View Full Version : 8.4.2005 GRAND BASS BENÁTKY
http://sweb.cz/bazy.baz/grandbassweb78kb.jpg
v?esina rulez
RUM RUM JAMAICA REGGE STYLE !!!
krasny flyer! KDO HO DELAL???? korat kopiruje blazin style.... :/
jn a blazin style kopiruje mtv style a madonna style
jn a blazin style kopiruje mtv style a madonna style
a ty kopirujes muj style.. a ukradl si mi podpis :P :lol:
na fonty existujou nake patenty???ten plakat kopiruje tak mozna hledani ztraceneho casu,je otresny a uz jenom ten gramofon me deprimuje tak ze nebudu ani premyslet esli tam jit
VRESINA 8) to sou tvoje narzky repa?
jj to bude taška?ice na v?esin? a už je to ošefené
na fonty existujou nake patenty???ten plakat kopiruje tak mozna hledani ztraceneho casu,je otresny a uz jenom ten gramofon me deprimuje tak ze nebudu ani premyslet esli tam jit
VRESINA 8) to sou tvoje narzky repa?
Old skúl :D :lol:
na takovem gramci zahrat to by bylo umeni.... :P
roztá?et desky na takovém gramo a sladit to tak si ?ikám B?h
na fonty existujou nake patenty???
by ses divil jake, ve vsem sou prachy nee
ted nevim jak to myslis,urcite existuje copyright a to vsude,ale na volne stazitelny font???navic styl tady toho se objevuje hodne i na hadrach a vubec vsude.patentovat si muzes nechat naky vyraz,hlasku atd ale ne font kery se zrovna ted pouziva na celem svete
maco.laco
28. 3. 2005, 13:20
ale celkov? je to nudný plakat :prdel:
Nudny :?: :lol: Otresne :!:
ted nevim jak to myslis,urcite existuje copyright a to vsude,ale na volne stazitelny font???navic styl tady toho se objevuje hodne i na hadrach a vubec vsude.patentovat si muzes nechat naky vyraz,hlasku atd ale ne font kery se zrovna ted pouziva na celem svete
to jsem nerek, ty ses ptal, jak je ostatne vyse "na fonty existujou nake patenty???" taxem rek ze jo :wink:
no problem
a ze se to objevuje uz skoro vsude, tenhle retro font styl 60. let, to mas teda recht
iF THERE EVER WAS ANY VRESiNA MASSiFF... i WAS THERE... SMOKE iT... RUM iT... GROOVE iT...
inliner
29. 3. 2005, 14:51
v tomhle datu je nejak moc narozek... Takze tohle si rad necham ujit
N?jak nerozumím smyslu po?ínání n?kterých lidí na tomto fóru.
M?l jsem zato že když n?kdo chce zd?lit n?komu n?jaké informace
tak to d?lá v dobré ví?e že najde pochopení a uznání snahy z ší?ení zlomeného beatu. Akce se také d?lají proto aby ?lov?k dob?e pobavil lidi
kte?í našli zalíbení v tom ?i onom hudebním stylu, pak taky proto aby neprojel boty (lidov? ?e?eno)
Už n?jakou dobu se všechny crew v ov? co d?lají akce snaží se nep?ekrývat v termínech. Ale tady je to asi jinak první p?ísp?vek zn?l jasn? V?ESINA RULEZ chápu to jaqko snahu poškodit
Pokud se pletu tak mi to vysv?tlete a okamžit? se omluvím
(Neberu vpotaz hlašky jako že jsou narozeniny a podobn?)
fanfing
29. 3. 2005, 15:10
no tam jde hlavne o to ze je to spise takovy fanfing nez li fenfing..protoze jak bazy rikal tak VIP fanfing je mnohem lepsi a vsestranejsi nez fenfing. take by to slo s dvema f, ale to by nebylo ono.
tak to d?lá v dobré ví?e že najde pochopení a uznání snahy z ší?ení zlomeného beatu. Akce se také d?lají proto aby ?lov?k dob?e pobavil lidi
kte?í našli zalíbení v tom ?i onom hudebním stylu, pak taky proto aby neprojel boty (lidov? ?e?eno)
Už n?jakou dobu se všechny crew v ov? co d?lají akce snaží se nep?ekrývat v termínech. Ale tady je to asi jinak první p?ísp?vek zn?l jasn? V?ESINA RULEZ chápu to jaqko snahu poškodit
vresina je prostor o dvou mistnostech,kde sme se snad vsichni naucili hrat a mame k nemu silne citovy vztah :P ,chodili sme tam kalit skoro kazdy patek a nekdy se sesli i kamosi kamosu a bylo tam treba 30 40 i vice lidi dnb-jungle-tekno-hiphop vsecko takovy rave squat...bohuzel nsk je situace jina a sejdem se tam tak jednou za par mesicu,vyslo to takhle,ale nemyslim si ze kdyz ti wkc nepride na grand bass tak nak financne zkolabujes ne?
jsi paranoidni!!!!
:roll: ja treba nechapu, proc ses tady zaregistroval kdyz soustavne pomlouvas a plives na wkc crew.... :?: :?:
:evil: :cry: :evil: :cry: :evil:
ja treba nechapu, proc ses tady zaregistroval kdyz soustavne pomlouvas a plives na wkc crew....
drsne, sem nevedel ze po sobe plivete tak verejne, muzu se nekdy prijit podivat na vasi show v plivani, aneb kdo docura dal :tojo:
:twisted:
dizetai
30. 3. 2005, 15:18
bazy&deive;proc takove reci?...
mrtvy.kenny
30. 3. 2005, 19:00
spill the blood http://pages.videotron.com/bluefire/Images/ohnoes4md.gif
Slayer - Spill The Blood
nas obvinis z toho ze se te snazime poskodit a to v takovem krasnem liebesbriefu velkyma pismenama a kdyz dostanes dostatecne vysvetleni nemas zadnou potrebu se k tomu nejak vyjadrovat :)
Deiva mi to vcera v chlivku vysvetlil,takže beru zp?t, paranoiad k tomut celému stylu dnešní doby pat?í ,(obzvlášt pokud nekdo hodi pod plakatek celkem jasnou hlasku). Ale p?ipominku ze se neustale navažim do crew jsem nepobral a nepoberu, mam spíš opa?ny postoj v posledni dob?.
bazy&deive;proc takove reci?...
ja si nezacal... navic sme si to vyrikali osobne.. takze peace...
jako snad mi nebudes zazlivat ze branim jmeno crew kdyz nas soustavne nekdo napada (tim ted nemyslim bazyho) a pritom o nas picu vi...
jako mi je jasne proc vetsina z vas nema chut se vyjadrovat ke kretenum a starsim kretenum kteri si mysli ze sou "lepsi" a "na urovni"..
ja vam to neberu, ale kdyz mam chut vracet micky, tak mi ji neber.. vim moc dobre co a proc pisu a jestli nekdo nechape ma slova at me pozve na brko nebo panaka a ja mu je vysvetlim...
jako berte to treba jako vzkaz tem, kteri chteji krive mluvit o wkc crew jen tak bez duvodu ci dukazu... kopnout si a ulevit si do wkc klidne muzete...ale pak pocitejte s mym krutym protiutokem.....
HIPHOP PYCO ! :wink: :)
krute si nam to vysvetlim Mast?e, doufam ze to budes praktikovat i nazivo a uvidime tak souboje titanu.
neni nad to videt Deiva v akci jak drsne nakopava zadnici velkeho drsnaka ulevujiciho si na jmeno WKC
peace
necht te provazi sila
:evil:
krute si nam to vysvetlim Mast?e, doufam ze to budes praktikovat i nazivo a uvidime tak souboje titanu.
neni nad to videt Deiva v akci jak drsne nakopava zadnici velkeho drsnaka ulevujiciho si na jmeno WKC
peace
necht te provazi sila
:evil:
dik yodo.... a nevim proc se k tomu vyjadrujes kdyz si vubec nepochopil podstatu mych 2ou poslednich prispevku, ktere jsem navic psal pod mirnym vlivem alkoholu :) ... a navic se te to ani trochu netyka a to cos napsal nedava vubec zadny smysl......
teda ostatnim to nedava smysl (a jenom se tim zesmesnujes), mi jo....
nechapu proc se tady snazis zhodit nekoho kdo te dostal do drumandbassu.... :?: :?: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil:
PEACE, LOVE, RESPECT, UNiTY?? ??? chapu, ze se kazdy nekdy nechame unest, ale toto... uz toho nechte... :nene:
PEACE, LOVE, RESPECT, UNiTY?? ??? chapu, ze se kazdy nekdy nechame unest, ale toto... uz toho nechte... :nene:
jsem jeden z mala tech kteri zasady PEACE, LOVE, RESPECT, UNiTY dodrzuji.... to ze se branim zpusoby, ktere nekteri nemusi az tak dobre pochopit je mi u dupky...
uz to zase dostalo jiny rozmer,dete si to poresit treba na nyx :roll:
psal sem ze pokud mi nekdo neco chce..tak osobne (zformuloval jsem to slovy pozvete me na brko nebo panaka)... nemuzu za to ze do me ferda zacal bezduvodne verejne startovat :? me nebavi se s kymkoliv hadat :idea:
jj, nebo se udobrete jinak.. treba pivko nebo http://log53.misto.cz/turbobeetle.gif
:lol:
2 deiv.a:
sorry uz to nikdy neudelam kamo, byla to sranda, mozna nepochopena, ale byla :)
akorat sem myslel ze ty to pochopis kdyz to bylo mysleno tobe, navic kdyz me znas tak dlouho .....
vim co znamena slovo peace, mozna sem nepouzil ty spravne smajly (emotikony), ale no offense
no ted si na to kapl.. ja sem to pochopil tak jaxxem to pochopil kvuli emotikonu.. ze jde o emo-preklep sem nemohl vedet a vzalo me to prave proto ze se zname hoodne dlouho :wink: 8)
jj, nebo se udobrete jinak.. treba pivko nebo http://log53.misto.cz/turbobeetle.gif
:lol:
:bigup:
inliner
31. 3. 2005, 19:18
Tohle je pro me osobne asi nejzabavnejsi auditko tydne... Svuj nazor si ale radeji necham pro sebe :idea:
Tohle je pro me osobne asi nejzabavnejsi auditko tydne... Svuj nazor si ale radeji necham pro sebe :idea:
taky jsem se celkem pobavil sic s horoku hlavou ale p?ece :D
tak doufam ze z toho ze sem vas pobavil budu alespon neco mit... .-))
Ty si chuj...ty me bavis porad...ale tady fakt ne. To spis tak celkove situace. Ty muj postoj k tomu asi znas...tak taky nebud paranoidni... :shock:
Ty si chuj...ty me bavis porad...ale tady fakt ne. To spis tak celkove situace. Ty muj postoj k tomu asi znas...tak taky nebud paranoidni... :shock:
cubicko..netahej tady nase milostne problemy... :wink: :wink: :lol: :lol:
wow,trosku to odbiha od tematu nemyslite? :?: :?:
Tak to neni trochu fer...kdybyste byly zenske, Zaja to tema hned zamkne...stejne jako nam tenkrat :?
Tak to neni trochu fer...kdybyste byly zenske, Zaja to tema hned zamkne...stejne jako nam tenkrat :? :D
spravedlnost neexistuje, cim driv se s tim smiris misko tim lip pro tebe.... :?
ale co se tyce party tak jakoze mnoho povyku pro nic...to vresina je presne opacny pripad, dozvedela jsem se o tom dva dny predem a jaky to byl mazec...neni to fer, ale je to tak noo
Kami, tak nebud porad takova pesimisticka :wink:
ewitschka
14. 4. 2005, 22:53
ale co se tyce party tak jakoze mnoho povyku pro nic...to vresina je presne opacny pripad, dozvedela jsem se o tom dva dny predem a jaky to byl mazec...neni to fer, ale je to tak noo
tak uz vim proc tam bylo 25lidi vcetne te pani za vycepnim pultem :idea: vsici na vresce :fucku: ale i tak bylo dobre 8) mozna jen s mensi vyhradou proc se koncilo o 2hodky driv :!: :shock:
pouhych 25lidi je asi dostatecny duvod.......(kdyz to koncilo bylo jich tam podle me jeste min....)
ewitschka
15. 4. 2005, 9:49
jo ty myslis tenhle detail :?: :twisted:
pokud tomu rikas detail... :P
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.