View Full Version : WKC10LET/9.11. 2007/CHLIV/PORUBA DISTRICT
http://www.wkc.cz/img/WKC10lets.jpg
Deset, jasné?!
Za deset let se toho dá dost stihnout . Zasadit strom, zplodit syna, postavit barák..? Cokoliv. A nebo uspořádat téměř stovku akcí, vyprodat několik klubů, vylepšit pár zdí, či produkovat vlastní hudbu? S tímhle vším na triku, přicházíme do ostravského klubu Chlív. Už 9. listopadu. WKCrew- prvních deset let, splněno.
Na začátku byla Vůle. Kondice se stala nezbytným předpokladem a Cíl různorodým mixem dohadů, pokusů a střídavých úspěchů. Snažili jsme se věci dělat po svém. Naši úspěšnost jste hodnotili vy. A lhali by jsme, kdyby jsme řekli, že se nám vždy dařilo prospívat na výbornou. Ale o to tady snad nešlo. Nechystáme se sepsat memoáry, jedeme dál. Rozšiřujeme pole působnosti, nasazujeme nové síly a připravujeme nové projekty. To vše již brzy.
Ale zpět k tématu- oslava 10. výročí, bude v několika ohledech trochu jiná, než na co jste od nás zvyklí. Představíme vám crew v celé její parádě. Těšit se tedy můžete na graffitti jam pánů z naší stáje a přizvaných hostí (za pěkného počasí již od 16h u klubu Chlív).
Neméně podstatnou součástí naší činnosti jsou také stránky Wkc.cz. K současnosti nejnavštěvovanějšímu d'n'b fóru v zemi přibude zbrusu nový informačně-zábavně-kulturní server. Budeme se věnovat všemu, co vás zajímá. A všemu, co zajímá nás. Křest také v Chlívu.
Party začíná po osmé hodině večerní. Na programu je hudba několika žánrů, beatbox a line up nabitý jmény, se kterými jste se na našich akcích setkávali nejčastěji- z DJs namátkou aspoň JJ Jumbo, Blackbird, Therapist, Keny- Che, Beet, Bugaboh, Dizethai či Dillen. Živě vystoupí Qwerty, Intelect a další. Doprovázet je budou staří známý MCs Square, Tweety Twiztah, Arthefa a DNA. Navíc prvních sto z vás obdrží CD s výsledky práce našich členů- obsahem tedy budou mimo jiné tracky z vlastní produkce WKC, wallpapery, mixy a mnohem, mnohem víc. Kolik že vás to bude stát? 30 Kč. Podrobnější info na www.wkc.cz (http://www.wkc.cz).
Zdržme se zbytečných řečí- večírek k desátým narozeninám WKC se koná v klubu Chlív 9. listopadu letošního roku. Nemůžeme vám garantovat, že odejdete vyžehlení jako v neděli z kostela. Nejspíš vás totiž polijem šampusem a košili zamažem kusem dortu. Jsme nebezpečná sebranka. Stejně jako vy. Už deset let.
9/11/2007/CHLIV/30CZK
za pěkného počasí>>> cca od 15:00 jam před chlívem
writterz:
URAK
Piano33
khomator
openmindz
jadel
zacatek party 20:00
djs:
therapist
beet
jjjumbo
blackbird
keny-che
dillen
dizetai
bugaboh
bad jokers /mnml techno set/ blackbird&king of ré/
live act:
qwerty
intel-ect
klaban
mcs:
square
tweety
arthefa (beatbox)
dna (beatbox)
video:
monah
nastenka clan (katka+picasso)
pAPa.SmURfff
21. 10. 2007, 13:18
tak jakoze urcite prijdu slavit s vama ze :slayer:
jinak doufam ze vydrzite jeste par desitek let a budete nam servirovat poradnou porci dobreho DnB :bigup:
:deska: takze hodne stesti do dalsich desetileti :deska:
m4jkee
21. 10. 2007, 14:16
Pekne napsano :) urcite prijdu :)
zeleny_caj
21. 10. 2007, 14:34
vsechno nejlepsi ke kulatinam a doufam ze vyjde pocasi na ten jam.
10 let, to uz je docela dost:)
kApitÁn kUjón
21. 10. 2007, 15:20
jeee, těším se tak že to musím napsat spisovně!!! věřím že to bude taková párty, že se i svědci jehovovi odstěhují na klidnější místo!taky držím palce tomu jamu. počítám dny....:club:
mazec plakat, pavel! :bigup:
tom.dnb
21. 10. 2007, 16:00
Tak to jsem zvědavý jaká to bude rychta.. :slayer:
Doufám že mi do toho nic nevleze, dělám puntík v kalendáři.. :)
:bigup:
bude zajimava party (jeste aby ne)
Jo jo .. pavel ... klasicky luxusek ;) Akorát jsi se zapomněl připsat na to malování :D
PussyCat
21. 10. 2007, 17:47
Nektere lidi bych opet rada videla.. Happy Birthday !
Třeba mě, že ? :D Promiň :P
_torris_
21. 10. 2007, 18:20
ja jsem si rikala a predstavovala co ze to bude za velkou slavu :D
nezklamali jste hosi :bigup:
ucast temer povinna
kyanid
21. 10. 2007, 18:45
G.R.A.T.U.L.A.C.E :slayer:
Shmidoo
21. 10. 2007, 19:04
pridavam se s gratulaci a doufam ze dorazim;)
hosi gratulace, myslim si ze takovahle oslava by si zaslouzila vetsi prostory myslim ze by se zaplnil i pavilon C :)
jinak :bigup: prijdem vsichni
zeleny_caj
21. 10. 2007, 19:20
plakat:ty linky se drsne prekryvaji, pujde to videt az na tisku a bude to pecka:)
tak tak uz se na to tesim
zitak.
21. 10. 2007, 21:15
gratuluju ke krasnemu vyroci.
preju mnoho uspechu do dalsich let.
.....urcite se ukazu :-)
Dzojek
21. 10. 2007, 21:16
WKC taky přidavám svoji gratulaci:bigup: a ješte takovou jednu 10 určo!
ale jak tady jeden piše Chliv?10 let WKC? no šel bych ale mačkat se jako v sklence okurky díky ne.....snad jindy
HAPPY BIRTHDAY!!!!! WKC !!!!!!
kelish.ova
21. 10. 2007, 21:54
a pojdme...:D:D:D
morda plakat a tiskovka,BIG UP!!!
zeleny_caj
22. 10. 2007, 0:38
dzojek: jedna z mala sanci v zivote ziskat poradny puntik do sveho seznamu :)
ka-musza
22. 10. 2007, 2:11
uzasny plakat a tak specialni akce ze si asi koupim letenku na vikend..ehm..:)
nepustime te dovnitr dokud nebudes mit pod tim obrazkem v podpisu telefoni cislo!
nepustime te dovnitr dokud nebudes mit pod tim obrazkem v podpisu telefoni cislo!bacha at nedostanes vyprask od vladi:p
dizetai
22. 10. 2007, 10:41
bacha at nedostanes vyprask od vladi:p
Toho bych se nebal.Hned jakmile prijede tak dostane nahubek a pujde pekne na voditko!Takhle se zabehnout s fenou az nekam do londonu:nene:
Kurva pes :D
jinak takova mala presmicka cisel a pismen vytvori
11/9/WTC/6 let
morda plakat a tiskovka,BIG UP!!!
dik. jsem rad, ze se libi... (tiskovka :hihi:)
m4jkee
22. 10. 2007, 14:58
mastny plakat....nechcete mi jeden schovat?? :) nejvic akce :)
http://e.deviantart.com/emoticons/y/yakuza.gif
http://e.deviantart.com/emoticons/y/yakuza.gif
mastny plakat....nechcete mi jeden schovat?? :) nejvic akce :)
muzes ho vyhrat v tombole)
10 yeras is fuckin´long time....GRATULACE.
nebude vadit, kdyz se pridu podivat? :hihi:
pro vsechny cleny wkc mam male prekvapeni za vsechny ty kalby co probehly - be my guests - milff´s milk bar open for u ajt? :wink::mrgreen:
uuuuuf spis si priprav smirnoff chlope!!!
mliko bude sem rek :wink::hihi:
ja neznam toho dj blackbirda,ktery to je?ze bych se na neho prisel podivat?
zeleny_caj
22. 10. 2007, 16:11
sem zvedav na tu zahranicni UK hvezdu :):)
ja neznam toho dj blackbirda,ktery to je?ze bych se na neho prisel podivat?
juniooooooor :hihi:
mliko bude sem rek :wink::hihi:
hezky nakrmit zobacky, ajt? :hihi:
hezky nakrmit zobacky, ajt? :hihi:
tak tak :mrgreen:
Hinduista Hirš
Hypnotizuje Hodonínský Horizont.
Hurá! Hydrometeority! Halucinace. :hihi:
Homosexual Horacek Hladi Hasicskou Hadici Hyzdemi.......Humus. :lol:
m4jkee
22. 10. 2007, 16:50
muzes ho vyhrat v tombole)
:bigup: doufam ze budou nake spešl razitka nebo naramky... :slayer:
pAPa.SmURfff
22. 10. 2007, 17:20
radsi naramky.... :nene: razitko :nene: se mi vzdycky smaze :!:
ka-musza
22. 10. 2007, 19:30
nepustime te dovnitr dokud nebudes mit pod tim obrazkem v podpisu telefoni cislo!
ty si tady moc nevyskakuj...bo te nezbije wlada ale ja osobne...:))..prece jen wlada je dost nekonfliktni typ hehe:)
to tu na me nezkousej.jak sem psal-bez cisla nikam!
kApitÁn kUjón
23. 10. 2007, 8:21
ještě 17 dní! ale začínám mít strach o foták a ostatní věci!....:shock: :pivo:
pAPa.SmURfff
23. 10. 2007, 11:01
ještě 17 dní! ale začínám mít strach o foták a ostatní věci!....:shock: :pivo:
:?: proc :?: :p
kApitÁn kUjón
23. 10. 2007, 11:15
ále, jen tak, nic k chlubení...
pAPa.SmURfff
23. 10. 2007, 18:43
ále, jen tak, nic k chlubení...
jen se mi vyzpovidej :arrow: ulevi se ti :smoker:
Laa-laa
25. 10. 2007, 19:08
No dlouho jsem chlapíky z wkc neslyšela, tak jsem zvědavá, copak to bude za show! :D A podpořit přijdou určitě všichni Blum-blumáci, tak by to chtělo nějaké rezervačky nebo tak, no prostě pro nás zamlouvám celou první řadu, jooo!? :slayer: :lol:
nezapomenout na jam.....jeste by mne zajimalo na co se bude delat....
nezapomenout na jam.....jeste by mne zajimalo na co se bude delat....
Každej si vybere svůj panelák v třebkách :D
pAPa.SmURfff
26. 10. 2007, 14:37
Každej si vybere svůj panelák v třebkách :D
proc v trebkach :?: v porube mas dost baraku ne :twisted:
Já jsem měl jen za to, že Chlív je v třebovicích ... tak ať se nemusí chodit daleko :)
Já jsem měl jen za to, že Chlív je v třebovicích ... tak ať se nemusí chodit daleko :)
nerek bych ze trebovice..
pAPa.SmURfff
26. 10. 2007, 18:30
tak chliv urcite nespada pod obvod trebovice :D ale spis pod porubu, 5. obvod ;)
Ok .. já tam nebydlím :) Jen jsem to zkusil :D
m4jkee
27. 10. 2007, 17:21
ok, vyresili jste kde co je...tedka polemizujte o tom, na co se bude malovat :P
Tak já bych osobně řekl, že na plátno ... ale tak nebudu kecat ,. check it pavel :)
kApitÁn kUjón
27. 10. 2007, 17:53
na stene od pruchodu az dolu by to vubec nebylo spatne, ale asi scifi....
Tak to si podle mě teda piš :D
m4jkee
27. 10. 2007, 18:30
ale vypadalo by to hodne drsne :P
pAPa.SmURfff
27. 10. 2007, 18:32
tak ja myslim ze zas tak velke scifi to byt nemusi...uz driv byl na zdi dole u dveri namalovany mamut takze bych nevidel problem aby se malovalo i na tu zed...ale spis bych rekl ze se tam postavi na travu nejake steny pravdepodobne drevene
jedna se o tom,jeste to neni doresene ale ta zed neni zas az tak scifi jak se muze zdat...
A co na nejake nahate zeny? :D Ktera se dobrovolne prihlasi? :D
s tim bych absolutne nemel problem-zkus nake sefnout
ka-musza
30. 10. 2007, 1:17
A co na nejake nahate zeny? :D Ktera se dobrovolne prihlasi? :D
zkontaktuju pussycat a par kamaradek??:))
therapist
30. 10. 2007, 7:24
casting proběhne tuto sobotu od 10:00 na adrese: podrážkova 1532, ostrava-poruba, je to ve 12. patře
no tak az tohle peklo miška se mnou přežije, tak pochybuju, že ji ještě v ove někdy uvidite :lol:
wladimir
30. 10. 2007, 11:21
no tak az tohle peklo miška se mnou přežije, tak pochybuju, že ji ještě v ove někdy uvidite :lol:
taky si myslim,jak te znam:lol:
kelish.ova
30. 10. 2007, 11:31
tesim se na jarkuv Live act.... zajima me co predvede... snad to bude pecka jinak ucast jasna...
taky si myslim,jak te znam:lol:
znáš mě jako PÁNA VESMÍRU :hihi:
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/PTGPOD/248684a~Dart-in-Bull-s-Eye-of-Dart-Board-Posters.jpg
wladimir
30. 10. 2007, 12:16
presne tak pane:lol:filip ostrostrelec:lol:
znáš mě jako PÁNA VESMÍRU :hihi:
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/PTGPOD/248684a~Dart-in-Bull-s-Eye-of-Dart-Board-Posters.jpg
ka-musza
30. 10. 2007, 12:21
casting proběhne tuto sobotu od 10:00 na adrese: podrážkova 1532, ostrava-poruba, je to ve 12. patře
nemuzu -> london...dyz tak budu nahradnice no:)))
jestli budou chtit tak se prihlasi
nahradnice sou k nicemu...jen hrajou o cas :lol:
ale mohla by probehnout naka bodypaint show...plno barev...nake panaky...presna ruka...
PussyCat
30. 10. 2007, 13:29
Zkontaktovat bys mne sice konecne mohla, ovsem ne kvuli svlekani.. nevim jak ty, ale ja uz sekam latinu :D
co holky? bodypaint? ke panaky? presna ruka? :mrgreen:
PussyCat
30. 10. 2007, 13:37
fuck that! a co takovy pansky bodypainting, co ? nikdo?
fuck that! a co takovy pansky bodypainting, co ? nikdo?
no myslim si, ze v pokrocilejsi hodine bude dobrovolniku dost:wink::hihi:
zeleny_caj
30. 10. 2007, 13:43
ale aby byly i jine barvy nez ve spreji:)
therapist
30. 10. 2007, 14:24
no myslim si, ze v pokrocilejsi hodine bude dobrovolniku dost:wink::hihi:
V bordelu uz jsem byl....ale swingers party pro mne bude neco noveho....:fucku::D
lol, tak to asi dojedu:lol:
dry-rot
1. 11. 2007, 22:10
lol, tak to asi dojedu:lol:
laka Te "swingers" jo? :D
myslim, ze pokud se bude akce vyvijet opravdu dobrym smerem dojde k mozna i k paralele toho co se deje v jednom z klipu od ramsteinu (skoro nazí, naolejovaní, svalnatí třoucí se) :lol:
myslim, ze pokud se bude akce vyvijet opravdu dobrym smerem dojde k mozna i k paralele toho co se deje v jednom z klipu od ramsteinu (skoro nazí, naolejovaní, svalnatí třoucí se) :lol:
aneb strucny nahled do filipovych tajnych snu a predstav :lol:
už se to blíží , přes tento víkend a příští týden nikdo moc nepijte at je slina :)
pAPa.SmURfff
2. 11. 2007, 12:43
už se to blíží , přes tento víkend a příští týden nikdo moc nepijte at je slina :)
smula, uz je naplanovany sraz ze zakladky, takze se zrychtuju jak zakon kaze :pivo: a na WKC 10 years anniversary do toho zase pujdu po hlave :pivo: :bigup:
:?: jinak nevis neco o tom kde (na co, popr. koho) se budou prezentovat maluvky :?:
:?: jinak nevis neco o tom kde (na co, popr. koho) se budou prezentovat maluvky :?:
[/FONT][/QUOTE]
pocitej s tou nejlepsi variantou
to je pavel jen lakadlo pro slečny :hihi:
pAPa.SmURfff
2. 11. 2007, 13:58
[/font]
pocitej s tou nejlepsi variantou[/quote]
takze mam pocitat ze se bude malovat na slecny smyslnych krivek :?: :twisted:
Vsechno nejlepsi,hodne zdravi stesti blablabla....Bigup hlavne za to ze to tahnete tak dlouho a nepadli ste na kolena:slayer:
Z Gunchestru se vracim o tyden pozdeji takze mejdan nestihnu,neslo by neake vysilani po internetu?;) prece jenom 10let...to uz by melo stat za to ne?
http://farm2.static.flickr.com/1207/1114421159_fb24846f75.jpg
hlavne vsici dojdete a zaplatte at si muzu kupit nove najky!
pAPa.SmURfff
2. 11. 2007, 19:56
hlavne vsici dojdete a zaplatte at si muzu kupit nove najky!
:deska: ty hrat cerne placky? :deska:
:deska: ty hrat cerne placky? :deska:
najky=placky? ee ;)...
pAPa.SmURfff
2. 11. 2007, 20:00
najky...placky? ee...
:?: sede placky :?:
kApitÁn kUjón
3. 11. 2007, 8:55
doufam se tam vlezu...
za vstup klidně pade:slayer:
http://www.swimming.cz/images/LOGOTOWEL_xl.jpg
http://www.swimming.cz/images/LOGOTOWEL_xl.jpgto je opálená pussycat ne?:)
P33tiz_
3. 11. 2007, 16:15
nic moc line up :D
nic moc line up :D
:hihi:tež si říkám
P33tiz_
3. 11. 2007, 16:27
:hihi:tež si říkám
ze ? kurva takovy jubileum a ani zadnej poradne headliner pche to jsou teda narozky :D
ze ? kurva takovy jubileum a ani zadnej poradne headliner pche to jsou teda narozky :D
jako slabší noo..ale co naděláme:hihi:
dizetai
3. 11. 2007, 16:33
lineup je sestaven tak aby se líbil nám ... ne vám!!! ;)
oslava je naše ... ne vaše :D
prostý princip
P33tiz_
3. 11. 2007, 16:36
prostý princip
hh to zni celkem dost dobre :D
na to se da rict jedine to ze ti preju aby tam ndosel nikdo jinej krom vas (lineup boyzone=s) :hihi:
PussyCat
3. 11. 2007, 16:41
to je opálená pussycat ne?:)
Jo no a prijdu i s tim rucnikem :)
prostý princip
ale joo,však jasné...:-D:-D:p
dizetai
3. 11. 2007, 16:43
na to se da rict jedine to ze ti preju aby tam ndosel nikdo jinej krom vas
Díky.je to od tebe moc hezké
avšak kouzelné na tom je ,že i tak bude plno :D
Jo no a prijdu i s tim rucnikem :)luxus:hihi:
P33tiz_
3. 11. 2007, 17:01
ja vim vole :D :D
Díky.je to od tebe moc hezké
pekne receno
Já nevím ... ale když půjdu na narozeniny 2.3. - tak budu čekat, že tam budou všichni z 2.3. Obdobně to očekávám i u WKC. Jelikož na předešlých narozkách byl vždy zahraniční headliner a mi osobně to nepřišlo jako narozeninová párty, ale jako klasická párty, co je jen pro kačky. Proto zvedám palec za tyto jubilejní domovské narozeniny, které jsou zdarma ( 50 kč pro mě neni vstup )
Já nevím ... ale když půjdu na narozeniny 2.3. - tak budu čekat, že tam budou všichni z 2.3. Obdobně to očekávám i u WKC. Jelikož na předešlých narozkách byl vždy zahraniční headliner a mi osobně to nepřišlo jako narozeninová párty, ale jako klasická párty, co je jen pro kačky. Proto zvedám palec za tyto jubilejní domovské narozeniny, které jsou zdarma ( 50 kč pro mě neni vstup ) :D já si dělám srandu..to je jasné to co tu píšeš...někdy si člověk musí rýpnout:p
therapist
4. 11. 2007, 13:05
dejte 50
navic party nedelaji zas az tak dj´s jakospis komunita lidi ktera se na party dostavi
a bavi se ,pije , tanci
Dejte 300 ať je to víc než na SSD :D
P33tiz_
4. 11. 2007, 14:36
omg dejte rovnou 500 v predprodeju :)
omg dejte rovnou 500 v predprodeju :)
Stavíš se tež ne ? :slayer:
Gou GOu tanečnice a tanečníci :) A soutěž o největšího Peetize ;)
P33tiz_
4. 11. 2007, 17:18
Gou GOu tanečnice a tanečníci :) A soutěž o největšího Peetize ;)
lol a to je co za hru? :D:fucku: jinak gogo tanecnik sem myslim vic nez dobrej :D
Tak to musíš dovalit kemo :D
P33tiz_
4. 11. 2007, 17:22
ty vole az 12.11 mam tridni schuzky tak mozna by se to dalo :D:D:D
Jaj třídní schůzky ... drsné ... si pamatuju jak já dycky na mamu ... jdeš tam .. a mama - kdo se má furt nervovat ... :D Od 9 třídy nikam nechodí :D
to vypadá na special guest peetiz:lol:
PussyCat
4. 11. 2007, 17:59
to vypadá na special guest peetiz:lol:
Hmmm tak to bude zabava. Jsem chtela po pul roce nekam zajit a uzit si to, ale pokud tam maji namireno lidi jako on, tak o skvele zabave vazne pochybuju. no co uz.
Hmmm tak to bude zabava. Jsem chtela po pul roce nekam zajit a uzit si to, ale pokud tam maji namireno lidi jako on, tak o skvele zabave vazne pochybuju. no co uz.pochybuju že se objeví
P33tiz_
4. 11. 2007, 18:20
Hmmm tak to bude zabava. Jsem chtela po pul roce nekam zajit a uzit si to, ale pokud tam maji namireno lidi jako on, tak o skvele zabave vazne pochybuju. no co uz.
tak zustan doma ty můro jedna
ale ze to ses ty tak tam vazne nedojedu protoze vsichni touzi po tobe a po tom aby ses bavila a byla stredem pozornosti :lol:
jebat hadky, prijdte oba :-)
Hmmm tak to bude zabava. Jsem chtela po pul roce nekam zajit a uzit si to, ale pokud tam maji namireno lidi jako on, tak o skvele zabave vazne pochybuju. no co uz. tak zustan doma ty můro jedna
ale ze to ses ty tak tam vazne nedojedu protoze vsichni touzi po tobe a po tom aby ses bavila a byla stredem pozornosti :lol: peace:)
P33tiz_
4. 11. 2007, 18:39
jebat hadky, prijdte oba :-)
ty vole to nejde... pussy by nedosla a vy byste pak z toho byly vsichni špatni :hihi:
ja myslim ze nebyli...bude tam stejne tak narvano ze by jste se ani nepotkali...
ale no taaak...snad se všichni sejdeme v míru a klidu:-D
PussyCat
4. 11. 2007, 18:43
ty vole to nejde... pussy by nedosla a vy byste pak z toho byly vsichni špatni :hihi:
Uaaaa. Nuda. Jeste neco?
tak zustan doma ty můro jedna
ale ze to ses ty tak tam vazne nedojedu protoze vsichni touzi po tobe a po tom aby ses bavila a byla stredem pozornosti :lol:
kámo ty jsi mastný čurák
hlavne hrozne curacke kecy
co uz wkc :D
No tak to řešte zrovna tady :) Pussy ví jaký je ... ale aby byla důležitá, tak tady do něj zrovna musí jebat :) Že ?
--------------->>> Just Bullshit
P33tiz_
4. 11. 2007, 21:33
kámo ty jsi mastný čurák
kámo a ty mi vykuř asshole
---------
jinak vsechno nejlepsi WKC a dalsich 10 let preju :bigup:
sem cekal na mostech bus, tak jdu zblizka mrknout na flyer a co nevidi oko me - i mistr sazec se nekdy utne: THERAPSIT
teda pokud to nebyl zamer :hihi:
kámo a ty mi vykuř asshole
tak za prvé: nevím proč bych to dělal
za druhé: na to co tu předvádíš snad ani nešlo jinak reagovat
a za třetí: předpokládám že na tuto činost už máš nějákého hošánka tak mě prosím do toho netahej
děkuju
doufam ze sou nake plakaty i v porube :)
dizetai
4. 11. 2007, 22:39
doufam ze sou nake plakaty i v porube :)
něco málo ano
mnohem více mi leží na posteli
něco málo ano
mnohem více mi leží na posteli
kde bydlis, stavim se pro jeden :)
plakaty se budou rozdavat u vstupu,bude tam takova mensi hromadka asi o 100 kusech tak kdo bude chtit muze si vzit,esli uvidim naky valet se na zemi budu hryzat usi
zeleny_caj
4. 11. 2007, 23:36
petiz, ty si blazen. Jestli se fakt obevis na 10 NAROZENINACH WKC tak mi nikdo nevymluvi, ze sis to neplanoval delsi dobu.
Plakat uz mam na kolejich, je peclive rozstrihany na obdelnicky a pripraven na wc k pouziti:)
tom.dnb
4. 11. 2007, 23:38
plakaty se budou rozdavat u vstupu
Rači by se měli rozdávat při odchodu.. jak to tam budu ve Chlvíě schovávat aby se mi to nepokrčilo??? :)
Btw šatny budou že?? Protože co byla teď za podělávací akce ve Chlvíě jak mi říkal kámoš.. ještě že sem šel brzo domů.. :) Zasrané čorky.. ruce lámat.
PussyCat
5. 11. 2007, 7:35
No tak to řešte zrovna tady :) Pussy ví jaký je ... ale aby byla důležitá, tak tady do něj zrovna musí jebat :) Že ?
Promin, tak to se ti hrozne omlouvam, ze jsem si dovolila napsat, ze na neho nejsem zvedava. Tady nechodim proto, abych vsem lezla do prdele jako ty. Sorry.
Ne že bych to nečekal ...
A jen tak v kostce mě napadlo ... co by jsi mi napsala, kdybch řekl, že tam nejdu, protože tam jde nějaká Pussy. Myslím, že by jsi mě taky sjela jako malýho kluka.
hlavně se tam v pátek nepobijte:hihi:
therapist
5. 11. 2007, 9:19
spis nepoblijte :lol:
Promin, tak to se ti hrozne omlouvam, ze jsem si dovolila napsat, ze na neho nejsem zvedava. Tady nechodim proto, abych vsem lezla do prdele jako ty. Sorry.
koho mi to jen pripomina? :confused: :lol: :lol: :lol:
A sakra....:D ...tady jde o vecir...prenechte apokalypticke scenare na pozdeji...corky nebudou..kdo se pristihne bude lyncovan...urak nebude kompletni...ach jaka tot skoda....
t-5 gettin´excited :hihi:
kdo si na me udela ve ctrvrtek odpoledne cas a veme si me do pece? uz ani nevim, jak to v ove vypada :mrgreen:
PussyCat
5. 11. 2007, 11:55
Ne že bych to nečekal ...
A jen tak v kostce mě napadlo ... co by jsi mi napsala, kdybch řekl, že tam nejdu, protože tam jde nějaká Pussy. Myslím, že by jsi mě taky sjela jako malýho kluka.
Ja nevim co oba mate s tim, ze si myslim ze jsou tam na me vsichni zvedavi. Me to je uplne jedno, ja mam opravdu jine starosti.. Jestli to resite vy, je to vas problem.
pAPa.SmURfff
5. 11. 2007, 12:45
hawaii lidi...radsi nechte tehle zabomysich valek a pomalu se pripravujte na ten saygon co v patek probehne :slayer:
malovani od 14 30
i kdyz bude prset, v pripade deste bude zastreseni
pAPa.SmURfff
5. 11. 2007, 13:34
malovani od 14 30
a na co se teda bude tvorit?
primo na zdi z venku jak je ta rampa ke vstupu
pAPa.SmURfff
5. 11. 2007, 13:46
takze nakonec ta zed jo?tak v tom pripade doufam ze se umelci predvedou v tom nejlepsim svetle ;)
t-5 gettin´excited :hihi:
kdo si na me udela ve ctrvrtek odpoledne cas a veme si me do pece? uz ani nevim, jak to v ove vypada :mrgreen:
Mel by ses stavit na navstevu , uz ani nevim jak ten tvuj ksichtik vypada :bigup:
malovani od 14 30
Ty už tam budeš přímo od půl 3 ? Stavil bych se ze školy ;)
:bigup: :bigup:
tak za prvé: nevím proč bych to dělal
za druhé: na to co tu předvádíš snad ani nešlo jinak reagovat
a za třetí: předpokládám že na tuto činost už máš nějákého hošánka tak mě prosím do toho netahej
děkuju
haha malo se smeju :slayer:
Prace slechti a osvobozuje a tak dorazim az na afterparty
http://www.laola.cz/pic/znaky/223.gif http://www.laola.cz/pic/znaky/222.gif
zeleny_caj
5. 11. 2007, 20:18
gappak, to je ale velka skoda, tesil sem se ze uvidim mistra rumu v akci:)
gappak, to je ale velka skoda, tesil sem se ze uvidim mistra rumu v akci:)
Davno ne.Ted mam sve dny.... (http://fernet.stock.cz/tvspot/index.html?utm_source=novatvreklamatvspot)
Davno ne.Ted mam sve dny.... (http://fernet.stock.cz/tvspot/index.html?utm_source=novatvreklamatvspot)
aaa tywe Jeana znam!! to je mazec hehe
pAPa.SmURfff
5. 11. 2007, 21:17
kuura, se mi zase ozvou jatra jak to tak vidim a to pak dalsi ctvrtek jeste jedu na skolni exkurzi do mikulova v ramci chemie :pivo::smoker:
ale bude to stat za to :mrgreen:
přeju všem členům co nejpěknější střízlivění po téhle párty, vaše husí játříčka dostanou zřejmě pořádný megamix všeho etanolem řízlého a tekoucího, co se naskytne v okruhu do vzdálenosti frýdkumístku - nicméně.. vím, že jsem to moh říct, dřív, ale bohužel budete muset přeložit termín, poněvadž doletím až 26.12., tak.. kdyžtak to přebukujte a přelepte pak plakáty.. dík, víckrát se to nestane..
http://moribundus.uvadi.cz/kiss.gif
P33tiz_
6. 11. 2007, 14:53
log: LOL
t-4
tmeperature level increacig !!
but still just warmin´up :mrgreen:
filipek, z tebe jde strach...:hihi:
sem cekal na mostech bus, tak jdu zblizka mrknout na flyer a co nevidi oko me - i mistr sazec se nekdy utne: THERAPSIT
teda pokud to nebyl zamer :hihi:
hehe drsne...
Lol zaclo to tim, ze se vsichni slijou a ted se asi vsichni pobijou :D good good uz se tesim :D
deejaywolf
7. 11. 2007, 10:29
sakra, v pátek fičím na celý víkend do Práglu:(
t-3
excitement is crawlin´ !!
i told you how to rock :mrgreen:
Radushka
7. 11. 2007, 20:58
ehm bude teda satna?
dizetai
7. 11. 2007, 21:42
ehm bude teda satna?
ano bude
log: LOLneloluj a dojeď jesi si chlap :slayer:
sem zvedavy na nove stranky :) see you tomorrow... :)
TAK BOHUZEL KREST JESTE NEPROBEHNE.NESTIHA SE...DO VANOC BUDOU
kApitÁn kUjón
8. 11. 2007, 6:51
no ale po patku se moc lidi vanoc nedožije.... to je krute, ne? ;-)
pAPa.SmURfff
8. 11. 2007, 9:59
kura, mam nakraple zdravi, v patek idu davat plazmu, ale vecer se stejne ukazu a zrychtuju se :pivo: :slayer:
bylo nebylo psal se rok 2005
TAK BOHUZEL KREST JESTE NEPROBEHNE.NESTIHA SE...DO VANOC BUDOU
:mrgreen: :lol:
místo toho máme fresh fruits :) takze se teste ,,,
pAPa.SmURfff
8. 11. 2007, 12:07
místo toho máme fresh fruits :) takze se teste ,,,
fresh fruits v podobe :smoker: a :pivo: :lol:
zeleny_caj
8. 11. 2007, 12:48
v 11 bude jeste 100kg pomerancu, ale uz zadna tequilla:D
t-2
heartbeat´s getting faster
listen to my flow :mrgreen:
therapist
8. 11. 2007, 14:56
heh filipek a jeho dillinjovske hlasky :bigup:
grimey
THRPST a MTZ na drumandbass.cz
http://www.drumandbass.cz/?page=new&id_new=2791
palec nahoru tentokrat mrtvemu kennymu za povedeny rozhovor. pekne pocteni. :bigup:
pAPa.SmURfff
8. 11. 2007, 17:27
...zitra to rozjdem na plny pecky, zpivat a tancovat, prosoupem kecky...
:club:
Let the beat control your body....
king incoming :)
not yet ..tomorrow m8...you´ll see me tomorrow :hihi:
Husty rozhovor:) taky fse nej niggaz
a k fotbalkům se nikdo nedostane :fucku: :bigup:
jam od 15
20 – 21 Keny-che
21 – 22 Dizetai
22 – 23 Therapist
23 – 24 Bugaboh
00 – 01 Jj Jumbo
01 – 02 Beet
02 – 03 Blackbird
03 – 04 Dillen
04 – 05 King of ré
05 – 05:30Intelect
05:30 - ?? pantata aka Jurgen von Kläbenstëuger
24:00 beatbox jamin' /tweety athefa dna + square/ yo!!
pAPa.SmURfff
8. 11. 2007, 22:03
a k fotbalkům se nikdo nedostane :fucku: :bigup:
no kuura, jestli si nezacutam tak me jebne :D
24:00 beatbox jamin' /tweety athefa dna + square/ yo!!
Jou jou jou jou ... tak na to se moc těším :)
05:30 - ?? pantata aka Jurgen von Kläbenstëuger
von klaben)))
not yet ..tomorrow m8...you´ll see me tomorrow :hihi:
:lol:
space men are approachin´
it ain´t too loud! :wink:
ouch ouch ruffneck sound !!!! :wink:
Spiritul
9. 11. 2007, 11:48
mno.....na tuhle akcičku se těším jak blázen a od včerejška ležím doma ze střevní chřipkou...,ale i ta mě nedodradí od skvěly muziky a určitě skvělý atmosféry,která tam zavládne po celý večer.....hihi....no jen nebudu moct řádit....:)))
Spiritul
9. 11. 2007, 11:50
jo bych zapoměl...dilen dik za plakát.....thanks....
xxcomixx
9. 11. 2007, 12:02
lol takze vsichni dostanou skvely darek k 10 vyroci a to strevni chripku.
radsi zustan doma
lol takze vsichni dostanou skvely darek k 10 vyroci a to strevni chripku.
radsi zustan doma
mel by tu hodit foto at vime od koho si mame dat 5 metru odstup :D .. takze si bubu muset po wc umyt ruce nebo si je pochcat..hehe ...
chlape myslim, ze se strevni chripkou by jsi na party urcite nemel chodit nic ve zlem...
zeleny_caj
9. 11. 2007, 12:15
muzes na zachode neco pekneho nakreslit:)
strevni chripka je kapenkova nakaza, jak rika mr.google.
takze posli foto:)
zeleny_caj
9. 11. 2007, 12:16
jinak to pocasi je na hovno...fouka prsi..ale odpoledne se to ma zlepsit, pujdu se podivat na tri a snad to vyjde no..
www.medard-online.cz model srazek vypada ze to bude dobre.
xxcomixx
9. 11. 2007, 12:40
jinak to pocasi je na hovno...fouka prsi..ale odpoledne se to ma zlepsit, pujdu se podivat na tri a snad to vyjde no..
www.medard-online.cz model srazek vypada ze to bude dobre.
medard dobry :bigup:
pAPa.SmURfff
9. 11. 2007, 12:41
www.medard-online.cz (http://www.medard-online.cz) model srazek vypada ze to bude dobre.
mslim ze skutecnot je tedka mnohem jinaci a nevypada to ze by se to melo zlepsit...jsem malem vypadal jako snehulak po tech kroupach :D
zeleny_caj
9. 11. 2007, 13:00
mslim ze skutecnot je tedka mnohem jinaci a nevypada to ze by se to melo zlepsit...jsem malem vypadal jako snehulak po tech kroupach :D
vubec...bude slunko a krasne podzimni odpoledne.
pAPa.SmURfff
9. 11. 2007, 13:08
vubec...bude slunko a krasne podzimni odpoledne.
cha, promin, rad bych tomu veril, ale ja verim tomu co vidi me oci a kdyz se podivam ven tak to na slunko urcite nevypada ;)
ale kez by to to tak bylo
Venku je krasny podzimni den :D
pAPa.SmURfff
9. 11. 2007, 15:09
Venku je krasny podzimni den :D
no nevim jestli zrovna krasny, ale kazdopadne se pekne vycasilo :p
ted uz jenom aby to takhle vydrzelo az do rana :D
no nic...jdu zaplatit ucty, pro papirky a mrknout na jam :)
t-few hours
whirlwind :mrgreen:
Jumper.pfc
9. 11. 2007, 16:56
:club: Jo wkc.cz slavi 10let a tady je darek!! Delali jsme to vcera a dost narychlo a dalo to dost prace! Je to track brain_Time [zpev laa-laa] od blum-blum.org a pfc.cz teamu.
Ke stahnuti zde:
http://www.pfc.cz/music/Wkc%2010%20let.mp3
Happy birthday. :slayer:
tady je darek!!
big up !!! ale chtelo by to lepsi kvalitu
:slayer:
kApitÁn kUjón
9. 11. 2007, 18:31
právě se chystám na party wkc 10 let... to mam ale odvahu co??!!!!!!
právě se chystám na party wkc 10 let... to mam ale odvahu co??!!!!!!
jestli beres fotak a batoh tak jo :mrgreen:
kApitÁn kUjón
9. 11. 2007, 18:35
jestli beres fotak a batoh tak jo :mrgreen::fucku: ....
edit: proběhl ten jam???
pAPa.SmURfff
9. 11. 2007, 18:38
http://www.pfc.cz/music/Wkc%2010%20let.mp3
Happy birthday. :slayer:
libivy track a fajnovy text :bigup:
a tu kvalitu bych zas tak neresil :arrow: rozhodne lxs darek
:party:
P33tiz_
9. 11. 2007, 18:39
mi se to vubec nelibi nemuzu si pomoct ...
mi se to vubec nelibi nemuzu si pomoct ...
darovanemu koni... ;)
hodnotim napad, tot vse..
navic oproti tomu, co Jumper posilal za tracky pred nedavnem, tak tohle je luxus imo.
Tak neska niggaz, bude to velke:)
kujon: Jj probehl.Cekal jsem, ze se prijde podivat vic lidi ale neprislo.Nakoukli jsme tam a docela se to povedlo (podle me,nejsem znalec graf. ,...) :)
see ya in da chliv prasata :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.