PDA

View Full Version : 21.1.NEUROPHUNK - Chliv, Ostrava

kyanid
4. 1. 2005, 14:32
http://www.dvoikatroika.cz/files/NEUROPHUNK3.jpg

KYANID
YADEL
C.PHONE
WENIA
BEET b2b DZI

special SOUND 6 kw, LIGHTS 3kw
a dydzejove nejlepsi kvality.......................

Poho
4. 1. 2005, 19:18
special SOUND 6 kw, LIGHTS 3kw - to by mohlo byt fpoho

SKE
6. 1. 2005, 15:25
item?

tweety
6. 1. 2005, 20:30
proc nejsou na flyeru i repajznik s myhalem :?:

dizetai
6. 1. 2005, 20:40
no asi jeden z hlavnich duvodu je ten,ze kdybychom byli s repou na flajerech tak by se v chlivu asi nedalo hnout.coz by sice poradatelum napnilo kapsy,ale zkomplikovalo by to celkovy prubeh party a vybirani u vstupu{a taky se nechtelo aby zase prijel nekdo z televize}vim,je to dost zvl;astni ze dve nejvetsi hvezdy nejsou na reklame,ale chceme pouze predejit obrovske rade fanousku pred klubem :lol:

Jj J
7. 1. 2005, 0:14
no asi jeden z hlavnich duvodu je ten,ze kdybychom byli s repou na flajerech tak by se v chlivu asi nedalo hnout.coz by sice poradatelum napnilo kapsy,ale zkomplikovalo by to celkovy prubeh party a vybirani u vstupu{a taky se nechtelo aby zase prijel nekdo z televize}vim,je to dost zvl;astni ze dve nejvetsi hvezdy nejsou na reklame,ale chceme pouze predejit obrovske rade fanousku pred klubem :lol:
Jasne,jasne, to je zcela logické. :lol:

buda
7. 1. 2005, 0:18
tojo Misko ty tam hrajes taky ,no tak to urcite prijdu ::::::. . .. . :lol:

Kosa
7. 1. 2005, 0:20
Jaj..A ja nechtel jit..Jsem to ale urak.. :lol:

Jj J
7. 1. 2005, 0:22
Vstupné,nevstupné, t?eba 1000,2000, ale to si kura nem?žem nechat ujít!! :twisted:

Kosa
7. 1. 2005, 0:28
Zcela souhlasim.. :wink:

kyanid
11. 1. 2005, 12:47
http://www.dvoikatroika.cz/files/NEUROPHUNK3.jpg
dalsi REMAKE flyeru....2 x mer a jednou rez

buda
11. 1. 2005, 23:41
v prispevku mas napsane 6Kw a na flyeru 7KW tak kolik? :lol:

kyanid
12. 1. 2005, 6:59
myslel jsem ze 6 ale rekli mi ze 7....

fgz
13. 1. 2005, 16:12
myslel jsem ze 6 ale rekli mi ze 7.... :lol: se ani nediwim... tenhle fly se mi libi... JT moje barva :wink:

repa
13. 1. 2005, 16:37
ty flyery jsem vid?l vylepené ale jsou modré :o

fgz
13. 1. 2005, 16:39
ty flyery jsem vid?l vylepené ale jsou modré :o
to neva, modra je taky dobra... :smoker:

kyanid
18. 1. 2005, 14:41
LINE UP by YADEL

20:00 - 21:30 - beet b2b dzi
21:30 - 23:00 - wenia
23:00 - 00:30 - kyanid
00:30 - 02:00 - c.phone
02:00 - 04:00 - yadel b2b flu

repa
18. 1. 2005, 15:37
takže ibalgin nic?

tweety
18. 1. 2005, 22:22
proc nejsou na flyeru i repajznik s myhalem :?:

:?: :?: :?:

kyanid
19. 1. 2005, 7:13
budouci tracklist : :club:

1. Moving Fusion - the beginning
2. BC - The Nine /tease/ will rewind
3. Future Prophecies - Thunder & Lightning
4. Mampi Swift - rainman
5. Ed Rush & Optical - Gasmask rmx
6. Hazard - Human mind
7. Pendulum - Another planet /will rewind/
8. Fresh - Signal
9. Mampi Swift - Jaws 3
10.Hazard - Real shit
11.Krust - Follow da vision /will rewind/
12.Krust - Follow da vision
13.Hazard - Mad dog
14.Ed Rush & Optical - Bacteria /Pendulum rmx/
15.Future Prophecies - Dreadlock
16.Fresh - Living daylights
17.Pendulum - No one knows
18.Hazard - It's here
pozn. mozna zmena vyhrazena ucinkujicimi....
a spoustu dalsich : takto by to melo vypadat LOL :club:

buda
19. 1. 2005, 8:30
Co by clovek neudelal aby prolomil prokleti CHLIVU sem zvedavy... :lol: :bigup:

Jj J
19. 1. 2005, 21:22
Hmmm, bude podle m? masírka zmixovaný The Nine a Thunder & Lightening. Mmch, to T&L máš na promá?i nebo na cedlu? Asi ta2.varianta že? A jestli ne, kde jsi sehnal vinyl? Bo já si netrp?liv? ?ekám,až výjde promo.

kyanid
20. 1. 2005, 8:18
CD.....na promu uz to neni ale ma to P.CIK ten raubir....

cph1
20. 1. 2005, 12:01
kya: Kdes vzal no one knows?

lkD
20. 1. 2005, 12:29
kya: Kdes vzal no one knows?
mám pocit, že se už n?kdo ptal a odpov?? byla n?co jako DC++ nebo soulseek :wink:

buda
20. 1. 2005, 12:54
jj dc ++ hub : ukdnb.no-ip.org ale musi te tam nekdo zaregistrovat...

Stegi
20. 1. 2005, 13:36
jj dc ++ hub : ukdnb.no-ip.org ale musi te tam nekdo zaregistrovat...
Vubec, na dc++ to nebylo...stahl jsem to asi uz pred mesicem ze soulseeku. Ale je to jen dubplate. Na desce vyjde urcite jina verze. Ale elvis uz to taky hraje. Tak co se divis?

cph1
20. 1. 2005, 13:44
ja se nedivim..:) Ja to hraju taky........ale od pendulaka nedodelanou verzi cca. 3 min track.....ale .wav :D

therapist
20. 1. 2005, 13:51
Dubplate culture separates the best from da rest...

Nevim, nevim porad co si o tom mam myslet...

kyanid
20. 1. 2005, 13:52
ja se nedivim..:) Ja to hraju taky........ale od pendulaka nedodelanou verzi cca. 3 min track.....ale .wav :D

nebud drzy ! :lol:

buda
20. 1. 2005, 13:59
?íká se nebu? drzký :lol:

Stegi
22. 1. 2005, 11:48
Nevim cim to je, ale vubec nic si nepamatuju. Akorat vim ze nekdo zahral Another planet a do toho signal. Bud tam byl mampi swift nebo....Uz vim, cim to je... :roll:

Pepe
22. 1. 2005, 12:22
Myslím že kalba to byla hodn? na pohodu,ten SOUND byl naprosto MASSIVE!!!i když tak v polovin? C-Phonova hraní se to už trochu mlelo 8)

buda
22. 1. 2005, 12:33
tak co k tomu dodat kdo nebyl zavahal .... :lol:

kyanid
22. 1. 2005, 12:57
Myslím že kalba to byla hodn? na pohodu,ten SOUND byl naprosto MASSIVE!!!i když tak v polovin? C-Phonova hraní se to už trochu mlelo 8)

pac hral hodne z michacky sve veci a nema to takovou kvalitu....Jinak sound hral tak na vetsi polovinu ale Bazy nechtel vic...pak to nema smysl brat takovy sound...

Stegi
22. 1. 2005, 13:27
Sorry ze tu davam takove fotky, ale jsem asi jeste naprany! Dalsi dodam pozdeji
http://dnb.aktualne.cz/proc_a_kdy1.JPG
http://dnb.aktualne.cz/proc_a_kdy2.JPG
http://dnb.aktualne.cz/proc_a_kdy3.JPG
http://dnb.aktualne.cz/proc_a_kdy4.JPG

buda
22. 1. 2005, 13:32
LOL drsnééé tohle p?esn? vystihuje vcerejsi chlivní párty :lol: :lol:

deiv
22. 1. 2005, 13:33
:shock: drsny reprazent.. :?

Stegi
22. 1. 2005, 13:37
vubec si na to nepamatuju ,ale jak jsem ty fotky videl, tak jsem dostal zachvat smichu :D

Poho
22. 1. 2005, 13:52
RSPKT KYANID, mastny set :bigup:

Stegi
22. 1. 2005, 13:55
Kuba (01:41 PM) :
ja nemam knofliky!!!
stegi.d (01:41 PM) :
kde?
Kuba (01:42 PM) :
na kosily...
stegi.d (01:42 PM) :
jak to? co se snima stalo?
Kuba (01:42 PM) :
nevim... proste tam nejsou
Kuba (01:43 PM) :
Neházejte nedopalky do pisoáru!
Tou rukou, kterou je vybírám, vám to?ím pivo.

Pavel (01:02 PM) :
to ye w klidku...kamarade yá ysem byl tak namrdany, že už to pomalu wíc nešlo..ysem se tak tak držel na nohou...nesmime už tolik chlastat...
stegi.d (01:03 PM) :
proste neuroPUNK!!! byl to opravdu punk..absint a RUMy ..drsne...skoda toho okna...!!!
stegi.d (01:04 PM) :
a tech dveri!!

Efka (01:40 PM) :
blbosti???:-)to delal asi kazdy...vim jen ze ti dal pavel peknou ranu a tys tam pak sedel jak hromadka nestesti...
stegi.d (01:41 PM) :
co? to si vubec nepamatuju..to je hajzl, ale asi jsem si to zaslouzil
Efka (01:42 PM) :
tak ty si husty...ja si taky par veci nepamatuju..treba sem uplne zapomela na to ze jste fotili to jak padaji do toho krovi...a jak sem videla ty fotky tak se mi hned rozsvitilo:-)hej ale husta akce...kam jsi pak zmizel,jak jsme cekali na ten bus na zastavce???
stegi.d (01:44 PM) :
ja si nepamutuju od konce setu kyanida skoro nic a ty se mne ptas kde jsem zmizel jak jste cekali na bus na zastavce? to chce po mne fakt moc !
Efka (01:46 PM) :
:-)drsne....to mas dlouhe okno:-)ja se casem na nejake veci mozna rozpomenu...a bzuci mi nejak v hlave...tentokrat meli jakysi hoodne dobry zvuk...

Stegi
22. 1. 2005, 14:02
No byl to proste velky punk...ani tady nemuzu psat, co se vsechno vlastne stalo...Mozna po 22hodine :D ze pavel...Kyanid zahral opravdu krute :!: Kdo si troufne zamichat another planet a do toho signal :?: Jeho set jsem si opravdu vychutnal...na ostani si nepamatuju...za tvrzenim ze je nejlepsi cesky dj si stojim!! Nepisu to tady proto, ze je to kamos, ale proto ze je maser! Rspct :twisted:

deiv
22. 1. 2005, 14:02
stegi si nejvetsi bouchac... proc je vsechny mlatis?? :lol: :lol: :lol:

Stegi
22. 1. 2005, 14:04
Koho mlatim? pokud myslis ty fotky, tak jsem je asi zvedal..Nevim, nepamatuju

pajac
22. 1. 2005, 14:59
Nepochopil ysem to...myslel ysem si, že to bude doyeb kalba, ale yaxe ukázalo, tak opak ye prawdou...Stegi nic newí(nema penize), mi ye blb?, Kuba nemá knofliky... :D ...a kofol tam bylo yak na Míráku :!: ...skoky do dawu byly taky psycho, to ysem yešt? newid?l :shock: :twisted:

Pepe
22. 1. 2005, 15:38
Ono ty kalby už za?ínají vypadat jak na n?jakém rockfestu,ješt? by to cht?lo v?tší tla?enici lidí aby toho kdo ská?e v poho chytily :janic:

Pepe
22. 1. 2005, 15:40

pac hral hodne z michacky sve veci a nema to takovou kvalitu....Jinak sound hral tak na vetsi polovinu ale Bazy nechtel vic...pak to nema smysl brat takovy sound...
JJ,sory,to mi vlastn? nedošlo že hrál z mícha?ky,jsem bukel :lol:

All-phones
22. 1. 2005, 18:12
Fotky mluví sami za sebe...musela být sranda. Skoky do lidí ve Chliv?? Co se to tam kuva d?lo? Skokani museli být trocha polámaní, ne?

Pepe
22. 1. 2005, 18:23
Fotky mluví sami za sebe...musela být sranda. Skoky do lidí ve Chliv?? Co se to tam kuva d?lo? Skokani museli být trocha polámaní, ne?
VRANKA :bigup: is the JUMPER :!: :!: :!: :twisted:

tweety
22. 1. 2005, 18:40
cunatka :roll: nechte uz teho kalu a radsi bezte sazet stromky do tatier :lol:

repa
22. 1. 2005, 19:02
akce drsná ten zvuk mohl ješt? vyhnat výš bohužel se nestalo ale i tak to bylo o hodn? lepší než original chlív sound

kyanid
22. 1. 2005, 20:05
ty skoky do lidi z podia byly krute az drsne !!!! drsna atmosfera !

Stegi
23. 1. 2005, 4:04
Fotky z NeuroPUNKu od pajace tady (http://dnb.aktualne.cz/neuropunk/index.htm)

repa
23. 1. 2005, 10:52
ta první fotka to je co za psycho? :D

pajac
24. 1. 2005, 11:05
repator:...to nám hodily yakesik 13ctky, když ysme ?ekali na wranku p?ed yeho barakem... :D

repa
24. 1. 2005, 11:50
a pro? jste to nerozjeli? :lol:

therapist
24. 1. 2005, 11:57
a pro? jste to nerozjeli? :lol:

Na to je hodn? vysoký trest...lol

kyanid
24. 1. 2005, 11:59
13ky......no luxus ne ? :bigup:

therapist
24. 1. 2005, 12:19

Tak pro dje chrousta. Ten by urcite sel. :hihi:

kyanid
24. 1. 2005, 12:24

Tak pro dje chrousta. Ten by urcite sel. :hihi:

vsechny bych je ZCHROUSTAL !!!

pajac
24. 1. 2005, 12:30
Cht?li ysme na n? hodit o?ka, ale rumy byly p?edn?yší :D

dizetai
24. 1. 2005, 15:37
error

dizetai
24. 1. 2005, 15:38
musim ted byt zly co se tyce bordelu na backstagi;ono ikdyz se to nezda tak na back nemuzou chodit vsichni.A to co tam nekteri predvadeli byl fuckt punk.Nezminoval bych se o tom kdyby mi uz po nekolikate {a nejen mne}lidi z 23 a extdustu nerikali,ze to takhle nejde.Schytavame to potom my jako wkc...takze prosim vsechny ,kterych se to tyka tzn.kamaradi clenu wkc,aby se backstagi nejakou dobu vyhybali.Vim ze jsem ted za kokota,ale takhle uz to vazne dal nejde....chapejte

therapist
24. 1. 2005, 16:14
To si delas kozy majkle, ne? Myslim ze TI co tam delali bordel, urcite nebyli kamaradi clenu wkc. Na to pozor.

dizetai
24. 1. 2005, 16:33
no nedelam.ono jestli jsi si nevsiml na backstage chodi vecinou vasi nasi kamaradi.a ze jich nekdy vazne banda.napr. ted to byla akce dvoiky troiky a nikoho kromne kyanida,c-phona a zaruby jsem tam od 23 nevidel a ani se jim nedivim.za to lidi co tam nemaji co delat tam bylo jak nasranych/znas je pavel,bavis se snimi,jsou to kamaradi/chlastali tam sve flasky,rozbijeli dvere a dalsi veci...Mne osobne by to bylo uplne jedno,ale potom to odsravame my,bo si vsichni mysli ze to jsou lidi z wkc.,..na tohle muzem brzo doplatit

All-phones
24. 1. 2005, 19:49
Neznamená, když se n?kdo k v?ci postaví zodpov?dn?, že je kokot...Je to fakt, m?li by se respektovat n?jaká pravidla...

deiv
25. 1. 2005, 2:04
no nedelam.ono jestli jsi si nevsiml na backstage chodi vecinou vasi nasi kamaradi.a ze jich nekdy vazne banda.napr. ted to byla akce dvoiky troiky a nikoho kromne kyanida,c-phona a zaruby jsem tam od 23 nevidel a ani se jim nedivim.za to lidi co tam nemaji co delat tam bylo jak nasranych/znas je pavel,bavis se snimi,jsou to kamaradi/chlastali tam sve flasky,rozbijeli dvere a dalsi veci...Mne osobne by to bylo uplne jedno,ale potom to odsravame my,bo si vsichni mysli ze to jsou lidi z wkc.,..na tohle muzem brzo doplatit

na tohleto doplaci wkc uz nejaky patek..

kamaradi co si neuvedomujou ze tim ze delaji bordel, spini nase jmeno nejsou kamaradi..

me by treba zajimalo ktery vyjebany kokot otrhal listy na palme v bogote??????????????

deiv
25. 1. 2005, 2:20
ja se treba taky citil jako pica na pendulum kdyz sem nekolikrat musel vyhazovat lidi z podia pred djem...

ja si rekl: kua, vykaleny typek ma potrebu vylezt na podium a predvadet se..ok nikomu neublizuje a nic nenici ale co by se mohlo stat? muze se treba necekane zbulat, sletet v pulce setu pendulaka do techniky a party trebas ukoncit a bude pruser pro organizatory...

kvantum lidi si me bude pamatovat jako blbecka ktery si mastil ego tim ze vyhazoval neskodne se bavici lidi. a i s tim pocitem sem to stejne udelal..

takze myslim ze neni problem vyfuckovat znameho ze soukromi backstage ktery ma ocividne vypito a tedy nabehnuto na delani bordelu..

mel jsem jine iluze, ale bohuzel je to tak, ze kamaradi si na kamarady jenom hrajou... neuvedomujou si nasi urcitou zodpovednost a kdyz si nahodou dovolis jim rict: hele do backstage nemuzes, tak ti sice poda packu, da si z tebou panaka, ale stejne bude cely vecer resit jaky si namysleny zmrd ze ho nechces pustit do backstage...

All-phones
25. 1. 2005, 10:49
Kápnul jsi na to. N?kte?í lidi nejsou tví kamarádi, ale tví známí. A mezi tím je veliký rozdíl jak jist? víš...

Kámoš pochopí...Znamý pomluví...je tak?

buda
25. 1. 2005, 12:38
Co sem slyšel tak v bogot? to otrhal pi?a Blažek a Fish , tak si to s nima vy?i? pop?ípad? je tam už nikdy nepoušt?t ...

Tedka ve chlive myslim chvili vyhazoval lidi ze stage buchta ,pak se na to vysral a sel kalit....

Ti lidi snad chcou at je vsude plot jako ve fabru nebo ja to nechapu....

All-phones
25. 1. 2005, 13:23
Možná plot by to vy?ešil, ale to už by byl trochu hardcore...
Lidi prost? n?kdy neví kde je ta mez, kterou by nem?li p?ekra?ovat.

tweety
25. 1. 2005, 16:24
:fucku: drunken dorx---pravdu dis,michal,zacina to prerustat unosnou mez...
holt nekterym nedocvakne,ze party byvaji organizovane pro zabavu navstevniku a ze backstage neni prehlidkove molo :arrow: :prdel: :prdel: :prdel:---nova ikonka :bigup:

dizetai
25. 1. 2005, 16:45
Kápnul jsi na to. N?kte?í lidi nejsou tví kamarádi, ale tví známí. A mezi tím je veliký rozdíl jak jist? víš...

Kámoš pochopí...Znamý pomluví...je tak?
JE TAK.Proto vsem znamim,:"necekejte odemne nejakou dobu projevy kamaradstvi.;

Wea
25. 1. 2005, 17:11
Cekala bych, ze jste si na takove doyeby uz zvykli. Nikdo neni svatousek
po par pivech, panacich, brckach a kdo vi cem vsem jeste. Ale to je fuk.
Taky jste si mohli vsimnout, ze tam delaji bordel neustale ti sami lidi viz.
Fish s Blazou a to jeste predevsim Fish. Je to bezcharakterni blb bez jakekoli ucty
a zodpovednosti! V tom mozna bude ten hacek. Bohuzel
Fish neni jediny... :roll:

dizetai
25. 1. 2005, 18:29
No rozhodne si nebudeme zvykat na lidi co si daji par piv,panaku,brcek/jak pises/a je to pro ne hned duvod chovat se jako curaci a prasata.Takze priste si bezte nezvladat alkohol nekam mimo.Toto byla posledni kapka a uz to nehodlame dal tolerovat.Dekujeme za pochopeni a kladne vyrizeni teto zadosti.

Wea
25. 1. 2005, 18:53
Nikdo nerek, ze je mas tolerovat! Oni se totiz ani tolerovat nedaji. Prodlemy
s alkoholem ma vic lidi (to je jina kapitola, kterou resit nebudu), ale je rozdil,
chovat se jako prase po par pivech a nebo i za strizliva. To jsou lidi, kteri delaji problemy!
Dalsi vec je, ze je jim to uplne jedno. Kdyz jim to vyctes stejne te poslou
do... A na pristi akci udelaji zas nejaky podel!

dizetai
25. 1. 2005, 18:59
Na dalsi akci zadne problemy nebudou.O to uz se postarame....

Pepe
25. 1. 2005, 19:29
Takže na DRUMSTAGE IV. se uvidí jak to s t?ma vykalencema zvládnem,m? už taky nehorázn? sere,co se n?kdy d?lo v Bogot? na backstagi si ani nep?ejte v?d?t,byl jsem s toho fakt nasraný,o Deivovi ani nemluvím,ten ty lidi cht?l sežrat za živa(jenom p?irovnání k jeho roz?uzenému stavu :prdel: ),peace :bigup:

buda
25. 1. 2005, 22:59
Nová ikonka je drsná...

Wea která ty si nejak v tom nemám p?ehled...

therapist
26. 1. 2005, 8:11
Veronika

All-phones
26. 1. 2005, 9:20
...Toto byla posledni kapka a uz to nehodlame dal tolerovat.Dekujeme za pochopeni a kladne vyrizeni teto zadosti.

Jinak do vás budeme st?ílet slzný plyn, vy hovada... :D :D

buda
26. 1. 2005, 12:38
Veronika ale ktera??? :prdel:

deiv
26. 1. 2005, 13:10
Takže na DRUMSTAGE IV. se uvidí jak to s t?ma vykalencema zvládnem,

tam neni problem.. tam jsou normalne zabrany a za tema (v "backstagi") se nebude poflakovat kazdy znamy.... a pokud nekdo bude delat bordel, flasar tam ma sve rizky .))

tweety
26. 1. 2005, 13:38
jj,rizky--tak im treba :evil: snad je pak ten backstageovy fetisismus prejde
------copak se neda sedet,stat,lezet ci co na baru,na parketu,pred klubem,na chodbe :?:
KONEC

tom crow
1. 2. 2005, 15:53
hold wkc má sm?lu jaká komunita ostavské mládeže se k nim p?ipojila ale snad si za to mohou jenom sami. jde tady totiž o ty známé a kámoše. v?tšina z nich má co do?in?ní s tímto fórem, takže vám vzkazuju: jste prvot?ídní odpad ostavské spole?nosti, nejv?tší socky a nejv?tší tragédi. ve?er jdete na akci, p?edtím pokradete ješt? n?jaké alko v nejbližším marketu, abyste m?li v?bec co kalit, na party se zkalíte, d?láte tam nehorázné pi?oviny (od lezení na backstage až po kradení od?v? svým vrstevník?m) a na druhý den se setkáte na tomhle fóru a píšete si o tom, jak si v?bec nic nepamatujete a to nemluvím o situacích, kdy lidem berete skla p?ímo z úst a o tom, jak jste schopni využít svého žebráckého um?ní (nebo spíš žebracího?) ve chvíli, když kolem vás n?kdo pálí jointa. poznám spoustu t?chle lidí, bydlí v?tšinou v porub? (viz. duha) a do nedávna jsem si myslel, že jsou takoví i ti nejvýše postavení ale není to tak, protože ti, kte?í jsou s wkc od za?átku jsou p?evážn? sq?lí lidi ale bohužel mají tak tragické známosti...

therapist
1. 2. 2005, 15:58
Co k tomu ?íct...

All-phones
1. 2. 2005, 16:08
ToTomCrow:Je sice p?kné, že tady tak vyk?ikuješ sv?j názor(ja to beru). Podle toho co jsem ?etl to vypadá, že vycházíš jen z toho co se tady píše. To nem?žu v?d?t, ale pokud ano, tak radši drž hubu...Zajímalo by mn? t?eba, kde jsi p?išel k t?m sockám, kradení v marketu a tak...vzpamatuj se :!: :!: :!: A pokud neznáš ty lidi, tak je nesu? podle n?kterých trosek z Poruby...
:nene: :nene: :nene:
Díky za vyjád?ení tvého názoru na tomto fóru, ale s tímhle názorem se m?že jít tak akorát vyfotit... :prdel: :fucku: :prdel:

PS:Synku neházej DUHU do jednoho pytle, nebo Ti p?jdu ten tv?j nakopat... :!: :evil: :!:

dizetai
1. 2. 2005, 16:28
hold wkc má sm?lu jaká komunita ostavské mládeže se k nim p?ipojila ale snad si za to mohou jenom sami. jde tady totiž o ty známé a kámoše. v?tšina z nich má co do?in?ní s tímto fórem, takže vám vzkazuju: jste prvot?ídní odpad ostavské spole?nosti, nejv?tší socky a nejv?tší tragédi. ve?er jdete na akci, p?edtím pokradete ješt? n?jaké alko v nejbližším marketu, abyste m?li v?bec co kalit, na party se zkalíte, d?láte tam nehorázné pi?oviny (od lezení na backstage až po kradení od?v? svým vrstevník?m) a na druhý den se setkáte na tomhle fóru a píšete si o tom, jak si v?bec nic nepamatujete a to nemluvím o situacích, kdy lidem berete skla p?ímo z úst a o tom, jak jste schopni využít svého žebráckého um?ní (nebo spíš žebracího?) ve chvíli, když kolem vás n?kdo pálí jointa. poznám spoustu t?chle lidí, bydlí v?tšinou v porub? (viz. duha) a do nedávna jsem si myslel, že jsou takoví i ti nejvýše postavení ale není to tak, protože ti, kte?í jsou s wkc od za?átku jsou p?evážn? sq?lí lidi ale bohužel mají tak tragické známosti...No myslim,ze jsi to vystihl jak nejlepe to slo.....ikdyz chvilema trosku prehanis

All-phones
1. 2. 2005, 16:32
DZI: Jestli jsi ten kdo si myslím, že jsi tak si p?e?ti co o tobe TomCrow napsal v SlimSlamDrum...

dizetai
1. 2. 2005, 16:32
jo a zadna komunita se K NAM nepripojila,pouze k nekterym jedincum

All-phones
1. 2. 2005, 16:39
jo a zadna komunita se K NAM nepripojila,pouze k nekterym jedincum

Ja bych to nebral tak vážn?... :roll:

mtz
1. 2. 2005, 16:40
hold wkc má sm?lu jaká komunita ostavské mládeže se k nim p?ipojila ale snad si za to mohou jenom sami. jde tady totiž o ty známé a kámoše. v?tšina z nich má co do?in?ní s tímto fórem, takže vám vzkazuju: jste prvot?ídní odpad ostavské spole?nosti, nejv?tší socky a nejv?tší tragédi. ve?er jdete na akci, p?edtím pokradete ješt? n?jaké alko v nejbližším marketu, abyste m?li v?bec co kalit, na party se zkalíte, d?láte tam nehorázné pi?oviny (od lezení na backstage až po kradení od?v? svým vrstevník?m) a na druhý den se setkáte na tomhle fóru a píšete si o tom, jak si v?bec nic nepamatujete a to nemluvím o situacích, kdy lidem berete skla p?ímo z úst a o tom, jak jste schopni využít svého žebráckého um?ní (nebo spíš žebracího?) ve chvíli, když kolem vás n?kdo pálí jointa. poznám spoustu t?chle lidí, bydlí v?tšinou v porub? (viz. duha) a do nedávna jsem si myslel, že jsou takoví i ti nejvýše postavení ale není to tak, protože ti, kte?í jsou s wkc od za?átku jsou p?evážn? sq?lí lidi ale bohužel mají tak tragické známosti...
pravda,neco mozna az moc pribarvene ale pravda...btw.ted to upravuju...nemuzu si uvedomit ke komu z WKC se tato komunita pripojila :idea:

therapist
1. 2. 2005, 17:03
Zamceno. Hadat se bezte do hospody.