View Full Version : Vanocni rozbijecka ..
dizetai
21. 12. 2004, 23:28
..se uskutecni v case stedreho dnu tzn.24.12 2004 na Myslivne v O/Porube/ kde se budou navzajem roztriskavat drum&bass zokejove z WKC,?BS a 23.Takze pokud trpite vanocnimi depresemi tak je prijdte s nami splachnout :pivo:
Specialni vanocni 2 killa hluku a pozoruhodna svetelna show v podani jedne male diskokoule.
+neuveritelne positivni atmosfera :lol:
wladimir
21. 12. 2004, 23:52
http://wladimir.muzika.cz/DSCF0162.JPG
jaj s te fotky sem chytl totalni zachvat... Normalne to je foto na flyer to by pritahlo uplne mastne lidi...
CO tmejos tahle fotka na flyer nevadilo by ti to ne???
VLADIMÍR :!: :!: :!: :!: :evil: Tos posral!!! :fucku: Všem se omlouvám, p?ípadné zvratky odklidím p?ímo u vás doma... To byly ?asy,kdy faj?enie m?lo ješt? sv?j význam v podob? nekone?ných záchvat? smíchu (jižní Francie)
Jinak, flyer si z toho klidn? ud?lejte,ale až budu pod kytkama,to mi bude jedno.
A nedoporu?uji to - už te? zvažuji žalobu na Vladimíra asi o 30 000 000 $. Myslím, že mi to m?že vyjít. V p?ípad?,že byste n?kdo v?d?l o kvalitním a sofistikovaném právníkovi, neprodlen? m? kontaktujte, d?kuji...
zkus vladoveho tatu ma s takovyma castkama zkusenosti... :lol:
zkus vladoveho tatu ma s takovyma castkama zkusenosti... :lol:
Taky m? to napadlo, ale vem si, jakým zp?sobem vlá?a studuje - všichni ho moc dob?e známe - matematicky bych to vyjád?il asi takhle: 0*studium x + drogy x = drogy x
A víš, co se ?íká :arrow: Jablko nepadá daleko od stromu.
A já mluvil o SOFISTIKOVANÉM právníkovi :D
francie?a ja sem myslel ze ste byli v osvetimi na skole v prirode :shock: :bigup:
drsny zaber este ted z toho seru jak to vidim...ale neni enem jedna takova drsna :lol:
wladimir
22. 12. 2004, 19:23
JO JE JICH TU VIC :twisted:
http://wladimir.muzika.cz/DSCF0163.JPG
wladimir
22. 12. 2004, 19:24
A JESTE VIC :twisted:
http://wladimir.muzika.cz/DSCF0173.JPG
Ta posledni stoji za to.. :lol:
okay laydeez'n'gentzah-----
tohle je postrceni pro vsechny,kteri scestne uvazuji o tom,ze se na myslivnu nedostavi...jelikoz jsem v tom nesnesitelnem zapoctovem a predvanocnim shonu docista zanedbal oslavu svych narozenin,rozhodl jsem se tuto politovanihodnou skutecnost napravit tim,ze svuj b.day zaleju lihovinou na myslivne :idea:
bude to vubec poprve,co oslavim narodky primo v den opusteni delohy,
takza nechci slyset zadne ale-ZADNE TAKE :!: :evil:
TOTO JE OFICIALNI POZVANKA :!: :!: :!:
darky klidne noste,ale ja si na to moc nepotrpim :lol:
(ani nemusi byt cele,staci PULKAH :arrow: :pivo: )
wladimir
23. 12. 2004, 11:53
ty ses narodil na vanoce? :D
tweety
23. 12. 2004, 22:23
sí se?or..... :smoker:
Tomu ?íkám dáre?ek,jaj :bigup: :lol: :lol: :lol: Už se t?ším na zít?ejší oslavu,doma se jako obvykle p?ežeru salátu no a na myslivn? to ?ádn? spláchnu :pivo: :pivo: :pivo:
P?eju vám všem š?astné a veselé Vánoce a ten nejlepší vstup do Nového roku...
wladimir
24. 12. 2004, 15:48
Prijemne vanocni chvile pri kradeni stromku,pri smazeni lekleho kapra, pri prujmu z posledni porce salatu a mnoho stesti v novem roce pri zasahu petardou! :twisted:
Prijemne vanocni chvile pri kradeni stromku,pri smazeni lekleho kapra, pri prujmu z posledni porce salatu a mnoho stesti v novem roce pri zasahu petardou! :twisted:
wladimire ty jeden pesimisto :lol:
Ja všem p?eju veselé Vánoce,hodn? pohody,a? n?co najdete pod stromkem a a? všichni p?ežijem dnešní noc,bo to bude asi divoké :janic:
Pepe pokud vim, tak tesco je zavrene :D
I bez tesca velmi vydarena party, az na ten brzky konec...
I bez tesca velmi vydarena party, az na ten brzky konec...
Dneska to bylo v poklidu,vánoce by mohly být každý den :D (kv?li TESCU) :twisted:
wladimir
25. 12. 2004, 8:39
Je mi strasne spatne a boli me hlava... :evil:
Je mi strasne spatne a boli me hlava... :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alkohol je zrádný :nene:
práv? jsem vstal a myslivna op?t mazec se tam nedalo skoro hnout
xxcomixx
25. 12. 2004, 14:23
f poho kalba
už zase žeru salát
tweety
27. 12. 2004, 14:54
hehehe...todle zase byla jednou kalbice :!: :twisted: :roll:
co je zajimave,nemel jsem po tom draka :shock:
fuck xmass rspct xxlbass :idea: :idea: :idea:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.