View Full Version : infected@chliv 12.10.2007
http://www.infection.cz/12.jpg
THIS B2B THAT/ H5N1
HANYXZ/ H5N1
SERGIO/ H5N1
UMBA/ H5N1
PETIT/ CBS
+ GUEST
ENTRY: FREE
Při příležitosti narozenin Mr.Sznecka jste všichni srdečně zváni....Kdo zná Sznecka nesmí chybět!!!:slayer:
tak na tuhle kalbu sznecek nikdy nazapomene :party:
gumec hodils post ve stejnou minutu jako ja:D...jj nechavam si udelat nejaky rmx na snecku snecku vystrc ruzky hehe
gumec hodils post ve stejnou minutu jako ja:D...jj nechavam si udelat nejaky rmx na snecku snecku vystrc ruzky hehe
to jo hehe huste.s tim rmx good napad:D
chudak snek ...)
wtf??:?:
pAPa.SmURfff
4. 10. 2007, 16:38
sneczka sice osobne neznam ( :idea: preji vsechno nejlepsi k narozeninam :idea: ), ale zakalit si prijdu :smoker:
sneczka sice osobne neznam ( :idea: preji vsechno nejlepsi k narozeninam :idea: ), ale zakalit si prijdu :smoker:
:bigup:
Ja Sneka trochu znam tak se stavim:-) drsne tesim se...
kApitÁn kUjón
5. 10. 2007, 6:16
šneka znam, a to je jeho smůla...:twisted: :smoker: :smoker: :smoker: :pivo:
Viteq...
5. 10. 2007, 14:27
Hmmm .. dobře vyyy .. bude nice ...
šneka znam, a to je jeho smůla...:twisted: :smoker: :smoker: :smoker: :pivo:
to si povíme ve chlívě čí je to smůla
to si povíme ve chlívě čí je to smůla
panakovy souboj??:p
pAPa.SmURfff
6. 10. 2007, 11:47
tak to budu povzbuzovat :pivo:
ja uz to vidim jak to dopadne...:twisted:
tom.dnb
7. 10. 2007, 19:59
Fakt?? A jak?? Má cenu tam chodit?? Protože celkem váhám jestli jít.. :hihi:
Fakt?? A jak?? Má cenu tam chodit?? Protože celkem váhám jestli jít.. :hihi:
myslel jsem tim tu panakovou smrst;) jak to dopadne celkove to jsem sam zvedav...:D
já tež, a není to moc ružová budoucnost
přece něco vydržíš ne šneku?:-)
nikde nikdo...zadna odezva...snad to tak nebude i zitra
pAPa.SmURfff
11. 10. 2007, 10:17
nikde nikdo...zadna odezva...snad to tak nebude i zitra
ja myslim ze zitra to bude v pohode :smoker:
tom.dnb
11. 10. 2007, 16:17
ja myslim ze zitra to bude v pohode :smoker:
Si myslím že možná až moc v pohodě, na "zadarmo" slyší každý..
pAPa.SmURfff
11. 10. 2007, 19:25
Si myslím že možná až moc v pohodě, na "zadarmo" slyší každý..
to jesice fakt...ale dneska uz dost lidi prijde i kdyz je vstup...ale jde to tezko kdyz jmena jsou pro vetsinu neznama...ja jen doufam ze to hudebne bude stat za to tam prijit :p
to jesice fakt...ale dneska uz dost lidi prijde i kdyz je vstup...ale jde to tezko kdyz jmena jsou pro vetsinu neznama...ja jen doufam ze to hudebne bude stat za to tam prijit :p
a na filharmonii bys šel???
pAPa.SmURfff
12. 10. 2007, 9:08
a na filharmonii bys šel???
nesel, neni to muj salek caje...ale vim ze je to kvalitni hudbu, pro jinou skupinu lidi do ktere neptarim
...ja jen doufam ze to hudebne bude stat za to tam prijit :p
myslim ze se vsichni djs budou snazit o to aby to stalo za to;)
xxcomixx
12. 10. 2007, 10:14
sice ti djs mi nic nerikaji ale stavim se no
skoda jen ze je to zadaco to tam bude kupa zlodeju, socek a cigosu bleeee
to je pravda...mno uvidi se jak to dopadne...
pAPa.SmURfff
12. 10. 2007, 11:06
miky ty uz jsi dlouho nebyl ve chlive vid :?: takove existence jsem tam snad jeste nevidel...ale clovek nikdy nevi...
a jak je tam u vas na Vrsku :?::?::?:
xxcomixx
12. 10. 2007, 11:25
no jabyl s kebacem pred mesicem ve chlivu a to bylo utery.
byli sme tam 4 na baru a asi 10 djs :D zvuk vypli v 10
no jako sem zvedavy
na vrsku je fajne
checkuj SZ
m4jkee
12. 10. 2007, 16:49
lineup? :)
hanyxz
12. 10. 2007, 17:53
lineup? :)
no jeste se uvidi ale kazdopadne prijd a zakalime.nezapomen fotak :slayer:
pAPa.SmURfff
12. 10. 2007, 17:56
no jabyl s kebacem pred mesicem ve chlivu a to bylo utery.
byli sme tam 4 na baru a asi 10 djs :D zvuk vypli v 10
no jako sem zvedavy
na vrsku je fajne
checkuj SZ
tak kdyz jsi tam byl v utery tak se nediv...to je jenom poslechovka...dneska by to melo byt podstatne lepsi...verim ze dneska bude vic lidi jak djs :bigup:
to zas bylo :pivo: ale v poho ucast a tak dobry, jen tak dal H5N1 ! :D
tentokrat nehodnotim moc dobre...lidi docela dost...ale nejak tam chybela ta "spravna" atmosfera...nevim cim to...nechytlo me to moc
Jn bylo to nake otravene
mozna ucasti jinych lidi nez obvykle :)
pAPa.SmURfff
13. 10. 2007, 12:02
joo lidi souhlasim s vama...taky me to nejak nechytlo...bylo akorat lidi a produkce byla taky fajn, ale nejak me to nechytlo...nevim jetli to bylo pocasim nebo konstalaci hvezd ci planet ale o pul jedenacte jsem sel domu s tezce nudou pokryvenou tvari :!::mad:
kApitÁn kUjón
13. 10. 2007, 12:25
nudna party? no newim, dorazil sem pozdě, ale prislo mi to v poho. ani dobre, ani zle, ale urcite lepsi nez party v marleyi,kuwa, to furt nechapete, ze tu party musite udelat vy?! jak neni atmosfera, tak du aspon zakalit, at se lidi zastydi u stolu a dou tez!!!! none?
http://shaman.rajce.idnes.cz/infected_chliv12.11.07/
pekne foto majky ;-)
dizetai
13. 10. 2007, 12:29
Jn bylo to nake otravene
mozna ucasti jinych lidi nez obvykle :)
no nepovidej? :hihi: mi se naopak zdalo ze se tam sesla cast komunity ktera do chlivu a na dnb partys obecne chodila a taky je poradala drive nez vetsina tech soucasnych navstevniku vubec tusila ze neco takoveho existuje ...
takze vse v naprostem poradku! :D
no nepovidej? :hihi: mi se naopak zdalo ze se tam sesla cast komunity ktera do chlivu a na dnb partys obecne chodila a taky je poradala drive nez vetsina tech soucasnych navstevniku vubec tusila ze neco takoveho existuje ...
nemyslim si ze by tim myslel tu cast ktera jeste nedavno delala akce ve chlive...myslim ze ti co nejakou dobu dnb poslouchaji poznaji ty obliceje ktere se v tom angazovali(porad jde o ten chliv,nerikam ze dale nepokracujou v jinych klubech,mestech nebo v jinem hudebnim stylu)...spis to vidim tak ze to bylo cilene na tu cast ktera dorazi do chliva...v podstate ani nevi na co...vypada jako 13lete decko,dokonce se i tak chova...ale bohuzel to 13lete decko neni:( tusim ze vsichni vime jak to doopravdy je
nudna party? no newim, dorazil sem pozdě, ale prislo mi to v poho. ani dobre, ani zle, ale urcite lepsi nez party v marleyi,kuwa, to furt nechapete, ze tu party musite udelat vy?! jak neni atmosfera, tak du aspon zakalit, at se lidi zastydi u stolu a dou tez!!!! none?
http://shaman.rajce.idnes.cz/infected_chliv12.11.07/
pekne foto majky ;-)
tezko se kali kdyz stojis za gramcema...nebo spis tak...kali se tam dobre...ale musis videt nejaky pohyb...kdyz hrajes do prazdna tak to nebavi nikoho...
m4jkee
13. 10. 2007, 13:43
snek: co? vypadal si prece skvele :D :D neblazni :D
jinak party, no, urcite to mohlo byt o hodne lepsi...lidem se nak nechtelo na parket, to melo vliv na atmosferu a ta mela vliv na djs...na druhou stranu to nebylo nejhorsi, lidi se bavili..."jen" nekalili...pristi party bude snad lepsi, vic lidi (par bylo urcite v marleyi) vic drog takze vic kalicich lidi (nerikam ze lidi co kali jsou fetaci, ovsem nekterym to k tomu kaleni pomaha, kdyby me tu chtel nekdo z neceho narcinat...) takze se urcite tesim, snad uz s fotakem :)
Quargi
13. 10. 2007, 14:03
Tak kdybych tam nemel plnou prdel znamych tak se asi nudim , ale jinak to nebylo spatne, akorat to chce vic lidi, vic lidi a vice lidi, to je jedine co mi tam chybelo a celkove ta atmosfera mohla byt zivejsi ;-) Jo a jeste bych chtel jen tak na okraj podotknout, ze slyset nektere desky vic jak 1x , max 2x za party nemusim :p jinak kluci jen tak dal . Priste treba prijde i Mikulas :-D
kalba docela v klidu, az na ty lidi--priste vic kalit:party:..jinak diky vsem za ucast..:D
Dzi : spis ze tam bylo cele Gymnazium Olgy Havlove
Dzi : spis ze tam bylo cele Gymnazium Olgy Havlove
Nemluv tady sproste voe:)
zitak.
13. 10. 2007, 15:33
ja myslim, ze vpoho party. na havlovou jsem nechodil, takze jsem tam znal vsehovsudy asi 5 lidi :-D
zas sem chybel kua.neva nam minuly tyden neprisel nikdo a party sme si udelali dobrou sami djs.ja si nestezuju.22.12. ale bude detmental
kApitÁn kUjón
14. 10. 2007, 9:02
Tak kdybych tam nemel plnou prdel znamych tak se asi nudim , ale jinak to nebylo spatne, akorat to chce vic lidi, vic lidi a vice lidi, to je jedine co mi tam chybelo a celkove ta atmosfera mohla byt zivejsi ;-) Jo a jeste bych chtel jen tak na okraj podotknout, ze slyset nektere desky vic jak 1x , max 2x za party nemusim :p jinak kluci jen tak dal . Priste treba prijde i Mikulas :-Dadam, ja zacinal jezdit na dnb a nikoho neznal, byl to dojeb, treba akce na benatkach byly ***,zadny znamy a vsude odtamtud daleko... a ted? reknu saman, a lidi hned: to je ten co ma vypadky pameti a furt neco ztraci?taky foti na akcich, ne? :fucku: vsecko to prijde, neboj... i ten mikulaš
a už se těšim na Narozeniny,kalba určitě krutá:slayer:
a já se bál že sem ti nechyběl!!:)))
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.