PDA

View Full Version : Sokol Slide - Sokolovna, Petřvald u Karviné

Ostyn
9. 9. 2007, 21:17
http://www.underbreak.cz/img/malysokol.JPG
Sokol Slide, Petřvald u Karviné

DNB Stage:

Kubo /spiral.sk/
Inspiral x62 /dvoika.troika/
Machizz /ptw city/
Elbrus /PFC/
Wortex /PFC/
shtAfla /underbreak/
Ostyn /underbreak/
Humanmachine /underbreak/
MC HaLLoo /underbreak/

10kW kvadro sound
green laser
1x bar
UV show

Techno stage:

Joshua /spiral.sk/
Kaisersoze /st. father Kaiser/
Flesh /flesh.livex/ + Patris /Isis recordings/ - 4grammo set
Evil.Kid /st. father Kaiser/
Zek /introsound/ + Seth /introsound
Danex /ptw city/

4KW sound
1x bar

Denní open:start 16:00

Ukázka žonglérských umění skupiny v průběhu dne
Soutěž v žonglování - s čímkoliv
HiP HoPová taneční vystoupení - Static Up
Vystoupení Break Dance Crew
Soutěže o vstupy na párty
Jako doprovod hraje DJ Flesh
Teplé jídlo na grilu + bar s posezením
Fire show 22:00 hod

vstup 90,- do 20:00 free open

info: www.underbreak.cz

shtAfla
9. 9. 2007, 22:32
Pecka

Humanmachine
10. 9. 2007, 18:35
A ty tam budeš slavit narozky? Ostyne?

Humanmachine
16. 9. 2007, 20:57
i.

Ukázka žonglerských umění...
Jedná se o vystoupení učástníků žonglérských skupin z okolí,
kteří jsou jendničkou ve svém oboru..Mají široký výběr nástrojů
na vystupování.
Jako doprovod během dne, žonglérům hraje break setíky DJ Flesh
flesh.livex.cz, který je rodákem z Petřvaldu.
Večer pak ve 22:00 bude venku na hřišti fire show a v noci uvnitř
UV show.
Soutěž v žonglování s čímkoliv o zajimavé ceny. Nejméně však ale tři věci
v ruce.
Soutěž o vstupy bude patřit spíše milovníkům piva, jak jste jistě
pochopili bude se soutěžit v popíjení piva..
Pokud bude nepřiznivé počasí akce se přesouvá dovnitř, takže se nemusíte
obávat že zmoknete nebo zmrznete :-)

Taneční skupina STATIC - UP zabýváme se především tanenčími styly
jako je hip hop, break dance. V loňském roce jsme otevřeli i taneční třídu
Disco dance. Členů v taneční skupině je cca kolem 150. Z toho cca 45 členů
reprezentuje taneční skupinu na různých vystoupeních a soutěžích.
V loňské roce TS Static - up obhájil titul Mistrů ČR ve skupinových
choreografiích street dance.
Přijede kolem 35 lidí ... ( děti, junioři a hlavní )

MACHIZZ
16. 9. 2007, 22:11
he he he he he :-) bude rychta...pane rychtář...:-)

Humanmachine
17. 9. 2007, 19:42
Jo už se moc moc těším... danger attack :-)

http://www.underbreak.cz

shtAfla
25. 9. 2007, 17:04
http://www.underbreak.cz/img/sokol.jpg

Ostyn
9. 10. 2007, 21:26
LINE - UP

Denní Open

16:00 - 17:00 BreakBeat Set DJ Flesh + Jongl show
17:00 - 17:15 vystoupení juniorů skupiny Statick - Up
17:15 - 18:00 soutěž v jonglování
18:00 - 19:00 BreakBeat set DJ Flesh + Jongl Show
19:00 - 19:15 vystopení Break Dance Crew
19:15 - 19:30 vystoupení hlavních členů skupiny Statick - Up
19:30 - 20:00 pivní soutež o vstupy na párty

DNB

19:30 - 20:30 Ostyn
20:30 - 22:00 Wortex
22:00 - 23:00 shtAfla
23:00 - 00:30 Inspiral x62
00:30 - 02:00 Kubo
02:00 - 03:30 Machizz
03:30 - 04:30 Humanmachine
04:30 - 06:00 Elbrus

+ MC HaLLoo

Techno

20:00 - 21:30 Evil.Kid
21:30 - 23:00 Danex
23:00 - 00:30 Flesh + Patris - 4grammo set
00:30 - 02:00 Joshua
02:00 - 03:30 Kaisersoze
03:30 - 05:00 Zek + Seth - 4grammo se

grizik
15. 10. 2007, 15:16
hehe na inspirala sem byl naposled v ABB, kdyz tam byl Black Sun Empire, a zavaril nam pod kotlem poradne takze nemuzu chybet :bigup::smoker:

pAPa.SmURfff
16. 10. 2007, 10:42
doufam ze se tam dostanu...to bude kruta akce :slayer:

Čvanda
16. 10. 2007, 11:58
kdo vám lepí plakaty ?? které hovado ja si to budu přelepovat do puvodniho stavu jen pro vaší informaci amateři pojebaní :-)

therapist
16. 10. 2007, 15:17
kdo vám lepí plakaty ?? které hovado ja si to budu přelepovat do puvodniho stavu jen pro vaší informaci amateři pojebaní :-)
:hihi: :bigup:

kyanid
16. 10. 2007, 15:32

lol...nj s profi lepicem plakatu si neni radno zahravat :D

Jumper.pfc
16. 10. 2007, 18:01

Taky mivam spatnou naladu ;]

Humanmachine
17. 10. 2007, 13:08

Milý Čvando, omlouváme se že jsme ti přelepili jeden plakát, to se občas stane.. Myslím že spoustu jiných plakátu ti přelepil někdo jiny.. V dnešní době je težké najít něco volného.. a určitě taky spoustu lidem přelepíš i ty.. ale jestli chceš tak ti můžem všechny přelepit, mame jich dost.. :-D Nejsme ale zas takové hovada jak si myslíš, aby jsme to udělali.. Dej šanci i amatérům.. Přece kvůli tomu nebudeme dělat rozbroje ne??..

http://www.underbreak.cz

pAPa.SmURfff
27. 10. 2007, 13:02
tak lidi...povidejte jake mate z teto akce pocity???!!!

ja ji hodnoti spis kladne...dobre vykony djs jak na drum stage tak na tech stage...skoda te mistnosti, zvuk byl-trochu jiny, ale dalo se to....lasery byli fajn, ceny na baru (krome piva) taky...

ale tedka trosku k chybam...povazuju za velkou chybu absenci fotbalku...myslim ze na takove akce to proste patri a vcera jsem mel kurevsky velkou chut si zahrat a pak ty technicke problemy me trosku...no jak to rict...no proste si myslim ze ta situace nemela nastat ale i presto to byle velmi podarena akce....

tak jak to vydite vy???

grizik
27. 10. 2007, 15:23
vykony djs uspokojily :) inspiral nezklamal a podaval hopsacky plouzicky i sekacky. ceny na barech me taky uspokojily :D prostor na kaleni supr:slayer::bigup: zadna se slecen me neuspokojila :D :fucku: ale ten zvuk .... nevim cim to jestli bedny nedavaly nebo se to tam nejak divne rozlihalo proste obcas mi to trhalo usi docela fest. jinak mordor :cigo::mrgreen: jen co sem prijel a vystoupil z auta nejaky borec hazel s altanku takove kosy ktere sem jeste nevidel. docela solidne to niterne prozival, neco na zpusob tarzana :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ooooooooo ooo oooo ooooo

pAPa.SmURfff
27. 10. 2007, 15:44
ale ten zvuk .... nevim cim to jestli bedny nedavaly nebo se to tam nejak divne rozlihalo proste obcas mi to trhalo usi docela fest. jinak mordor :cigo::mrgreen:

zvuk jaky byl, byl kvuli prostoru...kdyby strop byl niz tak by zvuk byl hnedka jinaci a taky zalezi na tom jaka aparatura se pouzije a kdo to nastavuje...kdyby tam byla aparatura jako je treba L-Acoustics tak by zvuk byl urcite taky jinaci...ale kdo si to muze jen tak dovolit ze :smoker:

Thominek
27. 10. 2007, 16:19
myslím že ani použitá aparatura nebyla za groš :hihi:, ale ten vysoký strop akustiku zkurví. jinak akce super,djs zahrali slušně ale inspiral nejvíc .. jenom ta nucená pauza jak z vesnické tancovačky :nene: ....

pAPa.SmURfff
27. 10. 2007, 16:34
myslím že ani použitá aparatura nebyla za groš :hihi:

tak jasne...zadarmo urcite nebyla, ale myslim ze L´Acoustics te vyjde draz :bigup:

master.haniz
28. 10. 2007, 1:47
hehe masne bylo, hej a kdyby nekdo uploadnul foto, nebo napsal kde jsou tak bych byl moc rád bo ja sem nefotil a kouknul bych se na nake a savenul na pamatku... bo to byla dobra akce az na ty vyhozene pojistky a ze zacatku pomalejsi rozjezd:)) Dik jak cip za ty fota kdyby jste tu nemeli acc tak pisnete na icq zlobit se nebudu ba naopak :)

Humanmachine
28. 10. 2007, 11:13
myslím že ani použitá aparatura nebyla za groš :hihi:, ale ten vysoký strop akustiku zkurví. jinak akce super,djs zahrali slušně ale inspiral nejvíc .. jenom ta nucená pauza jak z vesnické tancovačky :nene: ....

Zdarec.. jo nucená pauzička se tam nehodila. Ale museli jsme přepojit zvuk, protože jednou vypadnul a chtěli jsme tomu trochu přidat.. raději chvilku vypnout a přepojit než pořád zapínat a stresovat.. Do příští akce určitě ten zvuk a akustiku vychytáme. Pauzička už nebude :-)

Humanmachine
28. 10. 2007, 11:15
hehe masne bylo, hej a kdyby nekdo uploadnul foto, nebo napsal kde jsou tak bych byl moc rád bo ja sem nefotil a kouknul bych se na nake a savenul na pamatku... bo to byla dobra akce az na ty vyhozene pojistky a ze zacatku pomalejsi rozjezd:)) Dik jak cip za ty fota kdyby jste tu nemeli acc tak pisnete na icq zlobit se nebudu ba naopak :)

Fotky budou co nejdříve na http://www.underbreak.cz

Humanmachine
28. 10. 2007, 13:00
tak lidi...povidejte jake mate z teto akce pocity???!!!

ja ji hodnoti spis kladne...dobre vykony djs jak na drum stage tak na tech stage...skoda te mistnosti, zvuk byl-trochu jiny, ale dalo se to....lasery byli fajn, ceny na baru (krome piva) taky...

ale tedka trosku k chybam...povazuju za velkou chybu absenci fotbalku...myslim ze na takove akce to proste patri a vcera jsem mel kurevsky velkou chut si zahrat a pak ty technicke problemy me trosku...no jak to rict...no proste si myslim ze ta situace nemela nastat ale i presto to byle velmi podarena akce....

tak jak to vydite vy???

Za cenu pivka nemůžeme, pronajimatel chtěl takovou, neměli jsem bohužel vlastní bar tak jsme ceny nemohli snížit. Ale v únoru přistího roku bude pivko na akci určitě levnější.. Fotbálky nebyly protože místo nich jsme museli investovat do tanečního parketu. Museli jsem koupi koberec, aby se tam mohlo kouřit. Přectav si párty bez kouření.. :-) První technický problém byl výpadek elektřiny, který se během minutky odstranil. Nikdy tam tak výkonný systém nebyl, a ty jističe tam mají taky něco za sebou.. a druhý techniký problé jak už jsem psal, bylo přepojení systému aby jsem mohli zvýšit výkon :-) a pomohlo to i velké účasti na fireshow. SLIBOVAL jsem 10 kW kvadro.. zvukař říkal že je to nemožné, byly by zvukové poklesy.. příští párty by jsme určitě kvadro chtěli postavit a snížit strop.. když to nepujde tak vám tam postávímě pěknou stěnu o minimu 15kW.

lkD
28. 10. 2007, 13:23
Představ si párty bez kouření..

snad již brzy!!!

Hanzel
28. 10. 2007, 13:45
snad již brzy!!!

neasi... ja rozmazleny z cisteho vzdousku v irskych hospodach jsem pripravil svym plicim docela sok pri navsteve party u nas :)

pAPa.SmURfff
28. 10. 2007, 14:40
Za cenu pivka nemůžeme, pronajimatel chtěl takovou, neměli jsem bohužel vlastní bar tak jsme ceny nemohli snížit. Ale v únoru přistího roku bude pivko na akci určitě levnější.. Fotbálky nebyly protože místo nich jsme museli investovat do tanečního parketu. Museli jsem koupi koberec, aby se tam mohlo kouřit. Přectav si párty bez kouření.. :-) První technický problém byl výpadek elektřiny, který se během minutky odstranil. Nikdy tam tak výkonný systém nebyl, a ty jističe tam mají taky něco za sebou.. a druhý techniký problé jak už jsem psal, bylo přepojení systému aby jsem mohli zvýšit výkon :-) a pomohlo to i velké účasti na fireshow. SLIBOVAL jsem 10 kW kvadro.. zvukař říkal že je to nemožné, byly by zvukové poklesy.. příští párty by jsme určitě kvadro chtěli postavit a snížit strop.. když to nepujde tak vám tam postávímě pěknou stěnu o minimu 15kW.

tak ja ty chyby (nedostatky) beru s nadhledem...to pivko sice byl dojeb (cena) ale tak nebylo to na umreni ;) byla to prvni party takze sem cekal, ze jiste problemy nastanou...kdyz jsem prisel do tech prostor tak mi hned bylo jasne jaky bude zvuk takze jsem nebyl nijak zklaman...ze nebyl fotbalek me mrzi, ale kdyz penize padly do neceho dulezitejsi tak mi to zas tak nevadi...

a ja myslel ze ten koberec byl na to aby se neznicily parkety ;) pro me by teda nebyl problem nekuracka party-jsem tezky nekurak :cigo::nene: to spis si dam obcas :smoker:

no nevim jak by jste chteli snizit strop aby byl zvuk lepsi kvality, ale urcite vam v tom preju hodne stesti :bigup: a co se tyka toho kvadra tak si myslim ze na ty prostory je to celkem nemozne, ale kdo vi....:?:

jinak ale diky za skvelou party...na dalsim dilu SS urcite zase budu :slayer:

a samozrejme vam preju hodne stesti...at vam vase plany vyjdou :bigup:

dareen
28. 10. 2007, 19:26
KDYBYCH VEDEL CO ME TAM CEKA, NEHNU SE Z GAUCE.

pAPa.SmURfff
29. 10. 2007, 0:21
KDYBYCH VEDEL CO ME TAM CEKA, NEHNU SE Z GAUCE.

a to proc :?::?::?:

dareen
3. 11. 2007, 12:45
nevim, asi sem z po tech letech a kupu akcich moc rozmazleny, slibovany 4 polohovy sound se nedostavil, kvalita zvuku byla naprosto priserna ... o te pauze ani nemluvim, styl dnb taky nelahodil memu ousku, je toho vic ...
ale zarazil me inspiral, docela se mu klepaly prstiky, hold uz neni tak zadanej pan no ...