou dobu bez sluchatek..rozjizdel to tak spise klidne,pozvolna.cca po 10 min. to zaclo gradovat a prerostlo to do zavratnych rozmeru...ten typek si proste hral...kdyz mu neco nevyslo tak sundal desku dal ji na druhy gramec a vymyslel neco jineho..poustel drsne desky jazzy oldschool breakbeaty z 80 let jak zacinal hrat,hiphopy,klasika turntablist vychytavky,hrani si s melodiemi-na pitchi(jazzova trumpetka-s pitchem delal melodii do nake pomale veci-UZASNE),melodie (prendavani jehly na jine urovne..) no proste kdo videl to video na kompu(myslim ze to je naky zaznam kid koala + moving shadow spolecny koncert) tak vi,akorat ze to bylo primo v epicentru :twisted: ke konci tam struhl vec,kterou tez kvalitne vyskrabal,od amstronga pro svou mamku (tusim ze to je "wonderfull ?world?" jednoznacne nejvetsi hudebni zazitek v mem zivoze (ne jenom muj).jinak obcas jak si daval chvili odpocinek tak prohodil par ceskych vet...ti co se venuji dj ingu udelali nejvetsi chybu ze tam nejeli.a hlavne wlada,si v brne a jels do olmiku...blazen.
nejsem schopny popisovat ale masakr proste :shock:
therapist
18. 11. 2004, 15:34
A videli jste na gramce? Meli tam platno s videem??
Za ním byla obrovská projekce, ob?as n?co k vid?ní bylo... Stejn? jako ?íkal Matez, nemám slov, protože každé slovo, které by m?lo vzbudit aspo? p?ibližnou impresi, je zbyte?né,protože neexistuje. Co se tý?e mého hodnocení: Up?ímn? ten nejlepší hudební zážitek, co jsem m?l možnost vid?t,slyšet, no prost? cítit!
Stru?ná recenze v podání Sketche bezesporu vypovídá o neuv??itelném nadání a umu tohoto Dje, ale rád bych dodal, že celková citlivost pro výb?r tracku byla prost? IMPOZANTNÍ!!! Kid Koala v jeho setu doslova a do písmene zachytil celé spektrum hudební scény jako takové. Byla to prost? HISTORIE a pro m? se v úterý psaly d?jiny. D?kuji všem, kdo se se mnou sdíleli ty nádherné okamžiky. MASAKRA KALBA!!!
:shock: :evil: :? :? :x :roll: :( :( :(
wladimir
19. 11. 2004, 10:28
V??ím, že to musel být mazec :D
to byla proste takova prochazka parkem s brkem a on vykladal pohadky jak to vsecko bylo a bude
to byla proste takova prochazka parkem s brkem a on vykladal pohadky jak to vsecko bylo a bude
:) :) :shock: :shock: :o :o :o :o
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.