View Full Version : 2008-03-28 Birthday rychta Kumatox SS @ Poruba/Myslivna
*****KuMaToX*SoUnD*SyStEm*****
********birthday rychta*********
*********Ostrava Poruba********
*********club MYSLIVNA*********
**********28-3-2008***********
http://this.tekway.cz/flyers_party/20080328myslivna.jpg
http://kumatox.org/
info@kumatox.org
28.3. budeme slavit na myslivne narozky nekterych clenu Kumatoxu. Nebude to velka klaba, ale sve kouzlo mit urcite bude. Pokud jste na myslivne v porube nekdy byli, vite, o co pujde :D
jasne ,bude to oldschool... jestli se snami chces ozrat a zakalit, pokecat a poznat nas, prijd...
budem jen radi, kdyz vemes i kamose... nechem delat velke akce a i tak nam nekteri zavideji. chcem mit v poho posluchace a ty evidentne v poho jsi (mas smysl pro humor :D )
thx
ja se jen usmál no:pkvuli toho eska no.jinak nepříjdu protože to neposlouchám a asi bych to nedal....;)
Ja se určitě objewym!:slayer:
Myslivna uz je "CLUB" jo? :D
inliner
26. 2. 2008, 11:23
nemyslim si ze je uplne vhodne hazek kalby na myslivne tady...nebo nekam ven. Uz tak je tam vzdycky full a aspon tam nelezou uplni blbecci... Ale jen muj nazor
nemyslim si ze je uplne vhodne hazek kalby na myslivne tady...nebo nekam ven. Uz tak je tam vzdycky full a aspon tam nelezou uplni blbecci... Ale jen muj nazor
zalez ;)
ja bych se stavil po tom co sem vas slysel hrat na benatkach avsak objasni mi nekdo pojem oldschool?
ja bych se stavil po tom co sem vas slysel hrat na benatkach avsak objasni mi nekdo pojem oldschool?
huéé :D no tak nebuem slovíčkařit ne? ;) starý věci dobrý věci a stará láska nerezaví :party:
dizetai
26. 2. 2008, 17:01
Pan Mikuláštík nebude mít radost
Ale ono je to nakonec jedno.Myslivna tak jak ji známe už dlouho nebude :neutral:
pAPa.SmURfff
26. 2. 2008, 20:19
Pan Mikuláštík nebude mít radost
Ale ono je to nakonec jedno.Myslivna tak jak ji známe už dlouho nebude :neutral:
japato ze nebude???????
japato ze nebude???????
taky by me zajimalo...
faktor_xx
2. 3. 2008, 11:53
btw kuci z kumatoxu... kde máte tu myslivnu?? byla by nějáká mapka ?
pAPa.SmURfff
2. 3. 2008, 12:25
nevim jaky je presny nazev takze to neni oznacene ale snad to staci:
http://www.mapy.cz/#x=141647616@y=135187216@z=16@mm=FP@sa=s@st=s@ssq= Ostrava%20-%20Poruba%20na%20myslivne@sss=1@ssp=141641600_1351 82776_141653888_135193200
no jo mysliwna uzh se tesim jak pudu dom pres to bago na poli a potom tim lesem huh:hihi::hihi:
To věru nevypadá zle, pane kutací...
Píšu si do diáře :)
pAPa.SmURfff
8. 3. 2008, 18:49
no jo mysliwna uzh se tesim jak pudu dom pres to bago na poli a potom tim lesem huh:hihi::hihi:
jn, bude to zajimava cesta domu :D
vede tam i cesta
jestli myslis tu vyslapanou cesticku v tom poli tak na ni bych zrovna v tom stavu nespolehal :hihi: a pokud myslis normal cestu tak to je pro me strasna oklika :hihi:
Tak ja radsi pockam do svetla at se nerozsekam na tom moste:hihi: :hihi: :hihi:
pro všechny:takže aby nedošlo k žadnym mylkam tajk akce na myslivně je pro všechny!!!!!!!!!!!!byli taci ci psali na maila jestli to je soukrome takže ja řikam za cely system že to soukroma akce neni!!!!tudíž přijdte všichni zakalit!!!bude hromada skvěle muziky a srandy
pro všechny:takže aby nedošlo k žadnym mylkam tajk akce na myslivně je pro všechny!!!!!!!!!!!!byli taci ci psali na maila jestli to je soukrome takže ja řikam za cely system že to soukroma akce neni!!!!tudíž přijdte všichni zakalit!!!bude hromada skvěle muziky a srandy
platí to i pro mě? :deska: :mrgreen: :deska:
platí to i pro mě? :deska: :mrgreen: :deska:
pro tebe ne rony.....ty zůstaneš venku:smoker: :fucku: :D
tak pro ty, co by se chteli dostavit, ale nevi jak...
:arrow: http://www.kumatox.org/map.jpg
kApitÁn kUjón
28. 3. 2008, 16:21
čára hraje v kumatoxu???
no akce byla fakt zajimave ukoncena...
xxcomixx
29. 3. 2008, 11:15
co šeda vyhodil pojistky ?
no akce byla fakt zajimave ukoncena... benga we 3 rano:hihi: :hihi: a ja odchal pred 3 a primo sem je potkal:hihi: jinak hodne zajimave tam no:mrgreen: :mrgreen:
benga we 3 rano:hihi: :hihi: a ja odchal pred 3 a primo sem je potkal:hihi: jinak hodne zajimave tam no:mrgreen: :mrgreen:
Oni tam myslim zacali jebat jeste drive, fakt nechapu, argument toho cajta byl ze to neni oficialni ohlasena akce bo co
Tak fizlarny tam byly poprve asi o pul 1 rano... to prijelo jedno auto a dve prasatka (DukeNukem3D) v nem. obesli to venku, badali auta a pak hura dovnitr za majitelem...
pak ale kolem 3 tam prijeli auta dve a fizlu bylo 6. pry si nekdo stezoval, ze je to moc nahlas (asi nevi, co to je nahlas), pak zmena na neohlasenou verejnou akci, pak zmena na neoznacenou soukromou akci a nakonec ze dojebou majitele pokutou 5000, ze to serou. tak sme to zabalili - majitel pohodar, tak mu nebudem delat problem.
timto se omlouvam vsem tem zucastnenym, co byli ochotni prispet na vydaje a prisli nas timto podporit a povzbudit.
uvidime se priste :idea:
oni sou marni poseru vsechno co de BITCH
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.