View Full Version : Vanocni SSD - dj RIDE ONE/Fr/ + MC AMDIEZ/Fr/
therapist
19. 11. 2004, 8:49
Co? LOL @ SSD :lol:
j e to
š me..................................
d oce l a...................
therapist
19. 11. 2004, 9:11
To teda je...a je mi to celkem lito. Zacina to byt kalba ve stylu: k poslechu a ktanci zahraje dj Hugo (Vidlakov) a dj Jozef (Vidlakov). Skoda vyuzivat jediny dobry klub v OV na takove akce.
hlavne je chyba nevyuzit takrka 100% jistoty ze prijdou lidi !
mel to byt christmass Hazard......... :oops:
tož m?že to být dobré ale asi z?stanu doma se tam ma?kat kv?li n?jakému frantíkovi se mi nechce
wladimir
19. 11. 2004, 10:02
:lol: :lol: :lol: no jo no jo
kyanid
19. 11. 2004, 10:06
taky bych tam asi za normalnich okolnosti nesel...ale to asi nejde...pocit ze sedim doma a zbytek Ostravy se poti nekde na akci...mi proste neda...
Vanocni SSD je takova prilezitost pro Ostravaky se ukazat v novych vecech od jeziska....proto takova navstevnost...
:lol: prochac drsne nove veci nove auta,nekdo nove letadlo co wlada? :lol:
Frantici nemusi byt spatni do anglie to maji kousek a francouzske mc jestli bude rapit francouzsky tak to je mazec...
Asi si napisu nejaky report na tema: jak z lidi vytriskat co nejvic penez s co mozna nejmensimi naklady... :evil: Boze, jak ja miluju Katchu :!:
2buda: Ja znam jednu zenskou co taky repi francouzsky ale moc velky mazec to teda neni. (Jaenette rulez)
v??te tomu,že bude entry 200 a ne 100 jako minule... je t?eby vyd?lat chlapci... :oops: :oops: :oops:
Hromady prach? BooH
2Gmz: jo jo to je ale neco jineho nemyslis :lol:
a ten report by se hodil... Ale vis jak zatim nevis kolik to bude stat myslim ze 350 v predprodeji a 450 na miste vis jak koruna stale posiluje vuci dolaru klesa cena naturalu a nafty do vanoc ma byt navic jeste vetsi narust inflace coz ovlivní prosolenost delfíního masa na japonském trhu :lol:
dizetai
19. 11. 2004, 15:18
Buda ty jsi dabel.,,ted si me fuckt rozchechtal az k jednomu z tech krecovitych zachvatu smichu kdy nevis jestly se smejes tomu cemu se smejes nebo se smejes tomu jak se smejes.,.,no malem sem se z toho posmal.......dik
no zrovna sem se bavil s nejakyma frantikama na chatu na drumandbass.fr bylo jich tam asi 20 a nikdo ty mena ani neslysel tak nevim co si o tom mam myslet :lol:
Jinak sem se opet presvedcil ze frantici nemaji vubec chut se s nekym bavit anglicky ... Asi tak 20krat mi psali ze to je francouzsky chat a ze tam anglictinu nechteji ... Asi ty anglany fakt nemaji radi...
dizetai
19. 11. 2004, 15:29
Hmm...ze by nejake to vule vu ku sme :?:
esli to bude stat pres kilo oznacuju to za podel roku 2004
mrtvy.kenny
19. 11. 2004, 18:18
ja proti wkc nic nemam, ale pri cteni threadu jako tenhle mam dojem, ze jste do jednoho na hlavu padli. sorry :(
já nevím ale prost? tohle není jméno na váno?ní ssd
ja proti wkc nic nemam, ale pri cteni threadu jako tenhle mam dojem, ze jste do jednoho na hlavu padli. sorry :(
tio dyt to tady zalozil a pise ze ten ssd je docela sme clen 23 kyanid tzn. samotny spoluorganizator a my s nim souhlasime,muzu se te zeptat kolik bys tak videl idealni vstupne na tuhle kalbu?
dizetai
19. 11. 2004, 20:38
Chtel bych se nekdy dockat toho kdy si lidi co maji stejne zajmy prestanou navzajem srat na hlavy a dupat se za sve nazory.,Cela ostravska/scena/ je padla na hlavu.je to cim dal vetsi komedie z ktere se mi chce brecet :cry: Takze fuck up drumnbass.cz,ext dust,dvoika troika a taky wkc.,....tak jakvy si nevidite na spicku nosu a neumite se k sobe chovat ,tak ja vas mam v pazi.,...ps"BUM NA ZEM :wink: /DELAM SITROSKU PRDEL/ONO SE Z TOHO ANI NIC JINEHO DELAT NEDA :smoker:
dizetai
19. 11. 2004, 20:56
:bigup:
a kurva, na minuly vanocni ssd sem se nedostal, letos se ani dostavit chtit nebudu :cry:
hazard by byl massive :evil:
ja si teda nemyslim ze bych si s nekym sral na hlavu...tady podle me probiha naprosto seriozni diskuze a k nikomu nezastavam naky negativni postoj naopak se treba tesim az poznam lidi co znam jenom z netu
mrtvy.kenny
20. 11. 2004, 1:29
dyt to tady zalozil a pise ze ten ssd je docela sme clen 23 kyanid tzn. samotny spoluorganizator a my s nim souhlasime,muzu se te zeptat kolik bys tak videl idealni vstupne na tuhle kalbu?
no jasne, infiltrator ;) porad si nemuzu zvyknout :o)
ja myslim, ze
zaprve vanocni slim slam by nemel mit zadnou souvislost s penezma a vstupnym (ver tomu, ze nejsem nejpovolanejsi se tady vyjadrovat kolik by mel byt vstup, kdyz na vetsinu akci chodim dik akreditaci, ale za vanocni kalbu jsem ochotny dat dvojnasobek, at hraje treba dj hurvinek) a
zadruhe vubec nechapu proc to resite. jeste vy (oka, kyanida tentokrat vynecham), kteri delaji akce s presne takhle neznamyma jmenama a nikdo o tom vubec nepolemizuje...
jinak pokud mate nekdo neco proti drumandbass.cz, jen do me, alespon procistime vduch a zlepsime spolupraci...
mrtvy.kenny
20. 11. 2004, 1:32
mozna jsem to vzal moc vazne, ale resit za nekoho, kolik nasadi vstupne a jak si tim namasti kapsu, mi prijde ubohe. u vanocniho slimu dvojnasob.
tak, cekam na smec ;)
ja taky nejsem nejpovolanejsi se vyjadrovat kolik by mel byt vstup protoze kdyz chci tak vzdycky nak pankove prolezu po ostrafsky-ale to protoze ti sami lidi co vybiraji xkrat prosli kolem vstupu kdyz sem byl u kasy prozmenu ja......na vesch kalbach ktere sme delali byl vstup na spodni hranici a mas pravdu v tom ze nemam pravo tohlr po nikom vyzadovat,jinak fakt nejsem jeden z tech co porad resi jak se masti kapsy na dnb,jo a proti drumnbass.cz vubec nic nemam,naopak vas povazuju za nejlepsi cesky dnb server
kyanid
20. 11. 2004, 10:11
tio dyt to tady zalozil a pise ze ten ssd je docela sme clen 23 kyanid tzn. samotny spoluorganizator a my s nim souhlasime,muzu se te zeptat kolik bys tak videl idealni vstupne na tuhle kalbu?
Nejsem zadny spoluorganizator !!!!! :nene:
Mas pravdu resit vstupne tady nema smysl ...
Na druhou stranu mi pripadá prinejmensím divné proc Elvis zve na takovou akci jako vanocni SSD nejake francouze které nikdo u nás neslyšel a není o nich proste nikde zminka,kdyz klidne mohl pozvat nejakou hvezdu z anglie stejne vi ze mu tam prijde 700 lidi a dalsich 200 bude dojebanych cekat venku az je tam pusti...
Proste je mi lito ze se nejlepsi klub v OV využívá takto když by se to mohlo posunout zase nekam jinam (videli ste sami na GET PUNKED tak ma vypadat kalba 2 anglani 1500 lidi )
Je to muj názor,ale na vanocni SSD frantiky je proste ....
jinak RESPECT drumandbass.cz zadny jiny cesky drumandbassovy server nesleduju pravidelne protoze ztratily (ztraceji uroven)Zulu,Shadowbox
jen tak dál a chcu více setu na stahování :lol:
hazard by byl massive :evil:To sedi klucino!
therapist
20. 11. 2004, 12:58
Ja se podepisuju k tomu co rika buda, to je nejvetsi podel takovy lineup ve fabricu v takove datum.
Ale na druhou stranu nikomu nic nebrani v tom aby udelal za rohem kalbu po svem a ukazal vsem... Takze...
Takze..Za rohem za Fabrikem delame s Therapistem 25. 12. 2004 akci..Zahraji: Shy fx, Hype, Mampi a Hazard..Co vy na to? Kam radeji? Jo a vstupne je dobrovolne. Vite jak, jsme prece stedri a navic jsou Vanoce.. :lol: :lol: :lol:
therapist
20. 11. 2004, 13:16
tak, cekam na smec ;)
Jestli si byl v utery v Olomouci tak mi nerikej ze headlineri na vanocni SSD (coz by mela byt vykladni skrin ceske dnb sceny a nejlepsi party roku) se ti nezdaji prinejmensim neznami a slabi.
Je treba si na rovinu rict ze Katcha + Barumba Team udelali nejvetsi klubovy massive co u nas zatim byl a SSD se ho nechysta prekonat natoz se mu priblizit... :((( Je to velka skoda.
Takovy podel jako je letos vanoocni Slim Slam tady byl naposledy minuly rok na vanoce. Elvis proste vi, ze mu prijdou lidi a tak si muze dovolit zabookovat jakehokoli zevla z horni dolni. Navic, kdyz uz to dela tak okate, tak se to nemuze libit nikomu, kdo posloucha dnb dele nez tyden a vi trochu vic nez kubatko z Sede bedny... :roll:
Zajíc máš pravdu,i když vánoce beru jako celkem komer?ní svátek a s n?jakou tou váno?ní atmosférou fakt nem?žu po?ítat,mohl Elvisák trochu více žkavit telefon(nejlépe sm?r UK) a pozvat tady n?jakou tu D´n´B star(to slovo ale nesnáším) a trochu tak pod?kovat lidem že na SLIMY chodí a dob?e se zabávaj(zas jeho práce-RESPECTA) a darovovat dárek sob? i peoples.Myslím že by to byla klubovka roku alespo? v Ostrav?.Takže to vydím asi tak,že to skon?í podobn? jako minulý rok,kdy jsem se na SSD nedostal,protože tam byly mraky lidí,?ehoš jsem v?bec nelitoval,protože prý stal za h...o.tentokráte se tam asi ani nevypravím.
HAZARD by byl MASSSIVE,jo to by BYL :bigup:
Takze..Za rohem za Fabrikem delame s Therapistem 25. 12. 2004 akci..Zahraji: Shy fx, Hype, Mampi a Hazard..Co vy na to? Kam radeji? Jo a vstupne je dobrovolne. Vite jak, jsme prece stedri a navic jsou Vanoce.. :lol: :lol: :lol:
nebo se to muze udelat na tom malem dvorecku co je hned u fabriku ne? :lol: :lol:
mrtvy.kenny
20. 11. 2004, 17:49
no jasne, na tohle se da nahlizet ze dvou stran, ta druha je, ze vanocni ssd je proste bonus a po hvezdach jako dbridge, fierce a keaton prijede proste nekdo pobavit.
mmch neverim, ze je v tom jakykoliv kalkul ve smyslu "stejne prijdou lidi, tak dame do googlu "dnb dj" a pozvem prvniho, kdo nam vyleze".
ostatne ja se tesim mozna vic, nez kdyby vylezli s nakou dalsi hvezdou, ktera jako vrchol vecera zahraje bacterii a another planet... (to neznamena, ze tenhle frantik to nezahraje, ale dle toho, co jsem slysel, tak pochybuju...)
tot muj pohled ;)
mrtvy.kenny
20. 11. 2004, 17:58
juj... zapomnel jsem na massochist... ten by me mrzel nejvic :o)
no do googlu sme to jmeno davali a nevyjelo nic proste prinejmensim divne :shock:
Nejsem zadny spoluorganizator !!!!! :nene:
sorry
kde nepomuze google..pomuze sub.divize..))
http://c.myspace.com/00023/03/37/23257330_l.jpg
http://djrideone.neuf.fr/
http://profiles.myspace.com/users/7631717
hezka diskuze, to teda jo :D
co se tyce line upu, myslim, ze bude lepsi kritizovat az posleze, az se uvidi, co frantik zahral... mozna to bude fakt silena kalba, na kterou budete jeste dlouho vzpominat :lol: a mozna taky ne :wink:
jo a vzpomente si na lonsky ssd (myslim, ze to byl lonsky), nedalo se tam ani pohnout, ptz bylo mensi vstupne, nez byvalo. A nevim, jak vy, ale kdyz nemuzu ani projit kolem parketu, ven ani kamkoliv jinam, kalbu mi to dost kazi...
ovsem samozrejme timto nechci kritizovat vase nazory :lol:
preju prekny den 8)
dizetai
21. 11. 2004, 17:07
kenny nikdy bych nedupal do dnb.cz.,respekt za to co delate a jak to delate.....stav se 24.12 na myslivnu :wink:/diskuze_?uz vymrely/
Meikos
21. 11. 2004, 17:24
Kazdopadne hodne lidi kteri poslouchaji DnB tak je jim jedno celkem kdo hraje.....muj nazor je ze pro lidi kteri se v tom alepon trosek vyznaji jsou nejaci frantici celkem ukradeni v dnesni dobre kdy FM a OV navstivilo tolik hvezd (Pendulum,Keaton,Aquasky....) Je to proste ojeb...loni to by V. Burn z USA (jo zahral solidne). Mno ja osobne bych to nechal letos na Dieselboy (USA) ten me celkem zajima...
dizetai
21. 11. 2004, 18:50
JJ,Dieselboye bych chtel taky slyset na ''zivo''
Co? LOL @ SSD :lol:
Hej zajíc, co to je za ty dva, tos fotil na diskošce na stodolní....??ím více ?as letí,tím více d?vod? pro? neposlouchat POP dnb....?au, jdu se dívat na pojiš?ovnu št?stí.. :lol: :lol: .......company flow rulez...
....na druhou stranu...co když to není vše...
...........is there an original leeflet,somewhere???.............. :?: :?: :?:
já ho nevid?l,takže t?eba nedostal Kaynid všechny informace...kdo ví... :wink: :wink:
Je pense que dans la Republique Tcheque il y a beacoup de plus massive Dj comme moi par example :)
Jen tak si žertuju...
Jinak nechte být... T?eba to budou velcí neg?i s velkýma prackama a s velkým údem, teda umem myslím...
Nebudu to repetovat, všechny názory, které zastávám již byly vysloveny.
Bu?a, máš pravdu, ti francouzi si myslí, že jsou centrem globalizace ?i co. Byl jsem 2x ve Francii a vždycky m? pod?lávali, že neumí nebo dokonce NECHT?JÍ mluvit anglicky... Fotbal mají dobrý, ale baby nestojí za nic...
Prost? kohúti blbí...
wladimir
21. 11. 2004, 23:01
Na Francii mi nešahej!!!moje milovaná zem?...
Jinak pravdu tady má každý,jen bych dodal že opravdu v?tšin? lidí,co chodí na kalby, je jedno,kdo hraje...A tohle je podle m? to nejv?tší šme-konzum-prost? SSD je podle všechtak drsná party i když tam bude headliner n?jaký neznámý týpek. Když se pozve Loxy,nikdo ho nezná,tak radši SSD.Toto je velmi špatn?,ale bohužel to tady tak chodí...SSD si zaslouží svoji slávu,ale proto by si taky nem?li d?lat "ostudu"...
mrtvy.kenny
21. 11. 2004, 23:57
Jinak pravdu tady má každý,jen bych dodal že opravdu v?tšin? lidí,co chodí na kalby, je jedno,kdo hraje...A tohle je podle m? to nejv?tší šme-konzum-prost? SSD je podle všechtak drsná party i když tam bude headliner n?jaký neznámý týpek. Když se pozve Loxy,nikdo ho nezná,tak radši SSD.Toto je velmi špatn?,ale bohužel to tady tak chodí...SSD si zaslouží svoji slávu,ale proto by si taky nem?li d?lat "ostudu"...
no loxy byl pruser, to uznavam. ale cely renegade hardware se na me vyvalil asi mesic na to... to same s haters. slyset to driv, nepremitam ni minutu. ty starsi veci me moc neberou ou ou :oops: na druhou stranu byt spravny konzument a byt mi jedno, kdo hraje, tak tam jdu, visco...
mrtvy.kenny
22. 11. 2004, 0:00
.. ale vyslal jsem zastupce, ktery mel napsat report, lec se nedostal dovnitr (nebudu pitvat detaily, kdyztak se zeptejte deiva, byli spolu a deiv dopadl stejne)
kyanid
22. 11. 2004, 13:21
nechci se uz vyjadrovat k vanocnimu SSD...kazdy ma svuj nazor a je na nem zda pujde ci ne....taky muze vyjadrit svuj postoj k tomu...
dle informaci to letos urcite bude stat vice ne 100 kc...coz je posek...
dle informaci to letos urcite bude stat vice ne 100 kc...coz je posek... tak to aby tam byla aspo? p?nová místnost :lol:
kyanid
22. 11. 2004, 13:33
nebo alespon FRESH room....
nebo aspon misto v šatn? a zah?ívací boxy p?ed vchodem with fresh air
nbo nabit sklo u vstupu kazdemu :D
abych pravdu rek myslim ze ti francouzi budou drsni/teda jedny sem uz slysel a ti byli/ale ta jeho produkce :lol: to sem delal na zakladce ve fasttrackeru
btw.Elvis mi ?íkal že už nebude d?lat akci za kilo,protože pak by p?išlo mnoho lidi kte?í by museli stát p?ed branami...???? :?: :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :tojo: :tojo:
:shock: :roll: ...tak to jsem ?um?l jako blázen...to bych si taky cht?l dovolit ?íci... :shock: :roll:
JO, na loxyho lidi nep?ijdou, ale za 14 dní na fierce je jich 3000,nebo kolik.jenom proto, že to ma nálepku ssd.LOXY je masér (5 element atd.)Tak mi to p?ipadá že na slim už m?žou pozvat i dechovku, a p?ijde plný klub.Uz je pravda, ze na dnb se lidi chodi spise ukazovat v nových hadrech, nez kvuli muzice.Na vanoce si musim koupit latexovou kuklu zn.DC, a? jsem hv?zda ve?era :twisted: :shock:
wladimir
27. 11. 2004, 23:39
:D :D :D latex :twisted:
therapist
28. 11. 2004, 11:03
btw.Elvis mi ?íkal že už nebude d?lat akci za kilo,protože pak by p?išlo mnoho lidi kte?í by museli stát p?ed branami...????
To mi uz vubec nedava smysl...
tak nakonec je na flyeru vstup 200 no to by m? fakt zajímalo kolik tam bude lidí????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lidi pride samozrejme dost :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Krom? m?! Si radši kupím = :deska:
200!!!!!!Tomu ?íkám dobrá odráže?ka pro lidi,ale v p?ípad? SSD dobrý kalkul :roll:
200!!!!!!Tomu ?íkám dobrá odráže?ka pro lidi,ale v p?ípad? SSD dobrý kalkul :roll:
na takove "zname jmeno" za 100 by zase zustalo do 1dne rano 400 lidi mrznout pred vchodem.. ale ja bych rekl ze entry bude 150 (kazdopadne to je jenom jejich vec:)
btw.Elvis mi ?íkal že už nebude d?lat akci za kilo,protože pak by p?išlo mnoho lidi kte?í by museli stát p?ed branami...????
To mi uz vubec nedava smysl...
No práv? :idea: :?: :idea: :?:
No, nechci nic rikat, ale ja jsem to rikala 8)
Elvis neda vstup kilo, protoze by se tam nedalo pohnout a spousta lidi by tvrdla venku (ptz jak jste rikali, na ssd chodi vzdycky hooodne lidi z jakychkoliv duvodu) :D
Elvis neda vstup kilo, protoze by se tam nedalo pohnout a spousta lidi by tvrdla venku (ptz jak jste rikali, na ssd chodi vzdycky hooodne lidi z jakychkoliv duvodu) :D
jako sorry, ale kdyby rekl Elvis, ze proste je 150 - 200 nebo kolik za to, ze budou nejake dobre jmena behem roku, nebo na to, ze bylo par prodelu, tak beru.......ale co to je za blbost sakra...da se snad vyresit predprodej, ci co, ale vyssi vstupne kvuli tohohle??? to se dela v barech, at tam nechodi cigani...... :roll:
Když se vám to nelíbí tak si pus?te MTV, on vás tam nikdo totiž nenutí :fucku:
kyanid
29. 11. 2004, 14:27
hmmm......chytra to osoba.... :bigup:
jako sorry, ale kdyby rekl Elvis, ze proste je 150 - 200 nebo kolik za to, ze budou nejake dobre jmena behem roku, nebo na to, ze bylo par prodelu, tak beru.......ale co to je za blbost sakra...da se snad vyresit predprodej, ci co, ale vyssi vstupne kvuli tohohle??? to se dela v barech, at tam nechodi cigani...... :roll:
pokud by slo o nase olasske spoluobcany tak by to spis fungovalo, ze se zvysi vstupne aby je nikdo jiny nerusil :lol: :lol:
MTV nemam, tak si asi pustim Tv na dnb arene a budu spolehat ze tam bude nejaky prenos :D
vykutíme n?jakou alternativu ?asu dost
dvou denni festival na myslivne ,spojeny s Mistrovstvím ?R v popijení rumu na ?as... za nás FGZ,TWETAK a Stegi pripadne dalsi nominace se urci po kvalifikaci která za?íná 24.12. v 22:00 a warm upu 25.12 v 10:00
Hlavni zavod zacina v 15:00 Se? v myslivn?...Hlavni cena 2l Rumu...
BOH
m?j horký favorit je stegi michal g a deiva :pivo: :pivo: :pivo: :mrgreen:
poku? by šlo o borovi?ku jasným favoitem je twt šampion na slovensku :D
kyanid
29. 11. 2004, 15:59
kdyz zaridim na stedry vecer na myslivnu 2KW luxusniho soundu.....slozime se na to ??? bude to stat cca 2000,-/pokud to pujde s tim zvukem/
kyanid
29. 11. 2004, 16:00
chtelo by to pankovou akcci...line up...tak po pul hodce at si zahraje kazdy.....what ???
jsem to cht?l p?edložit na sch?zi ale když to za?ídíš nic proti tomu nemám.jen ten zvuk jako nevím jsou tam dost blízko baráky
kyanid
29. 11. 2004, 16:07
musi vydrzet vanocni rambajz.....2 kw je tak akorat....na regulerni party....
musi vydrzet vanocni rambajz.....2 kw je tak akorat....na regulerni party....to bude party bez pravidel :twisted:
kyanid
29. 11. 2004, 16:09
ja vim ale vis jak...kazdy si dal pul hodky...pac tam bude tak 15 lidi na hrani....nikdo se nebude hadat atd.....devky tam budou nahore bez...
za?izuješ buchty naho?e bez tak to kurva jo 8)
ooo takže se prožijou krásné vánoce, už se t?ším :twisted:
tweety
29. 11. 2004, 19:36
musi vydrzet vanocni rambajz ....
obavam se,ze na vanoce chce mit vetsina lidi klid a tenhle bash pro ne bude cara pres rozpocet.....v tomhle citim pruser :arrow: FDP :!: :evil:
tweety
29. 11. 2004, 19:39
ale na ty rumove orgie-teda zavody(?ptr :arrow: pret?ky :D )- bych se docela koukl zblizka :twisted: :twisted: :twisted:
muzu se prihlasit s tim, ze budu pit myslivce? :lol:
jirik klidne ti prispeju, stejne mam u tebe jeste prachy za fosny :wink:
ja bych do toho klidne sel kazdy da 50... 40 lidi tam byva kazdy rok...
Ale ti lidi kolem budou dojebani a srny v lese jak bysmet...
Ale ti lidi kolem budou dojebani a srny v lese jak bysmet...
kdo resi libi a srny? hlanvi je, ze se budem dobre bavit my ne? :lol: :smoker: :pivo: :smoker:
dizetai
29. 11. 2004, 22:32
to bude v klidu.,.,myslim ze lidi ani srnek se bat nemusime
T?ch alternativ na zvuk by bylo možná víc a levn?jší, otázka je,jestli by karvi?aci m?li ochotu p?j?ovat ho na 24.12. Co Dejva?
to asi urcite ne.. tak na 99,9% .-)))
fidelian
1. 12. 2004, 19:39
jeste ze existujou internetove diskuze jinac by se lidi asi nemeli o cem bavit :) ....
wladimir
2. 12. 2004, 0:53
2kw to by bylo drsne,dam tez penize kdyztak.slozime se vsichni,tak jak rika buda :lol:
stejne jste cvoci :roll: 2kila na myslivnu :nevim nevim: :?:
sice bude fajn,ze to bude hrat nahlas,ale vklidu se s nekym pobavit budu tim padem moct asi jenom venku :| :?
na kraval si muzete "za almuznu" zajit do fabricu..... :idea:
jeste ze existujou internetove diskuze jinac by se lidi asi nemeli o cem bavit :) ....
pravdu dis,zlomrde:::::bez techhle vykecavacich prostoru bychom akorat furt pili borovicku a polemizovali o tom,kdo umi lepe nadavat :hihi: :mrgreen: kua
therapist
2. 12. 2004, 14:06
pravdu dis,zlomrde:::::bez techhle vykecavacich prostoru bychom akorat furt pili borovicku a polemizovali o tom,kdo umi lepe nadavat :hihi: :mrgreen: kua
Nejlepe nadavat umi Buch?a. Nekdy ho vubec nedavam.
asi bych Vám m?l vysv?tlit proc a né jinak:)))tag zaprvé:žádný anglan nám necht?l p?ijet za normální cenu(tzn.,že i tak máme problem za 200 vstupného zaplatit anglana za normální cenu!)na vánoce.Lámat p?es koleno to fakt nemínime, tak proto frantíci.a co se tý?e výd?lku, tak po tom je Vám milí zlatí úplne hovno!!!!protože si myslím, že po tech x prod?lech si to zasloužíme a v?bec šet?íme na Andyho C:)), protože ten nestojí ani normáln? normáln?....Ud?lejte si vlastní kalbu a pozývejte anglány a potom to snad pochopíte a kdo nechce p?ijít nemusí!NIKOHO NENUTÍME!!!
peace
jo buchta je nejvetsi nadavac,hlavne kdyz je zkaleny tak uz je to hard-core... :P
a co se tý?e výd?lku, tak po tom je Vám milí zlatí úplne hovno!!!!protože si myslím, že po tech x prod?lech si to zasloužíme
souhlasim :!: :!: :!: :!: :!:
v klidu, ja to nechci hrotit :wink: podle toho, jak se vyviji diskuse, myslim, ze at by to elvis udelal jak by chtel, stejne by nekdo byl nasrany. a hlavne mam pocit, ze tahle debata uz by mela skoncit :D
jo a tohle je diskriminacni forum, odmitam nejake "kaya napsal", ponekud to zpochybnuje me pohlavi :lol:
jo a tohle je diskriminacni forum, odmitam nejake "kaya napsal", ponekud to zpochybnuje me pohlavi :lol:
mas ten pocit :?: :D (jak pravi reklama-jestli to mas,tak to ukaz... :lol: )
a v?bec šet?íme na Andyho C:)),
hmmm...ze by konecne :?: kralovska navsteva v ocelovem srdci rapubliky
.....to by bylo pošuš?ání?ko :bigup:
xxcomixx
3. 12. 2004, 11:23
tak sem se dozv?d?l že ve stejný den je tatrantek takže
ssd s frantíkem padáááák
therapist
3. 12. 2004, 12:35
Tatrantek http://www.zulu.cz/reporty/reporty.php?akce=20011123tatrantek
Tatrantek http://www.zulu.cz/reporty/reporty.php?akce=20011123tatrantekwow to si gomez chodil ješt? ždímat mozek na tekno :twisted:
A co loni V. Burnovi to mu jste dali zlate cihly nebo co kdyz byl vstup 100 staci uz ze ten typek byl z USA....
( DnB uz asi neni davno underground music) uz chce kazdy na tom vydelat jak hvezdy tak i poradatele)....ale tak to bohuzel je.....ackoliv je to smutne....
therapist
3. 12. 2004, 17:27
DNB neni underground a nechtejme aby zase byl, myslim ze to uz neni mozne, v pripade ze nechceme aby sel zpet, penize mohou pomoci posunout veci dale...
DJing vzniknul jako undergroundová a nekomer?ní záležitost pro pobavení lidí. I kdyz posunujem veci dopredu tak porad existujou ruzne firmy a lidi (agenti apod.) kteri chcou na tom cim dal vice vydelat.. jak i producenti tak DJs ale neprestanu mit k vuli toho rad DnB
prece
:arrow: We are Drum and Bass Lovers! :wink:
M3: promin ale bez do dupky s takovymi nazory na "komercionalizaci sceny".. to ze chci aby se dnb sunulo dal a tekly do toho i nejake penize neznamena ze nemam v srdci lasku k undergroundu a ze bych to delal pro prachy kua!.. souhlas s therapistem..
mrtvy.kenny
3. 12. 2004, 20:09
A co loni V. Burnovi to mu jste dali zlate cihly nebo co kdyz byl vstup 100 staci uz ze ten typek byl z USA....
ja uz se do toho nechcu plest, ale odpoved na tvou otazku je zde>>
na lonsky SSD jsme se chteli zachovat ferove a snizili vstupne na vector burna na 100 kc /na zarijovy SSD totiz dorazila jen polovina moving fusion/ ... psal Filip Zaruba
Ale byl a oto jde!! (I kdyz puvodni info znelo ze nemohl prijet protoze mel nejaky potize (asik rodinne))
DNB neni underground a nechtejme aby zase byl, myslim ze to uz neni mozne, v pripade ze nechceme aby sel zpet, penize mohou pomoci posunout veci dale................Tak, dnb není underground, ovšem peníze hudbu ni?í a vyžírají, stejn? jako lidé , co na ní cht?jí p?edevším vyd?lat.Díky tomu(peníze,showbussines,reklama atd.)se individuality stávají pov?tšinou sou?ástí jedné šedé dálnice, z níž je únik jenom a práv? p?es underground....všichni dob?e víme(teda ti co v?dí)jak skon?il hip-hop, co z n?j ud?lala média,fraška.A hip-hop(pravý) JE underground!!!Jediná nad?je pro hudbu jsou lidé vydávající nezávisle a osobit?.Skon?it tak jako hip hop, a p?idružené styly, hrozí i dnb!Ti co souhlasí s masivní produkcí tomu jen napomáhají.Underground je pohoda a bezpe?í a ne jenom tupý konzum. Peace. :arrow:
Jinak líbí se mi úrove? fora.diskuse jsou v?cné a o n??em,nikdo si tady nenadává, tak jako na zulu p?i tekkno diskusi kolem tatrantekku(doporu?uji p?e?íst p?ísp?vky, tekkna?i jsou fakt palice dubové)jen tak dál therapist, mtz, buda a spol.......jedééééém :D :D :D :D
therapist
4. 12. 2004, 18:09
Je chyba soudit hudbu podle toho jestli je komercni nebo ne, spravne je delit hudbu na dobrou a spatnou.
Jinak líbí se mi úrove? fora.diskuse jsou v?cné a o n??em,nikdo si tady nenadává, tak jako na zulu p?i tekkno diskusi kolem tatrantekku(doporu?uji p?e?íst p?ísp?vky, tekkna?i jsou fakt palice dubové)jen tak dál therapist, mtz, buda a spol.......jedééééém :D :D :D :D
:bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup: :bigup:
ale nehazej fsetky teknare do jednoho pytle.. na diskuzich typu te co je na zulu apod. je blbe to ze si tam radi kompenzuji komplexy zavistivi a tupi anonymove.. :?
Je chyba soudit hudbu podle toho jestli je komercni nebo ne, spravne je delit hudbu na dobrou a spatnou.
yeah ma fella.. :wink:
yeah ma fella.. :wink:
:bigup:
Tak nap?íklad si vemte DnB Arenu. Nejznám?jší a z?ejm? nejlepší web podle mnohých a suma sumárum je to jeden VELKÝ BUSINESS a kdyby nebyl, pochybuji, že by m?l takovou kvalitu a úsp?ch. Souhlasím s názorem, že peníze podporují vývoj. V?tšína lidí, co drumbassy produkuje to d?lá pro dobrý pocit z hudby a ne z pen?z. A v tom je zásadní rozdíl! :idea: Proto bych se tolik nebál té tzv. komercializace dnb. Jde o to tu hudbu milovat a d?lat si to po svém. Nejsem skeptikem a nebál bych se toho! A komer?ní dnb? Te už tady p?ece dávno funguje a mn? je to celkem jendo,protože se to nedá poslouchat.
furt naky underground underground...underground se da pripsat k necemu jako je plastic people of the universe k hip hop kulture 70 80 let atd...
mrtvy.kenny
6. 12. 2004, 21:55
jasne, od doby plakatu na stodolni je to cista komerce. :wink:
no jako vove se planuje.budou sice enem 2 linky ale jebat,staci.ato:poruba-centrum,jizni mesto-centrum...planovana dostavba 25.12.2015...drsne co?
to by bylo luxusni :lol:
jeste by to chtelo linku wc <-> ss kde by se nahanely gangy :lol: :lol:
gangy sou enem na south sidu proto je west coast better :wink:
na south sidu je jen jeden gang.... 8) lovi zver z wc :lol:
to by bylo luxusni :lol:
jeste by to chtelo linku wc <-> ss kde by se nahanely gangy :lol: :lol:
muzeme se nahanet na lodkach na odre :wink:
a smat se gangsterum z ss
wtf? :shock: kdo by si to nekdy nechtel zkusit, zlate retezy, tucne zpropitne, koupel v sampanskem, zkoxovane mulatky :wink: a par mm v trenyrkach :lol: LET'S GANGSTABANG!
a smat se gangsterum z ss
Na ss jsme jediní gangstas my s negrem a spol. a máme monopol po?ádat ne gangstabang, ale gangbang se všemi lepými d?vami z okolí.....filu p?ije? a uvidíš---píchneš, spíš než pár mm v trenýrkách , tak pár m v trenýrkách :) :) :D :o :shock:
All-phones
8. 12. 2004, 20:37
Váno?ní SSD, za?íná být stále v?tší ojeb.
Ride One + MC Amdiez, Inspiral X62, Wenia, Kyanid, Mefuzo, Ferda, Limitedd
takhle by to m?lo vypadat
mrtvy.kenny
9. 12. 2004, 10:56
http://www.dvoikatroika.cz/files/SSD_xmass2004_big.jpg
mrtvy.kenny
9. 12. 2004, 11:16
no, google rika MC, ale ti frantici tam maji naky prisny underground, nb co. na webu neni nic k nalezeni :)
ajajaj to vypada na vanocni jamajku
mrtvy.kenny
9. 12. 2004, 11:32
typicky frantik od pohledu :wink:
http://www.lukas.slavik.biz/sc_photoz/litak04/7big.jpg
to je jakýsi marokánec ty vole.leží tam startky na tom stole nebo mám haldy? :D
dizetai
9. 12. 2004, 13:49
On uz tady jednou musel byt...mam pocit ze na prostoru :?: Podle tvare to je on a jestli jo,tak fuckt zpiiiiiivaaaaa hoooooodne doooobre
On uz tady jednou musel byt...mam pocit ze na prostoru :?: Podle tvare to je on a jestli jo,tak fuckt zpiiiiiivaaaaa hoooooodne doooobre
On tu byl,sem nev?d?l :?: :shock:
dizetai
10. 12. 2004, 0:40
Pouze se domnivam
nevim esli to je on ale za nejakym frantikovskym emsim byla sandra ve france.. :-)) a to nejsou startky ale "le start to rakovina"
All-phones
10. 12. 2004, 13:06
Vypadá to spíše jako v bývalé Rokli....
mrtvy.kenny
10. 12. 2004, 14:18
nevim esli to je on ale za nejakym frantikovskym emsim byla sandra ve france.. :-)) a to nejsou startky ale "le start to rakovina"
sandra byla za puvodne avizovanym amdiezem.
a startky to jsou, pze to je naky open Shadow Cabaretu (teda tak jsem to pochopil)
http://www.lukas.slavik.biz/sc_photoz/litak04/
mrtvy.kenny
10. 12. 2004, 14:21
... teda jak koukam, tak "puvodne" a opet avizovanym amdiezem. bacha, ten flyer se mi meni pred ocima :?
mrtvy.kenny
10. 12. 2004, 14:22
tomu mam rozumet jako ze je dobry, nebo spis otravny? ostatne zmizel z flyeru, tak nevim ;)
t?eba je ten flyer ud?laný jako ty obrázky na které když se podíváš z jiného úhlu tak vidíš n?co jiného :D
mrtvy.kenny
10. 12. 2004, 17:22
:lol:
no tak rozuzleni je fakt silene: Hocine je MC Amdiez :) sorry za mystifikaci. ale ta fotka plati :) to maji z toho, ze nemaji ani web (nebo je naky zakopany).
ehm nesou sami kdo nemaj web ze :? :wink:
hey, myslimslam ze byzme meli na tu kalbu dorazit... ya wim money ain't shit... ale typek ye husty... dobry MC a nawic pohodar yak cyp... byl tady uz nekolikX a dokonce by chtel delat naky internacionalni proyekt... FR+PL+CZ co wim... DNBvsHiPHOP... am10 respect6!! !!!
doufam ze tu kuklu budes mit sean
Takže se asi stejn? všichni slezem na váno?ním Slimu,jako bych to netušil :roll:
All-phones
15. 12. 2004, 19:57
Takže se asi stejn? všichni slezem na váno?ním Slimu,jako bych to netušil :roll:
Se tam budem ma?kat, jak ananas v konzerv?. Nem?žeš si po?ádn? zaskákat a na víc v opilosti do každého vrážíš, takže Kranka by tam nem?l jít v?bec po t?ch padesáti konfliktech v Bogot?. Nevím, radši se budu ma?kat s ženskou v p?kn? vyh?áté posteli...
dobrý nápad, když už se lepit tak aspo? s holkou, akorát mi v té posteli bude chyb?t fotbálek :? který by ale stejn? v p?epln?ném fabru nešel hrát ->
TAKŽE SI S CHUTÍ ZASKÁ?U MIMO FABRIK :twisted:
mas ten pocit :?: :D (jak pravi reklama-jestli to mas,tak to ukaz... :lol: )
to by zalezelo co a komu 8)
[quote="gomez"]Asi si napisu nejaky report na tema: jak z lidi vytriskat co nejvic penez s co mozna nejmensimi naklady... :evil: Boze, jak ja miluju Katchu :!:
ano jiste samozrejme...jak vydelat prachy.
TechItch rulezzzz...
peace!
therapist
20. 12. 2004, 8:32
http://www.dnb.sk/dnb_silvester2004_4web.jpg
Kdyby jste cht?li d?lat n?jakou kalbu než jít na SSD nebo n?jak p?es svátky,tak bych pro vás m?l zvuk,sta?í ?íct kdy a kde(nabídl se mi Libor Basel-byl by to sound co byl te?ka v Singeru + ješt? jedna bedna k tomu...)peace 8)
[quote=gomez]Asi si napisu nejaky report na tema: jak z lidi vytriskat co nejvic penez s co mozna nejmensimi naklady... :evil: Boze, jak ja miluju Katchu :!:
TechItch rulezzzz...
peace!
jediny kdo na tech-itchovi vydelal buky byl naky dirtybizznizman a policista v jedne osobe/jak uz to u nas byva/ a na loxym to zas prodelal :wink: chapes bozi mlyny melou pomalu ale jiste :idea:
dizetai
20. 12. 2004, 17:39
Kdyby jste cht?li d?lat n?jakou kalbu než jít na SSD nebo n?jak p?es svátky,tak bych pro vás m?l zvuk,sta?í ?íct kdy a kde(nabídl se mi Libor Basel-byl by to sound co byl te?ka v Singeru + ješt? jedna bedna k tomu...)peace 8)Pepe,ten zvuk by se docela hodil 24eho na myslivnu.Jeste zkusim sehnat od Ovcaka,ale to by bylo celkem drahe.Taxe zkus p[optat libora prosim
[quote=gomez]Asi si napisu nejaky report na tema: jak z lidi vytriskat co nejvic penez s co mozna nejmensimi naklady... :evil: Boze, jak ja miluju Katchu :!:
TechItch rulezzzz...
peace!
jediny kdo na tech-itchovi vydelal buky byl naky dirtybizznizman a policista v jedne osobe/jak uz to u nas byva/ a na loxym to zas prodelal :wink: chapes bozi mlyny melou pomalu ale jiste :idea:
Myslim, ze na loxym prodelal Kyanid a ne nejaky policista...
TechItch rulezzzz...
peace!
tak to by melo uxena uspokojit este vic,no ja sem toho typa s kerym to delal asi nevidel,urcite sem s nim nemluvil,ale co sem o nem slysel :evil: nikdy bych s nim nechtel mit neco spolecneho,kyanid ano
na tech itch vyd?lal pouze kokot z fm.zdráhal se zaplatit i djs na loxyho kde prost? prod?lal
therapist
20. 12. 2004, 18:49
Nesmis verit vsemu co ti nekdo nakuka.
kukuku toho toho typa jsem vid?l na vlastní o?i co d?lá.prost? hajzl
asi tak stegi,nevim jak dlouho znas jake lidi okolo wkc,ale chapu ze ted asi dost kalis s prochym,je jednoduche poslouchat z jedne strany,jednou mozna pochopis...este technicka-bionic byl totalni pruser a prodelali vseci co v tom meli penize...proc myslis ze v tom byl ten policajt?kde by kya nbo my vzal/i takove kacky :idea: takze kdo prodelal nejvic...
ale to uz je snad vsechno paseeee ne???tak proc se to tu porad resi porad dokola,proste jura je 23 a mi zdarne jedem dale tak proc furt neco resit?...
Kdyby jste cht?li d?lat n?jakou kalbu než jít na SSD nebo n?jak p?es svátky,tak bych pro vás m?l zvuk,sta?í ?íct kdy a kde(nabídl se mi Libor Basel-byl by to sound co byl te?ka v Singeru + ješt? jedna bedna k tomu...)peace 8)Pepe,ten zvuk by se docela hodil 24eho na myslivnu.Jeste zkusim sehnat od Ovcaka,ale to by bylo celkem drahe.Taxe zkus p[optat libora prosim
zkusim to domluvit,dam v?d?t...
nechápu pro? se do nás po?ád serou kv?li tech itchovi :roll: jak už tu psal cph1 p?ed rokem a p?l na tajmahal taky nep?ijela hlavní hv?zda bo týpek dostal n?kde lepší ka?ky a prost? se na to vysral a nebyla kolem toho žádná aféra co vím
nevim jak se mam k tomu vyjadrit..asi bude lepsi az budu strizlivy..ted jsem totiz prisel z kalby :?
kyanid
21. 12. 2004, 11:44
nehadame se...vse je ok...jen me mrzi zrusena Opava...nic vic....
doufam ze uz konec hadek....bo novy rok pred nama
dizetai
21. 12. 2004, 12:56
Taxe mi to libi :D
nehadame se...vse je ok...jen me mrzi zrusena Opava...nic vic....
doufam ze uz konec hadek....bo novy rok pred nama
Tak,tak :bigup:
Takže potvrzuju že 24.12. na myslivn? bude systém od Baziho :bigup: ,akorát se to musí vykutit tak n?jak kolem 2 a 3 odpoledne bo št?drý ve?er nastane a pak na myslivn? chlastame :pivo: a :smoker: a n?jaká ty drumy si taky dame :deska: peace :mrgreen:
dizetai
21. 12. 2004, 23:21
luxusne pepe :twisted:
Takže potvrzuju že 24.12. na myslivn? bude systém od Baziho :bigup: ,akorát se to musí vykutit tak n?jak kolem 2 a 3 odpoledne bo št?drý ve?er nastane a pak na myslivn? chlastame :pivo: a :smoker: a n?jaká ty drumy si taky dame :deska: peace :mrgreen:
Luxus na druhou!!! :D :D :D
asi tak stegi,nevim jak dlouho znas jake lidi okolo wkc,ale chapu ze ted asi dost kalis s prochym,je jednoduche poslouchat z jedne strany,jednou mozna pochopis...este technicka-bionic byl totalni pruser a prodelali vseci co v tom meli penize...proc myslis ze v tom byl ten policajt?kde by kya nbo my vzal/i takove kacky :idea: takze kdo prodelal nejvic...
Ja uz neverim asi nikomu :? Nektere lidi z wkc znam dele, jine zas chvili a nektere vubec. Nebudu se do toho radeji motat...
ew-wer
24. 12. 2004, 14:25
toz co????kdo razíííí na slim?
therapist
24. 12. 2004, 15:06
http://www.drumandbass.cz/?page=new&id_new=523
Mikatchou
25. 12. 2004, 16:13
Ahoj lidé, hele chci vám ?íct teda že absolutn? není nutné se obávat že by ve?er v podání Amdieze a Ride One nestál za nic... Protože tak dobrý MC jako je Amdiez se málokdy vidí, nadto si m?žete vychutnat jak to zní když si to n?kdo do majku dává ve francouzštin?, berberštin? a oxytánštinm? s ob?asnou hláškou v AJ a i v ?eštin? (n?co sem ho p?ecejen nau?ila i ja :)) ale jinak u?il spíš von m?...viz.muj ?lánek o MCingu z Shadowboxu...:o) Je to prost? masér, ale je pravda,že ve Francii je známý jen v Marseille a v Toulous a Carrcassone...a tydle prdelky v jizni polovine Francie.
Ani Ride one neni k zahozeni, z Marseillskych DJu je asi nejlepší a v??t? že po p?l roce prožitém v Marseille sem m?la možnost je slyšet skoro všechny :)
Na záv?r malá VELKÁ PROSBA na VÁS, jestli n?kdo do Fabriku dneska jdete, pot?ebuju n?co NUTNÉHO AMDIEZOVI vzkázat, protože hrajem v J.Hradci a nedostanu se tam... :( je to opravdu moc d?ležité, ten hajzlík nemá roaming, a já to jinak nedam... TAK PROSIM PROSIM :((( pomožte mi...
Mikatchou,to je drsná prekérka :shock:
Meikos
25. 12. 2004, 22:31
Tak co jake to bylo?????? ja tam nebudu, nejsem (v pritomnem case je +-22:31 takze tedka asi hraje [velmi kvalitni to dj] Kyanid kdyz to vezmu k zitrejsimu dni tak jsem tam proste "nebyl"....tak jak frantici drtka????
:mrgreen: :arrow: :arrow: :arrow: :smoker: bylo to zajímavé :bigup:
Ta akce mela jedinou chybu... vysoke vstupne, ale jinak luxus :D Nejake fotky dodam mozna odpoledne. Rewind!
Mikatchou
26. 12. 2004, 15:06
tak co, jak v?era Hocin válel? Pozn.: Hocin - Amdiez
dizetai
26. 12. 2004, 16:13
moc dobry emsi,akorat mohl mene qakat a vice zpivat.Jinak ale velice prijemny chlapik...........
N?jaké fotky ze slimu zde (http://dnb.aktualne.cz/ssd-ride_one/index.htm) Fotil pajac a ja.
tady jsou taky fotky= dnbakce.wz.cz
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.