View Full Version : 29.4.2005 PROPAGANDA - CHLÍv
29.4. PROPAGANDA - CHLÍv
Inspiral x62 (2.3)
Item a la Playa (2.3)
Kulas (?bs)
Yadel (2.3)
Pepe (?bs)
Therapist (wkc)
Piri (for.zulu.cz)
Videoprojekce
Special Sound 7Kw
na této akci?ce bude kladen hlavní d?raz na VIDEOPROJECI své um?ní tam budou p?edvád?t PUK-PUK,AREA 89, + guest .Jinak budete mít možnost si po dlouhé dob? vychutnat kvalitní zvuk. o 3D UV dekorace se postaré Pepe a UV plachty budou k vid?ní od PUK-PUK
http://sweb.cz/bazy.baz/propaganda2_web.jpg
nákladné na zít?ejší akci bude 50-60 uvidi se zitra hodime si kostkou a ta rozhodne
JJ,to bude akci?ka na úrovni,je t?eba abych tam vymyslel n?jaké psycho dekorace(kone?n?),se t?ším jak se tam vyblbnu :smoker:
spis by mel byt na drumandbassove kalbe kladen duraz na hudbu, na projekci bych spis kladl duraz v kine....nu coz :)
JJ,to bude akci?ka na úrovni,je t?eba abych tam vymyslel n?jaké psycho dekorace(kone?n?),se t?ším jak se tam vyblbnu :smoker:
:bigup:
spis by mel byt na drumandbassove kalbe kladen duraz na hudbu, na projekci bych spis kladl duraz v kine....nu coz :)
Ti nep?ide že ten line up je kvalitní ? a stim soundem to bude mazec jak ...
Mínil jsem tím že na párty nejde jen o to kdo hraje ale n?kdy tam vystupují i jiní um?lci kte?í nejsou vid?t ale vidíš jejich um?ní a celkov? to m?že taky mimo jiné i m?nit náladu celé párty. Stejn? jako Dj je Vj um?lec 8)
mrtvy.kenny
7. 4. 2005, 12:57
no jasne, slovickareni, kyanid ma nejspis na mysli, ze kdyby tam bylo "velky" misto "hlavni", bylo by to ok. veta o tom, ze je to dnb akce, kde je hlavni duraz kladen na projekci je divna.. ale sak si rozumime, ni? :wink:
no jasne, slovickareni, kyanid ma nejspis na mysli, ze kdyby tam bylo "velky" misto "hlavni", bylo by to ok. veta o tom, ze je to dnb akce, kde je hlavni duraz kladen na projekci je divna.. ale sak si rozumime, ni? :wink:
Jasna rozumime, nejsem reporter ot?ely novina?inou
mrtvy.kenny
7. 4. 2005, 20:25
ja tez ne :D ted me napadlo, ze by se to mohlo jmenovat proppaganda :)
uža za dvanáct dn? se m?žete t?šit na další peklo v chlívu
A kdo to ma byt Dj Falme? :roll: :arrow: OPRAVIT :!:
se to domlouvalo trošku d?iv as tak p?ed dv?ma m?síci
Mozna se ukazu :arrow: :pivo: :twisted:
Netahejte mi ji vsude. O vikendu chci mit zenu jenom pro sebe a ne nekde litat po akcich.
Netahejte mi ji vsude. O vikendu chci mit zenu jenom pro sebe a ne nekde litat po akcich.
i ty jeden citlivy chlapecku :lol:
najednou ... 8)
Jn, najednou :wink: tak asi nic no, budu s Blackbirdem (samozrejme rada :wink: ), tak nekdy jindy panove :lol:
Jn, najednou :wink: tak asi nic no, budu s Blackbirdem (samozrejme rada :wink: ), tak nekdy jindy panove :lol:
:fucku: :lol:
no na to ze jsem nejdriv tuhle party vubec nemela v planu jsem se bavila drsne :twisted:
Dalo se...jen chyb?li lidi!!!!
ja myslim ze dobry,hlavne kdyz sme to rozkalili,ostatni si museli myslet ze ficime na maru :lol:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.