PDA

View Full Version : 2008-04-10 Double thursday birthday drumandbass - Yacht club - Brno

gappak
26. 3. 2008, 21:58
http://www.hostpicture.net/pics/a36d98ce7968d5a95444c9b12340636b.jpg

Nechce se vám čekat na víkend. Je vám už ten týden vždycky dlouhý? Přijďte ve čtrtek do Yachtu clubu na Kolejích Pod Palackého Vrchem. (bus č 53 zastávka Kolejní)
Na první dva dubnové čtvrtky si pro vás Yacht crew ve spolupraci s Rebellions.info, Drtek a Redrum crew pripravilo dvojitou narozeninovou akci pojmenovanou doslova DOUBLE THURSDAY BIRTHDAY DRUMANDBASS. Jde o netradičně tradiční čtvrteční dnb sessiony rozšířené o zvučná jména (nejen) brněnské scény. Co jsme si pro vás tedy připravili?

Ve čtvrtek 3.4. 2008 v rámci narozeninových oslav dlouholetého tvůrce „čtvrtků v Yachtu“ Cresse se mu rozhodli svým setem poblahopřát následující dj’s: Bluelighter (Redrum), Panzer (Redrum), Rippa (Basstillbeats), Vaczech (Bassinfection), Lukaso (Yacht crew), Felix (YTP) a neposledni řade si potřese pravicí sám oslavenec Cress.
O druhou stage v rovnějším tekk rytmu se postarají: Pablo Escobar (Yacht crew), eGeo (Yacht crew), Iggy (Yacht crew), Tono (Overmind)

O týden později 10.4. 2008 při příležitosti narozenin fotografa, občasného pisálka a hlavně obyčejného party človíčka Muzzyho zahrají na hlavní stage: X.morph (redrum) Shilenec (heftas), Hrr.nec (Basstillbeat), Tuff.Ghandi (Rebellions), Jamauba (Rebellions), Waran (Rebellions), Cress (Yacht crew), Felix (YTP) to vše za doprovodu MC Ghandiho.
Na tekk stage se protočí: Rozhlas (Drtek), Ixtremist (Drtek), Lukaso (Yacht crew), Iggy (Yacht crew), Pablo Escobar (Yacht crew), Tono (Overmind)

O celkovou lepší atmosféru se nadále postará videoprojekce v režiji MDK (pouze 3.4.) a zeleny laser.

To vše Vám náš hypermarket zábavy poskytne již tradičně za nulové vlezné – tedy free.

Krop-@tko
26. 3. 2008, 23:20
yuchuuuu bude rychta:mrgreen:

Boltons
26. 3. 2008, 23:59
A jeje kerý amatér dělal ten flayer.....nevím jestli jste to dali DJs ke schválení ale jsem zvědavý co vám řekne Blulajta za toho BLUELIGHTERA :D :D :D

Pepino
27. 3. 2008, 0:07
A jeje kerý amatér dělal ten flayer.....nevím jestli jste to dali DJs ke schválení ale jsem zvědavý co vám řekne Blulajta za toho BLUELIGHTERA :D :D :D
Nevis moc o DJ's :)

http://www.techno.cz/djs/dj.php?id=145 a precti si to poradne;)

dry-rot
27. 3. 2008, 0:16
Nevis moc o DJ's :)

http://www.techno.cz/djs/dj.php?id=145 a precti si to poradne;)

obavam se, ze Boltons vi rozhodne vice.. .]

Pepino
27. 3. 2008, 0:17
obavam se, ze Boltons vi rozhodne vice.. .]
tak oprava:D Nevi moc o lajtovi :D

jsem vedel ze neni dobry napad psat :D

Boltons
27. 3. 2008, 0:45
tak oprava:D Nevi moc o lajtovi :D

jsem vedel ze neni dobry napad psat :D
Hey you sucker.....r u talking to me???
Seru ti na to co píšou na vyjetém super serveru TECHNO.cz nehledě na to, že začátek toho trapného odkazu začíná nadpisem BLULAJTA. A kdybys nebyl debílek, jak už jsem pochopil nejen z tohoto příspěvku, tak by sis ten článek přečetl sám celý a kliknul bys na ten odkaz a tam bys taky zjistil, jak to tedy asi má být.

http://www.redrum.rave.cz/index.php?page=crew

Boltons
27. 3. 2008, 0:48
Jinak sorry za OT!!! Yacht ruluje!!!!!! Big up!!!!

Pepino
27. 3. 2008, 0:49
Hey you sucker.....r u talking to me???
Seru ti na to co píšou na vyjetém super serveru TECHNO.cz nehledě na to, že začátek toho trapného odkazu začíná nadpisem BLULAJTA. A kdybys nebyl debílek, jak už jsem pochopil nejen z tohoto příspěvku, tak by sis ten článek přečetl sám celý a kliknul bys na ten odkaz a tam bys taky zjistil, jak to tedy asi má být.

http://www.redrum.rave.cz/index.php?page=crew
mlcim a soupu nohama.. ale debil mi rikat nemusis taky ti nenadavam kdo vi do ceho...

edit: http://www.shadowbox.cz/index.php?clanek=2367 zajimave.. ale nechci rozpoutavat zadny flame..

Boltons
27. 3. 2008, 0:57
Tak nepičuj když víš o mně H-O-V-N-O!!!

Castrol
27. 3. 2008, 7:53
je to naprosto jednoduche ... zacalo to jako bluelighter casem nam zmutoval v blulajtu a ted uz kolikrat jej muzete potkat jen jako lajtu ale to spis na boardech ... ;)

cress
27. 3. 2008, 8:20
A jeje kerý amatér dělal ten flayer.....nevím jestli jste to dali DJs ke schválení ale jsem zvědavý co vám řekne Blulajta za toho BLUELIGHTERA :D :D :D Bolton vole, rešiš cipoviny :D...sice nevim z jakeho duvodu posterman nejprve napsal Blulajta a na finalni verzi Bluelighter, ale v podstate to mas fuck.
A navic toho VYBLUTEHO LAJTY uz je vsude dost, tak zas jednou postaru. :-D A Lajta nemel vubec zadnou pripominku, ba naopak jeho Kačenku to dokonce potesilo :fucku:

Pepino
27. 3. 2008, 10:01
Tak nepičuj když víš o mně H-O-V-N-O!!!

Kamo si primitivni čurak kdyz se nedokazes vyjadrit slusne. Ja jsem svou chybu priznal bez toho anichz bych ti napsal ze jsi chuj nebo neco podoneho ale jsi fakt primitiv..

Boltons
27. 3. 2008, 10:13
Kamo si primitivni čurak kdyz se nedokazes vyjadrit slusne. Ja jsem svou chybu priznal bez toho anichz bych ti napsal ze jsi chuj nebo neco podoneho ale jsi fakt primitiv..
Takže nechceš abych tě nazýval debílkem a nadáváš mi tady do "primitivních čuráků"? :bigup: Sám si kar jak už jsi na wkc ukázal......(sice OT, ale mrkněte na téma CZECH JUNGLIST) :D :D :D:slayer:

2Cress - Ty taky nepičuj :D bo si tě najdu v pondělí v perpetuu a vyčadím tě tak že nebudeš schopný mluvit :D natož psát.

2Hrrrtýpek - No comment :D :D :D :D

Muzzy
27. 3. 2008, 10:29
2Cress: ja myslim ze bys mel vedet proc byl na prvnim navrhu napred Blulajta a pak Bluelighter. tohle si mi poslal po icq:
-no lajta mi poslal na ten plakat jen tohle
-Bluelighter (18:52:23 25/03/2008)
takze jsem pochopil, ze je to na prani dje...tak jsem to tak grafikovi predal.

Jinak si myslim ze je to fuck...stejne vsichni vime o koho jde...jinak doufam ze se nas tam teda sejde houf

Pepino
27. 3. 2008, 10:34
Takže nechceš abych tě nazýval debílkem a nadáváš mi tady do "primitivních čuráků"? :bigup: Sám si kar jak už jsi na wkc ukázal......(sice OT, ale mrkněte na téma CZECH JUNGLIST) :D :D :D

ty jsi zacal s nadavanim ne ja :bigup:

Castrol
27. 3. 2008, 10:47
Takže nechceš abych tě nazýval debílkem a nadáváš mi tady do "primitivních čuráků"? :bigup: Sám si kar jak už jsi na wkc ukázal......(sice OT, ale mrkněte na téma CZECH JUNGLIST) :D :D :D:slayer:

2Cress - Ty taky nepičuj :D bo si tě najdu v pondělí v perpetuu a vyčadím tě tak že nebudeš schopný mluvit :D natož psát.

2Hrrrtýpek - No comment :D :D :D :D

koukam že boltýpek se nam dobře vyspal :hihi: ... nebo vysral :p

Boltons
27. 3. 2008, 11:03
2Hrrrrrr: Ty aby ses neozval.....domluvil jsem.

Castrol
27. 3. 2008, 11:05
2Hrrrrrr: Ty aby ses neozval.....domluvil jsem.

hauk :hihi:

Boltons
27. 3. 2008, 11:26
http://img245.imageshack.us/img245/7351/urretardedwj9.jpg

Panzer
3. 4. 2008, 18:57
ta hdo tam bude vetcher niggaz?

Castrol
8. 4. 2008, 9:08
ta hdo tam bude vetcher niggaz?

a tak jak bylo ? me to ceka tencto tejden ...

Jamauba
8. 4. 2008, 9:45
me tez ;)

Castrol
10. 4. 2008, 10:37
tak prej dnes takhle za doprovodu MC Ghandiho :

21.00 Felix
22.00 Cress
23.00 Hrrnec b2b Shilenec
00.30 X.Morph
02.00 Tuffghandi b2b Jamauba
03.45 Waran