View Full Version : 2008-04-26 Basdrive @ Planet 69/F-M
Shmidoo
22. 4. 2008, 19:08
Dareen
Equid
Shmidoo
Torris
Ron-X
Eric
vstup: 20,-
klasika....
_torris_
22. 4. 2008, 20:01
ty si trapny si tu mohl aspon neco napsat :D
vážení a milí,
tuto sobotu 26.dubna se v prostorách nadmíru luxusního, originálního a pohodového klubu Planet, odehraje další z řady drumandbassových parties Bassdrive
jako obvykle vás čeká skvělý bar, fotbálek, biliár, strobo, laser, mlha, zvuk 4 kw
přijedou vám zahrát k tanci a poslechu kluci z havru dareen a equid, takže se máte určitě na co těšit
samozřejmě, že věrní fanoušci uvidí v akci i nás stálé djs klubu
tak v sobotu lidi ;)
Shmidoo
22. 4. 2008, 20:05
ty si trapny si tu mohl aspon neco napsat :D
od ceho mam tebe? :D
eej:slayer:, dopiště tam prosím Eric, asi se dareen zapoměl zmínit, že přijedem 3, děkuji;)
ja nic nedomlouval :fucku:
Phoenixx
23. 4. 2008, 9:17
Malý error :D a těžký fuck ;-) ... klub ma dobra nazev planet 69 :D 69 jsou helaxy ... planet23 mi sedí více :D
Shmidoo
23. 4. 2008, 16:25
eej:slayer:, dopiště tam prosím Eric, asi se dareen zapoměl zmínit, že přijedem 3, děkuji;)
tyjo o tom mi nikdo nic nerek :lol:
tyjo o tom mi nikdo nic nerek :lol:
Bez mojí kundy Eriky bych nikam nejel :lol: sobota furt v nedohlednu, bude náročný den:cigo:
Fanatek
23. 4. 2008, 16:36
Bez mojí kundy Eriky bych nikam nejel :lol: sobota furt v nedohlednu, bude náročný den:cigo: heh...erik je takovej ten hoper??? se asi stavím v sobotu..
Shmidoo
23. 4. 2008, 16:40
heh...erik je takovej ten hoper??? se asi stavím v sobotu..
stav se stav pokutime 23.
Fanatek
23. 4. 2008, 16:41
stav se stav pokutime 23. jj...by šlo, stejně nebudu mít v sobotu co dělat....co zvuk??? opraveno????
Shmidoo
23. 4. 2008, 16:49
jj...by šlo, stejně nebudu mít v sobotu co dělat....co zvuk??? opraveno????
opraveno;) jo a dosly ty bundy z pizzy?:lol:
heh...erik je takovej ten hoper??? se asi stavím v sobotu..
Jak to víš?:lol:, no hral před časem asi 3 roky Oldskooly, ale naštěstí jsme se oba přeorientovali(hudebně, teda snad:lol:), protože se HH zkurvil do dnešní podoby:nene:
Fanatek
23. 4. 2008, 17:05
Jak to víš?:lol:, no hral před časem asi 3 roky Oldskooly, ale naštěstí jsme se oba přeorientovali(hudebně, teda snad:lol:), protože se HH zkurvil do dnešní podoby:nene: ale no tak nějak to vím prostě;) ...njn ale bohužel začínám mít pocit že s dnb je to stejné jako s hh....se zachvíli budete nejspíš přeorientovávat na tekno:D :D
Fanatek
23. 4. 2008, 17:06
opraveno;) jo a dosly ty bundy z pizzy?:lol: to jste mi tam dovezli vy??? sem se probudil a měl jsem je u postele....nějak sem si nepamatoval co tam dělaj cizí bundy...DDDDD....tak dík no za kamarády;)
ale no tak nějak to vím prostě;) ...njn ale bohužel začínám mít pocit že s dnb je to stejné jako s hh....se zachvíli budete nejspíš přeorientovávat na tekno:D :D
Na tekno seru:lol:
ale no tak nějak to vím prostě;) ...njn ale bohužel začínám mít pocit že s dnb je to stejné jako s hh....se zachvíli budete nejspíš přeorientovávat na tekno:D :D
to by muselo být alespoň trochu hudebně zajímavé a bez sfetovaných maskáčových sockoidních rybářů s batohama a palestinama :-)
Shmidoo
23. 4. 2008, 17:37
to jste mi tam dovezli vy??? sem se probudil a měl jsem je u postele....nějak sem si nepamatoval co tam dělaj cizí bundy...DDDDD....tak dík no za kamarády;)
stryk celkem nechapal co u vas delam tak brzo rano :D
to by muselo být alespoň trochu hudebně zajímavé a bez sfetovaných maskáčových sockoidních rybářů s batohama a palestinama :-)
přesně taaak:bigup:
_torris_
23. 4. 2008, 20:16
nádherná věta, hotové lidové moudro souhlasím nejvíc :bigup:
však my víme co hrajem ne? :D
dry-rot
23. 4. 2008, 20:21
nádherná věta, hotové lidové moudro souhlasím nejvíc :bigup:
však my víme co hrajem ne? :D
neasi :bigup:
dobra owca :slayer: snad se pridas jak debudes tak odvareny :-P
_torris_
26. 4. 2008, 16:36
takže dneska už se těším :)
dareen doufám, že nejsi moc zmožen po včerejšku :lol:
takže dneska už se těším :)
dareen doufám, že nejsi moc zmožen po včerejšku :lol:
hehe, nska to vidim na ovocne caje :mrgreen:
hehe, nska to vidim na ovocne caje :mrgreen:
:lol: snad ne, přijel jsem z mekače, 2 milkshaky v sobě, no snad tam máte lepší hajzly než ty v Hawaii s dírou ve dveřích:bigup:
Shmidoo
27. 4. 2008, 13:43
tyjo tolik lidi no masakr :hihi:
tyjo tolik lidi no masakr :hihi:
Jn, trochu dojeb, ale jinak v pohodě;), vůbec ani nevím co jsem hrál, příště lepší nepít:lol:
fotky : www.tiborman.com
tohle je moc:D
http://www.tiborman.com/wp-content/gallery/Planet69/DSC_0290.jpg
Shmidoo
27. 4. 2008, 16:56
Jn, trochu dojeb, ale jinak v pohodě;), vůbec ani nevím co jsem hrál, příště lepší nepít:lol:
fotky : www.tiborman.com (http://www.tiborman.com)
tohle je moc:D
http://www.tiborman.com/wp-content/gallery/Planet69/DSC_0290.jpg
wtf? :lol:
wtf? :lol:
:lol::lol:
Ranní čaj:D:D
:lol::lol:
Ranní čaj:D:D hovádka.....to byly hrnky od nějakých bezďáků.....vy jste jim tam nachcali....
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.