View Full Version : SINGER 17.12.2004
17.12.2004 klub SINGER
DJ's:
YADEL
INLINER
KULAS
FLAME
PEPE
CROW b2b JJ JUMBO
PETIT
vlezné není
2 kw SOUND
http://sweb.cz/J.Knap/Singer%2017.12.2004.final.JPG
to je prehozene u inlinera a crowa cbs/wkc nbo sem jelen zase?teda ne ze bych to nak hrotil ale chcu byt v obraze
rišpekta 2kw v singeru. a jen tak inliner už je u nás a vrána zatím ne co vím
tak sorry,ja to p?epíšu,každý mi ?ekne n?co jiného a pak je z toho takový dojeb
Konecne propagace vic nez 3 dny dopredu, pohodovy flyer a dobry zvuk, tak doufam ze bude plno :roll:
takhle to je. INLINER (WKC), CROW (Ova)
a pepe prestan delat flyery..me to zabiji ten tvuj talent.. pepe je ucebnice toho jak se maji delat cernobile flyery:))
minuly tyden se to vecer jeste zvrhlo...
minuly tyden se to vecer jeste zvrhlo...
I SAY BOOOOH!!! !! :twisted:
All-phones
10. 12. 2004, 13:22
Doufám, že to dopadne jako Singr 3.12. To byla dosela slušná kalbi?ka...Je ?eba se vy?ádit t?sn? p?ed vánocema... :party:
Doufám, že to dopadne jako Singr 3.12. To byla dosela slušná kalbi?ka...Je ?eba se vy?ádit t?sn? p?ed vánocema... :party:
A pak o vánocích,po vánocích,po novém roce až až :shock: :shock: :shock: :arrow: :tojo:
Kazdy den je treba radit.. :twisted:
jak kdo :(
Nev?š hlavu,ty intelektuále,jednou se ti to vše vrátí (t?eba na silvra) :D
A nebo taky v zivote. Budes jezdit na same konference, expa atd. Jak rika Petka..NEVES HLAVU!
Jo a jeste jsem zapomnel na jednu malickost..Hafo buku, hafo koksu, hafo kund :wink: Co vic si Pavliku prat :lol:
inliner
15. 12. 2004, 16:28
dela nekdo na ten singer naqy lineup??? Ja jenom at vim jestli se po praci stihnu vyspat...nebo jebat... :o)
Dufam ze tam pride hafo lidi :lol:
a ty tam budes bkel?
Nevis jestli prijede pwl? Ty pry zustavas v Brne
All-phones
15. 12. 2004, 20:00
Budou tam všichni... :twisted: :twisted: :twisted: a bude to taková :pivo: :party: :bigup:
Nevis jestli prijede pwl? Ty pry zustavas v Brne
pavel jede,ja este nevim esli pudu bruslit nbo na dieselboye :o
yadel ani neví že má v singeru hrát :shock:
takže :bigup: organizátorovi akce bo yadel nep?ijde :D
dizetai
17. 12. 2004, 12:23
Tak co pavel terapeut?nbo jedovaty jirka?nbo ka repa?nbo ja? :lol:
no michal hlavn? nezapome? mi vzít to kilo bu?te
dizetai
17. 12. 2004, 12:39
no nevstahuje se to k tematu takze asi takhle :fucku: :lol:
kyanid
17. 12. 2004, 13:55
no nevstahuje se to k tematu takze asi takhle :fucku: :lol:
ty to repikovi nedas a on se bude tvarit presne jak na te fotce co ma v podpisu.... :oops:
dizetai
17. 12. 2004, 14:04
ale dam 8) to bych si neodpustil
Ufff,tak jsem celkem rád že jsem p?ežil tenhle na n?jakou dobu "poslední" Singer ve zdraví,našt?stí jsme ho nezbo?ily(i když na ženským hajzlu lítaly t?ísky :lol: )drumy maras,hlavn? ten 3 hodinový pinec na konci-psychoooo :mrgreen: ,a k tomu moc :deska: :pivo: :smoker: :arrow: :hihi:
Tesko se taky pod vedením hlavního Teskobarona Štegiho konalo,takže RUM Rullleeezzz-tomu ?íkám plnohodnotná kalba v Porub? :bigup:
a to stegi necht?l chlastat :lol: ješt? že jsem odolal tescu
jinak co jsem slyšel tak to prý ten hajzl rozsekali sekerou :shock:
Hodne kvalitni patek (sobota) :) ale chtel bych si to rano pamatovat...deive nechces mi to osvetlit :?: Od osmi si nic nepamutuju!Nejake fotky budou zitra, dneska nejsem schopen. Tescobaron :D :D
Hodne kvalitni patek (sobota) :) ale chtel bych si to rano pamatovat...deive nechces mi to osvetlit :?: Od osmi si nic nepamutuju!Nejake fotky budou zitra, dneska nejsem schopen. Tescobaron :D :Djste blááázni, ty vaše aftery v?bec nedávám. Jsem tam vydržel do 5 a úpln? jsem skoncoval. Kde berete tu energii proboha :?: :?: :?: :?: :?:
dizetai
19. 12. 2004, 20:52
Wule ,Kondice ,Cil :wink:
Ja to taky nedavam, ale jak pise tweety..."czech rum vám dává k?ííídla...!" :D
Ja to taky nedavam, ale jak pise tweety..."czech rum vám dává k?ííídla...!" :D
:bigup: akorát z toho lítání máš slušný OKNO :janic:
Mas pravdu pepe, meli by jsme s tim aftrovanim prestat a zacit chodit domu jako slusni lidi, max v 6 rano... :)
OK,musíme ukázat všem že máme silnou v?li,ale bude to BOJ :evil:
V 6 je tak akurát, dejme tomu... :D
dizetai
22. 12. 2004, 0:05
ja v sest nikam nendu!!!!!!!!
ja v sest nikam nendu!!!!!!!!
Jako kdybys mamce nemohl aspo? jednou ud?lat radost,že p?ijecháš v sobotu dom? na snídani a ne úpln?, parafrázuji tvé slova, "rozt?ískaný na malilinkaté kousí?ky" až na ob?d jako vždycky!!! :roll: :arrow: :D :D :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.