View Full Version : 2008-05-31 SOL DNB WARMUP - NOISIA @ FABRIC / OVA
http://www.dvoikatroika.cz/files/Noisia_Fabric-flyer.jpg
NOISIA (Vision, Renegade Hardware, Subtitles)
NO MONEY (Close2Death, Robotix, DvoikaTroika)
MOREBEAT (Citrus, Fokuz LTD, DvoikaTroika)
JUNKETT (DvoikaTroika)
ELVIS (Extdust)
ENTRY: 180,-/200,-
Předprodeje budou klasicky : TittyTwisterSkateshop, CaféDeLaOstrava a Klid.
:tojo::tojo::slayer: :slayer:
Femfing
12. 5. 2008, 15:39
warm-up a noisia? :bigup::bigup:
ejouhttp://www.wkc.cz/forum/images/icons/_slayer.gif
hafakoky
12. 5. 2008, 15:58
ouuuuuuuu jeeeeee :) pujdu podpořit SOL i warm up :) joujou
Nemělo to být o týden dříve? Tahle mi to vyhovuje, dodatečně zapiju (snad úspěšnou) maturitu. I když se to kryje s plesem, tohle si nemůžu nechat ujít.
Shmidoo
12. 5. 2008, 16:15
ou ou taky prijdu zapit maturitu , bud budu pit na zal nbo budu slavit:D
kvalitni warm up s noisiou :slayer:
:shock: TY JO !:shock:
:cry::cry:tak nic no utřu nos:mad::cry::cry::cry: FAK!
bych přišel ale státnice:cigo:FAK!
pAPa.SmURfff
12. 5. 2008, 16:30
:tojo::tojo::tojo:tak to je L U X U S
tesim se mooooc :p
santoya
12. 5. 2008, 18:03
Doufám, že Mačetu nechá v bagu :D
Femfing
12. 5. 2008, 18:05
Doufám, že Mačetu nechá v bagu :D
:nene: , snad ji vytáhne a všechny nás tím rozseká :slayer: (jako ne doslova mačetu a rozseká :D )
dry-rot
12. 5. 2008, 18:57
kua.. den po UAF.. jedem primo Maro, coz.. :D
Phoenixx
12. 5. 2008, 20:39
:slayer: :tojo: :party:
tom.dnb
14. 5. 2008, 15:37
Panečku, asi se zastavím a mrknu jedním okem.. kua sem chtěl mít půst před SSD abych byl pořádně naddržený, ale tohle mě asi nenechá chladným.. :D
kua.. den po UAF.. jedem primo Maro, coz.. :D
Ja na noisii byl nedavno:) UAF bude myslim stacit :D
btw. dzojek uz by si mohl dospet konecne, a nebud tak posrany z blbych statnic..
kApitÁn kUjón
14. 5. 2008, 16:29
http://img.libimseti.cz/s/!761!.gif
_torris_
14. 5. 2008, 19:27
přesně, ach
dalsi libkar omg
jinak big up za noisia..
hafakoky
15. 5. 2008, 16:09
najs flaya
najs flaya jj pěknej ..warm up je dobrej aspon nebude vadit když na summru noisii zameškám :D
THCisMYcheat
15. 5. 2008, 17:25
parada,konecne uvidim noisii:)z brna si je vubec nepamatuju:hihi:
Shmidoo
15. 5. 2008, 17:41
a kolik je vstup?
CarbooNooty
15. 5. 2008, 18:12
kdo z noisia přijede?
taky bych chtěl vědět tak kdopak?
a kolik je vstup?
180,-/200,-
kApitÁn kUjón
16. 5. 2008, 12:23
dalsi libkar omg
jinak big up za noisia..hele jako, na libku je pulka tohodle fora....:mrgreen: ty beztak taky... ;-)
hele jako, na libku je pulka tohodle fora....:mrgreen: ty beztak taky... ;-)
:fucku:
....ale ze si me nenasel ete... jo vlastne, nejsem takova ta spravne prastena blondynka, ktere tam lovis ;-)
kApitÁn kUjón
16. 5. 2008, 12:36
....ale ze si me nenasel ete... jo vlastne, nejsem takova ta spravne prastena blondynka, ktere tam lovis ;-)nelovim tam blondynky lulánku... ani kabelka, inliner,toris,smidoo, ani hedis ani kosa ani buda ani kupy dalsich lidi kteri to maji jen tak a ne quli traparnam.... :nene: :cigo:
kApitÁn kUjón
16. 5. 2008, 13:10
tak to sorry priteli ;-)sorry i tobě příteli ;-)
Shmidoo
16. 5. 2008, 14:30
co delas dyt ja tam jsem jenom kvuli blondynkam :D
dry-rot
16. 5. 2008, 14:34
asi si taky "jen tak" neco zalozim.. nastesti zadany.. :D
Shmidoo
16. 5. 2008, 14:37
asi si taky "jen tak" neco zalozim.. nastesti zadany.. :D
to ja taky, nikdy neni dost :D psssst:lol:
kdo z noisia přijede?
Thijs :-)
santoya
16. 5. 2008, 19:32
Thijs :-)
Paráda, snad mu dojde, že hraje v Ostravě :D
patolog
16. 5. 2008, 22:08
:Dmuj bože!!nejoblibenejsi NOISIA!!!!a zrovna 1. června mám 20!!!LUXUS:hihi::hihi::hihi::slayer:komu zahraje noisia jen tak na oslavě?:hihi::hihi:
Paráda, snad mu dojde, že hraje v Ostravě :D
:slayer::hihi: doufejme kuajego
dry-rot
19. 5. 2008, 19:26
:slayer::hihi: doufejme kuajego
ty nemas rad tvrdarny, ne? :mrgreen:
dr. gonzo
19. 5. 2008, 22:07
kurec tesim se na noisiu cely rok a oni zahrajou dvakrat po sobe lxs.
a kdyz budu mit listek na sol v predprodeji, warm-up musim taky calovat?
hafakoky
20. 5. 2008, 15:58
a kdyz budu mit listek na sol v predprodeji, warm-up musim taky calovat?
DOBRA OTAZKA TAKY BYCH CHTEL NA NI ODPOVED :slayer:
no jinak to jebu , si noisii uziju az na summru ....zase davat dveste , ale jak bude naka vyrazna sleva tak se příjdu podívat ! .D
patolog - čest hej :hihi: jo tak to oslavime s vencou atd. tu 20. coo ? :slayer::D
dr. gonzo
20. 5. 2008, 22:12
v havru se asi nedaj sehnat listky co ?
v havru se asi nedaj sehnat listky co ? co ja vim tak ne
kApitÁn kUjón
20. 5. 2008, 22:21
v havru se asi nedaj sehnat listky co ?muzu ti vzit a pak mi to cvaknes... ?
patolog
20. 5. 2008, 22:21
patolog - čest hej :hihi: jo tak to oslavime s vencou atd. tu 20. coo ? :slayer::D
si pisch!:pivo:kua to bude nezapomenutelne!:hihi::hihi: sekec mazec rozkrajeni
cim to je ze do cr jezdi prevazne thijs?
nevím proč ale čím víc se to přibližuje tak se mi tam nechce, bojím se že zase budou hrát komerce a takovi ty tracky pro lidi jooo podte si zakalit a hodim tam pecku joo, jak se to stalo uz na hodne SSD ve fabru ;-) ale tak každý má jiný názor, neříkám že komerce je špatná ale prostě se mě některý styl djů kteří hrajou "hlavně" pro lidi no;-)
nevím proč ale čím víc se to přibližuje tak se mi tam nechce, bojím se že zase budou hrát komerce a takovi ty tracky pro lidi jooo podte si zakalit a hodim tam pecku joo, jak se to stalo uz na hodne SSD ve fabru ;-) ale tak každý má jiný názor, neříkám že komerce je špatná ale prostě se mě některý styl djů kteří hrajou "hlavně" pro lidi no;-)
me osobne beha mraz po zadech kdyz tam dj, hodi pecku ;) o tom to je ne? jaky kdo ma desky a jak to s nema umi, ehm a nepochopil jsem, "takovy ty tracky pro lidi, jo pojdte si zakalit".. hm, a pro koho se ty party poradaj, prave pro lidi kteri si prijdou poslechnout a zakalit ne?:P
nevím proč ale čím víc se to přibližuje tak se mi tam nechce, bojím se že zase budou hrát komerce a takovi ty tracky pro lidi jooo podte si zakalit a hodim tam pecku joo, jak se to stalo uz na hodne SSD ve fabru ;-) ale tak každý má jiný názor, neříkám že komerce je špatná ale prostě se mě některý styl djů kteří hrajou "hlavně" pro lidi no;-) co to je za hloupost??????:nene:
for patolog - no kuwa to doufam že jo :p a doufam že to bude dobra akce za ten vstup :nene:
dr. gonzo
21. 5. 2008, 20:53
muzu ti vzit a pak mi to cvaknes... ?
uz je to vyresene, kamos je kupi zitra v ove, ale i tak dik
ooo shit >] bře sifon... thijs chi chiii pan pekelnik přijede vypeklit tovarnu haa
Jedna zásadní otázka: Co to teda je ta komerce? Podle mě existuje jenom dobrý a špatný DNB. Zásadní by pro všechny mělo být to, že v posledních 3 letech patří jejich zvukové inženýrství k tomu absolutnímu TOP, co nám DNB nabídl. Tady se o kvalitě prostě nedá pochybovat... A díky klukům, že se postarali o to, že zavítá Thijs do ovy, nenechám si ho ujít a milerád zaplatím...
Zajímalo by mě, jak to bude se soundsystemem, bude tam něco navíc nebo čistě fabr system?
tom.dnb
24. 5. 2008, 20:52
Zajímalo by mě, jak to bude se soundsystemem, bude tam něco navíc nebo čistě fabr system?Tobě se nelíbí "čistě fabr system"?? Mi se zdá dost v poho.. :)
ja sem taky pro standart.
prehluseny fabric neni nic pro me usi
jinak diky za naplast za sol 07
hanzX : pletes si komerci s kvalitou a oposlouchanosti !
Tobě se nelíbí "čistě fabr system"?? Mi se zdá dost v poho.. :) souhlas, maj tam dobrej zvuk :slayer:
a ty lasery :slayer::slayer:
No Hawířov se určitě přijede rozehřát :) sice prej má bejt horko o weekendu... nevíte jak to tam je se vzduchem v letních měsících? :?::roll:
CarbooNooty
28. 5. 2008, 16:59
Pařák...spoceny až na kost :hihi: když jsou otevřeny ty zadni dveře ven tak vpoho
ty jo jsem nebyla ve fabru ani nepamatuju snad to bude vše oka:) se těšim už jsem to vzdala, že tam jdu ale tak vyhrala jsem listky tak često na party:)
ty jo jsem nebyla ve fabru ani nepamatuju snad to bude vše oka:) se těšim už jsem to vzdala, že tam jdu ale tak vyhrala jsem listky tak često na party:) kde co jak proc ? ja chcu taky vyhrat listky .D
kde co jak proc ? ja chcu taky vyhrat listky .D
wyhrala jsem před chvili na helaxu:) ale mam ešttě jeden typ,, přimo stranky fabric.cz nebo nějak tak tam je soutěž:) chceš i spravnou odpověd?:) už jsem vyhrala tak rada pomužu
wyhrala jsem před chvili na helaxu:) ale mam ešttě jeden typ,, přimo stranky fabric.cz nebo nějak tak tam je soutěž:) chceš i spravnou odpověd?:) už jsem vyhrala tak rada pomužu ono to je stejne jedno , jelikoz sem nikdy nic nevyhral na takove veci sem smolar :D :p
nebo sem hod tu odpoved , za pokus nic nedam:D
pAPa.SmURfff
29. 5. 2008, 16:10
sak odpoved je holandsko...to je snad vsem jasne ne? :hihi:
sak odpoved je holandsko...to je snad vsem jasne ne? :hihi: ja se prave jeste na otazku ani nedival :D:D:D
pAPa.SmURfff
29. 5. 2008, 16:11
aha :lol:
ta otazka je vsude stejna...i na rave.cz
http://www.fabric.cz/flyery/2008-05-31_WARM_UP_SUMMER_OF_LOVE.jpg
nakej druhej flyer
po meste sou polepene hezci flyery, s tim makrem mam na mysli
po meste sou polepene hezci flyery, s tim makrem mam na mysli
videl jsem a musim ti dat za pravdu ;)
hafakoky
29. 5. 2008, 21:13
krasne makro slunecnice :)jojo
pyčo thijs ma take bala? sem nevěděl hehe to už ma možna aji delši jak ja.. kurfa
pyčo thijs ma take bala? sem nevěděl hehe to už ma možna aji delši jak ja.. kurfa
Huh ?
Huh ?
mozna myslel vlasy :D
Femfing
30. 5. 2008, 13:46
balo = vlasy
slovník pro nevědící :D
tak ziiiiiiiiiiitra :slayer:
tywe,snad bude chtit jit mlada,pac sem ji dlouho nevidel a byla by dojebana jak bych sel sam nekam pryč...neee,ja tam chci :'(
joo zitraa konecne :slayer: doufam ze to bude stat za to :)
tywe,snad bude chtit jit mlada,pac sem ji dlouho nevidel a byla by dojebana jak bych sel sam nekam pryč...neee,ja tam chci :'( mlada vs. Noisia :D:D:D drzim palce at vyhraje oboje .jo a musime populkovat owca!!!
trénujem na zítřek,w pržně ted u Mecíka zejtra uděláme bordel we Fabru:slayer::bigup:double dread:bigup::slayer::slayer:WEWA3D WARIS AND WENDY AND SPOL.
kApitÁn kUjón
31. 5. 2008, 9:27
nejdu, chlastam v lese... :-(
patolog
31. 5. 2008, 10:30
na noisiu cekam hodne dlouho!!!bude to kruté!!:hihi:
dneska ocekavam bandu jak cip :smoker: noisia je davove silenstvi :slayer:
na noisiu cekam hodne dlouho!!!bude to kruté!!:hihi:
taky si myslím :D
hm tak jsem uvazoval ze navstivim po delsi dobe fabric.. ale v takovem hycu jaky dneska je.. diky ale fakt ne :) pockam si na SOL
.....noisia je davove silenstvi :slayer:
jak pro koho :)
hm tak jsem uvazoval ze navstivim po delsi dobe fabric.. ale v takovem hycu jaky dneska je.. diky ale fakt ne :) pockam si na SOL
ej prodam listky za 170kč jeden estli se chcete domluvit zavolejte 603385018 mam jich 4
dr. gonzo
31. 5. 2008, 17:10
nevite nekdo v kolik hrajou ?
nevite nekdo v kolik hrajou ? jj chtelo by to line up
21:00 - JUNKETT
22:30 - NO MONEY
00:30 - NOISIA
02:30 - MOREBEAT
04:00 - ELVIS
21:00 - JUNKETT
22:30 - NO MONEY
00:30 - NOISIA
02:30 - MOREBEAT
04:00 - ELVIS :slayer::slayer:
dr. gonzo
31. 5. 2008, 18:17
parada idealni cas
fajne...
... thiijs mohl po nmny tak zalivat kytky :mrgreen:
CarbooNooty
1. 6. 2008, 10:53
fajne to bylo :slayer:a Junkett nepřišel proč?
acid_aggresive
1. 6. 2008, 10:54
tak jaké to bylo ?? já to projebal bohužel :prdel:
fajne to bylo :slayer:a Junkett nepřišel proč?junkett přišel od 21 do 22:30
CarbooNooty
1. 6. 2008, 12:23
To jo :hihi: ja myslel že to je limitedd, tak to jsem musel byt už hodně sťaty, že jsem ho nepoznal :p
pro me docela zklamani asi jsem cekal moc , thijs hral dobre jak cip a hlavne ke konci ale nekdev pulce hral pro me otresnou hudbu , ktera s drumem nemela nic spolecne a tim me nechal skoro pul hodky jen stat..:nene: celkovy dojem tim neni nejlepsi , ale sem rad ze sem tam sel... a musim pochvalit elvise kropil to jak cert :hihi:
pro me docela zklamani asi jsem cekal moc , thijs hral dobre jak cip a hlavne ke konci ale nekdev pulce hral pro me otresnou hudbu , ktera s drumem nemela nic spolecne a tim me nechal skoro pul hodky jen stat..:nene: celkovy dojem tim neni nejlepsi , ale sem rad ze sem tam sel... a musim pochvalit elvise kropil to jak cert :hihi:
breakbeat opravdu nemá s dnb nic společného:)
live and let die(task horizon rmx) fajne.až se mi u toho přehrál před očima james bond:)
dr. gonzo
1. 6. 2008, 16:41
noisa nesklamal az na ten brejk to byla pecka hlavne ten konec
breakbeat opravdu nemá s dnb nic společného:)no to ma ale me se brejk vubec nelibi , krom toho nektery ty brejky co daval uz byli napokraji no nic..ale jak valil drum tak byl primo luxus
kApitÁn kUjón
1. 6. 2008, 16:55
nejaky slusnejsi popis akce? o co sem prisel? jak bylo? fotoz?
kurde valil i jejich pomalejsi veci?:|
lidi vzdyt ten Breakbeat byl nekrutejsi z celeho setu :slayer:
wladimir
1. 6. 2008, 19:31
jak se to rika? predhazovat perly prasatum?
lidi vzdyt ten Breakbeat byl nekrutejsi z celeho setu :slayer:
prave proto me sere ze sem nejel
nvm asi tak nejak, je to dost vystizne........
prave proto me sere ze sem nejel
tos udelal chybu, na tom si clovek zaskakal, a jak tam pustil The Prodigy - Firestarter (nvm jiste,kdyztak opravte) tak uz jen :slayer: :slayer:
krom toho nektery ty brejky co daval uz byli napokraji no nic
dovolim si rict, ze ten Breakbeat byl lepsi nez samotny dnb ktery zahral :)
nejaky slusnejsi popis akce? o co sem prisel? jak bylo? fotoz?
No Junkett pecka ...dlouho jsem neslyšel .. bré fošny pohodka. C.phone netřeba se vyjadřovat kvalita lxs dnb jako vždy ;)
Thijs ... nooo teeeda ... opravdu obrovský žánrový rozptyl ... od Liquidfunku, přes breakbeat až po hardcore ... jako celek velice zajímavé ... a rozhodně big up ... cup of my tea to nebyl ... já jsem od NOISIA čekal upe něco jiného - my mistake. Posledních 30 min jsem rubal ve předu ... protože to bylo dle mého gusta ... Ibogaina jsem slyšel jen chvilku a bylo to bré ;)
Fotilo hafo lidí ... Lkd, Dzi aj ...
maximalni souhlas...ja sem temhle zabednenejm fundamentalistum uz jen smeju...
takze vlastne Thijs nic moc ...pac si dovolil hrat neco jinyho nez celej set "jen" dnb??!!
My sme ale národ debilůůů) nemuzu si pomoct))
to muselo bejt utrpení)))
Lidi, podle me, kdyz jdete na noisii a vite o nich uz i neco vic nez z plakatu sol, tak s takovym stylem hrani musite pocitat.Noisia byla vzdycky tak nejak psycho.Hedis a wladimir to vystihli nejlip. Breakbeatova perla hozena prasatum... Ikdyz je to mozna tvrde, ale i tak s takovou nakou kulturni vlozkou na noisii musite pocitat a ne se pak divit a kritizovat to. Pro me trochu nudny zacatek, cekal jsem ze startu vic... Ovsem odchazel jsem spokojeny a to je (si myslYm) dulezite... diky za noisii..
thijs hral breakbeat? :lol: jedine co sem slysel, tak byli myslim chemici.. jinak nic
pAPa.SmURfff
2. 6. 2008, 9:18
presneji je to: hazet perly svinim :hihi: (nejsem si jist cestinou :hihi:)
nema smysl resit. nekomu to proste sedet nemusi. kdyby to nebyl Thijs, tak diskovlozku u dnb dje z hornidolni by malokdo z Vas pochvalil.
namatkove.. bylo toho samozrejme vice
Alice, cele Collision EP, Choke, Unveil, Thrillseekers, Shower for an hour,
Hideous vs. Voodoo people, Lekker, Yellow Brick, nejake prodigy, Concussion, Concussion VIP, Strange owl experiment vs. Be true, Brainstitch, Lost cause,
Facade, Exodus, End Game, Block Control, Painkiller, Subdue, Pendulum - Axle Grinder, Hot Rock myslim, atd atd.
zkratka elegantni prehlidka noisii prodkuce + intergalactic disko vlozka + kupy kupy dalsich. pitch celkem odpocival
btw. ty nove diskobreak veci fakt pumpujou
:bigup:
Ještě jsi zapomněl na Mr. Oizo :D
Lidi, podle me, kdyz jdete na noisii a vite o nich uz i neco vic nez z plakatu sol, tak s takovym stylem hrani musite pocitat.Noisia byla vzdycky tak nejak psycho.Hedis a wladimir to vystihli nejlip. Breakbeatova perla hozena prasatum... Ikdyz je to mozna tvrde, ale i tak s takovou nakou kulturni vlozkou na noisii musite pocitat a ne se pak divit a kritizovat to. Pro me trochu nudny zacatek, cekal jsem ze startu vic... Ovsem odchazel jsem spokojeny a to je (si myslYm) dulezite... diky za noisii..
asi tak...kor kdyz kazdy maly dite uz ví, ze oni nedelaj jen DNB ale cim dal tim vic koketujou s breakama a rovnatkama...staci si dat jejich novej Fabric Live)))
nema smysl resit. nekomu to proste sedet nemusi. kdyby to nebyl Thijs, tak diskovlozku u dnb dje z hornidolni by malokdo z Vas pochvalil.
namatkove.. bylo toho samozrejme vice
Alice, cele Collision EP, Choke, Unveil, Thrillseekers, Shower for an hour,
Hideous vs. Voodoo people, Lekker, Yellow Brick, nejake prodigy, Concussion, Concussion VIP, Strange owl experiment vs. Be true, Brainstitch, Lost cause,
Facade, Exodus, End Game, Block Control, Painkiller, Subdue, Pendulum - Axle Grinder, Hot Rock myslim, atd atd.
zkratka elegantni prehlidka noisii prodkuce + intergalactic disko vlozka + kupy kupy dalsich. pitch celkem odpocival
btw. ty nove diskobreak veci fakt pumpujou
:bigup:
tohle muselo znit mega!!
Strange owl experiment vs. Be true ...uf! on mel zase mash upy??
Strange owl experiment vs. Be true ...uf! on mel zase mash upy??
ne, mashup to nebyl.
vmichal to v pauze SOE, docela me to zaujalo, pac na prvni poslech se tam nemas ceho chytnout.. pak drop Be True a do toho stale ten smyckoidni zvuk ze SOE. pekne
ne, mashup to nebyl.
vmichal to v pauze SOE, docela me to zaujalo, pac na prvni poslech se tam nemas ceho chytnout.. pak drop Be True a do toho stale ten smyckoidni zvuk ze SOE. pekne
no prave...sem si rikal, ze musi znit super do sebe ale ze namichat to neni uplnej med...a Thijs neni Andy nebo Friky)))
nemam slov
disco vlozka :lol: to je tak kdyz je nekdo zabedneny
rozpumpoval to perfektne ... az sem sam neveril ze to toci tak dlouho
kruty set
jediny minus byl ,ze furt cumel do toho tracklistu ...
posledni track byl sileny
nemam slov
disco vlozka :lol: to je tak kdyz je nekdo zabedneny
psal jsem disKo..
ale jsem strasne.. ;)
to muselo bejt utrpení))):D:D:D
Noisia - Tracky luxusní, mixování hrozné. Breakbeat psaáž + Mr. oizo, Prodigy atp. - originální. A pokud jste čekali, že Thijs bude hrát čistě DNB, tak asi nesledujete poslední sety a hlavně produkci...
Morebeat (Ibogain) - Tracky luxusní, mixování perfektní. Jasně předčil Noisii.
Dál to posoudit nemůžu, neslyšel jsem...
boze ty ses vul :D kdyz se tobe libi breakbeat automaticky se musi libit vsem ze ? a kdyz nekomu ne tak je debil ..radsi to nebudu komentovat
chce se mi brečet, z tebe)))
A pokud jste čekali, že Thijs bude hrát čistě DNB, tak asi nesledujete poslední sety a hlavně produkci...
o tom mluvim, ale Bobánek to nechápe))
chce se mi brečet, z tebe))) ty ale no tak , zas to tak nehrot , jen semi to nelibilo mno :D
ty ale no tak , zas to tak nehrot , jen semi to nelibilo mno :D:| bobane . bobane . Co ty si za blazna ?
wladimir
2. 6. 2008, 17:04
maximalni souhlas...ja sem temhle zabednenejm fundamentalistum uz jen smeju...
takze vlastne Thijs nic moc ...pac si dovolil hrat neco jinyho nez celej set "jen" dnb??!!
My sme ale národ debilůůů) nemuzu si pomoct))
to ja snad jeste muzu byt rad ze mi na trippin v dubnu nerozbili hubu ze jsem tam na konci poustel speed garage:-D...asi jeste ze uz bylo konec sest rano a vetsina odesla:-D
to ja snad jeste muzu byt rad ze mi na trippin v dubnu nerozbili hubu ze jsem tam na konci poustel speed garage:-D...asi jeste ze uz bylo konec sest rano a vetsina odesla:-D
JE fain ,ze se ti lidi daji nicit a nemusi to byt ani tvrde :prdel:
wladimir
2. 6. 2008, 17:09
what prdelo?:lol:
:lol: ne jen se smeju (neustale)
fakt? ja sem prave slysel ze v LOndyne se to zase docela rozjelo...ja si prosel tenkrat tu 187 Lockodown éru atd a moc me to bavilo!!
:| bobane . bobane . Co ty si za blazna ?:D:D:D:D
a kurva,:D to nééé kdybych věděl že tam budou puštat zlomený beaty tak neváhááám :slayer::slayer:, a ja tam nešel,,:(
a kurva,:D to nééé kdybych věděl že tam budou puštat zlomený beaty tak neváhááám :slayer::slayer:, a ja tam nešel,,:( no tobe by se to libilo hanys! me bohuzel nak nesmakovalo :D
taaak lidi mam pro vas dalsi party videjko koukejte na nej a na bobana vypada asi nejlepe ze vsech akci co jsem ho videl :D:D:D http://youtube.com/watch?v=HT2oWUsEGww o5 jsem byl na kasi tak sry za roztrepany obraz :-P
taaak lidi mam pro vas dalsi party videjko koukejte na nej a na bobana vypada asi nejlepe ze vsech akci co jsem ho videl :D:D:D http://youtube.com/watch?v=HT2oWUsEGww o5 jsem byl na kasi tak sry za roztrepany obraz :-P
Celkem kvalitni nahravka co se zvuku tyce !! Luxus
Celkem kvalitni nahravka co se zvuku tyce !! Luxus jj kuba ma dobrou kameru a vzdy je dobrej zaznam :cigo:
Celkem kvalitni nahravka co se zvuku tyce !! Luxus
pust si to v plne kvalite ;) a bude good i obraz
no tobe by se to libilo hanys! me bohuzel nak nesmakovalo :D
bobe snad slim nam to vsem vynahradi ddoufam ze tam bandicka z havru bude v hojnem poctu,, :slayer: :slayer: :bigup:
doufam ze nebudu tu noc zrovna makat, to by bylo v pejtli :prdel:
pust si to v plne kvalite ;) a bude good i obraz
dobrej zaznam a urco i kamerka kejmo !! :bigup:
bobe snad slim nam to vsem vynahradi ddoufam ze tam bandicka z havru bude v hojnem poctu,, :slayer: :slayer: :bigup:
doufam ze nebudu tu noc zrovna makat, to by bylo v pejtli :prdel: vole si vem volno , to nemuzes vynechat :D
http://shadowbox.cz/index.php?clanek=6307 fotky
Nejlepší byl ten psycho spartakiádní tanečník!Musim stahnout z mobu to videjko a hodit to na net,to si nikdo nedá..:D:D:D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.