View Full Version : 7.12. TITTY TWISTER SNB PARTY - klub STOUN -Frýdek-Místek
pickfick
30. 11. 2007, 16:30
http://www.stoun.cz/flyers/twister-big.jpg
THCisMYcheat
2. 12. 2007, 19:54
hej tak vcerejsi akce v hnojniku stala za to:slayer::slayer::slayer:,ale tohle bude mega akce...urcite dorazim:club:
hej tak vcerejsi akce v hnojniku stala za to:slayer::slayer::slayer:,ale tohle bude mega akce...urcite dorazim
Jj v hnojniku to bylo včera good:slayer::slayer:Až na ty vyjebane pi*e co se tam chtěli pořád bít..
Ale stoun v pátek byl stejně nejvic mega :slayer::slayer::slayer:
Ale stoun v pátek byl stejně nejvic mega :slayer::slayer::slayer:[/QUOTE]
Asi nejvíc stoun co jsem zažil, hrál pohoda oldskool hipec, reggaečka, ne moc lidí, malých děcek jak na dnb akcích..pecka:smoker:
Asi nejvíc stoun co jsem zažil, hrál pohoda oldskool hipec, reggaečka, ne moc lidí, malých děcek jak na dnb akcích..pecka:smoker:
snad ty male decka nemyslis nas :D:D
PS: Parili jsme tam s tou vlajkou ale nevim kereho statu:slayer: :slayer:
Shmidoo
3. 12. 2007, 15:32
jdu si pro ten komplet!:hihi:
snad ty male decka nemyslis nas :D:D
PS: Parili jsme tam s tou vlajkou ale nevim kereho statu:slayer: :slayer:
Jasne s vlajkou jamajky, nad tím jsem docela zafaral:D:D
Jasne s vlajkou jamajky, nad tím jsem docela zafaral:D:D
Jj byl to maras :D
Jdete tam někdo?
Všichni Blum-blumáci každopádněěě!!! :wink: Už se těším, zase po dlouhé době se podívám do Stouníku! :) A snad vyhrajem i nějaké ty ceny z tomboly! :-D
Jumper.pfc
9. 12. 2007, 16:14
Fotky na http://Blum-Blum.org
Zalozka Galerie! :slayer:
Laa-laa
11. 12. 2007, 7:03
No jakože super párty, po dlouhé době jsem byla na hip hopu a bavilo mě to a ty dvě hodinky drumíků na závěr, to bylo jak třešnička na dortu!!! :-D Taky super lidi kolem. Jen jsem se trochu nasmála některým hip hoperům, prostě mi připadali směšní no, ať už tancem nebo zjevem, byla aspoň sranda! :-D Tak doufám, že se bude podobná párty brzo opakovat! :wink:
Pepino
11. 12. 2007, 16:17
No jakože super párty, po dlouhé době jsem byla na hip hopu a bavilo mě to a ty dvě hodinky drumíků na závěr, to bylo jak třešnička na dortu!!! :-D Taky super lidi kolem. Jen jsem se trochu nasmála některým hip hoperům, prostě mi připadali směšní no, ať už tancem nebo zjevem, byla aspoň sranda! :-D Tak doufám, že se bude podobná párty brzo opakovat! :wink:
Ja doufam ze se podobna party dlouho nebude opakovat :D Tak na kary jsem uz dlouho nebyl :D:D:D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.