View Full Version : 2008-06-21 DRUM_for_YOU_openair_FM_U_ARNOŠTA
Sobota 21.června/Frýdek-Místek, U Arnošta (http://www.mapy.cz/#x=142138368@y=134679040@z=14@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq= u%20arno%C5%A1ta,%20fr%C3%BDdek-m%C3%ADstek@sss=1@ssp=120705957_123062145_15039376 5_149833601)
DRUM FOR YOU
d´n´b/jungle/reggae openair
X.MORPH [redrum/fleda, brno]
X.morph - live @ K2 16.11.2006.mp3 (http://www.redrum.rave.cz/htm/count/click.php?id=3)
HOLDER [redrum, brno]
djholder_firstlowe.mp3 (http://www.redrum.rave.cz/htm/count/click.php?id=13)
STOPGOATTACK LIVE [drumtekk mix, frenbass, frenštát]
stopgoattack_live_2007.mp3 (http://www.ukojesita.com/mp3/stopgoattack/stopgoattack_live_2007.mp3)
BBX b2b 3KSHA [eastcoast & č.těšín]
& PFC RESIDENT DJ´s
EDDY.J [pfc.cz, fm]
ELBRUS [pfc.cz, fm]
WORTEX [pfc.cz, fm]
GIFI.G [pfc.cz, fm]
JUMPER [pfc.cz, fm]
START 17:00, PROFI GREEN LASER, VIDEOPROJEKCE
RAGGAE ROOM, 2xBAR, FOTBÁLEK
http://www.pfc.cz/plagaty/drum_for_you.jpg
naposledy:
http://www.pfc.cz/foto/Drum_For_You/index.html
jooo party v arnostu :slayer:
Luxus, těším se moc!!! Jsem zvědavá na line-up!!!!!!
Drsne....U Arnosta se vzdycky dejou zverstva.......http://www.wkc.cz/forum/images/icons/_slayer.gif
dry-rot
30. 5. 2008, 17:17
tes se Arnoshte:)
uz abys trenoval.. hehe
Ehm enter?pro sociálně slabší na podpoře?:smoker:
Ehm enter?pro sociálně slabší na podpoře?:smoker:
o výši vlezném se jestě nejednalo.. ale předpokládám že tvou peněženku by to nemělo ohrozit ;-)
3ksha je mc ne? co mu boarda zlomili na mlynech nebo co? :mrgreen:
3ksha je mc ne? co mu boarda zlomili na mlynech nebo co? :mrgreen: v posledni dobe blbne spise s deskama nez s micrphnm;)
kaliGram
4. 6. 2008, 11:19
ENTRY FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ?????? Paráda klucíííííííííííííííííííííí to jsme nečekal
v posledni dobe blbne spise s deskama nez s micrphnm;)
blazen!! kde je mu konec? dlouho sem ho nevidel, naposled nekde na axi... to si trhal ochlupeni z bradavek a tvaril se dost vitezne :mrgreen:
zevluje na tesine, punkac...klasika:)
ENTRY FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ?????? Paráda klucíííííííííííííííííííííí to jsme nečekal
spatne sis to prebral, hochu.. enter bude !
co je to za holčinu na tom flayeru?
Phoenixx
8. 6. 2008, 17:56
taky dojeb :D
Sem zvědavy v kolik tam přijedou benga aby to nehralo tak nahlas :D:D
Sem zvědavy v kolik tam přijedou benga aby to nehralo tak nahlas :D:D
taky mě to zajíma .. :D minule byli 2x
taky mě to zajíma .. :D minule byli 2x
:slayer::slayer::slayer:
kaliGram
16. 6. 2008, 15:28
spatne sis to prebral, hochu.. enter bude !
Jak spatne prebral no akdy ho uvedete az v den akce kdyz uvidite ze par je plny a ceka se jen na to az otevrou a nebo az uvidite ze se vam kvuli vstupu kazdy na partys vysere,,
No už se to blíží, všude samé plakáty a nikde žádny vstup-parada zdarma :slayer:
Shmidoo
16. 6. 2008, 19:39
tyjo lepit plagose bez vstupu? pochybuju ze bude free, takove reklamni tahy na nas :lol:
ze strany poradatelu je tenhle tah hodne nefeer..
ze strany poradatelu je tenhle tah hodne nefeer..
tak to musis brat jako preqapeni vecera :hihi:
to jo plakat uz sem videl, vstup FREE -> Havířow dorazí :bigup: :slayer:
tak to musis brat jako preqapeni vecera :hihi:
jednoduše pánové, pokud bude hezky 60,- pokud chcát 40,- ! tak se rozhodlo, tak bude! sice na flyeru o vlezném není ani zmínka, ale taky tam není "entry free" a bylo to uděláno záměrně..! lidi buď příjdou nebo ne!
jednoduše pánové, pokud bude hezky 60,- pokud chcát 40,- ! tak se rozhodlo, tak bude! sice na flyeru o vlezném není ani zmínka, ale taky tam není "entry free" a bylo to udelano záměrně..! lidi buď příjdou nebo ne!
a jaky je rozdil mezi tim jestli bude hezky nebo ne? budou jiny DJ nebo bude jen 1 stage? nebo jak? chce to info.. a ne zajice v pytli..
a jaky je rozdil mezi tim jestli bude hezky nebo ne? budou jiny DJ nebo bude jen 1 stage? nebo jak? chce to info.. a ne zajice v pytli..jaký?když bude chcát, klesne návštěvnost.. chceme to alepoň tím, že snížime cenu, trošku omezit.. ale ani djs, ani stage se měnit nebude.!
jaký?když bude chcát, klesne návštěvnost.. chceme to alepoň tím, že snížime cenu, trošku omezit.. ale ani djs, ani stage se měnit nebude.!
tak to melo byt napsane na flayeru.. takhle si kazdy kdo si to tady neprecte myslet ze to je free..
ale je to vase party.. je mi to fuk..
tak to melo byt napsane na flayeru.. takhle si kazdy kdo si to tady neprecte myslet ze to je free..
ale je to vase party.. je mi to fuk..
..... "sice na flyeru o vlezném není ani zmínka, ale taky tam není "entry free" a bylo to uděláno záměrně..!" (viz.výše)
.....bylo to uděláno záměrně..!" (viz.výše)
koupil by jsi si neco v obchode kdyby na tom nebyla cenovka a nemohl si drive nez na pokladne overit cenu produktu?
jinak sry nechci do tebe rypat.. ale jde mi jen o ten princip ze tohle je kupovani zajice v pytli..
PS: tech 60kc mi prijde na takovou akci hodne ferove :)
kaliGram
18. 6. 2008, 15:57
jaký?když bude chcát, klesne návštěvnost.. chceme to alepoň tím, že snížime cenu, trošku omezit.. ale ani djs, ani stage se měnit nebude.!
Frydecko -Mistecke Podely a ojeby to neznas??? Nekdy dojdi do stounu kde se plati 60 petek za valkou P.cu
kaliGram
18. 6. 2008, 15:59
Pockat už tomu rozumim takže když bude uplněk tak můžem očekávat vstup 100Kč
muze se ocekavat takovy vstup jaky si vymysli ten kdo bude vstup vybirat.. asi tak..
muze se ocekavat takovy vstup, jaky jsem tu uvedl.. ! :fucku:
muze se ocekavat takovy vstup, jaky jsem tu uvedl.. ! :fucku:
no jen aby si tam pak nekdo u vstupu nevymyslel kdyz bude prset ze sviti slunko, ze je hezky...
nechci stourat.. ale ten pomer pocasi/cena je cypovina, je samozrejme, ze kdyz bude pekne prijde vice lidi a kvuli 20 korunam si asi moc lidi nerozmysli, ze nechce moknout... atak ja jen tak, ze zrovna neprsi :mrgreen:
premek022
19. 6. 2008, 13:28
Nechte se překvapit až vlezete všechny si vas zkásnu:fucku:
myslim si, ze jsem to dostatecne vysvetlil, a pokud to tu nekdo nepochopil, tim lip.. bude nad ti farat dale :D
kaliGram
20. 6. 2008, 10:32
myslim si, ze jsem to dostatecne vysvetlil, a pokud to tu nekdo nepochopil, tim lip.. bude nad ti farat dale :D
T A K Ž E PŘES PLOT
faktor_xx
20. 6. 2008, 10:40
btw lidi já vás nechápu , když nemáte peníze nebo vás sere že promotér akce nanapsal etnry to už je jeho věc, nechápu proč do něho furt tak ryjete , je to snad jeho věc dělá si akci on a může tam mítj aké podmínky jaké on chce , kdo na to má tak tam půjde, skončil sem kritika vítána v mém příspěvku:D:smoker:
no jo, v komentari mate bxx, esi to tady uz zaznelo tak sorray
no přemýšlím přemýšlím, jako to je strašný poděl.. děláš akci, tak prostě mrdni na Flayer vstupné pokud ho tam chceš dát ... to už nás učili na základce, kde sem dělal v češtině pozvánku na nějakou besídku JZD :lol: A pak tu nemusíte řešit tyhle howna :fucku: Jinak s Frýdkem nemám moc zkušenosti s akcema, tak sem zvědavej.. tohle bude asi první ... pokud teda nebude úplněk a nebude vlezné 250,- :nene: :mrgreen: , tak plánujem dorazit :cigo: Běda jak to bude poděl.. si tam to vstupný jinak na férovku vyberem z5 :D
jako podel to nebude.. co jsem byl v arnostu na akci tak to tam vzdycky byla parada.. ale prijde mi nefeer nezverejnovat vstup pred akci :D
Shmidoo
20. 6. 2008, 11:48
by me zajimalo jak se lidi dozvi ze kdyz bude prset tak bude vstup mensi aby prisli?
Castrol
20. 6. 2008, 12:01
ono 40 nebo 60 furt je to za pusu na to jak vam tam xmrof nareze :twisted:
ale zas je to myslim zbytecnej cirkus ... meli dat pade a bylo by to bez kecu a vsici by byli spokojeni ;)
Shmidoo
20. 6. 2008, 12:20
ono 40 nebo 60 furt je to za pusu na to jak vam tam xmrof nareze :twisted:
ale zas je to myslim zbytecnej cirkus ... meli dat pade a bylo by to bez kecu a vsici by byli spokojeni ;)
asi tak
btw co muzu od xmorpha cekat? ....edit: sry stahnu mix :lol:
a line up bude?
posledne si pamatuju ze xmorph hral piranhu, moloch, neco od sektaru a taak.. technooooooooo o_O
Castrol
20. 6. 2008, 12:35
asi tak
btw co muzu od xmorpha cekat? ....edit: sry stahnu mix :lol:
a line up bude?
tezko rict ... obcas reze rubacky obcas ne uplne tvrdarny ale kazdopadne to bude jizda ... zalezi co si vezme do bagu
Shmidoo
20. 6. 2008, 12:38
posledne si pamatuju ze xmorph hral piranhu, moloch, neco od sektaru a taak.. technooooooooo o_O
tak to jo :slayer:
Lineup
17:00 B2B PFC DJ SET
18:00 BBX b2b 3KSHA
20:00 GIFI.G
21:00 STOPGOATTACK
22:00 ELBRUS
23:00 HOLDER
0:30 X.MORPH
2:00 JUMPER
3:00 EDDY.J b2b WORTEX
END???
bobes zase budes hrat za svetla:D
Shmidoo
21. 6. 2008, 11:23
ty voe v 6?? tak to je dojeb:mad:
Phoenixx
21. 6. 2008, 11:26
Kluci se StopGoAtack jo tak to se těšte to jsou sady :D
couz, aspon zastrizliva. 3ksa snad veme nejake lehci veci :-)
edit: celkove mi to slozeni lineupu nejak nejde dokupy. Od 21,00 do 22,00 drumtek mix, po xmoprphovi jumper ... no uvidime
Shmidoo
21. 6. 2008, 12:29
couz, aspon zastrizliva. 3ksa snad veme nejake lehci veci :-)
edit: celkove mi to slozeni lineupu nejak nejde dokupy. Od 21,00 do 22,00 drumtek mix, po xmoprphovi jumper ... no uvidime
no ja se tesil ze budete hrat nekdy na konci, pri sestavovani line upu se taky mohli divat na styly
nepopsali byste mi nekdo cestu k arnostovi? nejsem si jisty jestli trefim :D byl sem tam jednou , tak pro jistotu
faktor_xx
21. 6. 2008, 13:48
BBX:je to tak jednoduche taky zalezi od kama tam chces jet, dam ti jednu cestu snad nezabloudis :) , smerem od vlakace od hlavniho vchodu pujdes nebo pojedes po leve ruce , pojedes asi cca 300 metru a uvidis most, bude to u fotbaloveho hriste, tak zaparkujes nekde pod mostem ;) a vydas se smerem nahoru , vyjdes kopecek , a tam uz by si mel videt poleve ruce Hospůdka u Arnošta, snad sem to dobre vysvetlil :D ;)
faktor_xx
21. 6. 2008, 13:51
btw k akci ten lineup celkem se mi nelibi :(,ale stavímse na pivko ;)
thx, uz sem dostal navigaci. a nakonec sem to myslel spravne
pekne debilně udělany line up
No Hawířov vyráží, sem zvědaf :)
premek022
22. 6. 2008, 12:56
Tak co libilo se??Navštěvnost něco kolem cca 400lidí.tak snad byli všichni spokojeni.
santoya
22. 6. 2008, 13:48
Navštěvnost něco kolem cca 400lidí...
400 lidí??? :o :D
Shmidoo
22. 6. 2008, 14:10
ja sem se nudil :lol:
MutafoN
22. 6. 2008, 16:57
ja ne :slayer:
jo?:lol: tak to si jeden z mála ...
faktor_xx
22. 6. 2008, 19:52
btw já jen nechápu co to bylo za čuráky vyhazovače, měl sem tam flašku myslel sem ze tammůžu chlastat svoje pač je to venku, tak ty kurvy vylezly viděli a vzali mi tu flašku, btw viděl sem tam i typose co chtěl jít dovnitř s největší pravděpodobností nechtěl platit vstup , tak sem tam hadali s vyhazovačem , pak ten vyhazovač ho vzal dal mu dělo , že mi malem huba spadla jaksem to viděl, chytil ho pod kravatu,a dal mu minimalně ještě 30 pěstí, no prostě hnus to byl ,nachápu co to tam máte za kokoty mega kokoty vyhazovače chce se mi z toho grcat idu čest :nene: :confused:
sem konecne dorazil domu :D:D ke fotky hodim pozdeji
premek022
22. 6. 2008, 23:39
kámo ten týpek nechtěl platit vstup ale po domluvě ho zaplatil jeho kolega.a mimo to po vstupu na párty napadal jednoho z hostů akce a po upozornění majitelem Hopůdky u Arnošta nepřestal a napadl i majitele proto ho okamžitě vyvedli ven a začlo to co jsi viděl jen s tím zpusobem že ikdyž se ho podařilo uklidnit během chvilky napadl všechny tři vyhazovače a to už pro jednoho z nich ktery utržil ne jednu ránu došly nervy a udělal to co uznal za vhodné.a pokud jsi ve finale zpozoroval naši vynikajici policii ČR která dotyčneho udajně odvedla tak typek během 15minut pochodoval po mostě směr Místek.konec:fucku:
Na howno akce.. na howno lidi.. do frýdku už asi nezavítáme :fucku: a ten kokot co tam nacvicoval u toho mojeho auta :nene: ... frýdek je prostě divnej :mad:
http://img3.rajce.idnes.cz/d3/0/853/853394_138553716f716914c72c65ef6c640c4d/images/S7300121.JPGhttp://img3.rajce.idnes.cz/d3/0/853/853394_138553716f716914c72c65ef6c640c4d/images/S7300124.JPG
Vzhledem k tomu, ze sme hrali do 20.00 a o hodinu pozdeji odjizdeli akci nijak hodnotit nedokazu. tak jen pro predstavu 2 fota..
Na howno akce.. na howno lidi.. do frýdku už asi nezavítáme :fucku: a ten kokot co tam nacvicoval u toho mojeho auta :nene: ... frýdek je prostě divnej :mad:
za to v Havířově je ta nejskvělejší dnb elita, proto všichni, kdo chcete být cool, jeďte do Havru na párty...viď?:fucku:
DIVNEJ je tak maximalne nekdo kdo je z moravy (nebo slezska) a pouziva slovo DIVNEJ...
jsem v praze uz 5 let a mluvim porad jak mi zobak narostl (kratce a vystizne) - zatimco nekteri nevytahli paty a mluvi jak ocasi...
akce se povedla luxusne - prijemna zmena a dobra atmoska... az na par blbu ktere nikdo nevyfiltruje ale tim bych si nenechal kazit naladu...
Laa-laa
23. 6. 2008, 14:39
Taky souhlasím, že to byla moc povedená akce! Hold Aronšt je Arnošt! :slayer: :-D Plno známých, myslím si, že hudebně si každý přišel na své, ptz se tam kloubilo moooc stylů, takže to bylo fajn! :wink: No už se těším na další akcičku v Arnym, doufám, že budou brzo nějaké pořádné fotečky!!! :-)
C.Z.E.C.Z.O.
23. 6. 2008, 15:06
No nevim, mam trochu smisene pocity po te akci, na jednu stranu hafo znamych a skoro cely vecer byla sranda, na druhou stranu me ta akce prilis nebrala po hudebni strance
2 sMario: dobre ty s tim "divnej":)
No nevim, mam trochu smisene pocity po te akci, na jednu stranu hafo znamych a skoro cely vecer byla sranda, na druhou stranu me ta akce prilis nebrala po hudebni strance
tak my jsme se nejak zasekli trochu bokem takze jsem to nejak nemohl posoudit, ale musim rict ze to nebylo spatne ;) jak to tak ctu tak sranda se pridavala ke vstupence :lol:
2 sMario: dobre ty s tim "divnej":)
no co dodat...
neco s tim delej - ty se snad nudis vsude, kde nehrajes :D
Shmidoo
23. 6. 2008, 16:12
neco s tim delej - ty se snad nudis vsude, kde nehrajes :D
jak si na to prisel? :D
C.Z.E.C.Z.O.
23. 6. 2008, 18:32
tak my jsme se nejak zasekli trochu bokem takze jsem to nejak nemohl posoudit, ale musim rict ze to nebylo spatne ;) jak to tak ctu tak sranda se pridavala ke vstupence :lol:
jinak nemyslel jsem tim, ze by hrali spatne, byl na hovno zvuk nebo cokoliv podobneho, jen me to proste ten vecer nejak nedokazalo dostat do obvykleho stavu "skacu na parketu az dokonce":lol:
Jumper.pfc
23. 6. 2008, 19:12
Jo jako ja mám strašně rád openairy prostě ta volnost je boží a mario tebe jsem tam rano nepochopil jsem tě celou noc neviděl a rano jsem si myslel že mám haldy ale jsme rádi že jste všichni dorazili!
Celkově hodnotím akci z mého pohledu na vybornou :)
Jsem to přehnal zase opět slavil jsem ještě s některýma moje narozeniny a do teďka mi píská v uších.. lolz prý jsem tam spal u bedny by mě zajímalo co je na tom pravdy :mrgreen:
C.Z.E.C.Z.O.
24. 6. 2008, 6:30
Jsem to přehnal zase opět slavil jsem ještě s některýma moje narozeniny a do teďka mi píská v uších.. lolz prý jsem tam spal u bedny by mě zajímalo co je na tom pravdy :mrgreen:
prasatko:p
Laa-laa
24. 6. 2008, 12:41
Blum-blum FOTEČKY: http://blum-blum.org :slayer:
nebylo by lepsi hodit odkaz primo na fotky, nez na stranku??
http://blum-blum.org/?sekce=galerie_ftclanek&id=33
jak si na to prisel? :D
no pises to skoro ke kazde akci ;)
Jo jako ja mám strašně rád openairy prostě ta volnost je boží a mario tebe jsem tam rano nepochopil jsem tě celou noc neviděl a rano jsem si myslel že mám haldy ale jsme rádi že jste všichni dorazili!
Celkově hodnotím akci z mého pohledu na vybornou :)
ty voe ja tam byl uz kolem 9te ;) sedeli jsme s pickfou celou dobu u stolu a nejak se zasekli :D
Shmidoo
24. 6. 2008, 17:08
no pises to skoro ke kazde akci ;)
a na kterou akci sem to treba napsal? jsou akce kde je dobra atmosfera a bavim se a stane se ze se na akci nebavim no a nejak si nemuzu vzpomenout na ktere akci sem se v posledni dobe nebavil krome tehle
ty v tom zase neco hledas
a na kterou akci sem to treba napsal? jsou akce kde je dobra atmosfera a bavim se a stane se ze se na akci nebavim no a nejak si nemuzu vzpomenout na ktere akci sem se v posledni dobe nebavil krome tehle
ty v tom zase neco hledas
neboj nehledam - jen drazdim hada bosou nohou vis jak :D
Shmidoo
24. 6. 2008, 19:06
neboj nehledam - jen drazdim hada bosou nohou vis jak :D
a abys vedel nebyl sem sam kdo se nebavil, hec :D
a abys vedel nebyl sem sam kdo se nebavil, hec :D
budu hadat - Torris? :lol:
Shmidoo
24. 6. 2008, 20:13
budu hadat - Torris? :lol:
ta je snad na kazde, ale tady ani moc ne :lol:
ptaczek
24. 6. 2008, 21:32
ad. k bednam.. to ste je ve dve vypli? nebo proc hraly jenom odposlechy?
[pro me to bylo fajn usi aspon netrpely tim kravalem, jenom ze si toho vsimli tak tri lidi.. hmm]
shimodoo : jde videt ze se tim ocividne chlubis, jak ses strasne nebavil, tak proc si tam smrdel?! abys sis tady mohl postezovat? mel sis dat za tech sest petek 3 piva a byl bys vysmatej.. tak priste alespon vis, kde nemas chodit, hehe :fucku:
bbx : mas u me jeste rumika, kamo.. ;)
:D az budu mit nekdy cestu kolem ;-)
Shmidoo
25. 6. 2008, 12:03
shimodoo : jde videt ze se tim ocividne chlubis, jak ses strasne nebavil, tak proc si tam smrdel?! abys sis tady mohl postezovat? mel sis dat za tech sest petek 3 piva a byl bys vysmatej.. tak priste alespon vis, kde nemas chodit, hehe :fucku:
bbx : mas u me jeste rumika, kamo.. ;)
jj sem nejvetsi frajer ze sem se nebavil :mrgreen: to hec tam bylo z prdele...
smrdel sem tam proto ze kdyz uz sem zaplatil tak budu aspon pit, protoze sem se v arnostu vzdycky bavil
co ze vsichni resite moji znudenost?
Laa-laa
25. 6. 2008, 12:04
ad. k bednam.. to ste je ve dve vypli? nebo proc hraly jenom odposlechy?
[pro me to bylo fajn usi aspon netrpely tim kravalem, jenom ze si toho vsimli tak tri lidi.. hmm]
Já jsem před bednama skákala skoro celou dobu a podle mě je nevypli, jenom je od určité hodiny zeslabili, asi aby nepřišli cajti, ne?!
tak co mi rikal HOLDER tak dokud neprisel hrat tak pry odposlechy byly dole - rikal ze se sam divil jak ten typek pred nim mohl hrat...
kdo to byl? :)
tak co mi rikal HOLDER tak dokud neprisel hrat tak pry odposlechy byly dole - rikal ze se sam divil jak ten typek pred nim mohl hrat...
kdo to byl? :)
17:00 B2B PFC DJ SET
18:00 BBX b2b 3KSHA
20:00 GIFI.G
21:00 STOPGOATTACK
22:00 ELBRUS
23:00 HOLDER
next gallery..
http://www.pfc.cz/foto/d_f_y2008/index.html
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.