View Full Version : 11. 12. 2004 - Drumstage II - BOGOTA
http://www.zulu.cz/akce/2004/12/4135_f.jpg
LINEUP
20:00 Zhaq (BTB)
21:30 MaCumba (WKC)
22:30 Ferda (MP4)
23:30 Flame b2b Pepe aka Noisefellazz (WKC/CBS)
01:00 Therapist (WKC)
02:00 JJ Jumbo (WKC)
03:00 Blackbird (WKC)
04:00 Inliner (WKC)
wladimir
2. 12. 2004, 0:53
wow :twisted: kalbama se to jenom hemzi
hlavne potrebuju min. 60 platicich lidi na zaplaceni nakladu, tak mi je tam nejak dotahnete.. jo a diky za skvelou platebni moralku na minule drumstagi (vysledek -200,- ale s tim jsem nadmiru spokojeny.-)
therapist
3. 12. 2004, 18:56
Co si muzes prat vic 8)
mrtvy.kenny
3. 12. 2004, 20:05
all.phones je kdo? naky c-phone rival? ;)
all.phones je kdo? naky c-phone rival? ;)c-phone revival :lol:
therapist
4. 12. 2004, 14:53
Vsechny mobily zazvoni nejdnou a to bude to all:phones... 8)
zacinajici dj hrajic atmosfericke techstepy, jungliky a intosinu.-) ne ze by trpel nedostatkem fantazie ale vsichni mu rikaji nejaky ten patek alfons tak proto ten nick..
Vsechny mobily zazvoni nejdnou a to bude to all:phones... 8)
:D :D :D :D :arrow: :bigup:
Jsi m? maximáln? pobavil. To není špatný nápad do budoucna!!! :P
All-phones
8. 12. 2004, 17:19
All-phones tam nehraje, because by od tama musel jít p?ímo do práce. "Ti žebráci mi v práci pop?ehozavli šichty." Dojeb, ale Krána to za n?j zvladne. A All-phones ur?it? nebudou všechny "mobily", ale "sluchátka". 8)
wladimir
8. 12. 2004, 18:12
Hlavne at tam je All-wkc!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Hlavne at tam je All-wkc!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
ale dyt vis ze to de jenom jednou v roce na vanoce a to este stezi :wink: uz se tesim na myslivnu,to bude zas terapie
jj MYSLIVNA MASSIVE BOWWWWWWW!!!! :lol:
hlavne spoleham na vasi suskanda propagaci.. clovek co mel udelat vylep me jeste tehle tyden po sms ujistoval ze je vse ok..vcera se prochazim po centru a plakaty nikde .-(((((
vim sem duverivy dement..priste si to zarizuju sam..
co si sám neud?láš to nemáš
vi delate plakaty na myslivnu???sem myslel ze to bude homiez tancovacka ale nemam jako nic proti :wink:
matez cti poradne... Plakaty na Drumstage...
A co takhle udelat plakaty i na Myslivnu.. :idea: Nakonec by z toho mohl byt docela slusny mejdan..
jj uz to vidim,s tou myslivnou bych to spis nehrotil
Vsak to byla legrace..Mylsim si ale, ze by prislo hafo lidi..
no prave...myslivna neni nafukovaci,idealni to bude jak to bylo vzdycky...cely district a BOU
dizetai
9. 12. 2004, 15:36
tak lidi prijdou tak i tak,ale chtelo by to jeste nejake na vic,bo typa za barem jakmile lidi prestanou kupovat pifka atd.ukonci kalbu :(
michal myslim ze letos tam pride fakt hafo lidi uz jenom protoze tu o tom diskutujem a nevadi mi to at pridou ale kdybys udelal plakaty tak se tam nepohnem bo vis jaka je nuda stedry den
dizetai
9. 12. 2004, 15:48
mas pravdu..................kazdopadne bude zlo
no prave at neni moc velky bordel na stedry vecer ikdyz to by na nas sedelo :twisted:
o vánocích pište do téma vánoce ne?
Dejva, to je mi líto s t?ma plakátama, snad to bude OK...,BUDE,MUSÍÍÍ!!! :wink:
Kalba bude myslím na pohodu,ale ty plakáty mn? p?kn? nasraly,fakt nechápu pro? se vždycky s tím hraju jak magor a pak je to max. na stránkách WKC,p?íšt? jebat týpky z bogoty a lepíme sami,protože tohle mn? už fakt nebaví :evil:
pak je to max. na stránkách WKC
jj na wkc foru se muzes vzdycky spolehnout na lidi bohuzel ne e 8)
Kalba bude myslím na pohodu,ale ty plakáty mn? p?kn? nasraly,fakt nechápu pro? se vždycky s tím hraju jak magor a pak je to max. na stránkách WKC,p?íšt? jebat týpky z bogoty a lepíme sami,protože tohle mn? už fakt nebaví :evil:
tak neska sem uz par videl..(byly este mokre:))..ale jako priste uz nebudu kokot a radsi risku prestupkove a lepime sami.. a na A3ikach vypadaji velice krute..jsem malem nenastoupil do tramvaje jak jsem z neho nemohl spustit oci;) vsichni trikrat bow pro pepeho da masta flayu :.-))
therapist
10. 12. 2004, 10:36
a volové je sledujou
krávy za roh zahýbají
a volové za nima skákají
hop hop hop
hop hop what???
to je neco jako : CO ZAJÍ?KU CO JETI ŽE NEM?ŽEŠ SKÁKATI ?
a volové je sledujou
krávy za roh zahýbají
a volové za nima skákají
hop hop hop
to sou stare CCC?MAM RAD SALAM je tez narez :lol:
therapist
10. 12. 2004, 18:19
a volové je sledujou
krávy za roh zahýbají
a volové za nima skákají
hop hop hop
to sou stare CCC?MAM RAD SALAM je tez narez :lol:
:hihi: Ne, to jsem jenom tak faral co na to odepsat co napsal repik. :bigup:
therapist
10. 12. 2004, 18:20
to je neco jako : CO ZAJÍ?KU CO JETI ŽE NEM?ŽEŠ SKÁKATI ?
Asi tak... :hihi:
Panove tak s takovou bychom meli delat i do hiphopu.. :hihi:
Spíš do pohádek a folklóru...
inliner
12. 12. 2004, 12:03
inu husta kalba... Ze bych uz sel konecne spat...???
Kalba byla super akorát jsem dojebany,že jsem tam n?kde ztratil mobil,kdyby jste n?kdo v?d?li n?co o alcatelu 301(stará šumka :roll: ) ,jde mi jenom o kartu,mobil jebat,no a j?št? se stratila nokie od jedné týposky, tak kdyby n?co tak mi dejte ved?t,dík
pierdus
12. 12. 2004, 12:16
kuci jak to tedy resite s tim zvukem? dovezete ho neska bo az zitra? zitra prave moc casu nemam, leda az vecer
jinak vsecko v pohode? zhaq pochvaloval, sem rad, ze se vam to vydarilo...
Prosim, kdyby jste nekdo neco vedeli o zimni cepce znacky foursquare (modra barva) ozvete se (kosik.ondra@quick.cz). Vytratila se mi z kapsy na stagi u sedacek. Moc mi na ni zalezi. Diky..
Jo a odmena je samozrejmosti..
wladimir
12. 12. 2004, 22:53
ja jsem ji tam videl a akorat si rikal,ze jses vul,ze ji tam mas jen tak ne gauci :D
s cepkou je mi lito ale v bogote jsem ji nenasel..
budovy klice ma jj jumbo jet..
pepeho telefon jouseph..
kosa na tohle si zvykej..fanynky asi touzi po suvenyrech od djs.. :twisted: :D :wink:
Neni to moc velka legrace..
Jsem rad ze se vsechno naslo jen ne moje cepka..
DOBRA KALBA... :twisted: DLOUHO SEM SE TAK DOBRE NEBAVIL... A ANI SEM SE NENAMRDAL... :lol: BIG UP 2 Flame b2b Pepe aka Noisefellazz (WKC/CBS) !! !!!
PS: SKODA JEN ZE SE POSLEDNI DOBOU DYCKY NECO SEMELE... YEBAT CURAKY... :fucku:
inliner
13. 12. 2004, 14:15
KOSA...tvoji cepku ma Efka... prisla o tel...tak si aspon nasla cepku... :o)
Jo a jsem fakt zvedavej na video co natocil simpli...to bude asi male HC
DO HAJZLU, WiC LiDi PRiSLO O TEL... WTF?? ??? MEZi NAMi ZLODEJi, PART1... VAAANOCE, VAAANOCE PRiCHAAAZEJiii... NU COZ... :cigo:
no jak to tady ?tu tak nikdo nebyl p?i smyslech :twisted:
inliner
13. 12. 2004, 14:24
Ja jo...teda az do toho kruteho afteru. btw...kde se tam vzal ten cernoch s tim polakem??? :roll:
:lol: ALE, NEMUZU VAS HLiDAT VSECKY...
díky Deiva... Mas u me piváka
neco na te marry je :roll:
diskuze kvalitni :twisted: fotil nekdo?
Nevím,ale je to totální punk s t?ma v?cma. Taky jsem tam ztratil mikinu,ale našt?stí jsem ji tam druhý den našel,když jsem jel pro aparaturu. Jinak drsná kalbi?ka, good atmosphere se vždycky cení. :D
moc coudu proto se toho tolik ztratilo 90% se zas naslo :lol:
dizetai
13. 12. 2004, 22:20
Ja jo...teda az do toho kruteho afteru. btw...kde se tam vzal ten cernoch s tim polakem??? :roll:Ty jsem potkal po ceste za vami.Slovo dalo slovo a kluci sli se mnou.,pohodari,hlavne ten amik :smoker:
M?j mobil je zpátky a ostatní veci taky,to jsem rád :D až na ten mobil od Evky-posek,Fugina dík za podporu,kalba to byla moc vyda?ená co se tý?e atmosféry
:party:
až na t?ch pár zásek?(chci vid?t to video-100% LIVE!!!!)ten týpos byl ale fakt nehorázná P..a
P?íšt? musíme mí? chlastat a ?adit,a? se chováme jako lidi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dizetai
13. 12. 2004, 23:35
No borec byl vazne marny,ale kam se hrabal na to komando hlupcu co si rika statni policie.Ti byli nejviíce jedli.Na naprosto jednoduche otazky nedokazali souvisle a smysluplne odpovedet :? Meli snad vic vypito nez ja :wink: Kazdopadne zatceneho Edu jsem potkal asi v jedenact rano,presne v cas kdy jsem mel jit svedcit,ale z duvodu me neprestavajici nybrz stale stoupajici napranosti jsem byl svedek neduveryhodny.....uf jeste ze tak.,jinak doufam Flejma ,ze jsi nedostal v bogote utrum s partys :roll:
FUCK DA POLICE :fucku:
a to myslím up?ímn? :x
mrtvy.kenny
14. 12. 2004, 0:34
co se tam delo? nak nechapu...
inliner
14. 12. 2004, 10:43
co se tam delo? nak nechapu...
No to ja taky ne... :o) Ale to asi nikdo
All-phones
14. 12. 2004, 11:18
No vy jste zase museli vypadat... :twisted: :pivo: :twisted:
dizetai
14. 12. 2004, 22:11
Ti, co nemeli hlavy v prdeli musi vedet
Jsem jenom slyšel,co se stalo a pokud je to tak, spravedlnost neexistuje a s pouty skon?il ten nesprávný :(
kua reste to nekde jinde..to vypada jak kdyby to byla party na picu.. tohle je problem bogoty, ne moji kalby.. :( hodne me to zere jen kvuli toho ze si bukelaci museli dat interview s gumama..ale pry se tam bavili :) 8)
DZI: ja se rozhoduju esli tam mam dal delat nejakou akci.. :?
Deive..Kalba sama o sobe nemela chybu. Nemusis to resit. Vsichni vi, ze jsi do toho dal maximum a taky te za to respektuji. Za to ze se tam stala nejaka neprijemnost ty vubec nemuzes. Neneses zadnou vinu.
Jasn? Dejva,nev?š hlavu,pokud ti typci v Bogot? nic ne?íkali nebo by ti to dávali za vinu,tak je to v klidu,máš naši maximální podporu :bigup:
dizetai
15. 12. 2004, 22:08
Co to placas flamen_?Kalba naprosto silena :bigup: No a pokud jde o ty tupounky,tak na tech jsem se ja osobne bavil mozna lip nez u hudby :wink: No a jestli se ti uz nechce v bogote nic podnikat znam par lidi co klidne prevezmou stafetu :P
Myslím,že by to byla škoda. Bogota je luxusní undr a z malého prostoru se dá vykutit maximum! Jen tak dál :!: :evil:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.