View Full Version : 4.8. Vision 2 - The Last at this holiday / Hospoda u Arnošta / F-M
http://blum-blum.org/vision2.1.jpg
Shmidoo / f-m
Humanmashine / Ov
Meikos / f-m
Gifi / pfc
Mallay / pfc
Elbrus / pfc
Shade aka Gasmask71 / Mindsaw rec / Cyberfire.cz / olomouc
PickFick / Cyberfire.cz
Line-up
Shmido 20:00-21:15
pickfick 21:15-22:15
gifi 22:15-23:15
meikos 23:15-00:30
shade 00:30-02:00
mallay 02:00-03:00
humanmashine 03:00-04:00
Shmidoo
25. 7. 2007, 21:45
uuuaaa, shade:slayer: gifi big up:smoker:
Kamy_Ki
25. 7. 2007, 21:57
zachovej klid smidaku!!!
Shmidoo
25. 7. 2007, 21:59
smidaku? a ty si kdo?:D
..to jo...Meikos nejede do Rakouska, jo?:bigup:
Mno rakousko krachlo, ridicovi se nechce, hodne lidi na to kasle, takze asi banan. Meikos ucast potvrdil na sto pero. nebyt posledne jeho rodinnych problemu, taky by hral...ale rodina je rodina, neco jako sul nad zlato.
kura, giffi, lepší termín sis už nemohl vybrat! 4.8. tady nejsem a mám takový dojem, že velká spousta lidiček taktéž! je totiž Sázava Fest s Kosheen atd.:( mrzí mě to, ale nedorazím:(
ROYanek
26. 7. 2007, 17:03
shade :bigup: a doufam ze to vyjde :D:D:D
ROYanek
26. 7. 2007, 17:04
no to rakousko krachlo nejvice smula no ;) :D:D:D
ka-musza
26. 7. 2007, 21:38
ej muzu prijit taky???:D:D:D
Shmidoo
26. 7. 2007, 22:26
ej muzu prijit taky???:D:D:D
:D prijd ;)
Můžu přijít tky zadarmo?:smoker:
Shmidoo
31. 7. 2007, 16:04
Můžu přijít tky zadarmo?:smoker:
jj, skocis pres plotek:D
Supeeer jump every body ! :)
super napad - vsichni preskakejte a opet zvuk a vse okolo zaplati blbec ktery vam cely vecer hraje ze? tohle bych ze sebe ani ze srandy nevyblil...
Shmidoo
31. 7. 2007, 16:37
super napad - vsichni preskakejte a opet zvuk a vse okolo zaplati blbec ktery vam cely vecer hraje ze? tohle bych ze sebe ani ze srandy nevyblil...
co delas, dyt to byla prdel:)
Njn, ale tak o vleznym zatial neni rec, tzn. zatial idu zadarmo tak jak tak...
Shmidoo
31. 7. 2007, 16:39
jn sem si vubec nevsim:)
co delas, dyt to byla prdel:)
jenze toho se pokazde nekdo chyti docela dost vazne - i kdyz to jako prdel zacne...
Takže ten vstup??? kolik Kč??? plot je stejně vysoký, bych se tam sekla...
Shmidoo
31. 7. 2007, 16:49
jenze toho se pokazde nekdo chyti docela dost vazne - i kdyz to jako prdel zacne...
ale tak i bez meho prispevku by je to stejne napadlo
mě by se to stejně nepovedlo, protože by si mě tam všichni odchytili, že mě neviděli jit přes vstup:):mrgreen::mrgreen:
Doufam, že bude taková sranda jako minule:D
už se moooc moooc moooc těším aspon nahrada za Sazavu když se to tak posralo:(
A kde je to ten Arnošt? Někde ve Frýdecké skládce? Jestli jo, mám to blízko domů :D
A kde je to ten Arnošt? Někde ve Frýdecké skládce? Jestli jo, mám to blízko domů :D
to si dělaš srandu ne??:D:Dje to hospoda kousek od nadraží ve F-M
Nema někdo 2 mista v autě? :)
btw jak se vstupem??? :confused:
Nema někdo 2 mista v autě? :)
btw jak se vstupem??? :confused:
Entry bude stale priznive.... :D
Entry bude stale priznive.... :D
:D tos mi pomoh :D
ma nekdo v aute ty 2 volne mista? :neutral:
no počítám 50 zlaťáků více asik nedám ... :D
ok tak my pojedem vlakem...je to ten arnost u toho stadionu? jestli ne tak tu hodte nakou mapu :) diky
ok tak my pojedem vlakem...je to ten arnost u toho stadionu? jestli ne tak tu hodte nakou mapu :) diky
jo to je on ... trefil sem od tam na nadrazi uplne bez problemu a to sem mel tak 2 promile a byl ve frydku prvne v zivote :wink:
Line-up
Shmido 20:00-21:15
pickfick 21:15-22:15
gifi 22:15-23:15
meikos 23:15-00:30
shade 00:30-02:00
mallay 02:00-03:00
humanmashine 03:00-04:00
Tentokrate akce probehne az do 4 hodiny ranni. pokud se lidi budou stale dobre bavit, je mozno akci prodlouzit i do peti :-). po prijezdu policie se vse presune dovnitr :-)
luxusni akcicka,ze startu to tam borili dva totalne vykaleni typci :D jeden z nich sel az do trenek:D.....pak nastoupil PickFick ktery podle me zahral nejlip za cely vecer s tesnym odstupem od meikose ktery taky zahral dobre ;) BIG UP hosi,jinak meikosi dobre zahrane Hazard & Distorted Minds - Mr. Happy ;)....shade b2b s .... ? me totalne znicily :D taky bigup ;)
edit: ze startu mi to prislo i kinder party,ty decka co tam litali byli silene :D
vpoho akce, ti dva ze startu byli celkem vtipni:) a shade b2b ??? proste nejvic:slayer:
vpoho akce, ti dva ze startu byli celkem vtipni:) a shade b2b ??? proste nejvic:slayer:
Jj ti dva byli moooc...hlavne ten jeden jak nam porad chtel pomahat povesit ten baner:D maaalo jsem se nasmal:mrgreen: shade klasika, nezklamal:bigup: jinak si mysli, ze to byla kalba jak ma bejt;) placejte fotky shup:!:
drsnaaaa akce... nejvic me prekvapil ten 13ti lety typek ve 3 rano kdyz tam prodaval...ale jinak luxu...meikos zahral hodne dobre...vsichni hrali hodne dobre....ale nejvic byl hedis na tom hajzlu s tim tipkem :D :D :D pry: pripada ti to tu tez jak kinderparty? tipek: jooo, ale aspon je cemu se smat. :D :D :D
fota tady:
http://m4jkee.rajce.idnes.cz/F-M_vision_II_07/
kids on the party :D
http://img183.imageshack.us/img183/9716/1002354ae5.jpg
kids on the party :D
http://img183.imageshack.us/img183/9716/1002354ae5.jpg
new generation :)
new generation :)
Vida.nova rubrika... uz mame girls on the partiees..teknar on the parties tak proc ne kids on the parties?
....jj přesně tak akce byla zase drsná...bylo úplně fajně...všichni známí dorazili:bigup:...djś hráli perfektně...obzvlášť Meikos...to je prostě paráda..nemám slov...líbí se mi jeho celkový projev..jak komunikuje s publikem, usmívá se, to taky dělá hodně :hihi:no prostě jednička s hvězdičkou:bigup::bigup:...(Mallay-ask not v.i.p....moc dobrééé!!!!!!!)
pridavam se taky k zvednutym paleckum :bigup: party moc fajn sami znami :D:D:D nej dj byl Meiki fakt big respect serie s cold turkey maximal rozsek ;) thx za to :D:D:D btw. ty deticky lehky dojeb priste alespon vstup od 15ti let protoze valet se po zemi 13ti leteho sulinka je fakt komicke ale nepatri to na takove party :D:D:D
Akce byla parádní...podmínky na hraní byly nad mé očekávání.....lidi taky vpoho až na ty ''kids'' no co každá generace nějak začíná, takže maj trošku mé pochopení...
no ale bylo to fakta maras,to co se delo po me pravici nektere chvilky bylo fakt silene :D:D:D
jo a jeste dik meikosovi a gifimu za sponzoring:) ale ujizdelo mi to pekne:D neni to to co doma:) dik ze sem si to moh vyzkouset:)
jo a jeste dik meikosovi a gifimu za sponzoring:)
?????
?????
ke konci mi dosli desky:D
jo tak :-) uz sem se lek ze se nevybralo dost penez....
jo a jeste dik meikosovi a gifimu za sponzoring:) ale ujizdelo mi to pekne:D neni to to co doma:) dik ze sem si to moh vyzkouset:)
hral si dobre,nektere casti se mi libily hodne ;) ;)
hral si dobre,nektere casti se mi libily hodne ;) ;)
tojo:) tak to dik:)
Zajimavé fotečky,,ja si skoro nic nepamatuji takže doufam, že bude brzy repete at můžu posoudit kdo jak hraje:D:D
Zajimavé fotečky,,ja si skoro nic nepamatuji takže doufam, že bude brzy repete at můžu posoudit kdo jak hraje:D:D
tj, diky.... :bigup:
EDIT: btw, FM je mlade mesto :) obcas az moc mlade :D
pickfick
6. 8. 2007, 15:53
***FOTKY*** (http://www.pickfick.net/forum/viewtopic.php?t=782)
***FOTKY*** (http://www.pickfick.net/forum/viewtopic.php?t=782)
Jej, no některé fotky fakt hodně crazy, jsem se dost zasmála! :lol: Jinak tahle akcička nezklamala, všechno super jako minule! :wink: Djs good výkony, jenom si hold prostě nikdy nezvyknu na ty rubárny no! :) A byla sranda, hlavně v parku s nějakýma týpkama, co kutili beat box, už se těším na pokračování!!! :bigup:
Do-obre fotky :) :mrgreen: :bigup:
Pinďa na té jedné fotce vypadá jako velvyslanec kmene křováků:mrgreen:
Pinďa na té jedné fotce vypadá jako velvyslanec kmene křováků:mrgreen:
On chudák Pinďa totiž ani nebyl od páteční kalby doma. Byli sme v K2-jce, pak ráno usnul na lavičce v parku a probudil se až večer, kdy začli lidi chodit do Arnošta! :lol:
On chudák Pinďa totiž ani nebyl od páteční kalby doma. Byli sme v K2-jce, pak ráno usnul na lavičce v parku a probudil se až večer, kdy začli lidi chodit do Arnošta! :lol:Tak to je mazec :hihi: Zažil jsem hodně akcí a následných afterů, ale tohle jsem teda nezažil/neslyšel :lol: (Trochu mi nejde do hlavy jak může někdo tak dlouho spát na lavičce, ale to není zas tak podstatné)
..no...já jsem to sice taky nezažila..ale pinďa to zažívá poslední dobou skoro každý den:hihi:
..no...já jsem to sice taky nezažila..ale pinďa to zažívá poslední dobou skoro každý den:hihi:
JJ pinda ten jo , tak viš jak každý je nějaký:D
Laa-laa
12. 8. 2007, 23:19
Opožděné Blum-blumácké fotečky: http://blum-blum.org :wink:
Laa-laa
13. 8. 2007, 15:10
:mrgreen:
No no no, nevim co je tady k smíchu?! :D
jako jeste jednou, dobra akce...klidne bych se tam vratil ted hned...proste pohoda...velky dik vsem, kteri to zorganizovali :-)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.